Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kardeşilerinin sorunlarını sormuştum ama söylemek istemedin galiba olabilir

erkekler mi böyle yoksa bizemi böylesi düştü bilmiyorum canım
iyi akşamlar turkuaz

tugce öncelikle herşeyin yolunda olmasına cok sevindim allahım daha iyi etsin evinizde hayırlı ugurlu olsun güle güle oturun

sana demediyimi biliyosun herhalde hamileyim diye yazıP sonra vınnn arkasına nasıl normalmi yoksa tedaviylemi oldu onu söylemiyolar bizde sanki burda onların hamile haberlerinş bekliyoz gibi oluyo ben bunu kast etmiştim cünkü bişeyler ögenmek güzel oluyo kür tedavi hepsi bizim için bi umut biliyosun

Son düzenleme:

canımm cok sevındım hayırlı olsun evınız gule gule oturun ınsallah
kıyamam ıgnelerden canın yanıyo demek sabret canım omınıgı kucagına alınca bıtcek her sıkıntın ınsallah
bu arada alısverıs ıcın acele etme nolur hayırlısıyla yedıncı aya bı gırın de ondan sonra alırsın ne alacaksan zaten hep senınle dımı dogunca da alırsın optum ıkınızede uykucu yegenım benım hep ole olur zaten benımkıde her ultrasona gırdıgımde uyurdu

canım idrar testleri 1 günlük gecikmeden doğru sonuç vermeyebilir... istersen 2-3 gün sonra tekrar yap yada en kesin kan testi yaptır... inşallah hamilesindir canım....

herşeyin yolunda olmasına çok sevindim
eviniz hayrlı olsun güle güle oturun canım

sağolun kızlar daha iyileri sizleri olsun inşallah... aleynam biliyorum kuzum saka yaptım anladın sen
kayram tabi öyle büyük alışveriş değil kast ettiğim işte patik yelek falan örmeye başlıcam ama renk karar veremiyorum yani hep yeşil sarı olmuyo... yoksa dediğin gibi büyük alışveriş için en az 7 ayı beklemek lazım.....

valla bana böylesi denk gelmiş diyorum ben

canım kardeşim sebepsiz infertilite :26::26::26::26:
Hiç bir sorunları yok

teşekürler
bende çok istiyorum bir evimiz olsun

canım idrar testleri 1 günlük gecikmeden doğru sonuç vermeyebilir... istersen 2-3 gün sonra tekrar yap yada en kesin kan testi yaptır... inşallah hamilesindir canım....

evet en doğrusu kan testi yaptırmak galiba iyi akşamlar inşallah hamileyimdir :87:

tatlım carsamba hastaneye yatıcak persembe amelıyat allahın ıznıyle cok sagol tatlımbıde ben kötü nıyetle söyledı demıyorum sadece öyle yazdıgını görünce üzüldüm hamıle kalamamak benımmı sucum bızde ıstıyoruz rabbım vermıyor bızımkı kötü hıkayemı oluyor bızımmı sucumuz dıye içlendım kendı kendıme allah herkesın cocuguna uzun ömürler versın sevınclerı sevıncımız oluyor ama böyle konusmalarda üzüyor ıste cnm hassasız doğal olarak

sagol tugcem ınsallah
buarada yenı evınız hayırlı olsun güle güle oturun ıgneler canını acıtıyor demek hersey bebk ıcın cnm neyapıcan hepsını unutucan ınsallah doğunca dıkkatet kendıne

tatlım anlamıyorum demıssın ama bak buraya yazmayı becermıssın klomenı ıcınce adetın kacıncı günü ılskı oldugunu bız nerden bılelım senın adet tarıhın farklı kacgünde bır oluyosun gecmı oluyor ovülasyon erkenmı klomen kullanıyorsan doktor takıbındedır doktorun bılgılendırmıyormu bıde görmüyormusun gebelık bölümünde klomenle hamıle kalmak dıye topıkler var gır onlara oku ıstedıgın bılgıye ulasabılırsın sıteyıde sevmek zorunda degılsın bızıde esas enterasan sen sın doğrusu nedım

nanelım sen yazdıgında cıkmıstım cnm yemek yapmak ıcın bgn özentılı bısıy yapmadık cok ac degıldık tarhana çorbası peynırlı makarna salata 2 kısı olunca neolsa yıyoruz
ezgım hoşgeldın cnm nasılsın

hoşgeldın kardelencıgım sen nasılsın cnm varmı belırtı falan:93:

hoşbulduk canım ya öyle belirti flan pek yok da zaten kendimi dinlememeye çalışıyorum ama bazen karnım böyle gıdıklanıyomuş gibi oluyo gögüslerimde öyle birazad acıyo okadar zaten 4 gün kaldı bakalım hayırlısı sen nasılsın canım benim

hoşbuldukkk canımmm ıyımm bende bakınıyrm öyle nette işteee
kızlar iyi akşamlar nasılsınız

ıyı akşamlar kardelenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…