Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

yok bacım denemedim ama bu ay bi jelden bahsetmiştikya onu deneyeyim diyom sence

canım benim garantisi varmı bendemi denesen acaba kız mercimeklere zarar vermiyo demi o jel
yeter hoş geldin öyle bişey yazıpta kaçmak nereye kız
maşşallahı var kaynının kaynanan hanımmı dayandıramıyo ne

kız ben hep buradyım siz yoksunuz
şeker benim kaynım her evliliğine 2 yıl ömür biçiyor
sıkıldıkça değiştiriyor
valla sede sayanı geçecek bu gidişle

kız ben hep buradyım siz yoksunuz
şeker benim kaynım her evliliğine 2 yıl ömür biçiyor
sıkıldıkça değiştiriyor
valla sede sayanı geçecek bu gidişle

allah seni ne yapmasın hemi delü seda sayanı geçemz hatun bak kaç koca eskitti be kız okadar eşyaları ne yapıyo her seferinde

Kardelenim hoş geldin bebem görüşmeyeli nerüyon bakem özledim kız seni
Semrada yok ebrar derin kayra birsen ve aklıma gelmeyenler kusura bakmasın kafam çok dolu siz pc nerde oldugunu bilseniz kız kafayı yemiş nasıl yazıyo dersiniz çok kötü şartlardayım anlıcagınız

allah seni ne yapmasın hemi delü seda sayanı geçemz hatun bak kaç koca eskitti be kız okadar eşyaları ne yapıyo her seferinde

canım atıp yenisi alıyor
tabi evide değiştiriyor
bazan sıkılı evlendiği kadıNLarın memleketine yerleşiyor

VALLA BÖYLE GİDERSE GEÇECEK GALİBA

hoşbuldum canım sağol ama bende fazla kalamıycam üzgünüm misafir gelecek gelene kadar bi bakiim dedim.Sen naptın bitirdinmi işlerini.Bizde seni özledik sen gittin topikte bi sessizlik var bacım.Ocak geldi hadi bakalım bitir işleri artık gelsin kuzucuk da

ah canım ben giremiyorum sizde eskisi gibi girmiyosunuz işşallah dicem ama nerde ev daha bitmedi annemdeyiz anlıcagın subata sarkıcak gibi görünüyo bebek işi malesef ev bitsin temizlik yapıyım işlerimi hallediyim bir oh diyeim bebege ozaman vesile olucez evimde degilimki bebek olsun of ya of insanın evi gibisi yok annemdeyim ama evimi çok arıyorum özlüyorum ya

kardelen purofum hopş geldin bebem özlemişi kız ben herkezi m,illeti tutup öpesim var be özgürlük gibisi gibi varmı be yupi

slmlarr...nolur birileri bana yardımcı olsun. ben 29 kasımda düşük yaptım, dış gebelikti ama doktor kendim düşürdüğüm için ve küçük olduğu için korunmayın hemen kalırsın tekrar hamile dedi...şimdi 4 gün geciktim..kasıklarımda hala ağrı ve kramplar var..dün test yaptım negatif çıktı..ama benim 30 günü asla geçirmez reglim günü gününe gelir..bu hafta doktora gidicem ama yinede kafam çok karışık..birde sinirlerim bozuldu galiba herşeye sinirlenip herşeye alınıyorum.. yardım edin banaaaaaa

canım geçmiş olsun
benim bildiğim kadarıyla düşük ve ya kürtajdan sonra kadınların adet günlerinde oynama olabiliyormuş dr öyle söylemişti

canım geçmiş olsun
benim bildiğim kadarıyla düşük ve ya kürtajdan sonra kadınların adet günlerinde oynama olabiliyormuş dr öyle söylemişti

banada son adet günü olarak düşük gününü baz alıcaz demişti..benim kese falan oluşmamıştı.bebek yumurtalıkta kalmış ve gelişememiş, kendisi attı vücut. dolayısıyla rahimde sadece kalınlaşma olmuştu. dr herşey hazır dedi..şimdiyse yaklaşık 15 gündür kasık ve bel ağrısı çekiyorum..bulantılarım oluyo ara ara..inşallahh parça filan kalmamıştır..hatta inşallah hamileyimdir ve testte çıkmamıştır sadece..

canım benim düşük yaptıysan kanaman çok olduysa ondan belki gecikmiştir ben hiç senin gibi yaşamadımki olmadıki çok isterdim yardım etmeyi ama elimden bişey gelmiyo burda senin gibi arkadaşlar var onlar yardımcı olurlar sana inan çok üzgünüm streste olman normal canım bende 2 kayıp yaşadım ama benimkiler 5 aylıkken düşürdüm senin gibi olmadım yani sevabına biri bu soruyu cevaplasın ben bir soru soruldugunda bilgim olmadıgında çok üzülüyorum çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…