Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

cnm benım ınsallah en kısa zamanda gelır kardesı oğlusunun

inşallah canım şu en tek isteği o hafta sonu alışverişe gidecez sana ne alalım ne istiyosun diyorum anne kardeşim olsun hemen lafı değiştiriyor geçen günde babasına biberon ısıtıcısı aldırmış niye aldın nız diyorum allah görsünde kardeşimi yollasın diyo annesinin sıpası ahhhhhhhh aaaaaahhhhhhhh

kızlar ben çıkıyorum oğlumu okuldan almaya gideceğim allaha emanet olun bayyyyyyyyyyy:79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:

nickin çok güzelmiş, bahtın da çok güzel olsun arkadaşım...
hoşgeldin topiğe, Allah hayırlısıyla, sağlıklı bir bebiş versin hem sana, hem bana, hem de diğer isteyen tüm arkadaşlara

sağ ol naneli şeker senin de nick in ferahlatıcı valla..inş.gönlün de ferahlar bir bebişle...sağ olasın..

evet canım benim o kist kimselere vermemşaka bi yana doktor kontrolümü bekliyorum umarım küçülmüştür bebeğe engel olmaz umarım..

cnm kist gebeliğe engel değil bende taaaaaaaaaaam 4bucuk cmlik var 7aydır duruyo

onla hamile kaldım ama düşük yaptım ama oyaptırmadı düşüğüüü baska bir sebep var

abla okudum duamı ALLAH kabul etsin

boncuk eşin gün almış amaliyat için hadi hayırlı ugurlu olsun

KIZLAR GEÇMİŞE BAKTIM NE KADAR ÇOK YAZMIŞINIZ
HEP BÖYLE OLSUN TOPİĞİMİZ İNŞŞŞ:92::92::92::92::92::92:

KIZLAR GEÇMİŞE BAKTIM NE KADAR ÇOK YAZMIŞINIZ
HEP BÖYLE OLSUN TOPİĞİMİZ İNŞŞŞ:92::92::92::92::92::92:
hoşgeldin yeter
amin amin amin
sagol canım ALLAH razı olsun

ALLAHIM hepimizi sevindirsin İNŞALLAH cok sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…