Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

elaezelcim sen çapaya mı gidiosun cnm ben de oraya gidiorum sen dr un özel muaynehanesine mi gidiosun kim hangi dr bilgi verirmisin bende öle bişey yapmayı düşünüorumda bu arada inşşş bütün sonuçların temiz çıkarda meleğine kavuşursun cnm benim

Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 3 ziyaretçi)
elixsir ademilehatice elaezel+ CİCİ35+ Miranda kardelen49+ bestceny derdanur

sağol cnmm yaa senden cesaret aldımda gidicem o doktora cok sağol

afiyet olsun cnm eşim artık hep gündüzcü oldu geceye veda etii

saol cnm benim ohhhhh iyi olmuş gündüze dönmesi biliosun benim eşimde 1 ay boyunca çok zor oluo ama yakında gene öle çalışcakmış bi 15 gün kadar daha uffffff yaaa sevindim senin için cnm

evet canım çapaya ama çapanın profu olan bülent baysalın özeline gidiyorum o benim testlerimi çapada yaptırıyo

fıstıklarrrrrrrrrrrrr
ne haberrrrrrrrrr

Sen daha iyisin şeker kızayrıca tüm arkadaşları çok çok seviyorum(kader arkadaşlarım)ama sen daha ayrısın çünkü sen de benim gibi 3 düşük yapmışınçok benziyoruz
evet cnmm bugun test yaptım negatif aslında cif cizgiden bile korkuyorum:18:

devamlı camasırıma bakma günlerim gelcek diee yok leke geldimi yok düşürüyormuyum yok ağrılarr

saol cnm benim ohhhhh iyi olmuş gündüze dönmesi biliosun benim eşimde 1 ay boyunca çok zor oluo ama yakında gene öle çalışcakmış bi 15 gün kadar daha uffffff yaaa sevindim senin için cnm
ayy inş seninkide gündüze gecer cnm zor oluyoo dimii ALLAH yardımcın olsun

ayyyy canım güzel dileklerin için çok çokkkkkkk teskür ederim ALLAH RAZI OLSUN hepimiz kavuşuruz işallah tes vakitte meleklerimize mesela bu yıl,ilk msjı yanlışlıkla hemen gönderdim kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…