Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

semroşum saol canım rahatsızdım ikigündür mide bulantısı filan artı karnım bozulmuştu galiba gıda zehirlenmesi yaşadım canım .sen nasılsın iyileştin inşallah .buarada yakışıklı oğluşun nasıl

ebrarcım ay geçmişolsun şekerim kız bebek olmasın birde ay inşallah canım yaaaaaaaa oğluşumda çok iyi canım sınavda yine birinci oldu o zaten annesinin birincisi sizleri hep görmek istiyor çok merak ediyor teyzesi

görüşürüz canım bayyyyyyyyy öpüldün

ebroşum güle güle,sana kolay gelsin,banada tabiki.
semracım,sevtuncum hoş geldiniz kızlar.
ay benim ilacın etkisi balşadı gene yaaaaaaa,beynim dönüyo.

hoşbuldum canım hayırdır ne ilacı kullanıyosun

canım,önemli bişey değil,ben öksürüyodum bir iki aydır,ilaçta kullanamıyodum her an bişey olabilir diye,baktım ki hamilke kalamıyorum,bari öksürüğü keselim dedim,farenjit için antibiyotik ve bitane daha hap ım var.

kızlar cümleten tünaydın yine topluca yazacağım çünkü site bende çok yavaş umarım yazarım ve gelir yoksa hepsi boşa gidecekkardelen49 nice nice yıllara kalabalık bir aile olarak girmeniz dileğiyle çooook öpüyorum canımsemracığım derinciğim birsenciğim geçmiş olsun dilekleriniz için ayrı ayrı teşekkürler Rabbim dermansız dert vermesin inşallah:93:derinciğim merakla senden gelecek haberi bekliyorum kuzu:97:boncukcuğum yeni tarihimi hesaplayıp yazayım olur mu canım bu arada eşin ameliyat olmaya karar vermiş sanırım inşallah iyi olur canımprofum geçmiş olsun canım ya hemen toparlarsın inşallah canımkayram başın sağolsun canım benim dedem benim için çok kıymetliydi kaybedince uzun süre toparlanamadım hala da evlerinin önünden geçemem hala orada duruyorlar sanırım tekrar başın sağolsun canım:85:haletern düşük mü oldu canım öbür aya inşallah geçmiş olsunebrarcığım listeyi gördüm yarın okur sana bildiririm canım test negatif mi dur bakalım belki yine güzel bir haber çıkar ne seviniriz yeni gelen bütün arkadaşlarımız da hoşgelmişler buarada

slm kızlar daha yeni geldim hastaneden he sabah 7 de gttim ancak eve geldim uffffffffff mahvettiler beniiii anamı ağlattılar oramı buramı iyicane karıştıdılar kanamam var şu anda hala yafff

çok geçmiş olsun canım herşey sıpalarımız için helebi gelsinlerrrrrrrrr

kızlar,bende çıkıyorum,görüşürüz.

güle güle canım

benimde dileğim anne olmak
inşallah canım hep beraber

canım benim çok muayenedendir korma bebem geçer ılık bir duş al uzan biraz

canım,çok geçmiş olsun,operasyon bitti değil mi?
rabbim şifa versin.

saolun canlarım operasyon şimdilik bitti patoloji sonuçlarına göre ameliyat dedi dr bilmiorum ya nasıl olcak çok canımı yaktılar bugün parçalar büyük bu şekilde olmaz ameliyat daha iiii dedi bakalım hayırlısı nasıl ise öle olsun

yok bebem ablama kiralık daireler bakıyorumda yırttık yane

hoş bulduk bebem ne var ne yok

sende hoş geldin diger hatunlarda hoş geldiler ne var ne yok bakem:82::82::82:
hoşgeldin kız ben sabah 9dan beri burda kök saldım çıkıcam şimdi kocişin kazağını örem az.ben iyiyim şükür sen nasılsın annen nasıl canım?

kızlar maaşallah çok kalabalığız çok istememe rağmen yine kalamıyorum ben kaçar hem de acilen size iyi sohbetler görüşürüz

bende seninle aynı durum dayım kullanam gereken ilaçlar var ama her an olabilir diye korkudan içemiyorum canım çok geçmiş olsun

kesinlikle canım rabbim dermansız dert vermesin bu günümüze şükür söz konus çocuk olunca akan sular durur bende senin gibi benimde yedi yaşında bir kuzum var rabbim kuzularımızı bize bağışlasın canım

hayırlısı olsun canım,çokta geçmiş olsun,o kadar büyükmüş madem,bugüne kadar gittiklerin nasıl farkına varmamış yaaaaa,bu insanlar işlerini neden düzgün yapmıyolar acaba?
neyse bu sefer kesin çıktım.
boncukum,dr ameliyata gerek yok derken,eşin neden illa ameliyat diyo,sayı iyiyse gerek yok benimde bildiğim kadarıyla.

hoşgeldin kız ben sabah 9dan beri burda kök saldım çıkıcam şimdi kocişin kazağını örem az.ben iyiyim şükür sen nasılsın annen nasıl canım?

annecim nasıl olsun iyi çok şükür beni sıkması olmasa daha iyi olcemde
kız bende eşime atkı bere başladım ama nerde örmüyorumki
adamın iki tel saçı var oda kapamıyoyo garibimin kafası üşücek be kıyamam
sen ne örüyosun bebem

yok bebem ablama kiralık daireler bakıyorumda yırttık yane

seni gidi seni kandırma kadını anacığının yanaklarınadan öpüyorum canım onlar bizim baş tacımız

ebrarcım ayetel kursi

30 demiştim ama 100 tane okudum zaten ezberimdee

100 tanede yunus suresi okudum

inş kabul olur leylanın da bebeği tutnur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…