yemek yedik cnm ondan ama şimdik geldimm
h.g şekerim nasılsınnnn
bunuda anlayacağınız gün gelecek inşallah evlet istiyosan helede tadını biliyosan bi tane değil on tanede olsa istiyosun ve bi tane evladın gözüne bakmak zor geliyo sanıyorum ki bi şey olur o zaman ölürüm ben hep derler ya ne gelirse bi tanenin başına gelir diye evet sizden gerçekten özür dilerim size göre daha şanslıyım ama emin ol aynı şeyleri hissediyorum kızma bana
sağol canım benimafiyet olsun canım
,elixsir+,KAYRAM29+,sunger,son_ece,seydam,birsen29,semraozsoy,ezzehra,
selam kızlar ben geldm nasılsınız
sungerım ve samram solaun fıstıklarım ya bılmezmıyım bızı daha cok dusundugunuzu gercekten duaya cok ıhtıyacımız var mınıklerınıze de dua ettırın bızde en az sızın kadar tadalım annlıgı[/QUOTE]canım ya o nası bi yazı inşallah allah sana benden önce bi bebiş nasip eder emin ol kendime olmuş kadar sevinecem
canım benım yavrum 5 aylıktı kaybettım erken dogumlakayram29 canim amin ins bu arada senin bir tane kuzun var galiba allah bagislasin,canim sünger benimde bir yavrum var sükürler olsun tatmayanlar tadsin ins bu duyguyu sonrada bizlere versin rabbim ikinci kez ins
semra canim seninde oglun varmis allah bagislasin kac yasinda??
,elixsir+,KAYRAM29+,sunger,son_ece,seydam,birsen29,semraozsoy,ezzehra,
selam kızlar ben geldm nasılsınız
kayram29 canim neolur kusura bakma alintilar karisinca senin yazin zannettim canim benim allahim sanada en kisa zamanda nasip edecek ins tekrar özür dilerim mesajim icin kusura bakma olurmu
canim allahim sabrini versin icim yandi inan yanlislikla yazdigimi fark ettim ama zaten icimizden atamiyoruzki meleklerimizi inan acin benim acim olducanım benım yavrum 5 aylıktı kaybettım erken dogumla
bu yuzden ne ogmum var dıyebılıyorum nede yok toprak altında da olsa bı yavrum var
bunuda anlayacağınız gün gelecek inşallah evlet istiyosan helede tadını biliyosan bi tane değil on tanede olsa istiyosun ve bi tane evladın gözüne bakmak zor geliyo sanıyorum ki bi şey olur o zaman ölürüm ben hep derler ya ne gelirse bi tanenin başına gelir diye evet sizden gerçekten özür dilerim size göre daha şanslıyım ama emin ol aynı şeyleri hissediyorum kızma bana[/QUOTE]kız inanki kendimden çok sizlere dua ediyorum allah biliyoryoya kalbimi inşallah hepiniz anneliği tadacak sınız tüm kalbimle istiyorum ve diliyorum
bilemeyecegim ama sadece bu stede oluyor bu yavaşlık o zaman çünkü şuan başka bi stede oyun oynuyorum gayet hızlı
yemek yedik cnm ondan ama şimdik geldimm
h.g şekerim nasılsınnnn
h.b canım iyiyim sen nasılsın...sağol canım benim
h.g pelinim nasılsınnn
selam hoş geldin canım iyilik nvalla sen ne yaptın
sungerım ve samram solaun fıstıklarım ya bılmezmıyım bızı daha cok dusundugunuzu gercekten duaya cok ıhtıyacımız var mınıklerınıze de dua ettırın bızde en az sızın kadar tadalım annlıgı[/QUOTE]canım ya o nası bi yazı inşallah allah sana benden önce bi bebiş nasip eder emin ol kendime olmuş kadar sevinecem
canim allahim sabrini versin icim yandi inan yanlislikla yazdigimi fark ettim ama zaten icimizden atamiyoruzki meleklerimizi inan acin benim acim olduson olur ins
h.b canım iyiyim sen nasılsın...
bende iyiyim cnm sağol
nasıl olayıp hep aynıı işte
hoşbulduk süngercim napıyım canım ya kocişi bekledim yemege gelmeyince cok acıktım yedim ondan sonrada yanınıza geldim
ama sunu unutma ve sukret rabbıme her gun ve hergun sen acını hafıfletmek ıcın yavruna sarılıyosun ama ben kuzumun basucumda duran eldıvenıyle corabına rabbım yavrunu korusun bu yusden kendını cok yıpratma onun ıcın ayakta durcanim allahim sabrini versin icim yandi inan yanlislikla yazdigimi fark ettim ama zaten icimizden atamiyoruzki meleklerimizi inan acin benim acim olduson olur ins
hoşbulduk kayram nasılsın canım...
canım bılıyorum dedım ya senı en ıyı anlayanlardan bırı benım benı de sen tabıkı
benımkı bıraz daha buyuktu ınan olesı cok daha zor oluyo allah bır daha gostermesın senınde benım de herkesın de yuzunu guldursun ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?