Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım benim genelde yanıtlamaya çalıştım ama sayfalar o kadar çabuk ilerliyoki ya ben yada sen görmemiş olabiliriz cnm benim iiiiiiii dileklerin için teşekkür ederim allah razı olsun ne olur dualarınızda eksik etmeyin allah hepimize şifa ve hayırlısıyla bebişlerimizi bir an evvel bize göndersin inşşşşşşş cnm

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlarrrrrrrrrrrr
geçmişe baktım da ne kaynatmışsınız kıskadımmmmmmmmmmmm:95::95::95::95::95::95::95
çok güzel sohbet etmişiniz ohhhhhhhh stres atmışınız ne güzellllll

semram geçmiş dogum günün kutlu olsun canım nice saglıklı mutlu yıllara inşallahh...

çok teşekkür ederim derincim aminnnnnnnnn inşallah

bence dizi çok saçma sapan bitti ben pek dizi lere bakmam akşam meraktan sonuna baktım çok saçma geldi bana

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydınnnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmmmmmmmm

kızlarrrrrrrrrrrr
geçmişe baktım da ne kaynatmışsınız kıskadımmmmmmmmmmmm:95::95::95::95::95::95::95
çok güzel sohbet etmişiniz ohhhhhhhh stres atmışınız ne güzellllll

evet ya epey kaynatmışlar kıskançlık huyum değildir ama bende burda olmak isterdim sohpet iyiymiş
:79::79::79::79::79::79::79:

evet yaaaaaaaaaa
kızlar güzel sohbet etmişler
bakalım belki bir gün bizim olduğunuz zamana denk gelir bizde kaynatırız

selam kızlar nasılsınız?
Eboşum,kardeloşum canlarım beni merak etmişsiniz bu ara hiç keyfim yok o yuzden girmek istemiyorum foruma kusura bakmayın...
Leyla için 10tane ayetel kürsi verilmiş bana ben akşam eve gidince okurum bitti yazabilirsiniz,Allah bebeğini arkadaşımıza bağışlasın anneciğini bırakmasın inşaallahhh...
Allah'a emanet olun...

günaydın kızlar hayırlı sabahlar.gece girdim ama alıntı bile yapamadım kociş karşımda gizli gizli yazdım.muhabbette güzelmiş keşke uyuyup kalsaydı bende muhabbete katılabilseydim.

günaydın kızlar hemen cıkıcam kuran gidicem ordan da spora leyla için 20 tane ayetel kürsi verilmiş banada bende bu gün okurum giremezsen okundu sayın öpüyorum

merhaba hoşgeldin bnada iç bişi yok ddedi doktor ama yinede olmuyo olmayınca olmuyo işteee bekle dedi bana doktor bir yıl bi olsun dedi yane beklemekten başka çare yok cnm kendine ii bak yumurtlama günlerini takip ett

canım benim benim bebişte geliyo 4 hafta 4 günlük teyzeleri
ayy hadi hayırlısı darısı bizim başımıza bebeğim bu burda aldığım en güzel haber buyduuuuu tebrik edioorumm seni kupaylan :))

hoşgeldin sende arkadaşında dediği gibi allahım istediğine hesapsızca verir bizede nasip eder inşallah sabredip beklicezz üzülme hiç psikolojinide bozma cnm kendine iii bak....

günaydın kızlar hayırlı sabahlar.gece girdim ama alıntı bile yapamadım kociş karşımda gizli gizli yazdım.muhabbette güzelmiş keşke uyuyup kalsaydı bende muhabbete katılabilseydim.

:))))) günaydıın sanadaaa böle kaçak göçek daha ii tabee :)) daha tatlı oluyoo :)

canım turkuaz, nanelişeker ve garip arkadaşlarımız okumuş bitti diye yazıverdim.hemde liste öne gelmiş olsun dedim.ağzınıza sağlık kızlar.

Son düzenleme:

yaa tabi canım ne demezsin 3.5 attım tabi.hoşgeldin canım iyisindir inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…