bende daha iyiyim canımçok şükür iyiyim canım sen nasıl oldun,kardeşinde gelmiş gözün aydın canım
hoşbuldum ben de iyiyim çok şükür bebik de iyidir heralde haftaya kontrole gidicez... dün gece rüyamda çok tatlı bir kız bebek doğurduğumu gördüm doğumum da çok rahat geçti... yanakları pembiş bir kızım oluyodu... Rabbim hayra çıkarsın inşallah....
ay inşallah,rabbim kolayca doğurup,doya doya sevmeyi,birlikte ömür geçirmeyi nasib etsin inşallah.hoşbuldum ben de iyiyim çok şükür bebik de iyidir heralde haftaya kontrole gidicez... dün gece rüyamda çok tatlı bir kız bebek doğurduğumu gördüm doğumum da çok rahat geçti... yanakları pembiş bir kızım oluyodu... Rabbim hayra çıkarsın inşallah....
kardelencim geçmiş olsun ilaçların bahanesiyle güzelce dinlenmişsindir.
tuğcalcım hoşgeldin nasıl bebik sen nasılsın.
leylanın son durumu ney kızlar iyidir inşallah varmı haberiniz
kardelencim geçmiş olsun ilaçların bahanesiyle güzelce dinlenmişsindir.
tuğcalcım hoşgeldin nasıl bebik sen nasılsın.
bende daha iyiyim canım
saol ya geldi ama yine gidicek okuyunca böyle işte git git gel sağlık olsunda
allahım daha iyi etsin bitanem rüyan hayrolsun inşallah
ay kızınmı olucak yoksam ama erkeğe benziyo demişti değilmi
haftaya kocaman görücen minişi allahım esirgesin onları
ay inşallah,rabbim kolayca doğurup,doya doya sevmeyi,birlikte ömür geçirmeyi nasib etsin inşallah.
teşekkür ederim selijna,biraz fazla dinlenmişim,misafir gelince yatıyodum,kusura bakma dicem galiba.
allahım daha iyi etsin inşallah dualarımız onunla ya çok canım sıkıldışimdilik iyiymiş,kanama varmış ama bebek iyiymiş galiba,annesi gelcekti,dinleniyodu.
oyy oy teyzoşu yesin onu yaa demek kameralara oynuyo maşallah suphanallahhoşbuldum selinacım iyiyim çok şükür bebeik de iyidir inşallah....
[/B]
evet dr erkeğe benziyor demişti ama p..pisini görmeden bişey diyemem demişti.... 2 hafta sonra belli olur demişti... bizimki zaten kameralara oynuyor yüzü hep bize dönük bacaklar falan acık dr fazla zorlanmayız merak etmeyin ufaklık kameralara oynuyor demişti
aman sağlıklı olsun da erkek kız ne fark eder... sadece eğer kız ise eşim son kontrolden beri oğlum diye seviyo çocuğun psikolojisi bozulcak diye korkuyorum
kız bacaklar fln açık rahat oturuyosa erkektir.kız olsa öyle rahat durmaz bacaklarını kapatırdı herhaldehoşbuldum selinacım iyiyim çok şükür bebeik de iyidir inşallah....
[/B]
evet dr erkeğe benziyor demişti ama p..pisini görmeden bişey diyemem demişti.... 2 hafta sonra belli olur demişti... bizimki zaten kameralara oynuyor yüzü hep bize dönük bacaklar falan acık dr fazla zorlanmayız merak etmeyin ufaklık kameralara oynuyor demişti
aman sağlıklı olsun da erkek kız ne fark eder... sadece eğer kız ise eşim son kontrolden beri oğlum diye seviyo çocuğun psikolojisi bozulcak diye korkuyorum
kanaması olmuş ama bebek iyiyiymiş sürekli yatacak dinlenecekmiş canım.... zaten onun da 10 haftada falan olması lazım inşallah önümüzdeki 2-3 haftayı atlatırsa risk baya azalır....
kız bacaklar fln açık rahat oturuyosa erkektir.kız olsa öyle rahat durmaz bacaklarını kapatırdı herhaldeşaka bi yana rabbim hayırlısını versin inş.
canımya rabbim korusun bebişini inşallah sorunsuz geçirir budönemi dualarımız onunla
istemiyerek çıkmak zorundayım çamaşırım bitti 1 saattir makinada buruşcaklar hemen çıkarıp asmalıyım
tuğçem karşılaştığımıza çok sevindim çok özlemiştim öpüyorum seni balım
kardeloşum,eliksirim,selinam sizide çok öptüm
buarada semroşum geldin ama çıkmalıyım senide çok öptüm canım
ggörüşmek üzere :79:
istemiyerek çıkmak zorundayım çamaşırım bitti 1 saattir makinada buruşcaklar hemen çıkarıp asmalıyım
tuğçem karşılaştığımıza çok sevindim çok özlemiştim öpüyorum seni balım
kardeloşum,eliksirim,selinam sizide çok öptüm
buarada semroşum geldin ama çıkmalıyım senide çok öptüm canım
ggörüşmek üzere :79:
yok bebem ablama kiralık daireler bakıyorumda yırttık yaneselammmmmmmmmmmmm ben geldim özledi bakim beniama be sizi özledim çılgın sevtunnnnnnnnnnn gelmişsin anacığın dövmesin seni
hoş bulduk bebem ne var ne yokebroşum güle güle,sana kolay gelsin,banada tabiki.
semracım,sevtuncum hoş geldiniz kızlar.
ay benim ilacın etkisi balşadı gene yaaaaaaa,beynim dönüyo.
güle güle canım iyi bak kendine.hoşçakal.
slm kızlar daha yeni geldim hastaneden he sabah 7 de gttim ancak eve geldim uffffffffff mahvettiler beniiii anamı ağlattılar oramı buramı iyicane karıştıdılar kanamam var şu anda hala yafff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?