Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

derdam aslında bende sana sorucaktım cnm msnede görseydım ya mıkrocerrahı yöntemıylemı oldu esın amelıyat amelıyattan sonra allah korusun hidrofıl yanı su bırıkmesı gıı etkıler görülebılıyormus bıde suan günlük hayatta yürümesınde kosmasında falan zorluk oluyormu ınsan korkuyo kolay bı amelıyat olmasına ragmen

canım saol balım nasılsın ben cinsiyetini soramadım gülüm yaa çok heyecen aypıyorum heran kötü bişey duyucam gibi geliyo unuttum sormayı oda bişey demedi 1 ay sonraya kaldı artık
aa derdam geldi..hoşgeldin taklım naber?
derinim ben iyiym canım mesn yeni gördüm sen nasılsın
ebraraım sen ansılsın balım ben iiym şükür bende yazmışsın zaten seve seve okurum
kanaması olmuş ama bebek iyiyiymiş sürekli yatacak dinlenecekmiş canım.... zaten onun da 10 haftada falan olması lazım inşallah önümüzdeki 2-3 haftayı atlatırsa risk baya azalır....

tugcalım snein miniş nasıl canım görüşemedik çoktandır

aleynam dedıgın gıbı cnm eger yavrum bunun vesılesıyle gelıcekse olsun amelıyat ıste senın dedıgın o sıcaklık spermlerın yasamasını etkılıyormus bılıyorsun benımkının degerlerı ıyı cıktı ama yınede ıstıyor yrn bozulmucagı ne bellı dıyor haklıda hamıle kalınsa bıle saglıklı döllenme olmuyormus cogu kadında bakalım ıkımızınde hakkına hayırlısı cnm
kayram gültamercıgım elixsircigim sevtunumsızlerde sagolun canlarım
kayram buarada basın sagolsun cnm bende dedemı cok özlüyorum mekanları cennet olsun cok severdım dedemı erken ayrıldı

istersen açarım msn yi canım
yok güülm yaa korkma hiç bişey olmuyo evet mikro cerrahi ile oldu biraz daha uzun sürer dedi doktor ameliyat ama dah etkili ve riski az dedi zaten şimid genelede bu tarz tercih ediliyo çünkü ameliyatın başarılı olma şansı daha yüksek
günlük hayata gelice eşim akşam üstü oldu ameliyat ettesi gayet rahattı bir hafta sonrada işe başladı şükür öğle arısı felanda olmadı
sormak istediğin ne varsa sor canım istediğin zaman

sagol tatlım burdakı ımkanlar bellı esım farketmez dıyor ama ben ısrarla mıkrocerrahı ıstıceksın yoksa baska sehre gıderız dıyorum akalım yrn doktor gün verıcek bu hafta bossa persembe cuma bıle olaılır bıray ızın verıceklermıs zaten yatar evde bakalım hayırlısı ınsallah bende senın gıbı olurum vesılem olur bu amelıyat

orası belli olmaz datlum Allahım inşallah vardırr inşallahhhh..hala adet olmadıkça ümit kesmeyelim bitanem...bende yaptırmadım kan testini yaa.çok merak etmeme ragmen yaptırmadım normal test yaptım zaten çıkmadı.
derin suyum inş gebesindirr dualarım seninleee

ebrarcım sağol cnm nasılsın ben okurum 20 adet yazzarsın

inş meleği tutunur annesine
yok bebem yaa degilim..test yaptım bugün..olsa digeri gibi çıkardı
canım ya çok geçmiş olsun..faranjit fena bende de var çok şiddetli degil ama...alerjik bronşitimde var...evet testi yaptırmadım cano özür dilerim hepinizden..birden vazgeçtim sabah..aptalca geldi
oyy cnm yaa..Allah hayıra çıkarsın..bebişin kız olmasın tugçem...
benimde dileğim anne olmak
inşallah en yakın zamanda olursun tatlım.
canım idrar testi yaptım bugün..negatif...saoglasın flanım..sen nasılsın canım?
ayy ne çok canını yakmışlar yaa çok geçmiş olsun..umarım çektigin acıya degecek sonuçlar laırsın canım...
aminn canım aminnn...diger paylaştıklarında çok güzeldi Allah razı olsun.
boncugum canım benim..sıkma canını...herşeyin hayırlısı..gün laıcak demek o kadar net karar verdi.hayırlısı inş canım..bak bu akşam bizim bi arkadas gelecek eşiyle...onun eşinde de vardı varikosel..daha evlenmeden çıkmıştı ortaya agrıları oldugu için...çocuk konusunda da olmaz diye düşündüler korunmadı nasılsa sorun olur varikosel dedi...ama kız 3. ayında hamile kaldı...kardeloşun dedigi gibi sayı iyiyse ameliyat şart degil galiba...
canım lütfen biraz rahat olmaya çalış başka şeylere odakla kendini..biliyorum kolay degil hepimizin derdi bu ama sürekli bunu düşünür üzülürsen olmaz...
bende testi yaptırmadım cnm kanda..ama idrar testi yaptım çıkmadı...
canım tekrar başınız sagolsun..Allah rahmet eylesin..
sagol canım iyiyim ...niye korkuyosun canım sen hayırlısı inşallah..Allahım hayırlısını versin...

kızlar yazıp çıkıyorum misafirlerim gelecek birazdan.hepinizi çok öptüm..okumayanlar varsa yie yazayım..test yaptım negatif çıktı..eşimde teste baktı bu nasıl test dedi..bi test aldım minicik adi gibi bişey bi acaip eşim bile öyle dedi..bozuk mudur acaba diyo garibim hala ümid ediyofırlattım hemen çöpe..bu arada acaip şekilde sol kasıgım agrıyo kızlar geçmiyo bi türlümisafirimde var napcam bilmiyorum...yoruldum bide eve gelince temizlik yaptım şimdi oturdum...bence bende korktugum başıma geldi..kist oldu bence kızlar..klomeni 3 ay kullanınca kesin oldu yaa(şimdi işin yoksa onun için ilaç kullan..neyse yazdıkça yazıyorum kaçtım ben...

canım 1 ya iznizi varsa çok zaman dilimi aslında eğer imkanınız varsa başka biyerde yaptırın çünkü 1 haftada kendine geliyo öğle ameliyat yeri felanda acımıyo zamanıız varken mutlaka sorun derim ben
bişey daha diyim ben çok ağladım eşime ameliya diyince dokor güldü bana sen bebeğin olsa sezeryandan korlarmısn dedi bende evet ama genede giderim ucunda bebeğim var dedim bu ondan daha kolay ve yarası daha az bir ameliyat dedi eşin neden uuznda bebek varken gitmesin dedi
bak canım varikosel çok biyik bir etken bbbeğin olmaması için
ben inanaıyorum 3 aya kamadan bebeğin gelicek inş

gile güle derinim olabilir canım inş hamişsindir kötü düşünme bence neden kist olsunki moralini bozma tatlım benim
inş tez vakitte herkez bu duyguyu tadar

kzılar be kaçtım benim dizim başlıyo yerimi alıyım
herkeze güzel bir akşam diliyorum iyi bakın kendinize

saol canım benım senınde basın sagolsun
kayra başınsağolsun tatlım.Allah dedenin mekanını cennet etsin.
sen de saol canım nasılsın tanısmak nasıp olmadı senınle de
derınım uzulme kuzum yaa bugun bende berbat durumdayım zatennn su meseneyı yaptır da goruselım kuzu yaaaaa
ablacımm hastaydın sen ya ondanmı yoksun
bu gece ben grebıldım nete profum yaa sen yoksunnn offffffff

Ebrarcı nabıyosun canım ben hastalandım 10 gün sonra tekrar kanamam oldu dedim ya doktora gittim gecen gün megerse ben üstüne görmüşüm adetimi ve 5 haftalık düşük yapmışım haber vereyim dedim

iyi geceler geliyorum dakikalarca geçmişi okuyorum ama beni hatırlayıp,düşünüp yazan kimsecikler yok

ebrarcım ayetel kursi

30 demiştim ama 100 tane okudum zaten ezberimdee

100 tanede yunus suresi okudum

inş kabul olur leylanın da bebeği tutnur

kayra başınsağolsun tatlım.Allah dedenin mekanını cennet etsin.
kızlar daha alıntı yapacak ve herkese bişeyler yazacaktım ama eşim geliyomuş yemek hazırlamam gerek kusura bakmayın sonra gelmeye çalışırım inşallah tabiii

Ebrarcı nabıyosun canım ben hastalandım 10 gün sonra tekrar kanamam oldu dedim ya doktora gittim gecen gün megerse ben üstüne görmüşüm adetimi ve 5 haftalık düşük yapmışım haber vereyim dedim

canım çok geçmiş olsun inş tekrar aynı şeyleri yaşamak zorunda kalmadan bidaha ki sfere sağlıcakla alırsın kucağına cnm çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…