kardelenler sizde hoşgeldiniz bebiş şimdilik iyi uğraşıyoruz işte hala tehlikeyi atlatamadık Allahım hayırlısını versin darısı sizlere canım neyse kaçtım elixir canım sende üzme kendini herşeyi kafana takma bak sevtun yok beni dayakçı tayin etti haberiniz olsun ben döverim haaa neyse kızlar azcık işim var çıkıyımda sonra gelmeye çalışırım şimdilik iyiakşamlar.
bak canım buda senin yazın ama lütfen artık birbirimizi kırmayalım sanalda olsa yakınmışız gibi davranalım inşallah bebişin sağlıklıca doğarda sende bunları hatırlayıp gülersino cümle konusunda haklısın yanlış anlaşılabilir niyetim böyle olmasada.ama düşünemedim.bukadar yüklenmeye gerek yoktu yinede.sanki ben çıkıp oh sizin olmadı benim oldu demişim gibiayrıca birsürü sorun yaşıyorum.demek istediğim çoğu arkadaş gövde gösterisi yapmak için benim bir cümlemi kullanmış.elixirde milleti gaza getirmişte getirmiş..zaten biri bişey yazsada bende tartışıp rahatlasam diye bekliyomuş.şu durumu iyce bi irdelersek kötü niyetli olanlar çok net ortada.yani öyle trip falan olsa burası sanal ortam.saçma sapan şeyler yazar çıkarım dimi.herşey yazabilirim istesem.düşünerek hareket etmek lazım.uzatmıyorum sdc tepkisiz kalıp onları daha fazla konuşturmak istemiyorum.yazmışlar zaten.şimdi bunlarada cevap vermez diye
seni son kez uyarıyorum eğer düzgün okumayı bilmiyosan okuma ve yazma önce insan gibi oku ondan sonra seviyesiz kim öyle konuş belli oldu sen ortalığı karıştırmaya gelmişsin ama yazık sana yazdıysam adın o cümlelerde geçmişse konuş yoksa sus takılacak birilerini arıyosan başka yere git senin gibilerle konuşmak hata sanırımsen ne saçmalıyosun ya ne dövmesi nekadar seviyesiz insansın.ay tepem attı sonunda.
bak canım buda senin yazın ama lütfen artık birbirimizi kırmayalım sanalda olsa yakınmışız gibi davranalım inşallah bebişin sağlıklıca doğarda sende bunları hatırlayıp gülersin
sen ne saçmalıyosun ya ne dövmesi nekadar seviyesiz insansın.ay tepem attı sonunda.
sen ne saçmalıyosun ya ne dövmesi nekadar seviyesiz insansın.ay tepem attı sonunda.
son sözümü diyimde burda herkes birbirini tanıyo kim seviyesiz bilirler merak etme
çocuk gibi tarafmı topluyosun.evet bi çok insan benim kötü niyetli olmadığımın farkında.yazdığın şey ortada sende olsan sinirlenirsin dimi
bende iyiyim cnm sağolhoşgeldin iyidir sen nasılsın
daha gitmedim cnm yakında gidicem proförösöre inşcanım neolsun gün sayıyorum işte bugünü saymazsak 2 ggün flan kalmış olucak sen neyaptın doktora flan gittin mi
yok cnm hiçte kafama takmıyorum verende ALLAH alanda ALLAHkardelenler sizde hoşgeldiniz bebiş şimdilik iyi uğraşıyoruz işte hala tehlikeyi atlatamadık Allahım hayırlısını versin darısı sizlere canım neyse kaçtım elixir canım sende üzme kendini herşeyi kafana takma bak sevtun yok beni dayakçı tayin etti haberiniz olsun ben döverim haaa neyse kızlar azcık işim var çıkıyımda sonra gelmeye çalışırım şimdilik iyiakşamlar.
kıslarrr geldim ama gemişii okuyorummm geliyorumm hemennn :)))
Canlarım nasılsınızzzzzzzzzzz
h.g cnm asıl sen nasılsın memnunmusun doktorundan yakında bende gidicem inş
malesef yok cnm bazı nedenlerden dolayıiyim saol elixsirciğim şimdilik memnunum dr dan canım işte tüm testler bitti çok şükür son bi test kaldı oda çıksın dr tekrar gitcem sonuçlara bakıcak hersey yolundaysa korunmayı bırakacam hemen gitme ihtimalin yokmu dr a canım
h.g cnm ben iyiyim# kubra1985
# g.erkl
# elixsir
# CİCİ35
# kardelenbhr
# KK Pro ÜyeDerinSu
# elaezel
# kardelen49
slm kızlar herkesler burdaymış çok sevidim yaaa valllllaaaaaa nasılsınız baken
malesef yok cnm bazı nedenlerden dolayı
h.g cnm ben iyiyimsen nasılsın
sağol cnmm yaa senden cesaret aldımda gidicem o doktora cok sağolcanım benim olsun zaten testler çabuk çıkıyo sadece kromozom zaman alıyo onun için erken git dedeim(zaman kazan diye) dr özeline gittiğin gün sana bi kagıt veriyo 2-3 gün sonra çapada olmanı sölüyo orda bi sürü test veriyon sonuçları 2-3 gün en fazla 10 gün sonra çıkıyo buna eminim ama kromozom testi sonucu ne zaman çıkar bilmiyorum çünkü bir hafta oldu ben vereli 3-4 hafta sona çıkar dediler bakalım,sana tek tek yazdımki bilinçli git dr korkma işallah hersey güzel olacak hepimiz için
hb cnm napım eşimle çay keyfi yapıoz bi bakınım dedim senin eşin gündüze döndü mü?
# kubra1985
# g.erkl
# elixsir
# CİCİ35
# kardelenbhr
# KK Pro ÜyeDerinSu
# elaezel
# kardelen49
slm kızlar herkesler burdaymış çok sevidim yaaa valllllaaaaaa nasılsınız baken
canım benim olsun zaten testler çabuk çıkıyo sadece kromozom zaman alıyo onun için erken git dedeim(zaman kazan diye) dr özeline gittiğin gün sana bi kagıt veriyo 2-3 gün sonra çapada olmanı sölüyo orda bi sürü test veriyon sonuçları 2-3 gün en fazla 10 gün sonra çıkıyo buna eminim ama kromozom testi sonucu ne zaman çıkar bilmiyorum çünkü bir hafta oldu ben vereli 3-4 hafta sona çıkar dediler bakalım,sana tek tek yazdımki bilinçli git dr korkma işallah hersey güzel olacak hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?