kardelenbhr derdanur yeteeeeer ebrar_53+ CİCİ35 beteray kubra1985 birsen29
merhaba arkadaşlar nasılsınız?Annemler var giremiyorum.
Birsencim nasıl bebiş
Cici35 naptın canım henüz geçmişe bakamadım
eşim geldi çıkmam gerek rahatsız herüfüm azcık ilgileniyim daha sonra görüşürüz
o cümle konusunda haklısın yanlış anlaşılabilir niyetim böyle olmasada.ama düşünemedim.bukadar yüklenmeye gerek yoktu yinede.sanki ben çıkıp oh sizin olmadı benim oldu demişim gibiayrıca birsürü sorun yaşıyorum.demek istediğim çoğu arkadaş gövde gösterisi yapmak için benim bir cümlemi kullanmış.elixirde milleti gaza getirmişte getirmiş..zaten biri bişey yazsada bende tartışıp rahatlasam diye bekliyomuş.şu durumu iyce bi irdelersek kötü niyetli olanlar çok net ortada.yani öyle trip falan olsa burası sanal ortam.saçma sapan şeyler yazar çıkarım dimi.herşey yazabilirim istesem.düşünerek hareket etmek lazım.uzatmıyorum sdc tepkisiz kalıp onları daha fazla konuşturmak istemiyorum.yazmışlar zaten.şimdi bunlarada cevap vermez diye
derdanur birsen29 yeteeeeer+ beteray kardelenbhr+ cici35+ kardelen 49 nasılsınız kısslarr
iyiyimmmm canımmmmmmm sağol sen nasılsın
kübracım tamam artık uzatmaya gerek yok hem elixir kimseyi gaza falan getirmedi bizler yıllardır bebek hasreti çektiğimiz türlü sorunlarla tedavilerle uğraştığımız için en ufak bişeyden nem kapabiliriz ama burası sanalda olsa kimsenin birbirini üzmeye hakkı yok o yüzden lütfen artık konuyu kapatalım hem herkes istediğini yazabilir iyide olsa kötüde olsa fakat burda dalga geçmenin bedelini başka bi yerde başka şekilde yaşabilirsin bunu da unutmayalım
kübracım tamam artık uzatmaya gerek yok hem elixir kimseyi gaza falan getirmedi bizler yıllardır bebek hasreti çektiğimiz türlü sorunlarla tedavilerle uğraştığımız için en ufak bişeyden nem kapabiliriz ama burası sanalda olsa kimsenin birbirini üzmeye hakkı yok o yüzden lütfen artık konuyu kapatalım hem herkes istediğini yazabilir iyide olsa kötüde olsa fakat burda dalga geçmenin bedelini başka bi yerde başka şekilde yaşabilirsin bunu da unutmayalım
sende hoşgeldin kardelencim.
ssslm bende gledim derdanur birsen29 yeteeeeer+ beteray kardelenbhr+ CİCİ35+ kardelen 49 nbr kızlar sselammm
ssslm bende gledim derdanur birsen29 yeteeeeer+ beteray kardelenbhr+ CİCİ35+ kardelen 49 nbr kızlar sselammm
sende hoşgeldin kardelencim.
hoşbulduk canım sağol.Nolmuş öyle tatsızlıklar olmuş yaa üzüldüm.Allah bebeğini sağlıkla sana bağışlasın canım.
Arkadaşlar böyle gerginlikler yerine bence tedavi şekillerimizi süreçlerimizi konuşalım.Birbirimizi kırmayalım lütfen.Tecrübelerimizi paylaşalım destek olalım birbirimize.Buna gerçekten ihtiyacımız var
kardelenler sizde hoşgeldiniz bebiş şimdilik iyi uğraşıyoruz işte hala tehlikeyi atlatamadık Allahım hayırlısını versin darısı sizlere canım neyse kaçtım elixir canım sende üzme kendini herşeyi kafana takma bak sevtun yok beni dayakçı tayin etti haberiniz olsun ben döverim haaa neyse kızlar azcık işim var çıkıyımda sonra gelmeye çalışırım şimdilik iyiakşamlar.
kıslarrr geldim ama gemişii okuyorummm geliyorumm hemennn :)))
bak şimdi...ben dalgamı geçtim.şimdide senmi ya.içimden öyle bişey geçirdiysem başıma gelicek olan gelsin tabi.ama sende yeni bişeymi attın ortaya yani.:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?