Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

zeynep,selina,ixisr selamlar kızlar..üçünüzüde çokkk öpüyorum...

zeynepcim bu arada inşallah o agrıların gebelik agrısıdır tatlım inşallah..
benimde solum sürekli acıyo..adet oldum hala agrılarım çok...

kızz ama kendimi hamile ggibi hissetmiorum ama daha hasta olmamada yedi gün var ama sşimdiden hafif ağrım var hayırdır inşallah gögüslerimde gerginlik hiissi var böyle anlayamadım da bi yandanda vajinal fitil kullanıyorum üç gündür onun yan etkiside yok ama etki etmişde olabilir diyorumm bakalım adet günüm gelsinde inşallah allah nasip etmiştir bu ay yüzümüz gülerrr yaa hepimizee dualarııımmmmmmmmmm........

sağlık olsun canom yaa işlerin vardı seninde önemli değil
ya bilmiyoumki derinim hiç belirti yok ne ağrı ne akıntı hiçbişey e testte negatif yani ümitlencek bidurum yok gibi tabiki rabbim bilir .inşallah sende vardır cano yada önümüzdeki ay gelir minişler .
benide ekle bebğim bende okuyayım
sen zaten varsın listede yetercim görmedin sanırsam yinede saol
günaydın kızlar hayırlı sabahlar.nasılsınız?
selinam sanada hayırlı günler nasılsın tatlışım
semroşum saol canım rahatsızdım ikigündür mide bulantısı filan artı karnım bozulmuştu galiba gıda zehirlenmesi yaşadım canım .sen nasılsın iyileştin inşallah .buarada yakışıklı oğluşun nasıl

süpriz demek buydu sevtun alemsin valla
buarada kolay gelsin canım sen halledersin buhızla öptümmm
bende dün yapamadım temizlik sular elektrikler yoktu

bugun basladım mutfağı sildidim dolapları fln şimdi banyoya girişicemm araara uğrarım
kolay gelsin canım ev işi hiç bitmiyoki
canom ya benden ümitlenmeyin benim durum vahim diyorum yaa
demek gitmedin test vermeye niyeyaa aklında kalıcak şimdi insan şüphe oluncada huzurlu olamıyo keşkem gitseydin .nedemek kuzum helal olsun şüphen varki paylaşıyosun bizimle ama otestler varya hep onlar yapıyo böyle işte allahtan benim direk tek çizgi çıktı .buarada sana iyi gezmeler ayrıca kolay gelsin canım

LEYLA için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR...................20
DERİN...................20
KARDELOŞ..............20
KARDELEN49...........20
NANELİŞKR.............20
YETER...................20
ALEYNA.................20
TOSTİ...................20
MİRANDA...............20
SAMYELİ...............20
TURKUAZ...............20
ELİXSİR.................20
KAYRA...................10
SELİNA..................10bitti
BİRSEN...................10
DERDA....................10
TUĞÇE...................10
GARİP....................10
FLAN......................13
arkadaşımızın bebişi sıkı sıkı tutunsun diye niyet ederseniz sevinirim
okumak isteyeni eklerim haber verirseniz

Son düzenleme:
derin suyum inş gebesindirr dualarım seninleee

ebrarcım sağol cnm nasılsın ben okurum 20 adet yazzarsın

inş meleği tutunur annesine

hayırlı günler.
ben bugün çok fazla uyumuşum,akut farenjit ten dolayı,ilaç alıyorum ve nedense uyku hali var sürekli üzerimde,işlerimde çok,misafirim gelcek.
derin cim,keşke yaptırsaydın test,hep şüphe içinde olcan,ayrıca tabiki paylaşcaksın bizimle,bunun için varız.
gül cüm,haftasonu olduğu için,pek kimse olmadığın kimse yazmamıştır,yoksa mutlaka yazarız canım,ne demek.
ebroşum,inşallah hamilesindir gülom.
hale cim,çok üzüldüm,inşallah,yeniden,hemencik hamile olursun.
kayram hala yok,merak ediyorum,haberin olsun.
tutişte yok.
ebroşum,bu arada,bu gece yarı uyku sersemi,güya burda yazıyorum ve bil bakalım,kim yazdı bana?
yeliz.ay,onu çok merak ediyorum,hiç giriş yapmamış,bu kadar süre ghirmemesi düşündürüyo beni.

günaydın hanımlar nasılsınız bakalım??? ebroşım bu leyla hangi leyla... dğer topicte de bir leyla arkadaşım var da kanaması olan aynı leyla mı diye merak ettim...:26:

cano nebiliyim ya yok işte tek çizgi çıktı hayırlısı artık
demek rüyanda gördün yelizi valla bende hep merak ediyorumda inşallah iyidir keşke bihaber etseydi bukadar endişelenmezdik
ebrarcım bugun okurum benn okudumda yazarım

tamam tatlım çok saol

günaydın hanımlar nasılsınız bakalım??? ebroşım bu leyla hangi leyla... dğer topicte de bir leyla arkadaşım var da kanaması olan aynı leyla mı diye merak ettim...:26:

hoşgeldin kuzum biz iyiyiz sen nasılsın
muhtemele aynı leyladır canım hamiş çünkü oda

halecim geçmiş olsun tatlım... iyi tarafından bak kürtaj olmadan atlatmışsın hem demek ki hamile de kalabiliyorsun... inşallah yeniden kalırsın canım bu sefer sıkı sıkı tutunur bebeğin sana canım....

evet canım,aynı leyladan bahsediyoz.
hoş geldin.

hoşgeldin kuzum biz iyiyiz sen nasılsın
muhtemele aynı leyladır canım hamiş çünkü oda

hoşbuldum ben de iyiyim çok şükür bebik de iyidir heralde haftaya kontrole gidicez... dün gece rüyamda çok tatlı bir kız bebek doğurduğumu gördüm doğumum da çok rahat geçti... yanakları pembiş bir kızım oluyodu... Rabbim hayra çıkarsın inşallah....

kardelencim geçmiş olsun ilaçların bahanesiyle güzelce dinlenmişsindir.
tuğcalcım hoşgeldin nasıl bebik sen nasılsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…