o sabah kahvalytısıyla aç kalmıyor musun,ben çok çabuk acıkırım heralde aslına daha kahvaltı yapmadım ancak öğle yemeğine çıkınca yicem bişeler o da saat 3ten sonra,ben çok düzensiz yiyorum ondan böyle sanırım ya
cnm bnm sağolasın,nikahtan çıkınca çekmişlerdi fotoyu... aminn Rabbim kimsenin huzurunu bozmasın
o sabah kahvalytısıyla aç kalmıyor musun,ben çok çabuk acıkırım heralde aslına daha kahvaltı yapmadım ancak öğle yemeğine çıkınca yicem bişeler o da saat 3ten sonra,ben çok düzensiz yiyorum ondan böyle sanırım ya
cnm bnm sağolasın,nikahtan çıkınca çekmişlerdi fotoyu... aminn Rabbim kimsenin huzurunu bozmasın
1 senelik olman lazım bebem doktorlar ozaman bakıyo sen şimdi dersen 6 aylık evliyim daha erken der şutlar seni benim arkadaşıma doktor kızmıştı ne acelen var diye
selam kızlar hepinize iyi haftalar diliyorum.geçmişten geleceğe anca gelebildim nasılsınız.
kız var ya resmim facede:) kardeloşun dediği resim eşimin facesinde:)kız sendemi diyete girdim bakem aferim kupanı al bakem
kendinide facede gösterirsen bir kupada ozaman vericem söz
beni kandinden niden mahrum ediyosun yoksam beni sevmiyomusun bakem
geliyo anacım by
öğün atlamak yasak tutişim,bende aç kalırım sandım ama,şimdi meyve yicem ve doycam.
vucut aç bırakılırsa,yağ olarak depoluyomuş,harcamıyomuş enerjiyi,ilerde kullanırım diye (çok akıllı demi)
sık ve az az yencekmiş,sende yanına kuru meyveler,yada ufak süt,yoğurt alabilirsin aslında.
masabaşı çalışanların işi daha zor tabiki,birazda hareket lazımmış.
[
merhaba kızlar,, nasılsınızz. bende bir ay önce başladım. çok ve az yiyorum. 7 kilo verdim 1 ayda...
ama suyu bol ve yudum yudum içiyorum..
geldim kızlar sayfalara ara ara bakabildim çünkü çok uykusuzum ve başım fena ağrıyor malum 2 gün hiç uyumadım oğlan hastaydı demiştim ya zaten her sene bir posta böyle oluruz boğaz enfeksiyonu yine çok ateşleniyor o zaman da haliyle bizde başındayız iğne ilaç derken toparladık biraz şükür geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı çoooook teşekkür ederim geçmişi tam okuyamadım o yüzden konulara çok hakim değilim ama yavaş yavaş hallederim sanırım bu arada dua için de baktım ama göremedim ama bundan sonra takip edebilirim inşallah hepinize kacaman kocaman öpücükler
selam kzılar nasılsınızz ayy sabahtan beri elektirik yoktu şimdi geldii
şimdide sularr yokok
ayy nasıl sinir oldum
bir sürü işim gücüm varr ooff
arkadaşlar aranıza yeni katıldım bu ikinci mesajım bende hamile olup olmadıgımı bir kaç gün içerisinde ögrenicem umarım dileğim kabul olur
arkadaşlar aranıza yeni katıldım bu ikinci mesajım bende hamile olup olmadıgımı bir kaç gün içerisinde ögrenicem umarım dileğim kabul olur
inşallah kabul olur canım.İnşallah hepimizinkide kabul olur
Ben çıkıyorum arkadaşlar malum bugün doğum günüm.Önce arkadaşlarımla sonrada eşimle buluşucam.Bakalım bana neler almışlaaaar:124:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?