tamam cano bende kaçıcam aynı işler benide bekliyo bide yemek yapıcamkızlar sayfam açık kalsın ben işlere koyuluyorum yoksa kalkamıcam başından.bi süpürüp tozları alıyım.çamaşır atayım mutfagı toplıyayım ay ne çok iş varmışşşkaçtım
semroşum saol canım benim annem daha iyi çok şükür mevla tüm hastalara şifa versin
sen napıyosun yakışlı yiğenim nasıl buarada nasıl geçti kısa tatiliniz
amin canım çok şükür kuzum çok iyi tatilimizde çok şükür güzel geçti canım ebrarcımya çok fene şekilede kasık ağrım var eşim bugün doktora git dedi ama birazdan misafirim gelecek yani bu gün gidemem :26:
saol ebrarcım...Allaha şükür iyiyim..işe başladım...şubatta tekrar kontrolumuz var...cinsiyeti belli olacak inşallah...güzel duaların için Allah razı olsun ebrarcım....Rabbim bu güzel duyguyu hepinize nasip etsin canlarım benim....çok öpüyorum bitanem...aynen benimde öyle kuzum ama elimi kaldırmaya halim yok
aselam leylam hoşgeldin canım nasılsın?herşey yolunda inşallah
sendende RABBİM razı olsun canım bebişini sağlıkla kucağına al canım
kardeloşumu bende görmedim ikigündür görünce ileticem canım
canım ne demek Allah senden de razı olsun..bebegini korusun rabbim..iyisin inş ?
oyyy kıyamam yaaaa inşallah gerçek olucak cnm bigün..o zaman bana gelirsin satarım sana bebe giysileri:))
benim tepkim o cevabı yazan arkadaşa idi bu bi forum ve herkes bildiğini paylaşır yani arkadaşın dediği şu mu oluyor buranın sürekli elemanı deilsen cevabı haketmiyorsunn bumudur?yanlış anlamıştır belki ama öle aşırı tepki verilcek bişe yapmadım!!!!!!!!cnm arkadas cümlenı yalnıs anlayabılır ınsanlık halı senınde böyle bı cvp yazman hıc hoş degıl psikolojınızmı bozuluyor falan dıyesana hayret bız sorulara cvp verırız elımızden geldıgınce soru sorulunca psıkolojımız bozulmaz sen dert etme :97:
hepinize selam kısslar nabersiniz
saol ebrarcım...Allaha şükür iyiyim..işe başladım...şubatta tekrar kontrolumuz var...cinsiyeti belli olacak inşallah...güzel duaların için Allah razı olsun ebrarcım....Rabbim bu güzel duyguyu hepinize nasip etsin canlarım benim....çok öpüyorum bitanem...
derinsu saol bitanem...çok incesin...güzel duaların için kocaman aminnnnnnnn diyorum...tez vakitte Rabbim sizlere anne olmayı nasip etsin inşallah....çok öpüyorum bitanem...
canom no problem inan benimde msn kapalı unutuyorumki açmayıebrarım msn açamadım cnm çoklu degil tekliyi yükledim ben geçen mannak gibi:)
dieri açık kardeşimle konuşuyoduk..şimdide kalkıyom öptüm cano..
sevindim güzel geçmesine tatlım
hayırdır niye okadar ağrın varya yumurtlama zamanın filanmı tam tarihini bilmiyorumda
canım benim aminnn inşallah
demek az kaldı cinsiyetini öğrenmeye sağlıklı olsunda kuzucuk gerisi mühim değil
bende seni çok çok öptüm
RABBİME emanetsin canım
evet canım...sadece cicişler almak için merak ediyorum cinsiyeti...gerisi mühim değil eli ayağı düz olsun sağlıklı olsunda ebrarım....hepinizi Rabbime emanetsiniz....hepinizi çok öpüyorum...
derinsu senide öptüm tatlım benim...kolay gelsin işin var sanırım...
tamam bitanem bak kaçıcam haylatamam cano bende kaçıcam aynı işler benide bekliyo bide yemek yapıcam
hadi kolay gelsin canım
sevindim güzel geçmesine tatlım
hayırdır niye okadar ağrın varya yumurtlama zamanın filanmı tam tarihini bilmiyorumda
sagol canım çok sagol..Allah razı olsun..amin...
saol ebrarcım...Allaha şükür iyiyim..işe başladım...şubatta tekrar kontrolumuz var...cinsiyeti belli olacak inşallah...güzel duaların için Allah razı olsun ebrarcım....Rabbim bu güzel duyguyu hepinize nasip etsin canlarım benim....çok öpüyorum bitanem...
derinsu saol bitanem...çok incesin...güzel duaların için kocaman aminnnnnnnn diyorum...tez vakitte Rabbim sizlere anne olmayı nasip etsin inşallah....çok öpüyorum bitanem...
benim tepkim o cevabı yazan arkadaşa idi bu bi forum ve herkes bildiğini paylaşır yani arkadaşın dediği şu mu oluyor buranın sürekli elemanı deilsen cevabı haketmiyorsunn bumudur?yanlış anlamıştır belki ama öle aşırı tepki verilcek bişe yapmadım!!!!!!!!
canım ewet ben kullandım 2 ay hemde.bu ilaçlar diabet hastaları için veriliyo ama dr um bana yumurtalıklar içinde faydalı o yüzden kullan dedi kullandım ama bi faydasını görmedim ben umarım sende işe yarar canım.buarada aramıza hş.g canımmm
canım benim bu ne güzel bir haber çok sevindim inanki ama bak bizi unutmak yok tamam mı bizlere bol bol dua oku.sende inş. sağlıklı hayırlı bir şekilde bebişini kucağına alırsın bitanemm
canım benim ne oldu sana.kötü bir rütamı gördün yoksa dudakların uçuklamışruj sür kıs annem bize öle yapardı küçükken
aminn canım inş. hepimiz için çokkk güzel bir yıl olsun dilerim.çok geçmiş olsun aman dikkat et tatlım ortalık fena walla hastalık kol geziyo.ii bak kendine
ağzına sağlık rabbim kabul etsin bitanem
canım ablam çok çok geçmiş olsun ALLAH ım şifa versin anneciğineellerinde öp benim için
merhaba canım nasılsın?
canımmm a.slm hş.g nasılsın?
cnm benim bir bilgim yok ama bak diğer arkadaşlar sana yardımcı olmuşlar.hş.g sende aramıza
ALLAH kabul etsin bitanem ağzına sağlık:38
hş.g canım çok şükğr ii yiz sen nasılsın?ayy ewet havalar berbat:97:
öncelikle hş.geldin ama hemen önyargılı düşünmene üzüldüm.bu senin doktorunun sana mutlaka ama mutlaka vermesi gereken bir bilgi.bende kullandım ama aklımda değil kağıda detaylıca yazmıştık ilişki günlerini saatlerini falan.o yüzden bu konuda sana en güzel bilgiyi doktorun vericek canım.burda herkes birbirine elinden geldiğinin fazlasıyla yardımcı olur lütfen böyle düşünme:26::26::26:
işler beni bekliyo öpüyorum sizi görüşmek üzere kızlar :80:
yok canım tepkim bi kişiyeydi aslında yazışmak için geldim sonra dedim acaba bişeler yazılmışmı baktım başka kişilerde yazmış sinir oldum burda kimsenin kimseye garezi olamazz herkes rahatlamaya soru işaretlerini gidermeye kendi gibi yandaş bulmaya geliyor.canını sıktığım arkadaşlara özür olsun kimsenin huzurunu bozmak deildi niyetim... bu arada evet yazışmıştık ama ben pkolu deilim canım kalabalık olunca bende ne yazıştığımızı anımsayamadım tekrar kusurabakmayın lütfen kızlarr hoşçakalınDerinSu;169[COLOR="red" .!.:[/COLOR]55788]tamam bitanem bak kaçıcam hayla
sagol canım çok sagol..Allah razı olsun..amin...
beteraycım selam..çıkmadan sanada yazım dedim..lütfen bu konu uzatılmasın yaa..bi yanlış anlaşılma oluyo uzuyoda uzuyo biz üzülüyoruz sonra..bu topicin sürekli elemanı arada gelen elemanı diye bişey olamaz..hepimize açık...tabiki sorular sorulacak..bu arada dünki olay degilde senin şuanki hareketin şahsen benim hoşuma gitmedi..selam bile vermeden hemen senin alyhine yazılan bişeyi bulup alıntılamışsın farkındamısın bilmiyorum da şuanda topicte biçok arkadas var hepimizi es geçip bunu bulup yazman olmamış...yinede saygı duyuyorum.yani işimize gelince geçmişi nasılda kurcalayıp buluyoruz bunu anlıyorum böyle olunca...neysee seninle bi ara konuşmuştuk galiba pko mu vardı sende unuttum k.bkma kalabalık olunca bazen unutuluyo cnm...inş sorunun herneyse üstesinden gelirsiniz..
hoşçakalın canlarrrrrrrrrrrrr
yaptım malesef yine cıkmadııı adetime 3 gün var dahaa.selammmmm hoşgeldin bende gidiyomm hoşçakal:) sakın test yapma heeeeee günün geçince yaparsın..diyene bak
bende markete cıktım taaaaaaaa yukarı ya onları yerlestirdim yoruldumselam tatlım hoşgeldin bz iyiyiz sen nasılsın?
:80::80::80::80::80: görüşürüz cnmkızlar misafirim geldi ben çıkıyorum allaha emanet olun bayyyyyyyyyyy
işler beni bekliyo öpüyorum sizi görüşmek üzere kızlar :80:
# ezgimmm
# KAYRAM29
# ademilehatice
# beteray
# semraozsoy
merhaba kizlar ben geldim:80::80::80::80::80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?