ebrarım çok teşekkürler darısı tez zamanda tüm isteyenlerin başına inşallah....
canım geçmiş olsun annecigine şifa versin bebemannem rahatsılanmış onun yanına gidiyorum görüşmek üzere çok öpüyorum sizi
adi ya çok sevindim allahım devamını getirsin işşallahkızlar sanırım hamileyim.... bugün test yaptım çift çizgiyi gördüm ve adetim 4 gün gecikti. yarın kan testi yaptırmaya gidicem sağlık ocağına benim için dua edin
kavuşmamız bir başka bahara kaldı bebemah bu kaynanalar ahhh yetercim,ne yapalim sevmezlerse sevmesinlerallah sevsin yeter,hee ayrica ogullari sevsin o da yeter demiii
ahhhh, sevtuncum insallah canim yaaa insallah,ama nerde o sansrabbim buyuk ne diyim
hic karsilasamadik senle,uzun suredir.gelecegini bilsem gidermiydim heccc
işşallah günün birinde görüşürüz işşallahgüle güle tatlım müsait bi zamanında seninle sohbet etmek isterim.
abla bende bendeeeeeeee
canımmm ancak geldım esımın sınuzıt azdı uyuudu da geldım zavallım bu saatte uyumak zorunda kaldı evıne gectın demek sukur nasılsın
kusum senın bu saglık durumun nolcak ya ınsallah en kısa zamanda duzelır
kıyamam yaaaaa
kubracım allah kucagına almayıda nasıp etsın ınsallah canımmmm
herkese merhaba fıstıklar
masallah canım ne gusel bır haber bu hayırlı olsun canım benım ne zamandrı beklıyordun bebegını
canım biz 4 yıllık evliyiz 4 aydır korunmamamıza rağmen olmamıştı. bugün test yaptım. 4 gün geciktim umudum yoktu ama çok şaşırdım o kadar alışmışım ki nasıl olsa tutmamıştır diye düşünüyordum. allahım çok şükür... çok mutluyum darısı tüm isteynelere inşallaaaaah
hoşbulduk canım biraz üzgünüm kocişle tartıştık sen nasılsın...h.g pelinim nasılsın
kocişle tartıştık canım bana hic vakit ayırmıyo yameraba canım, nasılsın
aaa kızlarr geçmişte misiniz,pelinim hoşgeldin kuzum nasılsın?
kız malzemeden calmasaydınız sıkı sıkı tutunsun mınıgın ınsallahcanım geçmiş olsun annecigine şifa versin bebem
adi ya çok sevindim allahım devamını getirsin işşallah
kavuşmamız bir başka bahara kaldı bebem
işşallah günün birinde görüşürüz işşallah
ah canım nerde ev bitmediki eşimle birlikte geldik evinme o rutuşları yaptı bende başının etini yedim şurası olmadı burası olmadı dedim durdu
kızlar bu arada iyi akşamlar hepiciginize
NOT dün temellerini attık mercimegimin haberiniz olsun utandım bak şimcik
masallah canım ne gusel bır haber bu hayırlı olsun canım benım ne zamandrı beklıyordun bebegını
canım biz 4 yıllık evliyiz 4 aydır korunmamamıza rağmen olmamıştı. bugün test yaptım. 4 gün geciktim umudum yoktu ama çok şaşırdım o kadar alışmışım ki nasıl olsa tutmamıştır diye düşünüyordum. allahım çok şükür... çok mutluyum darısı tüm isteynelere inşallaaaaah
gözün aydın cnm darısı basımızaa
anladım canımmm hayırlısı olsun ama braz daha ıyı gordum senı bıtanem cok sevındım buna
canım bıraz gecmıse gdersen anlarsın anlatması uzun surer okey?
aynen canım aynen ole
ınsallah canım ınsallahhhh bebegını kucagına da alırsın rabbım acısını gostermesın
pelınımm kuzummmmmm hosgeldın
ahh ahh bir iksir olsaydım şimdik coook yiğenlerim olurduuu o iksirle teyze ve belki anne olurdum
oda gebelik iksiri olurdu
KIZLAR BİŞE DİYCEM AMA
HAMİLE OLDUGUNUZU YAZIYOSUNUZ AMA
beni yanlış anlamayın ama kendinizi biraz anlatsanız kac yıldır istiyosuz mesela hamile kalmadan önce neler yaptınız yada hangi tedaviyle hamile kaldınız YADA ÖNCEDEN HANGİ
TEDAVİKERDEN GECTİNİZ NE GİBİ SORUNLARINIZ VAR ANLATIRSANIZ BİZEDE YARDIMI OLURSUNUZ CÜNKÜ BURDA Bİ PAYLAŞIM YAPIYORUZ BİRBİRİMİZ YARDIMCI OLURUZ
DİYE DÜŞÜNÜYORUM
YANLIŞ ANLAMAYIN LÜTFEN BENİ
anladım canımmm hayırlısı olsun ama braz daha ıyı gordum senı bıtanem cok sevındım buna
canım bıraz gecmıse gdersen anlarsın anlatması uzun surer okey?
HIMMM BUNDANM SÖZ EDİYORDUNUZ
kardeşinindemi olmuyo canım teyze olurdum demişsinde
bu gün bi hamile haberi daha aldım tabiki cok bozuldum :84::84:ama napıyım işte nasip kısmet
1 yıllık evlilerdi sözde korunuyolardı bil mem ne bil memne :97:
hoşbulduk canım biraz üzgünüm kocişle tartıştık sen nasılsın...
kocişle tartıştık canım bana hic vakit ayırmıyo yasen nasılsın nanelim...
hoşbulduk bitanem kızlarada söyledigim gibi biraz üzgünümsen nasılsın canım...
iyiyim bebem seni sormalıyeterim sevtunum gelmiş nbr kısslarr
kız ev bitmedi ben bittim he boya bitsin parkeden sonra eve gidicem evi halen tamirde evi görseniz vallahi kaçarsınız heToplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)
naneliseker elixsir+ sevtun2 KAYRAM29 turkuaz ugurboncugum aleyna84+
şekerlerimmmmm nasılsınzzz
elixir, güzellik iksiri diyesim geliyor sana
sevtunnnn nabersin bacııııı bitmedi mi hala tadilat
kayra nasılsın şekerimmm
boncuk nasılsın fıstık, akşama ne pişireceksin
aleynacımmm, parlayan yıldızımmmmm nasılsın? epeydir görüşemiyoruz, nasıl durumlar
turkuazzz çok beklemeden gelir inşaallah bebişin...
hoş geldin bebemselam kızlar ben geldim nasılsınız
kız malzemeden calmasaydınız sıkı sıkı tutunsun mınıgın ınsallah
gecmişi okursan iyi olur cünkü cok uzun sürer yazmam canım hoşgeldin bu aradane oldu kızlarrrrrrrrrrr
hayırlı olsun temel atıldı demek HOŞGELDİNNNcanım geçmiş olsun annecigine şifa versin bebem
Kavuşmamız bir başka bahara kaldı bebem
Işşallah günün birinde görüşürüz işşallah
Ah canım nerde ev bitmediki eşimle birlikte geldik evinme o rutuşları yaptı bende başının etini yedim şurası olmadı burası olmadı dedim durdu
Kızlar bu arada iyi akşamlar hepiciginize
Not dün temellerini attık mercimegimin haberiniz olsun utandım bak şimcik
hoşbulduk canım biraz üzgünüm kocişle tartıştık sen nasılsın...
Kocişle tartıştık canım bana hic vakit ayırmıyo yasen nasılsın nanelim...
Hoşbulduk bitanem kızlarada söyledigim gibi biraz üzgünümsen nasılsın canım...
sevoşum hadi bakalımm hayırlısıyla gelsin küçük mercimekcanım geçmiş olsun annecigine şifa versin bebem
kavuşmamız bir başka bahara kaldı bebem
işşallah günün birinde görüşürüz işşallah
ah canım nerde ev bitmediki eşimle birlikte geldik evinme o rutuşları yaptı bende başının etini yedim şurası olmadı burası olmadı dedim durdu
hayırdır cnm,eşinle tartıştığınız için mi,Rabbim huzur versin ağzınızın tadını bozmasınhoşbulduk canım biraz üzgünüm kocişle tartıştık sen nasılsın...
kocişle tartıştık canım bana hic vakit ayırmıyo yasen nasılsın nanelim...
hoşbulduk bitanem kızlarada söyledigim gibi biraz üzgünümsen nasılsın canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?