canımm ya allahım ona da nasıp etsın bızede ınsallahkızlar yaaaaaaa
benim bir kız kardeşim var 7 yılık evli oda bir birlikte evlenmiştik
2 düşük yaptı 3 aşılama ama onunda bebği yok bazan okadar çok üzülüyorum ki kardeşim için kendimi unutyorum
ıyıyım balım yaaaa nasıl olayım bı ıyıyım bı kotuyum ısteebrarım annecigin rahatsızmış cok gecmiş olsun canım...karşılaşamadık seninle özledim seni
hoşbulduk kayram nasılsın canım...
iyiyim bebem seni sormalı
kız ev bitmedi ben bittim he boya bitsin parkeden sonra eve gidicem evi halen tamirde evi görseniz vallahi kaçarsınız he
hoş geldin bebem
allah seni ne etmesin hemi çok güldüm he
allahım sanada nasip etsin temel atmaya tez zamanda hamiş oluruz işşallah
kızlar şimdi ben arkadaştan girdim nete kusura bakmayın çıkmam lazım eşi gelir birazdan arkadaşlarım allahıma emanet olun hepinizi seviyorum beni özleyin anacım
ya bazen cok sıkılıyorum hep evde hep evde bugunde patladım artık napıyım canım...en cok ben yazıyom bugun nedense cenem acıldı galıba hehehe
pelınım yaa bu kocalar da bı dert zaten ama tartısmamaaya bak yoksa hayat daha zor
oyy oyyy kuzummmm üzme kendini
vakit ayırmama durumu asıl bizim evde var iki aydır eşim haftasonu çalışıyor, görmüyoruz birbirimizi.
birde çoğunlukla da nöbeti var. onun nöbeti olmazsa da benim nöbet çıkıyor
bu şartlarda nasıl bebek olacaksa artık
gecmişi okursan iyi olur cünkü cok uzun sürer yazmam canım hoşgeldin bu arada
OKUDUM CANIM
TAKILMAYIN ARAKADAŞALR
ARKADAŞIN ART NİYRTİ YOKMUŞTUR HERHALDE
CANINIZI SIKMAYIN BAŞKA ŞEYLERDEN KONUŞALIM
ya bazen cok sıkılıyorum hep evde hep evde bugunde patladım artık napıyım canım...
canım benim eşiminde kendi işi inan bir pazarımız bile yok sabah cıkıyo akşam geliyo bugun yemege gidelim dedim ona bile vaktı yokmuş sinir oldum bende kızdım şimdi arıyo ama acmıyorum telefonu
canımm ya allahım ona da nasıp etsın bızede ınsallah
ıyıyım balım yaaaa nasıl olayım bı ıyıyım bı kotuyum ıste
amın canım amın benım daha bır ayım var bakalım ne olcak kuzum benım bu halım yaa bır ay koskoca bır ay nasıl gecer
sevoşum hadi bakalımm hayırlısıyla gelsin küçük mercimek
hayırdır cnm,eşinle tartıştığınız için mi,Rabbim huzur versin ağzınızın tadını bozmasın
ben çıkıyorum arkadaşlar hepinize de hayırlı akşamlar
çok yorgunum, daha yemekte hazırlıycam
öpüyorum hepinizi de
tugcal yeteeeeer+ kumralyesıl kayram29+ pelin67 aleyna84 turkuaz+ elixsir+ queen_bee35
görüşürüz kızlar işşallah canlarım ben kaçıyorum namaz kılmam lazım
Elikxir kız çok güldüm he benimki şansa bebem şahsen 7 senede bir hamile kalıyorum ben hiç umudum yok ama allahımın işi dün sag kasıgım çok agrıdı canım acıdı vallahı bu arada yemeklerde sogan yiyorum belkim benim mercimekler çatlıyodur ne dersiniz
anladım canım allahım tamamına erdirsincanım biz 4 yıllık evliyiz ama hep eşim korunmuştu. (geri çekme) hiç hap kullanmadım. Ama 4 aydır korunmayı bırakmıştık tutmadı. Hatta yılbaşında eşim beni ağlattı bizim çocuğumuz olmayacak mı diye...Bugün 4 gün geçti adet olmadım 30unda olmam gerekiyordu normalde. Gittim gebelik testi aldım ve sonuç pozitifti. Allahım isteyen herkese tez zamanda meleklerini göndersin...
hım bende kardeşinin demi yok zannettim pardonnkız kardeşim yokki
Sizleri kast ettim canımmmmmm
allahım onada nasip etsin inşallah srunlarını biliyolarmı yoksa sebebsiz mi acabakızlar yaaaaaaa
benim bir kız kardeşim var 7 yılık evli oda bir birlikte evlenmiştik
2 düşük yaptı 3 aşılama ama onunda bebği yok bazan okadar çok üzülüyorum ki kardeşim için kendimi unutyorum
ya bazen cok sıkılıyorum hep evde hep evde bugunde patladım artık napıyım canım...
Canım benim eşiminde kendi işi inan bir pazarımız bile yok sabah cıkıyo akşam geliyo bugun yemege gidelim dedim ona bile vaktı yokmuş sinir oldum bende kızdım şimdi arıyo ama acmıyorum telefonu
evet bebem temel attık bakalımgecmişi okursan iyi olur cünkü cok uzun sürer yazmam canım hoşgeldin bu arada
hayırlı olsun temel atıldı demek HOŞGELDİNNN
hoşgeldin pelin boşver takma kafayaaaaaaa
evet bebem gelsin artık mercimeklersevoşum hadi bakalımm hayırlısıyla gelsin küçük mercimek
hayırdır cnm,eşinle tartıştığınız için mi,Rabbim huzur versin ağzınızın tadını bozmasın
canım benim o bir ayda geçer ben ocak ayı nasıl gelicek diye bekliyodum ocak ayı geldi çattıcanımm ya allahım ona da nasıp etsın bızede ınsallah
ıyıyım balım yaaaa nasıl olayım bı ıyıyım bı kotuyum ıste
amın canım amın benım daha bır ayım var bakalım ne olcak kuzum benım bu halım yaa bır ay koskoca bır ay nasıl gecer
anladım canım allahım tamamına erdirsin
böyle anlatınca daha iyi oldu beni yanlış anlamadıgı içnde teşekkürlerrrrrrrr
ben seni ninkini birine benzettim galiba hiç yabancı gelmedi
hım bende kardeşinin demi yok zannettim pardonn
allahım onada nasip etsin inşallah srunlarını biliyolarmı yoksa sebebsiz mi acaba
okurken birden güldüm pelin cünkü aynısını ben 2 günde bi yaşıyorum benim eşimde hiç ama hiç gezmeyi sevmez cok sorun olmuştur bu aramızda ikimizin
yok canım kzıgınım şu an ona acmıycam merak edip gelsin yoksa işi var diye gec gelir bugun...ama benimkinin birgün bile vakti yok sinir oluyorum ya...kız yapma bole allah ne yapmasın senı delııı ac telefonu kızma esıne de calısıyorlar ıste hayat savası ne yapalım bak benımkıde bu saat oldu toplantı varmıs gelemedı
güle güle canım kolay gelsin bende seni öpüyorum...ben çıkıyorum arkadaşlar hepinize de hayırlı akşamlar
öpüyorum hepinizi de
tugcal yeteeeeer+ KUMRALYESIL KAYRAM29+ pelin67 aleyna84 turkuaz+ elixsir+ queen_bee35
görüşürüz kızlar işşallah canlarım ben kaçıyorum namaz kılmam lazım
elikxir kız çok güldüm he benimki şansa bebem şahsen 7 senede bir hamile kalıyorum ben hiç umudum yok ama allahımın işi dün sag kasıgım çok agrıdı canım acıdı vallahı bu arada yemeklerde sogan yiyorum belkim benim mercimekler çatlıyodur ne dersiniz
ben çıkıyorum arkadaşlar hepinize de hayırlı akşamlar
öpüyorum hepinizi de
anladım cnm aslında iki tarafta haklı,aynı şeyleri bende yaşadım :)işe başladığımdan beri sesim çıkmıyoramin canım rabbim hepimize huzur versin...evet turkuazım ya hic vakit ayırmıyo bana bende kızdım biraz bugun oda haklı ama bende haklıyım bunaldım artık...
slm bişey sorcam kızlar benim dün adet olmam gerekti çok nadirdir gecikme olmaz nerdeyse hiçolmazBugün miratech gebelik testi aldım sonuç negatif çıktı o kadar dua ettimki pozitif çıksın diye çıkmadı sizce yanlış olabilirmi çünkü şüpheleniyorum sabah bulantım oluyo,şimdi geçti ama 4-5 gün öncesine kadar aşırı bel ağrısı daha doğrusu metabolizmam normal değil hala dua ediyorum çok istiyorum bebeğim olsun
kızlar herkese iyi akşamlar... Söyle bir geçmişe gittim aklımda kalanlardan biraz yazayım alıntı yapmadım çünkü....
önelikle ebrarım annen rahatsızmış çok çok geçmiş olsun rabbim tez vakitte şifasını versin inşallah kuzum....
Boncuğum hiç stress yapma inşallah eşinin ameliyatı iyi çıkacak canım....
Aleynam benim hikayemi zaten biliyorsun bir daha anlatmamı istersen anlatırım....
Turkuazım iyiyim canım geçmişteydim minnoş iyi teyzesi aşağıda yazıcam şimdi son durumumuzu....
Hamile arkadaşları tebrik ederim.... Kübra arkadaşım biraz abartmış şimdiden doğum düşüncesi falan gerek yok bunlara doğuma gelene kadar ooohooooo... Ama sanırım o mesajları heyecandan yazmıştır.... Ama tabii ki hoş değil burda herkes çocuk sahibi olmak istiyor gözüne sokar gibi yazmanın da bir anlamı yok.... üzülmeyin kızlar.....
Geleyim kendime cumartesi dr a gittik... çok şükür herşey yolunda 14 hafta içindeyiz şimdi... Dr amca göremedi cinsiyeti çünkü bizimki uyuyormuş muayene sırasına... Artık 3 hafta sonra öğreniez inşallah... Gerçi çok mühim değil de ufak ufak alışverişe balarız artık ocak sonunda birden aşırı yükleme olmasın öğrensek iyi olucak yani....
Iğnelerden heryirm morardı resmen gözümden yaş geliyor artık iğne olurken napıcam hiç bilmiyorum ama dayanıyorum napalım bebek için...
Bu arada ev aldık biz hafta sonu önümüzdeki ay içinde taşınıcaz inşallah... Eşimin de benim de tam istediğimiz gibi bir ev bulduk bakalım şimdiden taşınma telaşı sardı beniHiç iş yapmıcak olsam da iş yapacakları benim yönlendirmem gerekecek...
Benden haberler böyle kızlar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?