arkadaşlar size bişe sorsam beni biraz aydınlatsanız çok sevinirim :44: şimdi ocak ayının 6 sında gebeliğim belli olucak yani o zaman regl günüm olucak mı olmıcak mı bakıcaz ama ondan önce gebelik belirtilerinde sağ kasık ağrısı ve bu sabahda ilk defa afedersiniz ama vajinal bir ağrı ama 10 sn sürüyo sonra kesiliyo ama azdan çoğa doğru gidiyo ağrı bu böyle 10 veya 15 kere olmuştur kasılma gibi yani normalmi bu çok merak ediyorum bana yardımcı olurmusunuz
canım sana bişey söyleyim mi hiç kendini dinleme boşver bu sancılrın çoğuda psikolojik zaten 1 hafta kalmış adetinede bekle ve gör hayırlısı olsun
tşk ederim canım ya ilk defa böyle bir agrı ve kasılma oldu çok endişelendim ne bilim ağlıcaktım nerdeyse o derece yani evet 1 hafta kaldı ama insan merak ediyo işte araştırdıkcada farklı şeylerle karşılaşıyorsun ya bu arada bişey daha sorsam ben hep soruyorum valla idrar renginde değişiklik olur mu? bir kaç yerde okudum olur falan diyo ama neyse sizce olurmu:44:
hg esnartcım nasılsın cnm sen aşılama flan mı oldun ?
hg esnartcım nasılsın cnm sen aşılama flan mı oldun ?
sende hoşgeldin hayır aşılama falan olmadı cnm geçen ay denedik olmadı bu ayda denedik ve ayın 6 sında regl günüm beklemedeyim şuan ama sağ kasığımda ağrı var ara ara geliyo soldada var ama sağ kadar değil bu sabahda afedersin ama vajinal bölgemde mükemmel derecede bir agrı ama 10 sn geliyo gidiyo bu bu şekilde 10 kere olmuştur işte sonra idrardada renk çok koyu acaba bunlar neye işaret onu öğrenmeye çelişiyorum sence ne olabilir
bende merak ettim seniselam kızlar nasılsınız?
Eboşum,kardeloşum canlarım beni merak etmişsiniz bu ara hiç keyfim yok o yuzden girmek istemiyorum foruma kusura bakmayın...
Leyla için 10tane ayetel kürsi verilmiş bana ben akşam eve gidince okurum bitti yazabilirsiniz,Allah bebeğini arkadaşımıza bağışlasın anneciğini bırakmasın inşaallahhh...
Allah'a emanet olun...
flanım doktorların bazen kötü gününe denk geliyoruz canım o kadar takma kafana..bende kaç defa oldu kızıyorum benim doktorun bazı şeylerine ama bırakamıyorum da..bi keresinde rahimagzındaki yarayı yaktırdıgım gün ilaç yazmayı unutuyodu düşün ben demesem yazmıcak..ama gün geliyo öyle şeylere deginiyo ki oh be diyosun iyiki buraya geliyorum..yüzdün yüzdün kuyruguna gfeldin sabır..inşallah herşey güzel olsun senin içinkızlar geldim geçmişi okudum ama alıntı yapmadım çünkü kafam çok yerinde değil ne okuduğumuda anlamadım zaten neyse yeni gelen arkadaşlarımız cümleten hoşgelmişler bir de SERPİLİM hamileymiş çooook sevindim gülüm Allah tamamına erdirsin Rabbim herkesin gönlündekini versin inşallahgeldi derdini anlattı gitti demeyin çünkü harbi harbi iyi değilim bugün dün dr günümdü gittim hava daha oturmadı dedi ve 15 gün sonraya attı hayır 2 gün sonrada bahara gireceğiz bu seferde baharda mevsim otursun diye bekletecek sıkıldım bunaldım şiştim hadi orayı da geçtim beklerim 15 gün daha ama dr dün çok kötüydü söylediklerini aklı selim söylediğini hiç sanmıyorum ameliyat olursunda çıkınca narkozun etkisiyle ne dediğini bilmezsin ya aynen öyleydi aynı şeyi 5 kez tekrarladım ve sonuçta yine anlamadı umarım kısa zamanda toparlar çünkü sorunsuz bir hamilelik geçirebilmek adına tıbbi anlamda çok güveniyordum inanın kadının yüzü gözümün önünden gitmiyor şok olduk eşimle ve eşim sanırım bundan sonrası senin işin umarım toparlar ama olmazsa sen götüreceksin bu işi dedi biz de yardımcı olacağız dedi çünkü bizim dr umuzdu önyargı değil ama başka dr istemiyoruz tabiiki çok kötülemedikçe
cevizlikek gerçektende nick çok güzel..çok da severim cevizli keki benevet canım benim o kist kimselere vermemşaka bi yana doktor kontrolümü bekliyorum umarım küçülmüştür bebeğe engel olmaz umarım..
arkadaşlar size bişe sorsam beni biraz aydınlatsanız çok sevinirim :44: şimdi ocak ayının 6 sında gebeliğim belli olucak yani o zaman regl günüm olucak mı olmıcak mı bakıcaz ama ondan önce gebelik belirtilerinde sağ kasık ağrısı ve bu sabahda ilk defa afedersiniz ama vajinal bir ağrı ama 10 sn sürüyo sonra kesiliyo ama azdan çoğa doğru gidiyo ağrı bu böyle 10 veya 15 kere olmuştur kasılma gibi yani normalmi bu çok merak ediyorum bana yardımcı olurmusunuz
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr neredesiniz :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
kıss ne bagrınırsın..selam verip verip kaçıyon gündüzleri..birimizede bşeycikler yaz küsüyom ama heee:85:
kızlar geçen gece tam uykuya dalarken tv de eşimin izledigi şeye kulak kabarttım gebelikten bahsediyodu çünkü...discovery cannelda.yabancı ülkede 57 yaşında bir kadın sanırım tüp bebekti yada aşılamayla hamile kalıyo.ama düşükle sonuçlanıyor..aylar geçiyor ve kadının çok agrıları olmaya başlıyor..bi yandan da hızla kilo kaybediyor..doktora gidiyo ve rahim kanserinden şüpheleniyo doktor...testler falan yapılıyo sonuçları alacıgı gün doktor ultrasonla bi bakıyo ki kadın hamileymişhemde 29 haftalık.nasıl olur düşük yaptıgım sanıyodum diyo ve o esnada doktor açıklıyo...tabi onlar çok güzel anlatıyolar kadın kendi yaşadıgını anlatıyo gerçek yaşam hşkayeleri çünkü...megerse düşük yaptıgında üç embriyodan ikisi düşmüş ve biri tutunmuş ..kilo vermesinin sebebi de bebegin fazlasıyla anneden almasıymış..ay dinleyince şok geçirdim ya.kadının aklının ucundan geçmiyo düşünün hatta kanser oldugunu sanıyo ama sonuca bakın:))allahım isterse herşey oluyo işte.
kız olurmuuuuuuuuuu yetişemyorum
yoksa hepinize yazarım şekerim
allahım yaaaaaa
mucizelerini eksik etme bizlerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?