Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

yaa tabi canım ne demezsin 3.5 attım tabi.hoşgeldin canım iyisindir inş.
teşekkürler cnm bi yandan çalışşıorum bi yandan sizi okuyorum geçmişi okuyana kadar öğlen oluyo zatenn :))

selam,ben geldim kizlar

hoşgelldiiinnnn

bu arada diğer hatunlarr sellaaamıınn aleykuummmm öpüoruum s,izidee ......

kizlar aksam su yaprak dökumune sinir oldum yaaa,beyendigim sahnelerde vardi hakkini yemeyeyim necla ve leylanin barismasi sarilmasi gibiii

ama sonucu sacma bitti bence,adamlar yillarca agladi hayatlarinda hep yaprak dökuldu zaten..
bari sonunda gulselerdiii

dimi ama haksizmiyim

cnm kendini bu kadar bırakmamalısın.nekadar iyi olursan sonuç o kadr güzel olur.sorun nedir tatlım???

endometriozis olduğumu öğrendim pco da vardı insülin direncim var vede troit hastasıyım....

haklısın cnm ama çok moralim bozuk hastalık konularımdan düşünmek beni yıpratıyor ama bu sene inşallah herşeyin en iyisi olsun diye seneye gülerek hoplayarak giricem bütün bir senem öyle geçsin...

bencede sonu mutlu biteydi en azından ben bekled,imki o gecede süprizler üst üste geldi ya hep ali rızabeyde konuşmaya başladıya kalkıp bide yürüseydiiii tam olacaktı yane bu kadar hüzün bu kadar acııı bari güzel bitirselerdi dedim bendeee ama en çokta ferhundeye oh oldu bakalım daha boş evde kimle uğraşıcak :)))

kızlar geldim geçmişi okudum ama alıntı yapmadım çünkü kafam çok yerinde değil ne okuduğumuda anlamadım zaten neyse yeni gelen arkadaşlarımız cümleten hoşgelmişler bir de SERPİLİM hamileymiş çooook sevindim gülüm Allah tamamına erdirsin Rabbim herkesin gönlündekini versin inşallahgeldi derdini anlattı gitti demeyin çünkü harbi harbi iyi değilim bugün dün dr günümdü gittim hava daha oturmadı dedi ve 15 gün sonraya attı hayır 2 gün sonrada bahara gireceğiz bu seferde baharda mevsim otursun diye bekletecek sıkıldım bunaldım şiştim hadi orayı da geçtim beklerim 15 gün daha ama dr dün çok kötüydü söylediklerini aklı selim söylediğini hiç sanmıyorum ameliyat olursunda çıkınca narkozun etkisiyle ne dediğini bilmezsin ya aynen öyleydi aynı şeyi 5 kez tekrarladım ve sonuçta yine anlamadı umarım kısa zamanda toparlar çünkü sorunsuz bir hamilelik geçirebilmek adına tıbbi anlamda çok güveniyordum inanın kadının yüzü gözümün önünden gitmiyor şok olduk eşimle ve eşim sanırım bundan sonrası senin işin umarım toparlar ama olmazsa sen götüreceksin bu işi dedi biz de yardımcı olacağız dedi çünkü bizim dr umuzdu önyargı değil ama başka dr istemiyoruz tabiiki çok kötülemedikçe

HAYIRLI OLSUN

ARALIK AYI LİSTEMİZ

*****************************AFED****************************7 ARALIK]********************
******************************FLAN***************************20 ARALIK********************
*****************************EBRAR_53************************20 ARALIK********************
*****************************GUL-TAMER***********************20 ARALIK********************
*****************************SUNGER*************************20 ARALIK*********************

OCAK AYI LİSTEMİZ

***************************ZEYNEPKAYGİN**********************4 OCAK***********************
*****************************NANELİŞEKER*********************4 OCAK***********************
*****************************YETERRRRR**********************6 OCAK***********************
*****************************ELİXSİR*************************7 OCAK***********************
*****************************TURKUAZ************************9 OCAK***********************
*****************************ALEYNA*************************10 OCAK**********************
*****************************KAYRAM************************16 OCAK***********************
*****************************SAMYELİ26**********************17 OCAK***********************
*****************************SELİNA23***********************18 OCAK***********************
*****************************KARDELEN5223*******************19 OCAK***********************
*****************************SEMRAOZSOY********************20 OCAK***********************
*****************************SEVTUN2***********************24 OCAK************************
*****************************DERINSU************************24 OCAK***********************
*****************************UGURBONCUGUM******************27 OCAK***********************

HAMİŞ LİSTEMİZ

**********************BERSUU*******************/******************AZİZE******************
**********************YABADABADU**************/*****************GÜNDOĞMADAN***********
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*****************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK******************
**********************TUĞCAL*****************/******************DERDANUR****************
**********************BULUT83****************/*******************E-S-R-A*****************
*******************SERİL-MELİS****************/

Son düzenleme:
SELAMMMMMMMMMMMMMMMM

sana katılıyorum çok saçma bitti

KARANFİL: HAMİLE KALMAYI KOLAYLAŞTIRIR. HER GÜN YEMEKLERDEN SONRA ALINAN BİR KARANFİL HEM AĞZINIZIN HOŞ KOKMASINA HEM DE HORMONLARINIZIN ÇALIŞMASINA YARAR. HAMİLELİKTE RAHİMİ KUVVETLENDİRİR. NORMAL DOĞUM YAPACAK OLANLAR, DOĞUMA BİR AY KALA HER GÜN BİR ÇAY BARDAĞI SICAK SUYA 1 KARANFİLİ 5 DAKİKA DEMLEYİP İÇERLERSE DOĞUMLARI DAHA KOLAY OLUR Hamİle Kalmak İÇİn Mucİze Bİtkİler SAFRAN: YUMURTALIKLARI GELİŞTİRMEDE ETKİLİDİR. HAMİLE KALMAYI KOLAYLAŞTIRIR. AYRICA SİNİRLERİ KUVVETLENDİRİR. YEMEK YENECEĞİ ZAMAN ÜSTÜNE SERPİLİR. (0. 5 MG
KARANFİL: HAMİLE KALMAYI KOLAYLAŞTIRIR. HER GÜN YEMEKLERDEN SONRA ALINAN BİR KARANFİL HEM AĞZINIZIN HOŞ KOKMASINA HEM DE HORMONLARINIZIN ÇALIŞMASINA YARAR. HAMİLELİKTE RAHİMİ KUVVETLENDİRİR. NORMAL DOĞUM YAPACAK OLANLAR, DOĞUMA BİR AY KALA HER GÜN BİR ÇAY BARDAĞI SICAK SUYA 1 KARANFİLİ 5 DAKİKA DEMLEYİP İÇERLERSE DOĞUMLARI DAHA KOLAY OLUR.
Hamİle Kalmak İÇİn Mucİze Bİtkİler SAFRAN: YUMURTALIKLARI GELİŞTİRMEDE ETKİLİDİR. HAMİLE KALMAYI KOLAYLAŞTIRIR. AYRICA SİNİRLERİ KUVVETLENDİRİR. YEMEK YENECEĞİ
ZAMAN ÜSTÜNE SERPİLİR. (0. 5 MG

kızlar bunu bir sitede okudum dikkatimi çekti :26:

Son düzenleme:
tatlım canını sıkma ınsallah hersey yoluna gırer

ayyyy uğurböcüğüyle aynı gün

canım meraba RABBİM inşallah sana hayırlısıyla bi bebek verir her şeyim normal diyosun peki eşin bi doktora gittimi benimde görümcem 7 yıllık evli oda çok bebek istiyo onunda her şeyi normal ama eşi doktora gitmiyo

kızlar hepınıze gecmıs olsun dıleklerı ıcın tesekkür ederım rabbım hepımızın yüzüne güler ınsallah
serpılcıgım allahım analı babalı büyütsün cnm cok tebrıkederım

Kızlar aralık ayını kapatıcam yenı tarıhlerınızı bıldırırsenın sevınırım *****************************AFED****************************7 ARALIK]********************
******************************FLAN***************************20 ARALIK********************
*****************************EBRAR_53************************20 ARALIK********************
*****************************GUL-TAMER***********************20 ARALIK********************
*****************************SUNGER*************************20 ARALIK*********************

Son düzenleme:
kızlar hepınıze gecmıs olsun dıleklerı ıcın tesekkür ederım rabbım hepımızın yüzüne güler ınsallah
serpılcıgım allahım analı babalı büyütsün cnm cok tebrıkederım

amin arkadaşım amin bugün oğlum anne arkadaşımın kardeşi olucakmış dedi veeeeeeeeee suratı düştü ben artık kendimi geçtim herşey oğlum için :26:

zeynepcgım nanelısekerle aynı gündesın cnm hadı bakalım serpılın karsısı boş kaldı ınsallah sen verırsın müjdeyı

evet aynı gün yılbaşından sonra bizi bi heyecan sarar artık:)) şimdiden panik olmuorum çünkü regli olunca çöküyo insan
inşallah olur inşallah allahmı söyletti nee:))) Galiba benimde zaten stresten olmuyooo doktor heçbişeiinn yok didi banaaa bekle dediiiii:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…