Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ben cıkıyorum kızlar hepinize iyi geceler sevtunum hoşgeldin canım özlemezmiyiz hic ama benim cıkmam lazım opüyorum hepinizi

beni özleyen varmı acaba aranızda bak şimdi merak ettim geçmişe gideyim gelcem

zaten senin için bişey yazmasak şimdi küsek gününse küsersin belki o yüzden mecburen yazıyoz neyse o şakası umarım iyisindir

kızlar iyi geceler beni kociş çağırıyo iy geceler her keze dua etmeyi unutmayın yatarken kim bilir belki birimizinki bu gece kabul olur ne dersiniz

selam günaydın kızlar ben adet oldum aslında yarın olmam
lazımdı ama bugun oldum cokta ağrım var

artık inş öbür aya gelir bebeğim
cnm ya hayırlısı üzme kendini sakın..inşallah öbür aya hepimizzz kalırız kıss.
kayram bilemiyorum cnm kararlıydım aslında ama fiyatları duyunca uçtum..bakalım hayırlısı..şuanda tutuk gibiyim hiçbişey yapmak istemiyorum ..
Allah razı olsun semracımm..rabbim güzel yavrunu sana bagışlasın..ona ennnnnn enn en tatlısından bi kızkardeş yollasın Allahım..
aranıza yeni katılıyorum veyalnız olmadığımı bilmek güzel. arttık nette gezinmekten başım ağrıdı. derdim anne olmak. on yedi aylık evliyim ve bebeğim olmuyo
sumela hoşgelimşsin sende cnm.umarım çok beklemeden anne olursun sende...
evet rastgelemedik kuzu ama olsun..erken yatman iyi oluyodur..keşke bende yatabilsem ama işler hiç bitmiyo..çalıştıgım için geceye kalıyo hepsiance demin oturdum da 1 saattir geçmişten çıkabildimöpüyorum seni cnm...
Allahım nur içinde yatırsın canım.başınız sagolsun ((
kıss dur hemen niye üzülüyosun..aşırı düşük bi sayı degil bence..hem spermler degişebiliyo...belki daha artar bişeyler kullanırsan..Allah hayırlısını versin.

BONCUGUMUN eşi ameliyatını olmuşş sorunsuz bi şekilde çokk sevindim boncukumm..Allahım yüzünü güldürsün tez zamanda canım benim...

EBRARIM canım benim..dualara bitti yazabilirsin hayatım..az sonra okucam yatmadan...

kızlar ben anca okudum ve yazdım..kalabalıgız ama kalamıyorum..eşimle oturamadık hiç..mutfaktan çıktım buraya oturdum..başka işlerimde vardı...ugrayabilirsem ugrarım yine öptüm hepinizi...

hee bu arada portakal suyu arkadasımızın hamile oldugunu duydum çok sevindim..aşılaması olup tutmayanlara örnek olsun..bak iki aşılaması tutmamış tam ümidini kesiyoken bebişi gelmiş..inşallah da sıkı sıkı tutunur annecigine...darısı hepinize kızlar...

iyi geceler hepinize
ALEYNAM çok sevindim canım hemde çok gözünaydın inşallah herşey çok güzel olucak enyakın zamanda gelicek minişin .
GARİPCİM sıkma canını çokda düşük değil sayı bence biraz iyi besle inşallah düzelir kendinizi yıpratmayın canım
KAYRAM karşılaşamadık öpüyorum seni canım
BİRSENİM migrenim yok kuzum ama arada böyle tutuyo işte sen nasılsın?
SEMROŞ ALLAHIM oğluşuna bir kardeş yollar enkısa zamanda inşallah canım
SEVTUNCUM bende arkadaşlara katılıyorum öyle şeylere çok fazla takılma canım dualara sığınalım gerisi boş
DERİNİM kaçırdım seni kuzum öpüyorum seni bende çok kalamıycam zaten keyfim yok pek .
buarada ağzına sağlık kuzum ekliyorum şimdi .yarına dua yapabilirmiyiz bilmiyorum daha haber veren olmamış .

GÜLTAMER için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR..............35bitti
BONCUK............20bitti
DERİN...............20bitti
SEVTUN............20bitti
YETER...............20bitti
ELAEZEL...........30bitti
ALEYNA............15
TURKUAZ...........15bitti
SELİNA............15bitti
GARİP.............15bitti
BANU..............15
KARDELEN49........15bitti
ELİXSİR...........15bitti
DERDA.............10bitti
TOSTİ.............10
AFED...............10bitti
HATİCE............10bitti
BİRSEN............10
DERYA..............13bitti

ELAEZELiçin AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR..............20bitti
BONCUK.............20bitti
DERİN................20bitti
SEVTUN.............20bitti
YETER..............20bitti
GÜLTAMER...........30
SELİNA.............15bitti
ALEYNA.............15
TURKUAZ............15bitti
BANUU..............15
KARDELEN49.........15bitti
GARİP..............15bitti
ELİXSİR............15bitti
TOSTİ..............10
DERDA..............10bitti
AFED................10bitti
BİRSEN.............10
HATİCE.............10bitti
DERYA...............28bitti

Son düzenleme:
kız bu ara ellerim kaşınıyo zaten gelemde dövem o salak doktoru be
öylemi,peki ne ilaci ki bu:26::26:yan etkisi varmi:26::26ahalimi:26::26:

öyle canim haklisin,ama esim cok uzuldu agladio aglayinca bende agladim,cok zor bir durum rabbim kimseyi böyle imtian etmesin,evde sessizlik hakim
garibim kader arkadaşım bak görüştük allahımın izniyle ne var ne yok bacım benim garip eşimde çok agladı ben üzülüyorum diye ama adamda sorun yok bende sorun var hem pkoluyum hemde rahimim tutmuyo be
pardon kısalr eşler içecek türk kahvesini ilişkiden önce 1 sat önce sipermler hızlanıyormus öle duymustum
kız bende duydum ama kadın dogumcu tam tersini demiştide
gel anam gel dağılsın şu hüzün sütyenim son moda bacım lazım mı gönderem

sagol ebrarcim,allah razi olsun,taktir rabbimden biz elimizden geleni yapariz tabiii,hayirlisi olsun hakkimizda..
bu arada ben ayetel kursiyi simdi okuyorum canim,sen bitti yazabilirsin,bu aksam bitirecegim insallah

bilmiyom canım ya biraz can sıkıntısı var nedenini pek bilmiyorum ama geçen haftadan beri cenaze hasta var annemin dayısı öldü gerçi çok yaşlıydı bide bi akrabası yakın sayılırız beyin kanaması geçirdi ümit yok diyolar gerçi Allahtan ümit kesilmez ama 50 yaşındaydı adam daha bekar çocukları var bide belki okumuşsundur geçen biriyle atıştım karıştırdı birazda ona sinirim var üzüldüm işte böyle başınada pamuğun arasına bolca karabiber dök katla üstüne kolonya dök çok olsun şakaklarına sar iyi gelir

ben ben ben ben bemn

ben cıkıyorum kızlar hepinize iyi geceler sevtunum hoşgeldin canım özlemezmiyiz hic ama benim cıkmam lazım opüyorum hepinizi
sagolun canlarım bende sizi özledim bebem
zaten senin için bişey yazmasak şimdi küsek gününse küsersin belki o yüzden mecburen yazıyoz neyse o şakası umarım iyisindir
iyiyim canım mercimek ne yapıyo gösterdimi kız kendini bakem bebek göstergesi yapta görek bi yaw
vet bebem dokru diyosun sen bunu gelde eşime anlat umut dünyası dicemn bebem

evet canım ben çıkıyorum bebeler kardeşim geldi malesef ben istemeyerek kaçıyorum beni özleyin anacım

ahhh sevtunum ahhhh,daha biz yeni basladik tedaviye biliyorsun,ilk olarak esimden sperm testi bendende adetimin 5. gunu gelmemi istedi doktor,henuz adetimden ses seda yok bekliyoruz,dolayisiyla benim neyim var henuz bilmiyoruz canim

sagol ebrarcim,allah razi olsun,taktir rabbimden biz elimizden geleni yapariz tabiii,hayirlisi olsun hakkimizda..
bu arada ben ayetel kursiyi simdi okuyorum canim,sen bitti yazabilirsin,bu aksam bitirecegim insallah
öyle tabiki canım takdir RABBİMDEN tedbir bizden inanıyorumki düzelicektir canım
tamam saol şimdi ekliyorum ağzına sağlık
birsenim sıkılma hiçbişeye ya sen hala ordamısın canım gerek yok sen hamilesin boş şeylere takılıp kalmayın kuzum
hastanızada allahım şifa versin inşallah iyi olur biliyosun eşimin kuzenide geçirdi şimdi iyi yani yürüyemiyo filan ama aklı başında sonuçta
ay değişik biyöntem ilkkez duydum canım çok ağrım olunca deniycem valla saol bitanem
güle güle canım iyi geceler öpüyorum seni

kızlar ben kaçıyorumya hepinize iyi uykular galiba bende grip oluyorum burnum filan akıyo ayy hiçsevmiyorum grip olmayı inşallah olmam .
TOSTİ,ALEYNA,BANU,GÜL KIZLAR HABER BEKLİYORUM SİZDEN DUA İÇİN YOKSA YAPAMIYCAZ DUAYI
birsenim,garibim iyi geceler öpüldünüz :80:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…