ay şu ezelden gına geldi ya ben önceden çok seyrederdim ama hiç istemiyom izlemek artık..eşim izliyo bende buraya geldim hıh.
napıyonuz bakiim kıslar..birsoşşş kardelenimm
doğum gunun kutlu olsun canımm
selam canım hoşgeldin..yeni üyesin demek umarım çabuk alışırsın burada herşey çok güzel emin olslm meraba bende yenı üyeyım
iyiyim canım uğraşıyoz işte günlük işler sen ne zaman yaptıracan testi
rica ederim canım..ama inşallah bu yıl hakikatten bol bereketli ve bol çocuklu bir yıl olur..orasını rabbim bilir tabiki ama ben astrolojiyi çok severim,bugün dinledim arım balım petegim programında vardı bi astrolog kadın...bu yıl herkes çocuk doguracak.hamile kalamayanlar kalacak dedi..o bile insana bi motivasyon veriyo canım..bide parasal olarak yengeçleri çok şanslı görüyomuş yani ben ve eşim
niye öyle diyonki ben kızımda 2 ay adet gördüm üstüne Allahın işi ne olacağı belli olmazselam canım hoşgeldin..yeni üyesin demek umarım çabuk alışırsın burada herşey çok güzel emin ol
Allah iyilik versin birsenim...ben yarın sabah kan vericem canım..biliyorum sıktı benim bu varmı yokmu mevzum ama idare ediverin..bu ay baya şüphe üdştü içime adet oldugum halde...
Kardelenim tekrar dogum günün kutlu olsun umarım begenirsin canım...nice senelere...
kızlar böğürtlen kökü çayı rahim kanalları için iyiyimiş bide hepsinden birer tutam ısırgan otu civan perçemi aslan pençesi şahdereotu at kuyruğu otu bunlar karıştırılıyo ama aslan pençesi biraz çok olacak 1 tatlı kaşığı 1,5 bardak kaynar suya atılıp 5-10 dk demlenip ılıyınca içiliyo günde 2 defa geçen tv de çıktı yazdım inşallah yarar böyle hamile kalan çokmuş hayırlısı olsun
slmlar hanımlar bende katıldım aranıza daha yenıyım we benmde bebgım olmuyo
birsencim,sağol canım,hala bizi düşünüyo olman,çok düşünceli bi hareket.:81::81::81:
bütün çiçekler sana
aynen canım..bu farklı bişey..ben ay ve yıldızların kişiileri etkiledigine inanıyorum astrolojide bununla ilgili zaten..ben burcumun tüm özelliklerini taşıyorum neredeyse...çok eglenceli geliyo bana..mesela yengeçler ay"ın hareketlerine göre duygusal degişimler yaşarlar..ben dolunay zamanları çok sıkıntılı olurum mesela:)evet ya kovaların yılı olacakmış benim ablamda kova bugün onada dedimayyyyy ne güzel yaa.Bende inanmıyorum ama kulakda kabartmıyo değilim yaniİnsan etkileniyo gerçekten.Ebrarda kovaya kovalarda bu yıl doğurcak uzun süredir bekleyenler tedavi görenler demişti bi astrolog.İnşallah hepimiz için bereketli sağlıklı huzurlu bi yıl olur.:109:
sagol tatlım..bende okuyorum bunları hep ama icraat yok bendekızlar böğürtlen kökü çayı rahim kanalları için iyiyimiş bide hepsinden birer tutam ısırgan otu civan perçemi aslan pençesi şahdereotu at kuyruğu otu bunlar karıştırılıyo ama aslan pençesi biraz çok olacak 1 tatlı kaşığı 1,5 bardak kaynar suya atılıp 5-10 dk demlenip ılıyınca içiliyo günde 2 defa geçen tv de çıktı yazdım inşallah yarar böyle hamile kalan çokmuş hayırlısı olsun
evet zaten bu ihtimalleri düşündügüm için şüpheleniyom ya zaten canım.hayırlısı.niye öyle diyonki ben kızımda 2 ay adet gördüm üstüne Allahın işi ne olacağı belli olmaz
slmlar hanımlar bende katıldım aranıza daha yenıyım we benmde bebgım olmuyo
rica ederim canımteşekkür ediyorum canımsınnnn.
Ebrarcım senin kartın içinde teşekkürler canımmm
derincim,baştan bende izliyodum ezeli,ama bi yeden sonra sıkıcı oldu.
aman ebrar duymasın
ewt tanıdık gelıyodun zaten :)))) tesekkur ederım umarım her ısteyen bır gun annelık duygusunu tadar....
kızlar içimden geldi durup dururken...size bi kız ismi diyim..arkadasımız koymuş çok hoşuma gitti..duydugunuz bi isimdir gerçide neyse...TANEM...çok güzel yaaa.
kızlar içimden geldi durup dururken...size bi kız ismi diyim..arkadasımız koymuş çok hoşuma gitti..duydugunuz bi isimdir gerçide neyse...TANEM...çok güzel yaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?