Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ay canım senin adına çok sevindim canım inşallah miniğin sıkı sıkı tutunur annesine hayırlı bir evlat olsun anasına babasına vatanına milletine inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

mrhb arkadaşlar bende 18 aydır tedaviyle birlikte bebiş için uraşanlardanım bi tane oğlum var ama 2.olmuyoo :2: nasip ALLAH hakkımızda hayırlısını versin inş.

inşallah canım benimde senin gibi bir tane oğluşum var şimdi ikinciyi istiyoruz 3 aydır kısmetimizde varsa

kayram29 sen arkadasın söyledigi kelimeyi yanlıs anlamıssın...O kadar ay korunmadım ugrastım olmadı bu ay korunupta hamile kalırsam sasırırım diyo..Bence sen yazılanları daha düzgün okumalısın

kayracım arkadaşın yazdığını yanlış okudun her halde canım :26:

kızlar inanmazsınız ama ben hamileyken en çok yediğim şey makarnaydı gece nin yarısında eşim çok yapmıştır cnım benim hakkını ödüyemem

merhaba canım nasılsın bizde seni özledik neler yapıyosun anlat bakalım

bildiğiniz gibi canım yaaa kasıklarım okadar çok ağrıyorki bilgisayarın başında oturamıyorum adet olmasam hamileyim diyecem ama yinede rabbim bilir kısmet

slm kızlar bı bakım dedım sızlere arkadasa gıtcem:82:semracıgım sagol tatlım bızde senı özledık
ben kactım kızlar kendınıze ıyı bakın

ben geçmişten gelene kadar çıkmışsın canım öpüyorum seni:79:akşam girdim siteye ama geçmişi okuyup çıkmak zorunda kaldım ağrıdan duramıyorum

nasılsın ebrarcım anacığın hastaymış nasıl oldu şimdi daha iyidir inşallah canım rabbim şifasını versin

kardelenim saol bitanem ya moral veriyosunuz bana
tabiki herşey RABBİMİN elinde o dilerse herşey olur
sende 3 gün sonra müjde verirsin inşallah bitanem
evet tuğçem ve birsenim örnek bize

ALLAH herşeyin hayırlısını versin iyi şeyler düşün canım benim ben bazen alıcağım ilk hamilelik kıyafetinin bile hayalini kuruyorum kara verdim bahçıvan alıcam

hayrolsun canım yaa kurbağa evet öğğğğğ
valla benimkide aynı işe gitti ama aklım onda inşallah ilerlemez nazı hiç çekilmiyo heriflerin
derinim gelsede olur gelmesede napıyım bugün gıcığım doğmayan sıpaya

canım ne demek Allah senden de razı olsun..bebegini korusun rabbim..iyisin inş ?
ALLAH herşeyin hayırlısını versin iyi şeyler düşün canım benim ben bazen alıcağım ilk hamilelik kıyafetinin bile hayalini kuruyorum kara verdim bahçıvan alıcam

oyyy kıyamam yaaaa inşallah gerçek olucak cnm bigün..o zaman bana gelirsin satarım sana bebe giysileri:))

semroşum saol canım benim annem daha iyi çok şükür mevla tüm hastalara şifa versin
sen napıyosun yakışlı yiğenim nasıl buarada nasıl geçti kısa tatiliniz
amin canım inşallah
ayy negüzel ALLAHIM giymeyi nasip etsin hayal olarak kalmasın inşallah bitanem

ebrarcım alıntıyı ikinciye yapıyorum bende biraz izleye bilidim çok acı rabbim hiçbir anne babaya o günleri yaşatmasın diyorum canını ferah tut sıkma kendini lütfen allaha sığınacağız rabbim bizi boş çevirmez kullarını zor durumda bırakmazRABBİM SANA SIĞINIYORUZ SADECE SENDEN İSTİYORUZ

he inşş iyidir canım dedigin gibi nazları çekilmiyo...

bende gıcıgım bendeeee gelsinde kulaklarını çekiyim azcık

amin inşallah canım

kızlar sayfam açık kalsın ben işlere koyuluyorum yoksa kalkamıcam başından.bi süpürüp tozları alıyım.çamaşır atayım mutfagı toplıyayım ay ne çok iş varmışşşkaçtım

aminnnn semroşum ya insan duyduklarından çok etkileniyo sonuçta hepimiz aynı dertten muzdaribiz
RABBİM sonumuzu hayır etsin ona sığınmaktan başka yapıcak bişey yok
he inşş iyidir canım dedigin gibi nazları çekilmiyo...

bende gıcıgım bendeeee gelsinde kulaklarını çekiyim azcık

cidden kuzum uyuzum uyuz

semroşum saol canım benim annem daha iyi çok şükür mevla tüm hastalara şifa versin
sen napıyosun yakışlı yiğenim nasıl buarada nasıl geçti kısa tatiliniz

amin canım çok şükür kuzum çok iyi tatilimizde çok şükür güzel geçti canım ebrarcımya çok fene şekilede kasık ağrım var eşim bugün doktora git dedi ama birazdan misafirim gelecek yani bu gün gidemem :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…