Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

garip arkadaşım özellikle senin için yazıyorum bunları.aynı durumu bende yaşadım ama senin tahlillerin o kadar kötü değil.bu yüzden yazmak istedim.benim eşim kasım sonu gibi yaptırdı tahlili sonuç kağıdını aynen yazıyorum şimdi sana
renk,koku : normal
volüm: 3.5ml
sperm sayısı/ml : 15.000.000
morfoloji: %2
motilite,progresyon : %25(0) %5 (+2) %20 (+1)
aglutinasyon :yok
yuvarlak hücre:1-2 adet

morfolojide Kruger Strick Kriterleri : >%14 iyi
%5 - %14 arası vasat
<%5 kötü
benim kadın doğum uzmanı bu sonuçlara göre varikosel olabilir demişti.bende aşılama şansı varmı dedim aşılama için +3 +4 dediğimiz en iyi spermler bulunması lazım onlar hiç yok dedi.aşılama yapılmadan önce spermler yıkanır bu işlemle +1 ve +2 ler kaybedilir yani en iyi spermler kalır dedi.yıkama işleminde sizinkide hiç sperm kalmaz yani dedi.üroloğa gösterdik sonuçları bide eşimi muayene etti şükür varikosel yok dedi ilaçları yazdı biri suya karıştırılıp içiliyo biri hap proxeed plus vitamin olan.3 ay kullanıcaksın dedi.daha tahlil yaptırmadık 3 ay dolmadı.ama doktorların söylediği 1 sefer yapılan sperm analizine hemen karar koyamayız 3 ay aralıklarla 3 sefer bu analiz yapılır üçündede sayı düşükse o zaman düşük deriz dedi.sıcak su sıkı pantolonlar ve stres sebepleri buna bağladı.ben eşime ilaçlar haricinde 7 gün boyunca sabah akşam 1er bardak keçi boynuzunu kaynatıp suyunu içirdim 7 gün sora günde 1 bardağa düşürdük.akşam yatarken içiyor onu sabahta ilaçkarından sonra keçi boynuzu pekmezi ve arısütü polen bal karışımını yiyor.akşamları fındık fıstık ceviz türü şeyler.yurtdışındasın sucuk salam sosis türü şeyler yemesin eşin.bunlara dikkat edersen inş düzelir moralini bozma eşinede moral olsun bu yazdıklarımdan bahset canım.eşinde stresten etkilenebilir.geçmiş olsun biraz uzun olsu ama inş bi yardımı dokunur yazdıklarımın.

cumanız mübarek olsun canlarım
dün ugrayamadım esım amelıyat oldu cok şükür pek agrısı olmadı of cok zor bı durummus onu o halde görmekama şükür gectı elle muayenede bellı olmayan varıkosel amelıyat esnasında doktor burası fena olmus 5 damarı bıle etkılemıs demiş ınsallah sıfa olur
neyse kızlar gecmıse bakamadım malum esım evde temızlık falan yapım ısım bıtsın gelıp okucam gecmısı.. duada olamazsam sımdıden amın dıyorum allah mınıslerınızı en kısa zamanda yollar ınsallah

:26::26:Herkese hayırlı cumalar...... Kızlar bi bilgisi olan cevap yazsın lütfen!!!!!!Hamilelikte ağızda acılık yaşanır mı????ağzım çok acı dilim sarımsı yeşilimsi....Bide yumurtalıkların olduğu yer alt karın mı diyolare orası şiş biraz hamilelikte olur mu böyle bi şeyyy....kasık ağrılarımda var özellikle sol kasık...adetime 4 gün var test yapsam çıkmaz herhalde bide korkuyorum yapmaya.....Bu konularda bi bilgisi olan varsa lütfen paylaşın

selamün aleyküm kızlar,cumanız mübarek olsun...
sonece hoşgeldin aramıza...
derinim hayırlısı olsun kuzum herşeyin
garip test sonucunuz kötü değil ki bir ay keçi boynuzu uyguladınız mı düzelir,eşten yana problem olunca daha hızlı halloluyor gördüğüm kadarıyla...

dua listesini öne alıyorum ama tosti okumuş muydu?tekrar bakayım en iyisi ben bi dk ya
bocuğum cnm hadi gözünüz aydın :)
bebiş geliyor en kısa zamanda inşaallahh....
cnm genelde gebelik belirtisi bu saydıkların tabi bildiğim kadarıyla ben hamile olmadığım için kesin bişe diyemem
en kesin kan testinde öğrenebilirsin,ama günün geçmeden de yapmanı tavsiye etmem eğer yoksa moralin bozulabilir....Gebelik bölümünde hamilelik belirtileri topiği var oraya bak istersenn ...

Eboşumm özeline bakar mısın lütfen...

canım arkadaşlarım cumamız mübarek dualarımız kabul olsun
ya kızlar dua tamamlanmadı
banu ve tostiden haber yok .
bu iş canımı çok sıkıyo duyarlı olalım diyorum ama beni duyan yok malesef .
şimdi neyapıcaz bana diyin bakalım hanımlar

ablacım ben okuyum...şansıma bakarmısın benim hemde çok ihtiyacım varken,yarım kalmasın.ne yapılması gerekse onu yaparım ben

slm kızlar cumanız mübarek olsun canlarım dualarımız kabul olsun
inşşşşşşşş
inşşşşşşşşşşş
inşşşşşşşşşşşşşş

canım ordamısın duaları paylaşalım hepimiz gül,sen,ben okuyalım olurmu canım dua kalmasın

cnm cok sevindim gecmiş olsun
slm kızlar hayırlı cumalar,ALLAH ım bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin inş.
seninde cnm

selam ebrarım ben adetliyim ama daha önceden okudugum 50 dua var istersen al yeterse birdee ben hediye ederim okudumu

GÜLTAMER için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR..............35bitti
BONCUK............20bitti
DERİN...............20bitti
SEVTUN............20bitti
YETER...............20bitti
ELAEZEL...........30bitti
ALEYNA............15bitti
TURKUAZ...........15bitti
SELİNA............15bitti
GARİP.............15bitti
BANU..............15bitti
KARDELEN49........15bitti
ELİXSİR...........15bitti
DERDA.............10bitti
TOSTİ.............10bitti
AFED...............10bitti
HATİCE............10bitti
BİRSEN............10bitti
DERYA..............13bitti

ELAEZELiçin AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR..............20bitti
BONCUK.............20bitti
DERİN................20bitti
SEVTUN.............20bitti
YETER..............20bitti
GÜLTAMER...........30bitti
SELİNA.............15bitti
ALEYNA.............15bitti
TURKUAZ............15bitti
BANUU..............15bitti
KARDELEN49.........15bitti
GARİP..............15bitti
ELİXSİR............15bitti
TOSTİ..............10bitti
DERDA..............10bitti
AFED................10bitti
BİRSEN.............10bitti
HATİCE.............10bitti
DERYA...............28bitti

Son düzenleme:

seninde cnm

selam ebrarım ben adetliyim ama daha önceden okudugum 50 dua var istersen al yeterse birdee ben hediye ederim okudumu

canım çok saol allah razı olsun olur tabi sen gül ve elaezel için dersen RABBİM KABUL EDER
ben böyle olunca çok üzülüyorum ya aynı şey kendilerine yapılsa hoşlarına gidermi

canım çok saol allah razı olsun olur tabi sen gül ve elaezel için dersen RABBİM KABUL EDER
ben böyle olunca çok üzülüyorum ya aynı şey kendilerine yapılsa hoşlarına gidermi

öle tabi canım sen merak etme ben de hep hazırda dua olur genelde okurum ALLAH kabul etsin inşş

diğerlerini bilmiorum ama banu ablanın dün yumurtaları toplanacaktı belki rahatsız flandır o yüzden gelememiştir ablacım

kızlar tamamdır sorun çözüldü 50 tane eksiğimiz vardı elixsir okumuş daha önce saolsun
duayı yapabiliriz GÜLÜM sen üzülme yaa bugün budua yapılıcaktı zaten bırakmam hayatta böyle çok haftalar oldu ama arkadaşlarımın desteğiyle yaptık duayı .

seninde cnm

canım benim çok sağol ALLAH razı olsun şimdi okunan ezanların okuduğumuz duların h ü r m e t i n e rabbim seninde yüzünü güldürsün inş. darda koymasın ALLAH ım senide.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…