Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

çok şükür iyiyim canım sen nasıl oldun,kardeşinde gelmiş gözün aydın canım
bende daha iyiyim canım
saol ya geldi ama yine gidicek okuyunca böyle işte git git gel sağlık olsunda

allahım daha iyi etsin bitanem rüyan hayrolsun inşallah
ay kızınmı olucak yoksam ama erkeğe benziyo demişti değilmi

haftaya kocaman görücen minişi allahım esirgesin onları

ay inşallah,rabbim kolayca doğurup,doya doya sevmeyi,birlikte ömür geçirmeyi nasib etsin inşallah.
kardelencim geçmiş olsun ilaçların bahanesiyle güzelce dinlenmişsindir.
tuğcalcım hoşgeldin nasıl bebik sen nasılsın.

teşekkür ederim selijna,biraz fazla dinlenmişim,misafir gelince yatıyodum,kusura bakma dicem galiba.

kardelencim geçmiş olsun ilaçların bahanesiyle güzelce dinlenmişsindir.
tuğcalcım hoşgeldin nasıl bebik sen nasılsın.

hoşbuldum selinacım iyiyim çok şükür bebeik de iyidir inşallah....

[/B]
ay inşallah,rabbim kolayca doğurup,doya doya sevmeyi,birlikte ömür geçirmeyi nasib etsin inşallah.

teşekkür ederim selijna,biraz fazla dinlenmişim,misafir gelince yatıyodum,kusura bakma dicem galiba.

evet dr erkeğe benziyor demişti ama p..pisini görmeden bişey diyemem demişti.... 2 hafta sonra belli olur demişti... bizimki zaten kameralara oynuyor yüzü hep bize dönük bacaklar falan acık dr fazla zorlanmayız merak etmeyin ufaklık kameralara oynuyor demişti
aman sağlıklı olsun da erkek kız ne fark eder... sadece eğer kız ise eşim son kontrolden beri oğlum diye seviyo çocuğun psikolojisi bozulcak diye korkuyorum

kanaması olmuş ama bebek iyiyiymiş sürekli yatacak dinlenecekmiş canım.... zaten onun da 10 haftada falan olması lazım inşallah önümüzdeki 2-3 haftayı atlatırsa risk baya azalır....

şimdilik iyiymiş,kanama varmış ama bebek iyiymiş galiba,annesi gelcekti,dinleniyodu.
allahım daha iyi etsin inşallah dualarımız onunla ya çok canım sıkıldı
oyy oy teyzoşu yesin onu yaa demek kameralara oynuyo maşallah suphanallah
öyle tabi tuğçem yeterki sağlıklı olsunda gerisi mühim değil ama çocuğun psikolojisi açısından öğrenseniz çok süper olur

kız bacaklar fln açık rahat oturuyosa erkektir.kız olsa öyle rahat durmaz bacaklarını kapatırdı herhaldeşaka bi yana rabbim hayırlısını versin inş.

kanaması olmuş ama bebek iyiyiymiş sürekli yatacak dinlenecekmiş canım.... zaten onun da 10 haftada falan olması lazım inşallah önümüzdeki 2-3 haftayı atlatırsa risk baya azalır....

canımya rabbim korusun bebişini inşallah sorunsuz geçirir budönemi dualarımız onunla

istemiyerek çıkmak zorundayım çamaşırım bitti 1 saattir makinada buruşcaklar hemen çıkarıp asmalıyım
tuğçem karşılaştığımıza çok sevindim çok özlemiştim öpüyorum seni balım
kardeloşum,eliksirim,selinam sizide çok öptüm
buarada semroşum geldin ama çıkmalıyım senide çok öptüm canım
ggörüşmek üzere :79:

kız bacaklar fln açık rahat oturuyosa erkektir.kız olsa öyle rahat durmaz bacaklarını kapatırdı herhaldeşaka bi yana rabbim hayırlısını versin inş.

evet canım bir de kızlar daha geç gelişiyomuş bizimkinin 11 hafta 3 günlükken eli kolu herşeyi belliydi... o dönemde kız bebekler daha yuvarlak halde olurmuş.... 13-14 hafta gibi birden büyürlermiş...dedim ya bacaklar hep acık hıç sırtını falan dönmedi bir yan yatıyo bir yüzünü dönüyo... bakalım nasip tatlım

canımya rabbim korusun bebişini inşallah sorunsuz geçirir budönemi dualarımız onunla

inşallah canım Allah'a emanet kendi de bebeği de inşallah...

güle güle tatlım... ben de kaçıcam şimdi artık çok oturamıyorum bilg başında.... görüşürüz yine....:79:

ben geldim bebeler iş yattı anacım hava soguk sonra yaparız dedi zaten mimlisin dedi hapşuruyorumda:2::2::2:evet bebem süpriz oydu dedim bir bakayım gireyim eski nikimle dedim bakalım tanıyan olucakmı acaba tanırmıydınız merak ettim şimcik he
naber millet ne var ne yok bakalım heran çıkabilirim haberiniz olsun he

selammmmmmmmmmmmm ben geldim özledi bakim beni ama be sizi özledim çılgın sevtunnnnnnnnnnn gelmişsin anacığın dövmesin seni

ebroşum güle güle,sana kolay gelsin,banada tabiki.
semracım,sevtuncum hoş geldiniz kızlar.
ay benim ilacın etkisi balşadı gene yaaaaaaa,beynim dönüyo.

güle güle canım iyi bak kendine.hoşçakal.

selammmmmmmmmmmmm ben geldim özledi bakim beni ama be sizi özledim çılgın sevtunnnnnnnnnnn gelmişsin anacığın dövmesin seni
yok bebem ablama kiralık daireler bakıyorumda yırttık yane
ebroşum güle güle,sana kolay gelsin,banada tabiki.
semracım,sevtuncum hoş geldiniz kızlar.
ay benim ilacın etkisi balşadı gene yaaaaaaa,beynim dönüyo.
hoş bulduk bebem ne var ne yok
güle güle canım iyi bak kendine.hoşçakal.

sende hoş geldin diger hatunlarda hoş geldiler ne var ne yok bakem:82::82::82:

slm kızlar daha yeni geldim hastaneden he sabah 7 de gttim ancak eve geldim uffffffffff mahvettiler beniiii anamı ağlattılar oramı buramı iyicane karıştıdılar kanamam var şu anda hala yafff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…