işalah sonuçların temiz çıkar bebem ocaga ne kaldı demicnm aranmazmısın ya çok özldım valla kız nasılsın bitmedımı evin işleri bende aynı cnm sonuçlarımı alıcam yarın tahlıllerımı verdım lım hayırlsıı
kız şaka deyom be bu arada nasılsın bebemkız özlemezmiyiz seni tabikisi özlüyoruz senin diyet nasıl gidiyo bende girdim diyete
ii yiz cnm çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyo cnm evinin işleri bittimi??
slm kızlar nasılsınız
turkuazım sagol cnm sen nasılsın görüşmeyelı umarım daha ıyısındır
ebrarım daha ıyı olmana sevındım cnm
kardelen49 doğum günün kutlu olsun cnm saglıcakla mutlulukla nıce yıllara tabı bırde tatlı bebişlerle
derınım cok hoş olur cnm dedıgın balyajlar bendede var suan cerceve seklınde:82:
flanım oğlusunun daha ıyı olmasına sevındım cnm
tugcalım demek yoğundun cnm dıkkatet kendıne
kardeloşum hıc pas vermıyon bana nezamandır küsmüsün yoksa
aleynam cnm esım amelıyat olmaya karar verdı sanırım ocakta olcak bakalım ınsallh vesıle olur ama ıcım hıc rahat degıl onu amelıyat olunurken bıle düşünmek üzüyor benıhayırlısı
sevtunum kardelen bhrım semracım elixsirciğim kayram yeterım sızler nasılsınız canlar
kızlar atladıgım olduysa kusurabakmayın öptüm sızlerı
ablam çok saol ya parmağımı gece bişey ısırdı şişti biraz korkuttu beniGünaydın kızlar,
derinim kuşun için çok üzüldüm canımSanırım test yaptıracaksın umarım seni şüphelendiren şey doğru çıkar canım yaa,inşaallah bebişin seninledir
Boncuğum cnm sende görmişsin kırmız kartı,hayırlısı olsun cnm sen iki ay peşpeşe klomen kullandın bu ay onun etkisi sürer sanırım,ocak ayında güzel hbrler verirsin inşaallahh,bu arada liste çok güzel olmuş emeğine ellerine sağlık cnm bnm
ebrarım cnm bnm parmağına ne oldu ben uzak kaldım birde hastaymışsın çok geçmiş olsun ablamm,dikkat et kendine yorma kendini
kardeloşum diyete başlamışsın cnm helal olsun sana,bnmde başlamam lazım ama işyerinde yapamam malesef:)ne yiyip içiyorsun nasıl bi diyet bahsetsene birazcık...
Kayram iyiyim canım sağolasın,sen nasılsın?
Sevtunum anneciğin gelmiş,hasret gidermişsniz ohh ne güzell,ev işin ne oldu bitmedi sanırım...
Semracım Rabbim arkadaşına dayanma gücü versin,çok üzüldüm cnm ya,sen nasılsın
Tugcem,derdam,birsenim bebişleriniz nasıl,cinsiyetlerini ne zaman öğreneceksiniz nasipse..
Flanım oğlun nasıl oldu cnm,çok geçmiş olsun
Kardelenbhrm,kardelen49,afedim,halem,aleynam,pelincim,samyelim,garib,nanelişeker,yeter,selina,elixsir kızlar sizler nasılsınız ne var ne yok?
Unuttuklarım varsa kusura bakmayın kızlar aklımda kalanı yazdım
pelinim valla zaten hiç ümit yoktuda eşimin ısrarına dayanamadım tabi oda bende hayal kırıklığı yaşadık .ya ben biliyorum boşa şu testlere para veriyoruz işte .ebrarım iyi olmana sevindim canım merak etmiştim bende seni...canım benim ya umudunu yitirme lütfen inş bidaki aya gelir bebişin hayırlısıyla... bu arada adet oldunmu...
aleynam bilmem valla kuzum bende belirti filan yok zaten yarında progestana başlıyım diyorum adet olmak için .buarada bunu alıntıladım diğeri uzun diyealeykümselam canım
kızşar bende cıkıyorum kendinize iyi bakın hoşcakalınnnnnnn
slm kızlar nasılsınız
kardelen49 doğum günün kutlu olsun cnm saglıcakla mutlulukla nıce yıllara tabı bırde tatlı bebişlerle
derınım cok hoş olur cnm dedıgın balyajlar bendede var suan cerceve seklınde:82:
aleynam cnm esım amelıyat olmaya karar verdı sanırım ocakta olcak bakalım ınsallh vesıle olur ama ıcım hıc rahat degıl onu amelıyat olunurken bıle düşünmek üzüyor benıhayırlısı
sevtunum kardelen bhrım semracım elixsirciğim kayram yeterım sızler nasılsınız canlar
sagol cnm benim..umarım öyle olur ama olursada mucize olur dimi..Günaydın kızlar,
derinim kuşun için çok üzüldüm canımSanırım test yaptıracaksın umarım seni şüphelendiren şey doğru çıkar canım yaa,inşaallah bebişin seninledir
Boncuğum cnm sende görmişsin kırmız kartı,hayırlısı olsun cnm sen iki ay peşpeşe klomen kullandın bu ay onun etkisi sürer sanırım,ocak ayında güzel hbrler verirsin inşaallahh,bu arada liste çok güzel olmuş emeğine ellerine sağlık cnm bnm
ebrarım cnm bnm parmağına ne oldu ben uzak kaldım birde hastaymışsın çok geçmiş olsun ablamm,dikkat et kendine yorma kendini
kardeloşum diyete başlamışsın cnm helal olsun sana,bnmde başlamam lazım ama işyerinde yapamam malesef:)ne yiyip içiyorsun nasıl bi diyet bahsetsene birazcık...
Kayram iyiyim canım sağolasın,sen nasılsın?
Sevtunum anneciğin gelmiş,hasret gidermişsniz ohh ne güzell,ev işin ne oldu bitmedi sanırım...
Semracım Rabbim arkadaşına dayanma gücü versin,çok üzüldüm cnm ya,sen nasılsın
Tugcem,derdam,birsenim bebişleriniz nasıl,cinsiyetlerini ne zaman öğreneceksiniz nasipse..
Flanım oğlun nasıl oldu cnm,çok geçmiş olsun
Kardelenbhrm,kardelen49,afedim,halem,aleynam,pelincim,samyelim,garib,nanelişeker,yeter,selina,elixsir kızlar sizler nasılsınız ne var ne yok?
Unuttuklarım varsa kusura bakmayın kızlar aklımda kalanı yazdım
kısmetse yarın sabah istiyorum yaptırmak canım..haber vericem size..ama ordan sonuçlar hemen alınmıyor bikaç gün sonra veriyoebrarım şimdi gecmişe biraz baktım hastaymışsın canım cok gecmiş olsun adette olmamışsın...bak söyliyim bende hamile oldugumu ögrenmeden önce senın gibi olmuştum inş sende bizlere o güzel mujdeyi verirsin bitanem kendine cok iyi bak kocaman öpüyorum seni
derinim sen ne yaptın kan testi yaptırcaktın gerci kanamam cogaldı diye yazmışsın canım hakkında hayırlısı olsun...bu arada kuşunuda cok üzüldüm canım ya bende de var iki tane kociş dogum günümde aldı bişey olunca insan cok üzülüyo gecende yavru köpek getirmiş cok tatlı ya şimdilik onlarla ilgileniyorum tabiki bebiş gelene kadar inş...senide cok öpüyorum canım kendine iyi bak
kardelen profum sende diyete başlamışsın... inş biraz zayıfladıktan sonra bebişin hayırlısıyla saglıklı gelir canım
kızlar gecmişte aklımda kalanlar bu kadar atladıgım varsa kusura bakmasın hepiniz iyisinizdir inş kocaman öpüyorum sizleri
canım iyi olmasına sevindim..çocukların hasta olmasına dayanamıyorum ben..hele anneleri nasıl üzülüyodur tahmin ederim..çok geçmiş olsun tekrardan.geldim kızlar sayfalara ara ara bakabildim çünkü çok uykusuzum ve başım fena ağrıyor malum 2 gün hiç uyumadım oğlan hastaydı demiştim ya zaten her sene bir posta böyle oluruz boğaz enfeksiyonu yine çok ateşleniyor o zaman da haliyle bizde başındayız iğne ilaç derken toparladık biraz şükür geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı çoooook teşekkür ederim geçmişi tam okuyamadım o yüzden konulara çok hakim değilim ama yavaş yavaş hallederim sanırım bu arada dua için de baktım ama göremedim ama bundan sonra takip edebilirim inşallah hepinize kacaman kocaman öpücükler
inşallah hamilesindir foca,Allah gönlüne göre versin haber et bize.arkadaşlar aranıza yeni katıldım bu ikinci mesajım bende hamile olup olmadıgımı bir kaç gün içerisinde ögrenicem umarım dileğim kabul olur
aaa kardelenim iyiki dogdun canım...sen galiba oglaksın dimi..bugün astroloji dinledim de 2011 oglakların yılı olacakmış haberin olsun...Allah 2011 de hiç bekletmeden güzel yavrunu yollar inşallah sana canım.amin..inşallah kabul olur canım.İnşallah hepimizinkide kabul olur
Ben çıkıyorum arkadaşlar malum bugün doğum günüm.Önce arkadaşlarımla sonrada eşimle buluşucam.Bakalım bana neler almışlaaaar:124:
bitanemm demek negatif çıktı ..kuzu herzaman bi umut vardır..bak adet oldum hala acaba diyorum..hemen ümitsizleşme..bu ay olmadıysada napalım alıştım biz buna...belkide bişey varsa bile erken yapmışındır cano inşş.çok geçmiş olsun tekrardancanım arkadaşlarım beni merak etmişsiniz ben daha iyiyim çok şükür
buarada test yaptımm bugün malesef negatif yani ümidim tamamen bitti
buarada KARDELEN49UM çok özür dilerim ya teldede konuştuk unuttum ben ya DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN bitanem dilerim yeni yaşın hayırlı bir evlat getirir sana .iyki tanımışım seni canım
tamam semroş sorun yok taklımmsemracım aşkolsun kıs niye sitem edersin..yazını hiç göremiyom ki ben senin..yada sende bana hiç yazmıyosundur ondan alıntı yapmamışımdırherneyse yaff sonuç olarak ben seni sefiyom ve aklımdasın gerçektende..alınma boşa kuzumen son hastaydın geçmiş olsun dileklerimi de söylemiştim
ay derinim beni yanlış anlama dün yazdığım şeyden dolayı yani arkadaşımın bebeği vefat etti ya canım çok acıyordu çok üzgündüm bana yazılan birşeyi görüncede ne bileyim hoşuma gitti ben de seni seviyorum canım benim gıribim de çok şükür geçti öpüyorum seni
olur dimi yaf yapıcam kısmetse kıss..bi hamile olmadıgım gerçegi yüzüme vurulsun da ondan sonraslm kızlar nasılsınız
inşallah pelincim,inşallah.ebrarım şimdi gecmişe biraz baktım hastaymışsın canım cok gecmiş olsun adette olmamışsın...bak söyliyim bende hamile oldugumu ögrenmeden önce senın gibi olmuştum inş sende bizlere o güzel mujdeyi verirsin bitanem kendine cok iyi bak kocaman öpüyorum seni
derinim sen ne yaptın kan testi yaptırcaktın gerci kanamam cogaldı diye yazmışsın canım hakkında hayırlısı olsun...bu arada kuşunuda cok üzüldüm canım ya bende de var iki tane kociş dogum günümde aldı bişey olunca insan cok üzülüyo gecende yavru köpek getirmiş cok tatlı ya şimdilik onlarla ilgileniyorum tabiki bebiş gelene kadar inş...senide cok öpüyorum canım kendine iyi bak
kardelen profum sende diyete başlamışsın... inş biraz zayıfladıktan sonra bebişin hayırlısıyla saglıklı gelir canım
kızlar gecmişte aklımda kalanlar bu kadar atladıgım varsa kusura bakmasın hepiniz iyisinizdir inş kocaman öpüyorum sizleri
ya sen dinlensene,ne misafir gfeliyo ikide bir.günaydın kızlar herkese iyi haftalar.... ben hafta sonu çok yoğundum her gğn misafirim vardı... hala dinlenebilmiş değilim.... sizler nasılsınız????
canım,çok geçmiş olsun,dua bu hafta yapılmıyo canım,topic çok renkli şu sıralar çünkü.geldim kızlar sayfalara ara ara bakabildim çünkü çok uykusuzum ve başım fena ağrıyor malum 2 gün hiç uyumadım oğlan hastaydı demiştim ya zaten her sene bir posta böyle oluruz boğaz enfeksiyonu yine çok ateşleniyor o zaman da haliyle bizde başındayız iğne ilaç derken toparladık biraz şükür geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı çoooook teşekkür ederim geçmişi tam okuyamadım o yüzden konulara çok hakim değilim ama yavaş yavaş hallederim sanırım bu arada dua için de baktım ama göremedim ama bundan sonra takip edebilirim inşallah hepinize kacaman kocaman öpücükler
yoooo,küslüğüm falan yok boncuk,zaten topice çok nadir geldim şu sıralar.slm kızlar nasılsınız
derincim,daha yaptırmadın mı test,ah ah,meraktayım ama.sagol cnm benim..umarım öyle olur ama olursada mucize olur dimi..bugün yengemde tutturdu bence sen üstüne oluyon diye..hayırlısı inşallah..milleti velveleye verdim gene iyimi
sen nasılsın canım?
kısmetse yarın sabah istiyorum yaptırmak canım..haber vericem size..ama ordan sonuçlar hemen alınmıyor bikaç gün sonra veriyo(
canım iyi olmasına sevindim..çocukların hasta olmasına dayanamıyorum ben..hele anneleri nasıl üzülüyodur tahmin ederim..çok geçmiş olsun tekrardan.
inşallah hamilesindir foca,Allah gönlüne göre versin haber et bize.
aaa kardelenim iyiki dogdun canım...sen galiba oglaksın dimi..bugün astroloji dinledim de 2011 oglakların yılı olacakmış haberin olsun...Allah 2011 de hiç bekletmeden güzel yavrunu yollar inşallah sana canım.amin..
bitanemm demek negatif çıktı ..kuzu herzaman bi umut vardır..bak adet oldum hala acaba diyorum..hemen ümitsizleşme..bu ay olmadıysada napalım alıştım biz buna...belkide bişey varsa bile erken yapmışındır cano inşş.çok geçmiş olsun tekrardan
tamam semroş sorun yok taklımmbende çok öptüm
olur dimi yaf yapıcam kısmetse kıss..bi hamile olmadıgım gerçegi yüzüme vurulsun da ondan sonrabu arada çerçeve şeklinde nasıl olar kıs
selamm herkeslere..gündüz giren ama benim alıntı yapmadıgım herkesede selamlar...
adetim kesildi gibi kıslar hem yogun olmadı hemde kısa sürecek gibi hayret...yarında sadece hcg degil prolaktinede baktırayım diyorum ne dersiniz?prolaktin düşürücü ilacım bugün bitti..hemen yarın test yaptırmam dogru olurmu ki acaba...yani şimdi kendi doktorumada gittigimde isticek mutlaka bakalım düştü mü diye..bari burada ücretsiz yaptırırım.bide progestanı yazdırıcam.
selam kardeloşum naber canım
yok canım yarın inşallah izin günüme ayarladım...inşallah pelincim,inşallah.
ya sen dinlensene,ne misafir gfeliyo ikide bir.
canım,çok geçmiş olsun,dua bu hafta yapılmıyo canım,topic çok renkli şu sıralar çünkü.
yoooo,küslüğüm falan yok boncuk,zaten topice çok nadir geldim şu sıralar.
derincim,daha yaptırmadın mı test,ah ah,meraktayım ama.
bende oğlak burcuyum kız bu arada.
selam canım,iyidir,sen naptın?
ya kızlar,kayra gelmemiş hiç,dün konuşurken ona telefon gelmişti,dedesi vefat etmiş,çok üzüldü.
kpz bize özletecek zaman vermiyonki delüü neyse canım yokluğun anaşılıyo emin olcanlarım ben çıkıyorum benimki başında yakalamadan kaçıyım sizlere iyi muhabetler beni özleyin anacım
canım yekrar geçmiş olsun inşallah toparlanmıştır benim kızımda astım hastası olduğu için bizde sık yaşıyoruz bu haftada dua olmayacak haftaya olur sanırım kendine iyi bak oğluşunadageldim kızlar sayfalara ara ara bakabildim çünkü çok uykusuzum ve başım fena ağrıyor malum 2 gün hiç uyumadım oğlan hastaydı demiştim ya zaten her sene bir posta böyle oluruz boğaz enfeksiyonu yine çok ateşleniyor o zaman da haliyle bizde başındayız iğne ilaç derken toparladık biraz şükür geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı çoooook teşekkür ederim geçmişi tam okuyamadım o yüzden konulara çok hakim değilim ama yavaş yavaş hallederim sanırım bu arada dua için de baktım ama göremedim ama bundan sonra takip edebilirim inşallah hepinize kacaman kocaman öpücükler
doğum günün kutlu olsun canım neler almışlar bizede söyleinşallah kabul olur canım.İnşallah hepimizinkide kabul olur
Ben çıkıyorum arkadaşlar malum bugün doğum günüm.Önce arkadaşlarımla sonrada eşimle buluşucam.Bakalım bana neler almışlaaaar:124:
inşallah tutmuştu yeni yılda sana sürpriz yapar umarımvalla bende bu ay çatlatma iğnesi yaptırdım bakalım beklemedeyiz
inşallah bişeyin çıkmaz diyecem ama varsada çıkarsa en azından nedenini bilirsin bi dahaki sefer daha temkinli olursun canımsağol cnm bende iyiyimm
hayırlsı olsun inş birşey cıkmaz cnm jormon testimi
:26:[/ EVT CNM BEBEĞİN ÖLÜMÜYLE İLGİLİ ACABA BENDEN MI KAYNAKLIANIO DIE BAKILCAK KAN PIHTILAŞMA ŞEKER VS
iyiyiz sen nasılsınslmmmmmmm kızlarrrrrrr
ne haber siniz
çatlatma iğnesi zamanında adet görmeyi kolaylaştırıyo canımiyiyim canım ne olsun benim aset günü 9 ocak canım ama çatlatma iğnesi zamanı etkilermi bilmiyorum sen nasılsın
dua bu hafta yok canım tost resmi nerde bakıyımii geceler kızlar nasılsınız kime dua okunuyor bu hafta listeyi görebilirmiyim
kardelen49 dogum günün kutlu olsun canım nice mutlu yillara...inş bidaki dogum gününü bebişinle kutlarsin...
canım arkadaşlarım beni merak etmişsiniz ben daha iyiyim çok şükür
buarada test yaptımm bugün malesef negatif yani ümidim tamamen bitti
buarada KARDELEN49UM çok özür dilerim ya teldede konuştuk unuttum ben ya DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN bitanem dilerim yeni yaşın hayırlı bir evlat getirir sana .iyki tanımışım seni canım
teşekkürler canım benim inşallah hepimizin bebişleri gelsin artık yeni yılda..
bende seni iyiki tanımışım tatlım çok sağol.Sesin çok karizmatik bu arada
Aleyna,Uğurboncuğum,Kardelen5233,,Birsen sizlerede çok teşekkür ederim.
Derincim her sene öyle diyo bu astrologlar ama inşallah bu sene ve bir ömür sağlıklı huzurlu güzel geçer teşekkür ederim sanada canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?