kardeşilerinin sorunlarını sormuştum ama söylemek istemedin galiba olabilircanım kardeşim için dualrın için teşekür edrim sağol
kızlar bende yılbaşı gecesi yalnızdım evde tek başıma eşim iş için gitti ama gelemedi (zaten hep böyle oluyor)kız kardeşlerim geldiler yakınız zaten onalra gittik onlar eğlendiler bende biraz yeğenimle vakit geçirdim ama okadar kızgındıkmi eşime hiç bir şey umrumda değildi
çünki benim eşim bayramın birinci günüde beni yalnız brakmıştı
evet malasef bu erkeler bir birlerine çok benziyorlar galiba
iyi akşamlar turkuaziyi akşamlar cnm kolay gelsinn
anladım cnm aslında iki tarafta haklı,aynı şeyleri bende yaşadım :)işe başladığımdan beri sesim çıkmıyor
işten çıkınca yandı bnm herif
canlarım bende çıkayım iş geldi yine tek kaldım
görüşürüz herkese hayırlı akşamlar
kızlar herkese iyi akşamlar... Söyle bir geçmişe gittim aklımda kalanlardan biraz yazayım alıntı yapmadım çünkü....
önelikle ebrarım annen rahatsızmış çok çok geçmiş olsun rabbim tez vakitte şifasını versin inşallah kuzum....
Boncuğum hiç stress yapma inşallah eşinin ameliyatı iyi çıkacak canım....
Aleynam benim hikayemi zaten biliyorsun bir daha anlatmamı istersen anlatırım....
Turkuazım iyiyim canım geçmişteydim minnoş iyi teyzesi aşağıda yazıcam şimdi son durumumuzu....
Hamile arkadaşları tebrik ederim.... Kübra arkadaşım biraz abartmış şimdiden doğum düşüncesi falan gerek yok bunlara doğuma gelene kadar ooohooooo... Ama sanırım o mesajları heyecandan yazmıştır.... Ama tabii ki hoş değil burda herkes çocuk sahibi olmak istiyor gözüne sokar gibi yazmanın da bir anlamı yok.... üzülmeyin kızlar.....
Geleyim kendime cumartesi dr a gittik... çok şükür herşey yolunda 14 hafta içindeyiz şimdi... Dr amca göremedi cinsiyeti çünkü bizimki uyuyormuş muayene sırasına... Artık 3 hafta sonra öğreniez inşallah... Gerçi çok mühim değil de ufak ufak alışverişe balarız artık ocak sonunda birden aşırı yükleme olmasın öğrensek iyi olucak yani....
Iğnelerden heryirm morardı resmen gözümden yaş geliyor artık iğne olurken napıcam hiç bilmiyorum ama dayanıyorum napalım bebek için...
Bu arada ev aldık biz hafta sonu önümüzdeki ay içinde taşınıcaz inşallah... Eşimin de benim de tam istediğimiz gibi bir ev bulduk bakalım şimdiden taşınma telaşı sardı beniHiç iş yapmıcak olsam da iş yapacakları benim yönlendirmem gerekecek...
Benden haberler böyle kızlar.....
kızlar herkese iyi akşamlar... söyle bir geçmişe gittim aklımda kalanlardan biraz yazayım alıntı yapmadım çünkü....
önelikle ebrarım annen rahatsızmış çok çok geçmiş olsun Rabbim tez vakitte şifasını versin inşallah kuzum....
boncuğum hiç stress yapma inşallah eşinin ameliyatı iyi çıkacak canım....
aleynam benim hikayemi zaten biliyorsun bir daha anlatmamı istersen anlatırım....
turkuazım iyiyim canım geçmişteydim minnoş iyi teyzesi aşağıda yazıcam şimdi son durumumuzu....
hamile arkadaşları tebrik ederim.... kübra arkadaşım biraz abartmış şimdiden doğum düşüncesi falan gerek yok bunlara doğuma gelene kadar ooohooooo... ama sanırım o mesajları heyecandan yazmıştır.... ama tabii ki hoş değil burda herkes çocuk sahibi olmak istiyor gözüne sokar gibi yazmanın da bir anlamı yok.... üzülmeyin kızlar.....
geleyim kendime cumartesi dr a gittik... çok şükür herşey yolunda 14 hafta içindeyiz şimdi... dr amca göremedi cinsiyeti çünkü bizimki uyuyormuş muayene sırasına... artık 3 hafta sonra öğreniez inşallah... gerçi çok mühim değil de ufak ufak alışverişe balarız artık ocak sonunda birden aşırı yükleme olmasın öğrensek iyi olucak yani....
iğnelerden heryirm morardı resmen gözümden yaş geliyor artık iğne olurken napıcam hiç bilmiyorum ama dayanıyorum napalım bebek için...
bu arada ev aldık biz hafta sonu önümüzdeki ay içinde taşınıcaz inşallah... eşimin de benim de tam istediğimiz gibi bir ev bulduk bakalım şimdiden taşınma telaşı sardı benihiç iş yapmıcak olsam da iş yapacakları benim yönlendirmem gerekecek...
benden haberler böyle kızlar.....
slm bişey sorcam kızlar benim dün adet olmam gerekti çok nadirdir gecikme olmaz nerdeyse hiçolmazbugün miratech gebelik testi aldım sonuç negatif çıktı o kadar dua ettimki pozitif çıksın diye çıkmadı sizce yanlış olabilirmi çünkü şüpheleniyorum sabah bulantım oluyo,şimdi geçti ama 4-5 gün öncesine kadar aşırı bel ağrısı daha doğrusu metabolizmam normal değil hala dua ediyorum çok istiyorum bebeğim olsun
herşeyin yolunda olmasına çok sevindim
eviniz hayrlı olsun güle güle oturun canım
kardeşilerinin sorunlarını sormuştum ama söylemek istemedin galiba olabilir
erkekler mi böyle yoksa bizemi böylesi düştü bilmiyorum canım
iyi akşamlar turkuaz
tugce öncelikle herşeyin yolunda olmasına cok sevindim allahım daha iyi etsin evinizde hayırlı ugurlu olsun güle güle oturun
sana demediyimi biliyosun herhalde hamileyim diye yazıp arkasına nasıl normalmi yoksa tedaviylemi oldu onu söylemiyolar bizde sanki burda onların hamile haberlerinş bekliyoz gibi oluyo ben bunu kast etmiştim cünkü bişeyler ögenmek güzel oluyo kür tedavi hepsi bizim için bi umut biliyosun
canımm cok sevındım hayırlı olsun evınız gule gule oturun ınsallah
kıyamam ıgnelerden canın yanıyo demek sabret canım omınıgı kucagına alınca bıtcek her sıkıntın ınsallah
bu arada alısverıs ıcın acele etme nolur hayırlısıyla yedıncı aya bı gırın de ondan sonra alırsın ne alacaksan zaten hep senınle dımı dogunca da alırsın optum ıkınızede uykucu yegenım benım hep ole olur zaten benımkıde her ultrasona gırdıgımde uyurdu
kardeşilerinin sorunlarını sormuştum ama söylemek istemedin galiba olabilir
erkekler mi böyle yoksa bizemi böylesi düştü bilmiyorum canım
iyi akşamlar turkuaz
tugce öncelikle herşeyin yolunda olmasına cok sevindim allahım daha iyi etsin evinizde hayırlı ugurlu olsun güle güle oturun
sana demediyimi biliyosun herhalde hamileyim diye yazıp sonra vınnn arkasına nasıl normalmi yoksa tedaviylemi oldu onu söylemiyolar bizde sanki burda onların hamile haberlerinş bekliyoz gibi oluyo ben bunu kast etmiştim cünkü bişeyler ögenmek güzel oluyo kür tedavi hepsi bizim için bi umut biliyosun
sağolun kızlar daha iyileri sizleri olsun inşallah... Aleynam biliyorum kuzum saka yaptım anladın sen
Kayram tabi öyle büyük alışveriş değil kast ettiğim işte patik yelek falan örmeye başlıcam ama renk karar veremiyorum yani hep yeşil sarı olmuyo... Yoksa dediğin gibi büyük alışveriş için en az 7 ayı beklemek lazım.....
canım idrar testleri 1 günlük gecikmeden doğru sonuç vermeyebilir... istersen 2-3 gün sonra tekrar yap yada en kesin kan testi yaptır... inşallah hamilesindir canım....
boncuğum sağol cnm sen nasılsın,eşin çarşamba mı olacak ameliyat...Hadi hayırlısı inşaallah bebiş gelir artık,bu arada kızlar kızmayın heyecandan dolayı olabilir kötü niyetle yazmamıştır ya ne bilim
sagol tugcem ınsallahkızlar herkese iyi akşamlar... söyle bir geçmişe gittim aklımda kalanlardan biraz yazayım alıntı yapmadım çünkü....
önelikle ebrarım annen rahatsızmış çok çok geçmiş olsun Rabbim tez vakitte şifasını versin inşallah kuzum....
boncuğum hiç stress yapma inşallah eşinin ameliyatı iyi çıkacak canım....
aleynam benim hikayemi zaten biliyorsun bir daha anlatmamı istersen anlatırım....
turkuazım iyiyim canım geçmişteydim minnoş iyi teyzesi aşağıda yazıcam şimdi son durumumuzu....
hamile arkadaşları tebrik ederim.... kübra arkadaşım biraz abartmış şimdiden doğum düşüncesi falan gerek yok bunlara doğuma gelene kadar ooohooooo... ama sanırım o mesajları heyecandan yazmıştır.... ama tabii ki hoş değil burda herkes çocuk sahibi olmak istiyor gözüne sokar gibi yazmanın da bir anlamı yok.... üzülmeyin kızlar.....
geleyim kendime cumartesi dr a gittik... çok şükür herşey yolunda 14 hafta içindeyiz şimdi... dr amca göremedi cinsiyeti çünkü bizimki uyuyormuş muayene sırasına... artık 3 hafta sonra öğreniez inşallah... gerçi çok mühim değil de ufak ufak alışverişe balarız artık ocak sonunda birden aşırı yükleme olmasın öğrensek iyi olucak yani....
iğnelerden heryirm morardı resmen gözümden yaş geliyor artık iğne olurken napıcam hiç bilmiyorum ama dayanıyorum napalım bebek için...
bu arada ev aldık biz hafta sonu önümüzdeki ay içinde taşınıcaz inşallah... eşimin de benim de tam istediğimiz gibi bir ev bulduk bakalım şimdiden taşınma telaşı sardı benihiç iş yapmıcak olsam da iş yapacakları benim yönlendirmem gerekecek...
benden haberler böyle kızlar.....
tatlım anlamıyorum demıssın ama bak buraya yazmayı becermıssın klomenı ıcınce adetın kacıncı günü ılskı oldugunu bız nerden bılelım senın adet tarıhın farklı kacgünde bır oluyosun gecmı oluyor ovülasyon erkenmı klomen kullanıyorsan doktor takıbındedır doktorun bılgılendırmıyormu bıde görmüyormusun gebelık bölümünde klomenle hamıle kalmak dıye topıkler var gır onlara oku ıstedıgın bılgıye ulasabılırsın sıteyıde sevmek zorunda degılsın bızıde esas enterasan sen sın doğrusu nedımya burası cok enterasan bır sıte ben anlamıyorum anlamadıgım ıcınde hıc sevmıyorum sagolsun kımseder yardımcı olmuyo ben 2haftadır klomenı ıcınce adetın kacıncı gunu ılıskı dıyorum sagolsun bu arkadas yazmıs oda yanlıs anlamıs onun harıcınde kımse yardımcı olmuyo ben burayı farklı dusunmustum ama hıc yardımcı olunan bır sıte degıl
hoşgeldın kardelencıgım sen nasılsın cnm varmı belırtı falan:93:
hoşbuldukkk canımmm ıyımm bende bakınıyrm öyle nette işteeenanelım sen yazdıgında cıkmıstım cnm yemek yapmak ıcın bgn özentılı bısıy yapmadık cok ac degıldık tarhana çorbası peynırlı makarna salata 2 kısı olunca neolsa yıyoruz
ezgım hoşgeldın cnm nasılsın
kızlar iyi akşamlar nasılsınız
hoşbuldukkk canımmm ıyımm bende bakınıyrm öyle nette işteee
ıyı akşamlar kardelenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?