Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

çok güzel cnm sağolasın...

benim çıkmam gerek yaa arkadaş çağırdı aslında hiç keyfim yok ama çok ısrar etti evimi toparlayıp çıkıyım ben .sonra görüşürüz öpüyorum sizi
gökcem konuşamadık kanka kusura bakma olurmu
tutişim,boncuğum sizide çok öptüm canım arkadaşlarım

hoşbulduk ebroşum malesef gökcenin gazı tam kesilmedi dün gece 3 te uyudum kafam durmuş şuanda uykusuzluktan şimdide uyuyo gökce hanım geceye hazırlanıyo annem i nasıl uykusuz bırakırım diye osmaniyedeydim geldim canım sen nasılsın

güle güle ebroşum başka zaman konuşuruz artık iii oturmalar canım sana
neyse kızlar bende kaçayım biraz dinleneyim bari kib öptm

yoruldum kızzlar yaaa ama yarılandı işlerim cok şükürr ee siz nasılsınızzz

yoruldum kızzlar yaaa ama yarılandı işlerim cok şükürr ee siz nasılsınızzz

ya ben önce başka birileri ile yazışıyordum şimdi buraya gelmişim kayboldum bu stede ya yeniyim nerde ne yazılacagını bilemediim birileri bana yardım edebilir mii

tmmm cnm görüşürüz

güle güle ebroşum başka zaman konuşuruz artık iii oturmalar canım sana
neyse kızlar bende kaçayım biraz dinleneyim bari kib öptm

gökcem hoşgeldin güle gülee :)
ben de kaçtım iyi günler hepinizee

h.g saracımm nasılsın
evet haklısın amannn o konu coktan kapandıı

canım merhaba sabah işim çıkınca haber veremeden çıktım kusura bakmayın nasılsın canım?

çok üzüldüm nanelişekerim geçmiş olsun diyim başka ne denir bilmiyorum.Allah büyük inşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer canım.

yeniyim yardımcı olun lütfen

son_ece Allah iyiliğini versin kız sen az önce bizim topikte değilmiydin buraya nasıl geldiğini bilmiyomusun ben sana ne diyim şaşkınım benim

bugun neden kimse yazmıyooo bana

geçmişi okuyodum tatlım ancak geldim ne var ne yok neler yapıyosun uçuk çıktı demiştin iyileştinmi

uğurbocuğum çok geçmiş olsun eşinin amelişyatı başarılı geçerde inşallah tez zamanda eski sağlığına kavuşur ve sizde bebklerinize kavuşursunuz tatlım.

saraaaaaaaa sende gezenti oldun çıktın benim başıma:84::84::84: sara gezenti sara gezenti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…