nasıl yanı cnm hangi topikteydiin
ya valla kayboldum burda
elixsir nasılsın canımo kaçak bize ait 30lu yaşlarda olupta topiğinden
ya valla kayboldum burda
saraaaaaaaa sende gezenti oldun çıktın benim başıma:84::84::84: sara gezenti sara gezenti
ölemiii
kaybolmustaa yardımcı olmaya calıstım ama olamadım sanırım
neyse o bulur şimdi yolunu ay ece güldürdün bizi ya allahta seni güldürsün
heheheh seni örnek aldım öğretmenim
umarım bulurrrrrrrrrrrrr
daha acemi yakında kurt olur a sen donlarınımı sallıyon dur bende saranın tütyenlerini sallım:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
olsun cnm iyiyim sen nasılsınn
ucuklarım kurudu geçmek üzereeee sordugun için sağol tatlımm
sen neler yapıyorsun
aferim evladım bakıyorum boynuz kulağı geçmiş sana ödülünü takdim edim yılın gezentisi ödülü
slm kızlar aranıza yeni katıldım
bu ay çok umutluydum kendimi öyle hazırlamıştımki çünkü herşey farklı gibiydi metabolizmam bile farklıydı sanırım o psikolojiye girince vücut öyleymiş gibi çalışıyo ama olmadı bugün regl oldum
:85:
Allahım hepimizi meleklerimize kavuştursun inşallah en kısa zamanda...
merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım ay çok heycanlıyım ve bir yandan da çooooooooook korkuyorum yarın regl günüm bakalım gelecek mii gelmicek miii heycanla bekliyorum dua edin kızlar bana ama bir fark var regl ağrılarım yok pisikolojik olmasından da korkuyorum 2 gün sonrada kantesti yaptıracam bakalım kesin sonuç o zaman çıkar tabi o güne kadar hastalanmazsam
bende iyiyim örgü yapıyorum iş güç yemek çamaşır ütü derken zaman geçiyor bide ateş ölçmeye başladım iki gündür inşallah sonucu hayırlı olurbu arada uçuğunun geçmesine sevindim onun acısı çok olur bilirim.
kolay gelsin cnm ne örüyonnnnnnn
ödülümü aldım kabul ettim tatlım.ara sıra komşularıda ziyaret etmek gerek dimi zelalım komşu hakkı denen bişi var kızlar sizide bizim topiğe bekleriz biz 30 lu yaşlar topiğindeniz.[/B][/I][/COLOR]
kızlar ben yenı katıldım aranıza ..yazdıklarınız ınsana bır umut vede rahatlatıcı nefes oluyor ınanın ki..yazılanları okuyunca rahatlıyor ınsan..ben de 4 aydır denıyorum hamılelıgı bu ay umutluyum ..sol kasıgımda batmalar var akıntım var,bırde iştahım belırgın sekılde acık ..acaba bunlar bır belırtımı? cevap yazarsanız sevınırım ..allah herkesın önkune öre versın inş..
daha acemi yakında kurt olur a sen donlarınımı sallıyon dur bende saranın tütyenlerini sallım:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
hoşgeldin yavruu adet günün geçtimi yada ne kadar var hesapladınmı ?????kızlar ben yenı katıldım aranıza ..yazdıklarınız ınsana bır umut vede rahatlatıcı nefes oluyor ınanın ki..yazılanları okuyunca rahatlıyor ınsan..ben de 4 aydır denıyorum hamılelıgı bu ay umutluyum ..sol kasıgımda batmalar var akıntım var,bırde iştahım belırgın sekılde acık ..acaba bunlar bır belırtımı? cevap yazarsanız sevınırım ..allah herkesın önkune öre versın inş..
atkı örüyorum elixircim insanın kafası dağılıyo örgü yaparken inan bana
hoşgeldin yavruu adet günün geçtimi yada ne kadar var hesapladınmı ?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?