Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

çok şükür aplacım iyiym sen nasılsınnn nasıl gidiyorrr
amin aplam Allah razı olsun güsel yüreğine sağlık

boncuğum seni tebrik ediyorum canım çok güzel cevap vermişsin çok haklısın

slm kızlar bı bakım dedım sızlere arkadasa gıtcem:82:semracıgım sagol tatlım bızde senı özledık
ben kactım kızlar kendınıze ıyı bakın

hepinize güzel bir gün diliyorum iyisinizdir inşallah
derinim,boncuğum,semroşum sizi görüyorum altta selam canım arkadaşlarım
show tvyi izledinizmi dün seren serengil düşüklerini anlatmıştı kanpıhtılaşması varmış şusözü çok üzmüştü beni (ben sağlıklı bebek doğuramıycam )korktum açıkcası .bugün tekzen çamlıbel çıktı böyle bişeyin olmadığını anlattı biraz içim rahatladı .off canım çok sıkılıyo ne olcak bizim halimiz çok yoruldum artık düşünmekten

selam kızlarrrşu el sallayan smileyi çok seviyorum

peloşum evet okudum sonradan canım kocişin gönlünü almış bravo ona:92:ay kusura bkma bakındım bakındım alkışlama smilesini bulamadım yafff:86:iyiyim bende peloşum sagol cnm benim..

zeyneppppppppppp biliyo musun nicki zeynep olanları direkman çok seviyorum:90:canım kardeşimin adısı oldugu içininşallahhh bugün adet olmayacaksın canımmm.

semracım selam taklım naber?

ay bugün bi rahat uyuyamadık yaaa..benim kaderim bu..izin günlerimde hiç rahat uyuyamıyom :95:
bide bi rüya gördüm hayırlara çıksın ama çok igrençti çokkkkkkkkkk bööööööööööö

canım arkadasımm boşa üzülme yaa.dün bende dicektim sana takma şunu kafaya diye..herkesin aynı olacak diye bişey yok..kan pıhtılaşması olup çocugunu saglıklı bi şekilde doguran milyonlarca insan var unutma..benim bi ark mesela...

boncugum gittin kaçırdım seni fıstıgım..iyi oturmalar canım

kardelenbhr selam cnm,3 gün kaldı adete dimi hadi hayırlısı inş olmazsın inşşşşşşşşşşşş.

mrb canım niye canını sıkıyosunki benim akrabamdada var kan pıhtılaşması o her gün kan sulandırıcı iğne kullandı ve doğurdu bebeğini. sen bakma serenmidir nedir kocası onun hamileliğinin bile sahte olduğunu açıklamıştı hiç canını sıkma bendede vat pıhtılaşma biz önce bi hamile kalalım gerisi gelir bak tuğçe ve birsende iğne yaptırıyo maşşallah bebekleride kendileride gayet iyi

boncugum gittin kaçırdım seni fıstıgım..iyi oturmalar canım

kardelenbhr selam cnm,3 gün kaldı adete dimi hadi hayırlısı inş olmazsın inşşşşşşşşşşşş.

canım çok güldürdün beni ALLAH da seni güldürsün kocam bile takip etmiyo adetimi ikimiz takip ediyoruz valla çok mutlu oldum sağol ALLAH gönlündekini versin inşalllah sen neyapıyosun bu arada

kuzu hoşgeldin hayırdır inşallah niye kötü rüya gördünki
valla bizde uyumadık buseferde kociş hastalandı ayy buara noluyo bize ALLAHIM kötü hastalıklardan korusun

cano valla dün dinleyince çok üzülmüştüm insan korkuyo ister istemez
valla ben artık galiba bu çocuk fikrinden çok uzaklaştım cano nedendir bilmem

slm ebrarcım ve tüm kızlar...nasılsınız?ebrarcım nikini açık görünce yanına gelip bir selam vereyim dedim...bu arada benim için yapılan duaya katılan katılmayan tüm arkadaşlara teşekkürü bir borç bilirim...hepinizden Allah Razı Olsun canlarım...sizleri çok öpüyorum...kardelenle görüşemez olduk..onuda özledim nerelerde acaba...?ebrarcım kardeleni görürsen çok selamlarımı söyle canım benim...

kardelenim saol bitanem ya moral veriyosunuz bana
tabiki herşey RABBİMİN elinde o dilerse herşey olur
sende 3 gün sonra müjde verirsin inşallah bitanem
evet tuğçem ve birsenim örnek bize

işler beni bekliyo bense buralardayımcanım bişyde yapmak istemiyo ama en azından süpürmem gerek...
aynen benimde öyle kuzum ama elimi kaldırmaya halim yok

aselam leylam hoşgeldin canım nasılsın?herşey yolunda inşallah
sendende RABBİM razı olsun canım bebişini sağlıkla kucağına al canım
kardeloşumu bende görmedim ikigündür görünce ileticem canım

canım çok güldürdün beni ALLAH da seni güldürsün kocam bile takip etmiyo adetimi ikimiz takip ediyoruz valla çok mutlu oldum sağol ALLAH gönlündekini versin inşalllah sen neyapıyosun bu arada
napiim kıss bazen böyle aklımda kalıyo işte..normalde çok unutkanımdır..inşallah Allahım seninde gönlündekini verir canım..kocişlere sorarsan adetle işi olmuyo onların oldunmu olmadınmı sorar ama gününü bilmez

ay bilmiyomki bitanem yaa niye gördüm...masada oturmuşuk balık yicez göya..koray yanımda..ben tabagıma başlıcam bi bakıyom minik minik kurbagalar tabagımda.pişmiş ama öööööyyyyyykkkkkk igrenç dimi...

ay korayada uyuyamadı hiç hep uyandı valla iyi degilmiş o da..öksürüyo bide belim agrıyo karnım agrıyo diyo...
sen üzülme bebemm Allahın izniye bebişlerimiz geç de olsa bulacak annelerini..sıpacıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…