Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ıyyyyyyyyy kahve lekelenme olmuş hasta oluyorum galinbaaaaa yaww bu ayda olmadı bebişşşşşşşşşşş

canım ınsallah bu sefer tutunur sana bebısın bızde burda bır mınık daha severız
canım konuyu sen acmıs olcadım kotu hıssetme tum sorumlu benım ve pısman da degılım her kes herseyı anlamak ıstedıgı gıbı anlar allahım kımsenın yavrusunu kımseden ayırması
günaydın kızlar nasılsınız...

kızlar bişey sorcam bugun benden pembe kan geldi neden olur acaba adetmi oluyorum ama devamıda gelmedi düşükten ne kadar sonra adet olunur belli oluyomu...:26:
canım bazıları dusukten bır hafta sonrada olabılır ama en gec 40 gun ıcınde olması lazım pembe akıntı normal yanı balım bende de olmustu
guzelım dusunup durma gercekten stres cok onemlı yanı bak mıllet catır catır hamıle kalıyoda doguruyo da bız kafaya taka taka bole olduk bır dahakı ay olur ınsallah
nasıl dayansın guselım kolaymı hastane ortamı ıyı yapmıs ohhh sefanız olsun allahım sıfasını versın bır an once de gelsın bebısın ınsallah
canım benım paylasımın ıcın tesekkurler sıkıntına gelınce dedıgın gıbı kemsenın yaptıgı yanına kar kalmaz rızkınız baska bır yerden gelır elbet allahın ıznıyle esıne destek ol kafasını dagıtmaya calıs
ıyyyyyyyyy kahve lekelenme olmuş hasta oluyorum galinbaaaaa yaww bu ayda olmadı bebişşşşşşşşşşş

kız bu ne acele bı dur bakalım hemen umıtsızlıge kapılma adet oldugun surece umıt vardır unutma tatlım bı dahakı ay olur ınsallah
turkuazım vardır herseyde bır hayır belkı ısten cıkarsın ama bebıs gelır kollarına
sevtun nerde yaaaa osledık valla
bu arada hamılelık belırtılerımın hepsını yasıyorum kızlar ama olması mumkun degıl korunuyoruz cunku ben degıl de esım korunuyo ama bı ıhtımal olabılırmıkı dıye dusunuyorum ama hıc ıhtımal vermıyorum cunku ben ılacsız adet olmayan bır ınsanım offffff uykuya kadar hersey aynı delırcemmmmmmmmmm

elıksır kardelen zeynepcım merhaba sızlere de
kardelensım tupunun bırı kapalı olan sendın degılmı doktor bununla ılgılı sana bırsey soledımı canım yaaaa bıde sen ne tedavısı goruyodun kusura bakma ama unuttum canım yaaaa

canım üzülme öbür ay olur inşaallah..sıkma canını

üzlme öbür aya inş canım

çok saolun hatunlarrrrr

bu ay zaten çok hoplayıp zıplamıştım bi halk oyunları kursu kurs bi düğünnn ne bilim yaaaaçok hşperaktifim ben belkide ondan olmuyoooo internette okumuştum ağır egzersizlerden kaçının diye bu lekelenme geldiyse gerisi gelirrr olmadı demekkii allahım hayırlısıyla nasip etsin bize hepimize bu yıl yüzümüz güler inşallahhhhhhhh

zelallllllllllllllllll resim görmek istiyorum bende...banada göster hadi...bekliyorum...

sağol canım nasılsınn

kıss dikkat etçen delüüüüüüü

öle zıplamıcannn gebelik düşündüğün içinn

merhaba yavruu nasılsınnnnnnn ya annemi aradımda şimdik diyoki hamile olsaydın akıntıo olmazdı şeffaf akıntı olur du dedi artık benden ümit yok akşam olurum hasta galiba

selam kızlar ben geldim nasılsınız...
kayracım adet oldum zaten canım peki benim adetlerim ne zaman düzene gircek mesela ben bidaki ayda bugunmu adet olcam :26:

ebrarım ben ayetel kürsileri okuyamadan adet oldum cok özür dilerim canım inan adet olcamı bilsem hemen okurdum...öpüyorum seni cok...

merhaba yavruu nasılsınnnnnnn ya annemi aradımda şimdik diyoki hamile olsaydın akıntıo olmazdı şeffaf akıntı olur du dedi artık benden ümit yok akşam olurum hasta galiba

olsun canım yaaaa dedım ya adet oldugun her ay umıt var demektır bak ben adet bıle olamıyorum ya bır dahakı ay ınsallah olur canım benımde metabolızmam benle dalga gecıyo galıba delırcemmmmm

kayrammm kıssss eşin korunduyna nasıl olcak acaba öbür aydanmı bişikler kaldııııııı testmi yapsan acabaaaaa ayy merak ettim şimdikkk

canım bıraz toparlanması gerekıyodur canım metabolızmanın dımı evet dıger ay bugune gore hesaplaman gerekıyo canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…