Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

sen ne saçmalıyosun ya ne dövmesi nekadar seviyesiz insansın.ay tepem attı sonunda.

bak canım buda senin yazın ama lütfen artık birbirimizi kırmayalım sanalda olsa yakınmışız gibi davranalım inşallah bebişin sağlıklıca doğarda sende bunları hatırlayıp gülersin

sen ne saçmalıyosun ya ne dövmesi nekadar seviyesiz insansın.ay tepem attı sonunda.
seni son kez uyarıyorum eğer düzgün okumayı bilmiyosan okuma ve yazma önce insan gibi oku ondan sonra seviyesiz kim öyle konuş belli oldu sen ortalığı karıştırmaya gelmişsin ama yazık sana yazdıysam adın o cümlelerde geçmişse konuş yoksa sus takılacak birilerini arıyosan başka yere git senin gibilerle konuşmak hata sanırım

bak canım buda senin yazın ama lütfen artık birbirimizi kırmayalım sanalda olsa yakınmışız gibi davranalım inşallah bebişin sağlıklıca doğarda sende bunları hatırlayıp gülersin

tamam inş.sende bebeğini eline alırsın inş.sende tüm dileklerine kavuşursunda arkadaşım dövmek falan yakıştımı.ben seviyesiz tek bir kelime kullandımmı.bak hala gönlünüzü almaya çalışıyorum...lütfen

çocuk gibi tarafmı topluyosun.evet bi çok insan benim kötü niyetli olmadığımın farkında.yazdığın şey ortada sende olsan sinirlenirsin dimi

arkadaşlar ikinizde hamilesiniz sinirlenmeyin lütfen bebişlerinizi düşün.Kapatabilirmiyiz artık bu konuyu lütfen

hoşgeldin iyidir sen nasılsın
bende iyiyim cnm sağol
canım neolsun gün sayıyorum işte bugünü saymazsak 2 ggün flan kalmış olucak sen neyaptın doktora flan gittin mi
daha gitmedim cnm yakında gidicem proförösöre inş
yok cnm hiçte kafama takmıyorum verende ALLAH alanda ALLAH nasıl olsaa
kıslarrr geldim ama gemişii okuyorummm geliyorumm hemennn :)))

h.g cicişiimm

h.g cnm asıl sen nasılsın memnunmusun doktorundan yakında bende gidicem inş

iyim saol elixsirciğim şimdilik memnunum dr dan canım işte tüm testler bitti çok şükür son bi test kaldı oda çıksın dr tekrar gitcem sonuçlara bakıcak hersey yolundaysa korunmayı bırakacam hemen gitme ihtimalin yokmu dr a canım

malesef yok cnm bazı nedenlerden dolayı

# kubra1985
# g.erkl
# elixsir
# CİCİ35
# kardelenbhr
# KK Pro ÜyeDerinSu
# elaezel
# kardelen49

slm kızlar herkesler burdaymış çok sevidim yaaa valllllaaaaaa nasılsınız baken

malesef yok cnm bazı nedenlerden dolayı

canım benim olsun zaten testler çabuk çıkıyo sadece kromozom zaman alıyo onun için erken git dedeim(zaman kazan diye) dr özeline gittiğin gün sana bi kagıt veriyo 2-3 gün sonra çapada olmanı sölüyo orda bi sürü test veriyon sonuçları 2-3 gün en fazla 10 gün sonra çıkıyo buna eminim ama kromozom testi sonucu ne zaman çıkar bilmiyorum çünkü bir hafta oldu ben vereli 3-4 hafta sona çıkar dediler bakalım,sana tek tek yazdımki bilinçli git dr korkma işallah hersey güzel olacak hepimiz için

sağol cnmm yaa senden cesaret aldımda gidicem o doktora cok sağol
hb cnm napım eşimle çay keyfi yapıoz bi bakınım dedim senin eşin gündüze döndü mü?

afiyet olsun cnm eşim artık hep gündüzcü oldu geceye veda etii

sağol cnm cok iyisinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…