slm güzeller nasılsınız
görüşmek üzre kızlar, işim yoğun biraz, öpüyorum hepinizi de
dualarınızı eksik etmeyin
Adam yeni kamyonuna bakmak için evinden çiktiginda, üç yasindaki oglunun gayet mutlu bir biçimde elindeki çekiçle kamyonunun kaportasini mahvettigini görmüs. Hemen oglunun yanina kosmus ve çocugun eline çekiçle vurmaya başlamis. Biraz sakinlesince oglunu hemen hastaneye götürmüs. doktor, çocugun kirilan kemiklerini kurtarmaya çalistiysa da elinden bir sey gelmemis ve çocugun iki elinin parmaklarini kesmek zorunda kalmis.Çocuk Ameliyattan çikip gözlerini açtiginda,bandajli ellerini fark etmis ve gayet masum bir ifadeyle,
"Babacigim,kamyonuna zarar verdigim için çok üzgünüm." demis ve sonra babasina Su soruyu sormus:
"Parmaklarim ne zaman yeniden çikacak?" Babasi eve dönmüs
ve hayatına son vermis...Birisi Masaya süt döktügünde ya da bir bebegin agladigini isittiginizde bu öyküyü hatirlayin. Çok sevdiğiniz birine karsi sabrinizi yitirdiginizi anladiginizda,önce biraz düsünün. Kamyonlar onarilabilir, ama kirilan kemikler ve incinen duygular hiçbir zaman onarilamaz; genellikle kisiyle
performansi arasindaki farki göremeyiz. Insan hata yapar. Hepimiz hata yapariz. Fakat öfkeyle ve düsünmeden yapilan seyler ,insani sonsuza kadar rahatsiz eder.
Harekete geçmeden önce durun ve düsünün. Sabirli olun. Anlayis gösterin ve sevin
yeniyim henüz daha 5 aylık biçoğuna göre erken ama yaşım 28...bebeğimin olmasını çok istiyorum birde kemik erimesi teşhisi konulmuştu bana 3 yıl önce daha çok erken ama maalesef böyle bir rahatsızlığım ortaya çıktı geç bebek sahibi olmak istemiyorum.
yoruldum kızzlar yaaa ama yarılandı işlerim cok şükürr ee siz nasılsınızzz
ya ben önce başka birileri ile yazışıyordum şimdi buraya gelmişim kayboldum bu stede ya yeniyim nerde ne yazılacagını bilemediim birileri bana yardım edebilir mii
tmmm cnm görüşürüzbenim çıkmam gerek yaa arkadaş çağırdı aslında hiç keyfim yok ama çok ısrar etti evimi toparlayıp çıkıyım ben .sonra görüşürüz öpüyorum sizi
gökcem konuşamadık kanka kusura bakma olurmu
tutişim,boncuğum sizide çok öptüm canım arkadaşlarım
güle güle ebroşum başka zaman konuşuruz artık iii oturmalar canım sana
neyse kızlar bende kaçayım biraz dinleneyim bari kib öptm
yeniyim yardımcı olun lütfen
h.g saracımm nasılsın
evet haklısın amannn o konu coktan kapandıı
kafam allak bullak canım, eşim işten çıkarıldı, aslında rızkımız tükendi demekki burda diye düşünüyoruz ama bi yandan da eşime atılan iftiralar var, bunları hazmedemiyoruz, ellerinde delil yok belge bilgi yok kuru iftira yani.
eşim çok üzüldü, ona destek olmaya çalışıyorum, gerçi ne desem sinirini hafifletmiyor, atılan iftiralara çok üzülüyor, yapanlara sinir oluyor
Allah kimsenin yaptığını yanına bırakmaz, bunu iyi biliyoruz.
Kimsenin hakkı kimsede kalmaz elbet
yeniyim yardımcı olun lütfen
bugun neden kimse yazmıyooo bana
canım merhaba sabah işim çıkınca haber veremeden çıktım kusura bakmayın nasılsın canım?
olsun cnm iyiyim sen nasılsınn
ucuklarım kurudu geçmek üzereeee sordugun için sağol tatlımm
sen neler yapıyorsun
saraaaaaaaa sende gezenti oldun çıktın benim başıma:84::84::84: sara gezenti sara gezenti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?