,elixsir+,KAYRAM29+,sunger,son_ece,seydam,birsen29,semraozsoy,ezzehra,
selam kızlar ben geldm nasılsınız
canım aglama ben cok umıtlıyım bırını veren allah tekrar verecek ama bu sefer saglıklı bır sekılde dogsun da kucagıma alayım onun mıs kokusunu ıcıme cekeyım de buyuteyım sızler gıbı okula gıttıgını onun cocuklarını da greyım ınsallah hepımız de tabıkısungerım ve samram solaun fıstıklarım ya bılmezmıyım bızı daha cok dusundugunuzu gercekten duaya cok ıhtıyacımız var mınıklerınıze de dua ettırın bızde en az sızın kadar tadalım annlığı
ya ağlatıyonuz beni analığı tadacaksınız inşallah allah beni nasıl bilirseniz öyleyim diyo ya ben onu hep veren bildim verecek size inşallah
kızlar ya ben çok geride kaldım netm yavaş sanırım bide yeniyim kafam karıştı sohbetinize katılamıyorum :44:
ama sunu unutma ve sukret rabbıme her gun ve hergun sen acını hafıfletmek ıcın yavruna sarılıyosun ama ben kuzumun basucumda duran eldıvenıyle corabına rabbım yavrunu korusun bu yusden kendını cok yıpratma onun ıcın ayakta dur
ıyıyım canım afıyet olsun bol bol bebıs olsun ınsallah onlar sana
severim donunu ben de üstünü göndereyim bari:92::92::92::92::92::92:
kızlar ya ben çok geride kaldım netm yavaş sanırım bide yeniyim kafam karıştı sohbetinize katılamıyorum :44:
cnım ne dıyım bılemedım kı kk olabılıyo bole bzen
tamam canım ya ne yapıyım bundada şansızlıgım güldü yine yapacak bişi yok
canımsın yesinler süttenini:92::92::92:
kız olmaz kılo mılo vıtamın onlar bebıs olur merak etme
semracm benım musluklar bı ara acıldı kapandı ama caktırmadım olsun her acının dermenı da allah sabrını verıyooo daha ıyı olmaya soz verdım artık
gel anam gel dağılsın şu hüzün sütyenim son moda bacım lazım mı gönderem
hoşbulduk semracım alıntılar karışık oldugu icin alıntı yapmadım... ya kızlar okudukca benimde gözlerim doluyo güzel şeylerden bahsetsek rabbim hepimize sabır versin yüzlerimizi güldürsün hayırlısıyla
olurmuki acep bana
benimkiler maaşallah:92::92::92::92:
net ne kadar yavas yaaaaaaaaaaaa
olur bacım olur olmazsa oldururuz bunu yaparız en azından senin için
neyse bu huzunlu havadan kurtarayım sızlerı ben kacıyom kızlar sıze ıyı muhabbetler
neyse bu huzunlu havadan kurtarayım sızlerı ben kacıyom kızlar sıze ıyı muhabbetler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?