Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

annem rahatsılanmış onun yanına gidiyorum görüşmek üzere çok öpüyorum sizi
canım geçmiş olsun annecigine şifa versin bebem
kızlar sanırım hamileyim.... bugün test yaptım çift çizgiyi gördüm ve adetim 4 gün gecikti. yarın kan testi yaptırmaya gidicem sağlık ocağına benim için dua edin
adi ya çok sevindim allahım devamını getirsin işşallah
kavuşmamız bir başka bahara kaldı bebem
güle güle tatlım müsait bi zamanında seninle sohbet etmek isterim.
işşallah günün birinde görüşürüz işşallah

ah canım nerde ev bitmediki eşimle birlikte geldik evinme o rutuşları yaptı bende başının etini yedim şurası olmadı burası olmadı dedim durdu

kızlar bu arada iyi akşamlar hepiciginize
NOT dün temellerini attık mercimegimin haberiniz olsun utandım bak şimcik

kız malzemeden calmasaydınız sıkı sıkı tutunsun mınıgın ınsallah

ahh ahh bir iksir olsaydım şimdik coook yiğenlerim olurduuu o iksirle teyze ve belki anne olurdum

oda gebelik iksiri olurdu

kardeşinindemi olmuyo canım teyze olurdum demişsinde

bu gün bi hamile haberi daha aldım tabiki cok bozuldum :84::84:ama napıyım işte nasip kısmet

1 yıllık evlilerdi sözde korunuyolardı bil mem ne bil memne :97:

canım biz 4 yıllık evliyiz ama hep eşim korunmuştu. (geri çekme) hiç hap kullanmadım. ama 4 aydır korunmayı bırakmıştık tutmadı. hatta yılbaşında eşim beni ağlattı bizim çocuğumuz olmayacak mı diye... bugün 4 gün geçti adet olmadım 30unda olmam gerekiyordu normalde. gittim gebelik testi aldım ve sonuç pozitifti. allahım isteyen herkese tez zamanda meleklerini göndersin...

anladım canımmm hayırlısı olsun ama braz daha ıyı gordum senı bıtanem cok sevındım buna

canım bıraz gecmıse gdersen anlarsın anlatması uzun surer okey?

HIMMM BUNDANM SÖZ EDİYORDUNUZ

kız kardeşim yokki
sizleri kast ettim canımmmmmm

en cok ben yazıyom bugun nedense cenem acıldı galıba hehehe
pelınım yaa bu kocalar da bı dert zaten ama tartısmamaaya bak yoksa hayat daha zor

oyy oyyy kuzummmm üzme kendini
vakit ayırmama durumu asıl bizim evde var iki aydır eşim haftasonu çalışıyor, görmüyoruz birbirimizi.
birde çoğunlukla da nöbeti var. onun nöbeti olmazsa da benim nöbet çıkıyor
bu şartlarda nasıl bebek olacaksa artık

kızlar yaaaaaaa
benim bir kız kardeşim var 7 yılık evli oda bir birlikte evlenmiştik
2 düşük yaptı 3 aşılama ama onunda bebği yok bazan okadar çok üzülüyorum ki kardeşim için kendimi unutyorum

ebrarım annecigin rahatsızmış cok gecmiş olsun canım...karşılaşamadık seninle özledim seni

hoşbulduk kayram nasılsın canım...

yeterim sevtunum gelmiş nbr kısslarr
iyiyim bebem seni sormalı
kız ev bitmedi ben bittim he boya bitsin parkeden sonra eve gidicem evi halen tamirde evi görseniz vallahi kaçarsınız he
selam kızlar ben geldim nasılsınız
hoş geldin bebem
kız malzemeden calmasaydınız sıkı sıkı tutunsun mınıgın ınsallah

allah seni ne etmesin hemi çok güldüm he
allahım sanada nasip etsin temel atmaya tez zamanda hamiş oluruz işşallah

kızlar şimdi ben arkadaştan girdim nete kusura bakmayın çıkmam lazım eşi gelir birazdan arkadaşlarım allahıma emanet olun hepinizi seviyorum beni özleyin anacım

ne oldu kızlarrrrrrrrrrr
gecmişi okursan iyi olur cünkü cok uzun sürer yazmam canım hoşgeldin bu arada
hayırlı olsun temel atıldı demek HOŞGELDİNNN
hoşgeldin pelin boşver takma kafayaaaaaaa

Son düzenleme:
sevoşum hadi bakalımm hayırlısıyla gelsin küçük mercimek
hayırdır cnm,eşinle tartıştığınız için mi,Rabbim huzur versin ağzınızın tadını bozmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…