Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kübracım tamam artık uzatmaya gerek yok hem elixir kimseyi gaza falan getirmedi bizler yıllardır bebek hasreti çektiğimiz türlü sorunlarla tedavilerle uğraştığımız için en ufak bişeyden nem kapabiliriz ama burası sanalda olsa kimsenin birbirini üzmeye hakkı yok o yüzden lütfen artık konuyu kapatalım hem herkes istediğini yazabilir iyide olsa kötüde olsa fakat burda dalga geçmenin bedelini başka bi yerde başka şekilde yaşabilirsin bunu da unutmayalım

bak şimdi...ben dalgamı geçtim.şimdide senmi ya.içimden öyle bişey geçirdiysem başıma gelicek olan gelsin tabi.ama sende yeni bişeymi attın ortaya yani.:44:

birsenim boşver cnm

anlat bakalım nasılsınn

sende hoşgeldin kardelencim.

hoşbulduk canım sağol.Nolmuş öyle tatsızlıklar olmuş yaa üzüldüm.Allah bebeğini sağlıkla sana bağışlasın canım.
Arkadaşlar böyle gerginlikler yerine bence tedavi şekillerimizi süreçlerimizi konuşalım.Birbirimizi kırmayalım lütfen.Tecrübelerimizi paylaşalım destek olalım birbirimize.Buna gerçekten ihtiyacımız var

yeteeeeer,birsen29,elixsir+,kubra1985,beteray,kardelen49,derdanur,CİCİ35,
NİYEEEEEEEEEEEE KONUŞMUYORSUNUZZZ

kardelenler sizde hoşgeldiniz bebiş şimdilik iyi uğraşıyoruz işte hala tehlikeyi atlatamadık Allahım hayırlısını versin darısı sizlere canım neyse kaçtım elixir canım sende üzme kendini herşeyi kafana takma bak sevtun yok beni dayakçı tayin etti haberiniz olsun ben döverim haaa neyse kızlar azcık işim var çıkıyımda sonra gelmeye çalışırım şimdilik iyiakşamlar.

evet kardelen tatsızlık oldu.işte yanlış anlaşılma falan.haklısın güzel şeyler konuşmalıyız.kimse keyiften buraya üye olmadı.hepimizin sorunları var..işte sinirler bozulunca tutamıyoruz kendimizi..

hoşbulduk canım hadi işini yapda gel ALLAH BEBEĞİNİ SAĞLIKLA kucağına almayı nasip etsin

bak şimdi...ben dalgamı geçtim.şimdide senmi ya.içimden öyle bişey geçirdiysem başıma gelicek olan gelsin tabi.ama sende yeni bişeymi attın ortaya yani.:44:

ya sen okurken keserekmi okudun dikkat et okurken ben dedimki buraya herkes gelebilir hani dedinya sanal istediğimi yazıp gidebilirdim diye bende diyorumki istediğini yazıp gidersen yani hani dalga geçsen başka bi yerde karşına çıkar demek istedim lütfen düzgün oku yani burayı karıştırmak için geldinse herşeyi yanlış anlayabilirsin ben sana örnek verdim bak tekrar oku kübracım tamam artık uzatmaya gerek yok hem elixir kimseyi gaza falan getirmedi bizler yıllardır bebek hasreti çektiğimiz türlü sorunlarla tedavilerle uğraştığımız için en ufak bişeyden nem kapabiliriz ama burası sanalda olsa kimsenin birbirini üzmeye hakkı yok o yüzden lütfen artık konuyu kapatalım hem herkes istediğini yazabilir iyide olsa kötüde olsa fakat burda dalga geçmenin bedelini başka bi yerde başka şekilde yaşabilirsin bunu da unutmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…