Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

,elixsir+,KAYRAM29+,sunger,son_ece,seydam,birsen29,semraozsoy,ezzehra,

selam kızlar ben geldm nasılsınız

canım ben bısey demedım zaten sadece braz rahatla dıye dedım rabbım herkese versın omayanada versın ama dımıı kuzum[/QUOTE]

yok canım bişey dedin demiyorum niyetini biliyorum ama evet allah bönce size tattırsın evlat sevgisini

kayram29 canim neolur kusura bakma alintilar karisinca senin yazin zannettim canim benim allahim sanada en kisa zamanda nasip edecek ins tekrar özür dilerim mesajim icin kusura bakma olurmu

canım ya o nası bi yazı inşallah allah sana benden önce bi bebiş nasip eder emin ol kendime olmuş kadar sevinecem
sungerım ve samram solaun fıstıklarım ya bılmezmıyım bızı daha cok dusundugunuzu gercekten duaya cok ıhtıyacımız var mınıklerınıze de dua ettırın bızde en az sızın kadar tadalım annlıgı[/QUOTE]

ya ağlatıyonuz beni analığı tadacaksınız inşallah allah beni nasıl bilirseniz öyleyim diyo ya ben onu hep veren bildim verecek size inşallah[/QUOTE]
canım aglama ben cok umıtlıyım bırını veren allah tekrar verecek ama bu sefer saglıklı bır sekılde dogsun da kucagıma alayım onun mıs kokusunu ıcıme cekeyım de buyuteyım sızler gıbı okula gıttıgını onun cocuklarını da greyım ınsallah hepımız de tabıkı
canım benım yavrum 5 aylıktı kaybettım erken dogumla
bu yuzden ne ogmum var dıyebılıyorum nede yok toprak altında da olsa bı yavrum var

kayram29 canim neolur kusura bakma alintilar karisinca senin yazin zannettim canim benim allahim sanada en kisa zamanda nasip edecek ins tekrar özür dilerim mesajim icin kusura bakma olurmu

canım onemlı degıl zaten alıntılar bır garıp dımı
sungerım saolasın canım benımmmmmm amınnnn rabbım hepımızı sevındırsın defalarca defalarca defalarca
hosgeldın pelın kuzu

canım benım yavrum 5 aylıktı kaybettım erken dogumla
bu yuzden ne ogmum var dıyebılıyorum nede yok toprak altında da olsa bı yavrum var
canim allahim sabrini versin icim yandi inan yanlislikla yazdigimi fark ettim ama zaten icimizden atamiyoruzki meleklerimizi inan acin benim acim oldu son olur ins

canım ya o nası bi yazı inşallah allah sana benden önce bi bebiş nasip eder emin ol kendime olmuş kadar sevinecem [/QUOTE]
sungerım ve samram solaun fıstıklarım ya bılmezmıyım bızı daha cok dusundugunuzu gercekten duaya cok ıhtıyacımız var mınıklerınıze de dua ettırın bızde en az sızın kadar tadalım annlıgı[/QUOTE]

benim bir tane meleğim var rabbim sizlere tatırsın canım nasibimde varsa bana verir zaten

kız inanki kendimden çok sizlere dua ediyorum allah biliyoryoya kalbimi inşallah hepiniz anneliği tadacak sınız tüm kalbimle istiyorum ve diliyorum
bunuda anlayacağınız gün gelecek inşallah evlet istiyosan helede tadını biliyosan bi tane değil on tanede olsa istiyosun ve bi tane evladın gözüne bakmak zor geliyo sanıyorum ki bi şey olur o zaman ölürüm ben hep derler ya ne gelirse bi tanenin başına gelir diye evet sizden gerçekten özür dilerim size göre daha şanslıyım ama emin ol aynı şeyleri hissediyorum kızma bana[/QUOTE]

benimde 7 buçuk yaşında bir oğlum var seni gerçekten çok iyi anlıyorum

bilemeyecegim ama sadece bu stede oluyor bu yavaşlık o zaman çünkü şuan başka bi stede oyun oynuyorum gayet hızlı

hıııııııııı ozaman bilemiyeceğim canım

yemek yedik cnm ondan ama şimdik geldimm

h.g şekerim nasılsınnnn

hoş gelmişsin canım bende yeni geldim

canım ya o nası bi yazı inşallah allah sana benden önce bi bebiş nasip eder emin ol kendime olmuş kadar sevinecem

benim bir tane meleğim var rabbim sizlere tatırsın canım nasibimde varsa bana verir zaten

bunuda anlayacağınız gün gelecek inşallah evlet istiyosan helede tadını biliyosan bi tane değil on tanede olsa istiyosun ve bi tane evladın gözüne bakmak zor geliyo sanıyorum ki bi şey olur o zaman ölürüm ben hep derler ya ne gelirse bi tanenin başına gelir diye evet sizden gerçekten özür dilerim size göre daha şanslıyım ama emin ol aynı şeyleri hissediyorum kızma bana[/QUOTE]

benimde 7 buçuk yaşında bir oğlum var seni gerçekten çok iyi anlıyorum

hıııııııııı ozaman bilemiyeceğim canım

hoş gelmişsin canım bende yeni geldim [/QUOTE]

sagol canım yardımın için

canim allahim sabrini versin icim yandi inan yanlislikla yazdigimi fark ettim ama zaten icimizden atamiyoruzki meleklerimizi inan acin benim acim oldu son olur ins

canım bılıyorum dedım ya senı en ıyı anlayanlardan bırı benım benı de sen tabıkı
benımkı bıraz daha buyuktu ınan olesı cok daha zor oluyo allah bır daha gostermesın senınde benım de herkesın de yuzunu guldursun ınsallah

ama sunu unutma ve sukret rabbıme her gun ve hergun sen acını hafıfletmek ıcın yavruna sarılıyosun ama ben kuzumun basucumda duran eldıvenıyle corabına rabbım yavrunu korusun bu yusden kendını cok yıpratma onun ıcın ayakta dur
hoşbulduk kayram nasılsın canım...

ıyıyım canım afıyet olsun bol bol bebıs olsun ınsallah onlar sana

bu alıntılara ne oldu beee hepsi birbirine girnmiş gibi sdeydaaa canım senin mi bi bebeğin var doğru mu anladım

kızlar ya ben çok geride kaldım netm yavaş sanırım bide yeniyim kafam karıştı sohbetinize katılamıyorum :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…