güle güle canım benede çıkıyorum yarın önce arkadaşıma kahvaltıya gidecem ordanda alışverişe gidecem almam gereken kurdelelerim var allaha emanet olun canlarım :79::79::79:
dertleşecek kimse yokmu((
neyse bu huzunlu havadan kurtarayım sızlerı ben kacıyom kızlar sıze ıyı muhabbetler
bırsencım geldın ama hıc yazmadın kusum ya mercımegı ıkı tıklat benım ıcın
semracım pelıncım elıksır sunger sonece ve ısmı yazmayı unuttugum herkese ıyı geceler
asagıda bır arkadası daha goruyorum ama tanımıyorum onada ıyı gecelr
seydam baska topıce zıplamıssın canım gelınce gorursun dualarımdasın dualarına benı de kat canım allaha emanet ol
niye canım sen kaçınca mı biz neşeleneceğiz öyle yazma lütfen bizi bizden başka anlayan olmuyo hüznümüzde güzel sevincimizde
canım hüzünlü havanın senle ilgisi yokkı hepimiz o moddayız zaten... nereye gidiyosun işinmi var...
aranıza yeni katılıyorum veyalnız olmadığımı bilmek güzel. arttık nette gezinmekten başım ağrıdı. derdim anne olmak. on yedi aylık evliyim ve bebeğim olmuyo
aranıza yeni katılıyorum veyalnız olmadığımı bilmek güzel. arttık nette gezinmekten başım ağrıdı. derdim anne olmak. on yedi aylık evliyim ve bebeğim olmuyo
cevabınızı gruyum sonra kacıyım dedım ama neyse uctum kızlar opuldunuz sızı sevıyrum daaaaaaaaaaa
ben geldim kizlar ama moralim cok bozuk
ben geldim kizlar ama moralim cok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?