günaydın kızlar hayırlı cumalar..
GÜLTAMER için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR..............35bitti
BONCUK............20bitti
DERİN...............20bitti
SEVTUN............20bitti
YETER...............20bitti
ELAEZEL...........30bitti
ALEYNA............15bitti
TURKUAZ...........15bitti
SELİNA............15bitti
GARİP.............15bitti
BANU..............15
KARDELEN49........15bitti
ELİXSİR...........15bitti
DERDA.............10bitti
TOSTİ.............10
AFED...............10bitti
HATİCE............10bitti
BİRSEN............10bitti
DERYA..............13bitti
ELAEZELiçin AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR..............20bitti
BONCUK.............20bitti
DERİN................20bitti
SEVTUN.............20bitti
YETER..............20bitti
GÜLTAMER...........30bitti
SELİNA.............15bitti
ALEYNA.............15bitti
TURKUAZ............15bitti
BANUU..............15
KARDELEN49.........15bitti
GARİP..............15bitti
ELİXSİR............15bitti
TOSTİ..............10
DERDA..............10bitti
AFED................10bitti
BİRSEN.............10birsen
HATİCE.............10bitti
DERYA...............28bitti
bocuğum cnm hadi gözünüz aydın :)cumanız mübarek olsun canlarım
dün ugrayamadım esım amelıyat oldu cok şükür pek agrısı olmadı of cok zor bı durummus onu o halde görmekama şükür gectı elle muayenede bellı olmayan varıkosel amelıyat esnasında doktor burası fena olmus 5 damarı bıle etkılemıs demiş ınsallah sıfa olur
neyse kızlar gecmıse bakamadım malum esım evde temızlık falan yapım ısım bıtsın gelıp okucam gecmısı.. duada olamazsam sımdıden amın dıyorum allah mınıslerınızı en kısa zamanda yollar ınsallah
cnm genelde gebelik belirtisi bu saydıkların tabi bildiğim kadarıyla ben hamile olmadığım için kesin bişe diyemem:26::26:Herkese hayırlı cumalar...... Kızlar bi bilgisi olan cevap yazsın lütfen!!!!!!Hamilelikte ağızda acılık yaşanır mı????ağzım çok acı dilim sarımsı yeşilimsi....Bide yumurtalıkların olduğu yer alt karın mı diyolare orası şiş biraz hamilelikte olur mu böyle bi şeyyy....kasık ağrılarımda var özellikle sol kasık...adetime 4 gün var test yapsam çıkmaz herhalde bide korkuyorum yapmaya.....Bu konularda bi bilgisi olan varsa lütfen paylaşın
canım arkadaşlarım cumamız mübarek dualarımız kabul olsun
ya kızlar dua tamamlanmadı
banu ve tostiden haber yok .
bu iş canımı çok sıkıyo duyarlı olalım diyorum ama beni duyan yok malesef .
şimdi neyapıcaz bana diyin bakalım hanımlar
cnm cok sevindimcumanız mübarek olsun canlarım
dün ugrayamadım esım amelıyat oldu cok şükür pek agrısı olmadı of cok zor bı durummus onu o halde görmekama şükür gectı elle muayenede bellı olmayan varıkosel amelıyat esnasında doktor burası fena olmus 5 damarı bıle etkılemıs demiş ınsallah sıfa olur
neyse kızlar gecmıse bakamadım malum esım evde temızlık falan yapım ısım bıtsın gelıp okucam gecmısı.. duada olamazsam sımdıden amın dıyorum allah mınıslerınızı en kısa zamanda yollar ınsallah
seninde cnmslm kızlar hayırlı cumalar,ALLAH ım bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin inş.
canım arkadaşlarım cumamız mübarek dualarımız kabul olsun
ya kızlar dua tamamlanmadı
banu ve tostiden haber yok .
bu iş canımı çok sıkıyo duyarlı olalım diyorum ama beni duyan yok malesef .
şimdi neyapıcaz bana diyin bakalım hanımlar
canım ordamısın duaları paylaşalım hepimiz gül,sen,ben okuyalım olurmu canım dua kalmasın
cnm cok sevindimgecmiş olsun
seninde cnm
selam ebrarım ben adetliyim ama daha önceden okudugum 50 dua var istersen al yeterse birdee ben hediye ederim okudumu
canım çok saol allah razı olsun olur tabi sen gül ve elaezel için dersen RABBİM KABUL EDER
ben böyle olunca çok üzülüyorum ya aynı şey kendilerine yapılsa hoşlarına gidermi
canım çok saol allah razı olsun olur tabi sen gül ve elaezel için dersen RABBİM KABUL EDER
ben böyle olunca çok üzülüyorum ya aynı şey kendilerine yapılsa hoşlarına gidermi
cnm cok sevindimgecmiş olsun
seninde cnm
selam ebrarım ben adetliyim ama daha önceden okudugum 50 dua var istersen al yeterse birdee ben hediye ederim okudumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?