Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ebrarım iyi olmana sevindim canım merak etmiştim bende seni...canım benim ya umudunu yitirme lütfen inş bidaki aya gelir bebişin hayırlısıyla... bu arada adet oldunmu...

kardeloşum,derinim,boncuğum,pelinim ,aleynam ,kayram ,yeterim ,kardelenbhrım
geçmiş olsun dilekleriniz için saolun canlarım
daha iyiyim şükür şimdi çıkmalıyım sonra görüşürüz
nanelim kusura bakma yemek hazırlamış anneciğim dünden beri hiçbişey yemedim azcık atıştırıyım çok öptüm senide canım

kardelen49 dogum günün kutlu olsun canım nice mutlu yillara...inş bidaki dogum gününü bebişinle kutlarsin...

sende sagol canım benim...afiyet olsun ebrarım yemegini ye tabiki yemek yemeyince insan daha gücsüz oluyo iyi olmanada sevindim canım...sonra görüşürüz kendine iyi bak kocaman öpüyorum seni

ya sende bi geldim daha 2 satır yazmadan kaçtın ama olmadı neyse acıdım sabah erken kalkacan iyigeceler o zaman

ay canım ben sizleri çok bekledim birsencim gece geç geldiniz hepiniz canım neyse nasılsın görüşmyeli öpüyorum canım seni

Son düzenleme:
semracım aşkolsun kıs niye sitem edersin..yazını hiç göremiyom ki ben senin..yada sende bana hiç yazmıyosundur ondan alıntı yapmamışımdırherneyse yaff sonuç olarak ben seni sefiyom ve aklımdasın gerçektende..alınma boşa kuzumen son hastaydın geçmiş olsun dileklerimi de söylemiştim

ay derinim beni yanlış anlama dün yazdığım şeyden dolayı yani arkadaşımın bebeği vefat etti ya canım çok acıyordu çok üzgündüm bana yazılan birşeyi görüncede ne bileyim hoşuma gitti ben de seni seviyorum canım benim gıribim de çok şükür geçti öpüyorum seni

hamile değilim evlide değilim ama bir sevdiğim var bebekleri o kadar çok seviyorumki bebeğim olsun istiyorum sevdiğim kişiden bu kadar istememe rağmen evlendikten sonrada olmaz diye çok korkuyorum

hoş gelmişsin canım bence önce bir evlen olmazsa sonra değerlendiririz durumunu canım inşallah evlenince hemen anne olursun nediyeyim bilemedim şimcik

evet canım ya benim canım bu kadar yanıyorsa onun durumunu düşünemiyorum dediğin gibi allah dayanma gücüversin çok acı bende nediyeyim çok şükür bu günümüza

canım bende seninle aynı durumdayım canım ama malesef beklemedeyim doktorda gittim sitres yapıyorsundur ondan böyle olmuştur ağdetin dedi bende siteres yapmadığımı söyledim ozaman rahim kendini hamileliğe hazırlıyordur dedi kısmet beklemedeyiz canım rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin inşallah hepimize

flancım çok geçmiş olsun canım oğlunun yanaklarından öpüyorum

arkadaşlar aranıza yeni katıldım bu ikinci mesajım bende hamile olup olmadıgımı bir kaç gün içerisinde ögrenicem umarım dileğim kabul olur

hoş gelmişsin canım inşallah meleğin seni çok bekletmez güzel haberlerini bizimlede paylaşırsan çok seviniriz

turkuazcım iyiyim sen nasılsın canım kolum cok agrıyo sag kolum anlamadım ya neden agrırki kol

sen aşılama yaptırıyomusun karar verdinizmi canım
[
merhaba kızlar,, nasılsınızz. bende bir ay önce başladım. çok ve az yiyorum. 7 kilo verdim 1 ayda...

ama suyu bol ve yudum yudum içiyorum..
ayy maşallah kız bizede söyle şu püf noktalarını ben ayda 7 kilo versem varya süper olurbenim için biraz anlatsana 1 günde ne iyiyorsun mesala
iyiki dogdun kardelen İNŞALAH BU YENİ YAŞINDA MELEYİN GELİR CANIM
abla iyi olmana sevindim canım adet olmadıysan bi ümit vardır herzamn idrar testlerine ben güVenmiyorum artık
kızlar nasılsınız

sen nasılsın senin adet günün ne zamndı canım

Son düzenleme:

iyiyim canım ne olsun benim aset günü 9 ocak canım ama çatlatma iğnesi zamanı etkilermi bilmiyorum sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…