saol canım benım ıyıkı varsınız zaten allah hepınzden teker teker razı olsuntoparla canım güclü ol... bak ben sizlerin sayesinde cabuk toparladım kendimi...bizler senın her zaman yanındayız bu sıkıntılı günleri allahımın izniyle sende atlatacaksın...
hoşgeldiniz arkadaşlar umarım yeni yılın ilk günlerinden itibaren mutluluk herkesin yüzüne güler ve Allah bebişlerimizi kucaklarımıza almamızı nasip eyler :13::13:
saolun arkadaslar amın ınsallah bebıslerımız gelırherkese merhaba kızlar yeni yılınız kutlu olsun umarım bu yeni yılda tüm dileklerimiz kabul olur ve hepimiz hayırlısıyla anne oluruz.
kocişim geldi yemek hazırlıcam sonra gelirim yine hepinizi öpüyorum görüşmek üzere ii bakın kendinize
offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
allahım yardım et ve dogru yolu goster
işşallah bebem saglık olsun herşey düzelir ya demi temizligi kafama takıyodum eşim dediki ben senin elin ayagın olurum birlikte temizleriz dedi artık kavga dövüş yapcez başka çare yok bebemcanı gönülden amiin diyorum Rabbim leyla arkadaşımızın yavrusunu anneciğine bağışlasın inş.mutluluğunu göstermek nasip etsin.
selam canım inş çok beklemeden sağlıklı ve hayırlı bir hamilelik nasip olur inş.rabbim yardımcın olsun.kız vallahi yakın olsak kesinlikle gelirdim yardıma.çok severim yardımlaşmayı.dün bi tanıdığımız dükkan açtı,4 çeşit meze yaptık marullar soğanlar kasa kasa yıkadık o kadar iş yaptık ama sohbetle muhabbetle hiç bişey anlamadık.sora kocişle yemeğe çıktık,annemlere uğradık 2 saat sonrada kayınvalidemlerde oturduk 2 saat.sonrada evde kocişle 2 saat romantik takıldık.inş hepimize sağlık huzun ve mutluluk getirir 2011 (eli boş gelmesin tabi bide bebiş nasip etsin)sevtuncum sana da kolay gelsin inş işleri bitirip ayaklarını uzatıp oturacağın günlerde gelecek acısını çıkaracaksın az kalmış bak.öptüm canım.
canım benim sen bilirsin ama benimkini haftaya okuyalım bebem ne dersin belkim ozamana kadar evi hallederim ne dersin annem nefes aldırmıyo canım şimdi bile bagırıyohepinize güzel birgün diliyorum
2011in ilk günü netuhaf değilmi koca biryıl bitti nerdeyse ilk günüde bitiricez .
bugün çok işim var temizlik yapıcam daha sonrada pazara gidicem akşamda arkadaşlardayız
gece nasipse görüşürüz hepinizi öpüyorum
selinam güzel birakşam geçirmişsiniz inşallah seneye bebişinizle girersiniz yeniyıla kuzum
sevtunum işler bitiyo yavaş yavaş hadi gözünaydın .kuzu valla yardıma gelmek isterdide uzaklık işte bide ben çok temizlik yapamıyorum bileklerimde sorun var benim ağır iş yapmamam gerekiyo yoksa ağrıdan duramıyorumbuarada duayı okuyalımmı sana nedersin?
allahım yeni yılda saglıklı saatli bebekler nasip etsin bebemoffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
allahım yardım et ve dogru yolu goster
ben agzimi acmadigim halde,bana tavir yapiyor,konusmuyor benimle
hayrlı olsun canım inşşşşşşşş hamiş olursunkızlar yeni yılın ilk aşılaması benden bugün ilk iğnemi vuruldum inşallah hamile haberimide veririm :49
slm kızlar akşamı şerifiniz hayırlı olsun nasılsınız
merhaba kardelenim nasılsın dün akşam neler yaptın
merhaba canım,dün akşam değişik hiç bişey yapmadım canım,çok sıradan bi geceydi benim için.
nasılsın,pek kimse yok bizim topiclerde bugün.
garipcim benı sorma bosver aynı ıste bebek meselesı ama artık aıle meselesıne döndü
neyse kayınpederının verdıgı cevabı uygun bır dılle sende verebilirdin yanı anne daha bunlar ıcın erken bebek bıle yok ortada dıyebılırdın bu kadar susmamalısın bence helede madem sevmıyo kendını sevdırmek ıcın bu kadar zorlama uzulursun canımmm herkese hakettıgı kadar deger verılır senı uzuyosa uzak dur uzulme ama zaten derdımız bıze yetıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?