Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kusura bakma ebrarım ya ben okudum ama size demeyi unutmuşum neyse bendeçıkıyorum hepinzie iyi geceler

kızla nasılsınızzzzzzzz,ebrarcım yarın dua kaç gibi yapılacak

canım genelde öğlen ezanında yapılıyo eşim gece çelıştığı için duaya gelemeyecem kusura bakma şimdiden amin diyorum ebrara da mutlaka söyleyin ben duamı okudum canım iyigeceler

ablacım dün söyledim ya yarın okurum diye ben okudum bitti.ewde değilim inanın giremiyorum kız kardeşime gitmek zorundayım hergün çünkü eşide kendide rahatsız.akşam geliyorum ewe eşimden de ancak bu saatlerde elime geçiyo b.sayar.

herkese iyi gecelerr..ebrarım kaçırdım seni ya off..keyfin yokmuş kuzum kıyamam sana..niye demicem çünkü tahmin ediyorum canımsın sıkma güzel canınıAllahın iziniyle herşey güzel olacak bigün...
birsencim akrabanıza Allahımdan rahmet diliyorum..diger hasta olan yakınınızada acil şifalar diliyorum canım(sende etkilendin tabi kolay degil..üzülme tatlım..herşey biz insanlar için..Allahım dert verince dermenını çok aratmasın..

kızlar iyi geceler demey geldim..dualarıda okudum yatıyorum...inşallah dualarımız gültamer ve ela arkadasımıza vesile olur...

GÜLTAMER için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR..............35bitti
BONCUK............20bitti
DERİN...............20bitti
SEVTUN............20bitti
YETER...............20bitti
ELAEZEL...........30bitti
ALEYNA............15
TURKUAZ...........15bitti
SELİNA............15bitti
GARİP.............15bitti
BANU..............15
KARDELEN49........15bitti
ELİXSİR...........15bitti
DERDA.............10bitti
TOSTİ.............10
AFED...............10bitti
HATİCE............10bitti
BİRSEN............10bitti
DERYA..............13bitti

ELAEZELiçin AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR..............20bitti
BONCUK.............20bitti
DERİN................20bitti
SEVTUN.............20bitti
YETER..............20bitti
GÜLTAMER...........30bitti
SELİNA.............15bitti
ALEYNA.............15
TURKUAZ............15bitti
BANUU..............15
KARDELEN49.........15bitti
GARİP..............15bitti
ELİXSİR............15bitti
TOSTİ..............10
DERDA..............10bitti
AFED................10bitti
BİRSEN.............10bitti
HATİCE.............10bitti
DERYA...............28bitti

EBRarım birseni ve gülü ekledim cnm okkumuşlar...aleyna banu ve tosti kaldı..inş haber gelir...

herkese iyi geceler tekrar..ben kaçtım

canım sağol ALLAH razı olsun iyi geceler A.E.OL öptümmm grşrz hoşçakal

Son düzenleme:

canım benim üzülme keçiboynuzu kürü denesin eşin canım...ALLAH ım acil şifalar versin inş. en kısa zamanda olumlu sonuçlar alrsınız

sende sagol gülcüm..Allahım kabul eder inşallah...öpüyorum Allah rahatlık versin..

amin canım bende kaçıyorum artık okadar alıntı yapmıştım ama az önce yazdığımdan dolayı hepsi gitmiş walla saatlerdir geçmişteyimm uff yaaaaneyse artık uyumam lazım yarın annemşer gelcek erken uyancam.hadi bende öptüm ALLAH RAHATLIK VERSİN

.olsun bi dahakine yaparsın inşallah..iyi geceler cnm...

Son düzenleme:
günaydın kızlar
cumanız mübarek olsun
rabbim dualarımızı kabul etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

sağol canım hayırlı cumalar
iyiym
çok şükür sen nasılsın erkencisin

evet daha işlerim bitmedi artık erken kalkıyorum kocişe kahvaltı hazırlıorum saat 7 de kalkyorum ide oluomuş böle valla hep geç kalkardım hantal olurdum uyumaktan artık şimdi artık böle

evet daha işlerim bitmedi artık erken kalkıyorum kocişe kahvaltı hazırlıorum saat 7 de kalkyorum ide oluomuş böle valla hep geç kalkardım hantal olurdum uyumaktan artık şimdi artık böle

evet canım erken kalkmak iyi
insan enerjik oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…