canım benim olsun zaten testler çabuk çıkıyo sadece kromozom zaman alıyo onun için erken git dedeim(zaman kazan diye) dr özeline gittiğin gün sana bi kagıt veriyo 2-3 gün sonra çapada olmanı sölüyo orda bi sürü test veriyon sonuçları 2-3 gün en fazla 10 gün sonra çıkıyo buna eminim ama kromozom testi sonucu ne zaman çıkar bilmiyorum çünkü bir hafta oldu ben vereli 3-4 hafta sona çıkar dediler bakalım,sana tek tek yazdımki bilinçli git dr korkma işallah hersey güzel olacak hepimiz için
# kubra1985
# g.erkl
# elixsir
# CİCİ35
# kardelenbhr
# KK Pro ÜyeDerinSu
# elaezel
# kardelen49
slm kızlar herkesler burdaymış çok sevidim yaaa valllllaaaaaa nasılsınız baken
iyiyim canım sen nasılsın
sağol cnm cok iyisinn
sağol cnmm yaa senden cesaret aldımda gidicem o doktora cok sağol
afiyet olsun cnm eşim artık hep gündüzcü oldu geceye veda etii
elaezelcim sen çapaya mı gidiosun cnm ben de oraya gidiorum sen dr un özel muaynehanesine mi gidiosun kim hangi dr bilgi verirmisin bende öle bişey yapmayı düşünüorumdabu arada inşşş bütün sonuçların temiz çıkarda meleğine kavuşursun cnm benim
evet cnmm bugun test yaptım negatif aslında cif cizgiden bile korkuyorum:18:Sen daha iyisin şeker kızayrıca tüm arkadaşları çok çok seviyorum(kader arkadaşlarım)ama sen daha ayrısın çünkü sen de benim gibi 3 düşük yapmışın çok benziyoruz
ayy inş seninkide gündüze gecer cnm zor oluyoo dimiisaol cnm benim ohhhhh iyi olmuş gündüze dönmesi biliosun benim eşimde 1 ay boyunca çok zor oluo ama yakında gene öle çalışcakmış bi 15 gün kadar dahauffffff yaaa sevindim senin için cnm
fıstıklarrrrrrrrrrrrr
ne haberrrrrrrrrr
h.g yeteriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
:92::92::92::92::92:
Donunu çaldım
hşb
güle güle kulan
Al buda benden olsun sana :92::92::92::92::92::92::92::92:
fıstıklarrrrrrrrrrrrr
ne haberrrrrrrrrr
hoşgeldin ablacımmm nasılsın
anammmmmmmmmmmm sütyenmiş çaldığımmmmmmmmm
:92::92::92::92::92::92::92:
[/COLOR]
bebğim ne olcaka aramızda bir donun bir tütyenin lafımı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?