kusura bakma ebrarım ya ben okudum ama size demeyi unutmuşum neyse bendeçıkıyorum hepinzie iyi gecelerkızlar ben kaçıyorumya hepinize iyi uykular galiba bende grip oluyorum burnum filan akıyo ayy hiçsevmiyorum grip olmayıinşallah olmam .
TOSTİ,ALEYNA,BANU,GÜL KIZLAR HABER BEKLİYORUM SİZDEN DUA İÇİN YOKSA YAPAMIYCAZ DUAYI
birsenim,garibim iyi geceler öpüldünüz :80:
kızla nasılsınızzzzzzzz,ebrarcım yarın dua kaç gibi yapılacak
kızlar ben kaçıyorumya hepinize iyi uykular galiba bende grip oluyorum burnum filan akıyo ayy hiçsevmiyorum grip olmayıinşallah olmam .
TOSTİ,ALEYNA,BANU,GÜL KIZLAR HABER BEKLİYORUM SİZDEN DUA İÇİN YOKSA YAPAMIYCAZ DUAYI
birsenim,garibim iyi geceler öpüldünüz :80:
hosbulduk elixsircim,canim bugun esim sperm test sonuclarini alacakti,doktora gidince sali gunene kadar beklemesi gerektigini doktor söylemis.
muayene etmis,kan ve idrar tahlillerini yapmis..ve demiski,16.milyon spermi oldugunu söylemis,%30 yavas hareket ediyormus.%20 si hizli spermis..
doktor az oldugunu söylemis
orthomol fertil plus diye bir ilac vermis esime:26:
tahlil sonuclarini ve son degerlendirmeyi sali gunu yapacakmis,
ne olur yardim edin kizlar,bilgilerinizi ve tecrubelrinizi paylasirmisiniz??esimle ayni durumda olan esleriniz varmii??:26::26:
biz tedaviye de henuz yeni basladigimiz icin,bilgi sahibi degiliz
doktorda sali randevu vermis,detayli konusmamis
sende sagol gülcüm..Allahım kabul eder inşallah...öpüyorum Allah rahatlık versin..
.olsun bi dahakine yaparsın inşallah..iyi geceler cnm...canım benim üzülme keçiboynuzu kürü denesin eşin canım...ALLAH ım acil şifalar versin inş. en kısa zamanda olumlu sonuçlar alrsınız
amin canım bende kaçıyorum artık okadar alıntı yapmıştım ama az önce yazdığımdan dolayı hepsi gitmiş walla saatlerdir geçmişteyimm uff yaaaaneyse artık uyumam lazım yarın annemşer gelcek erken uyancam.hadi bende öptüm ALLAH RAHATLIK VERSİN
günaydın kızlar
cumanız mübarek olsun
rabbim dualarımızı kabul etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
aminnnnnnnnn günaydınnnnn cnmmmmmmmmm nasılsın
günaydınnn kızlar hayırlı cumalarr
cicişimi meleğim inş buayyyBebiş gelcekkk teyzesi hissetti
sağol canım hayırlı cumalar
iyiym
çok şükür sen nasılsın erkencisin
hayırlı cumalar cnm hoşgeldinnnnnnnnnnn
evet daha işlerim bitmedi artık erken kalkıyorum kocişe kahvaltı hazırlıorum saat 7 de kalkyorum ide oluomuş böle valla hep geç kalkardım hantal olurdum uyumaktan artık şimdi artık böle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?