a.selam canım hoşgeldin.selam kızlar nasılsınız
rabbim! Bak ellerimde hiç bişey yok ..ellerimde sadece yok var..ve ben yoktanvar ettigin bu ellerle senin sonsuz keremine el acmış duadayım..çünküben de var yok sende ise yok yok ... Ve bu yoklugumla varınla himaye etve dualarına beni de ekleyenlerin dualarını kabul et {amin }
yok bebem ablama kiralık daireler bakıyorumda yırttık yane
seni gidi seni kandırma kadınıanacığının yanaklarınadan öpüyorum canım onlar bizim baş tacımız
sibelim ugur bocugum ne yapıyon bebem elixsiecim naber
kardeloşum esıme agrı yapıyor cnm aklı hep orda daha kötü sonuclar doğurmasından korkuyor stres yapıyor nekadar erken amelıyat olursa okadar ıyıymıs bıde ben burda verdıgımız testlere pek güvenmıyorum kruger sıstemı yok esım ısrar edıyor su sorun gıtsın bıyerden baslayalım dıyor aslında haklıda sımdı olmadı ılerde yıne sorun yaratıcak bu varıkosel en ıyısı bastan kurtulmak bakalım ısyerıyle konusmus ne duruyorsun demısler gıt hemen ol demısler varıkoselı olanın cocugu olmaz demısler hem basıt bı opersyonmus degerın ıyı cıkmasıda belkı esım süreklı kür kullanıyor ondandır varıkoselde ısı derecesı 40 a kadar cıkıyormus bu durumda spermlerde yasayamıyormus neyapım eger fayda edıcekse beklerım 3 ay daha bunca zaman beklemısım hafyata allah ızın verırse gün alcak yrnesım cok umutlu ınsallah rabbım onu sevındırır
ebrarım ben ıyıyım cnm dünden berı herkes üstüme gelıyor o ayrı konu agla agla harap oldum bgnkoca bı yıl gectı yıne yok bu velet
leyla arkadasımızı ben hatırlayamadım rabbım cocugunu kendısıne bagıslasın adetlı olmasaydım bende katılırsım seve seve duaya
halecıgım saglık olsun cnm ınsallah en kısa zamanda yıne verırsın müjdeyı baka artık bılıyorsun hamıs kalabıldıgını
gül tamercgım alınmıssın cnm bıze kusurabakma cnm yalnıs anlama sakın nasılsın buarada
unuttugum varsa kusurabakmayın canlarım bgn kafam yerınde degıl
iyidir cnm dualar ediyorum hepimiz içinn
ben zaten hep unutuluyorum
ben zaten hep unutuluyorum
ayyy sevtun elxsir sagolun kızlar ya bu ne sıtem ıyıkıde yazdım kafam yerınde degıl kusurabakmayın dıye askolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?