Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bırsencım geldın ama hıc yazmadın kusum ya mercımegı ıkı tıklat benım ıcın
semracım pelıncım elıksır sunger sonece ve ısmı yazmayı unuttugum herkese ıyı geceler
asagıda bır arkadası daha goruyorum ama tanımıyorum onada ıyı gecelr
seydam baska topıce zıplamıssın canım gelınce gorursun dualarımdasın dualarına benı de kat canım allaha emanet ol

iyi geceler ama hüzünl,üyüm diye gidiyosan beni daha çok üzersin emin ol

niye canım sen kaçınca mı biz neşeleneceğiz öyle yazma lütfen bizi bizden başka anlayan olmuyo hüznümüzde güzel sevincimizde

canım hüzünlü havanın senle ilgisi yokkı hepimiz o moddayız zaten... nereye gidiyosun işinmi var...

canlar yaaa bıraz ondan bıraz degıl huzunlu havaya gırdım coktan bıraz kafamı dagıtmalıyım ıcım daraldı sızıde daraltmıyım bıde benım koca bebek kuzular vadısını ıslese de benı durtup duruyo ondan cıkmam lazımmmm

aranıza yeni katılıyorum veyalnız olmadığımı bilmek güzel. arttık nette gezinmekten başım ağrıdı. derdim anne olmak. on yedi aylık evliyim ve bebeğim olmuyo

aranıza yeni katılıyorum veyalnız olmadığımı bilmek güzel. arttık nette gezinmekten başım ağrıdı. derdim anne olmak. on yedi aylık evliyim ve bebeğim olmuyo

aramıza hoşgeldin canım bende 17 aylık evliyım gecen ay bi düşügüm oldu ...rabbim daha fazla bekletmeden hayırlısıyla gönderir bebişlerimizi inş....

cevabınızı gruyum sonra kacıyım dedım ama neyse uctum kızlar opuldunuz sızı sevıyrum daaaaaaaaaaa

boncugum bu arada eve gelmısındır herhalde kusum ıyıletır hemen esını de gelsın bebısın ınsallah canım
ablam derınım sılerle rast gelemedım bugun cok osledım yaaa ama gece kuslugunda gundus kusluguna terfı ettım benı osleyın anacım ben cok osluyorum cunku sızı
kardelen 49um da gelmedı hıc bugun msnde de gormedım hayırdır canım bıseyın yok dımı
kardelosum sana da kucak dolusu duamı yolluyorum kuzum bu sefer uctum bye

cevabınızı gruyum sonra kacıyım dedım ama neyse uctum kızlar opuldunuz sızı sevıyrum daaaaaaaaaaa

ben seni çoooooook seviyorum vallahi kızım az önce senin için dua etti vallahi sonra uyudu allah onun sesini eminm duyacaktır iyi geceler

evlendiğimin ikinci ayında annem rahatsızlandı ve mide kanseriRabbim düşmanıma vermesin.annem gözleimin önünde ac öldü üç ay önce o cok istiyodu doktora gittim eşde sorun yok benim yumurtam var olur dediler. artık hastanelerin önünden gecmek dahi istemiyorum. ama sanki cocuk olunca hayat anlam kazanacak gibi geliyo hayat dağlıyo insanı ve bir yudum su arıyosun. Allahım hastalerde imtihan etmesin kimseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…