merhaba arkadaslar,
ben araniza yeni katildim kafam cok karisik konusmaya dertlesmeye ihtiyacim var.ben 1 sene önce bos gebelikten dolayi kürtaj oldum. O zamanlar ister istemez piskolojikmen cökmüstüm cünkü hic bilmedigim birsey basima gelmisti. Hamile oldugumu ögrenmistim cok mutluydum ve mutlulugum yarim kaldi. Neyse aradan 1 sene gecti cok iyyim 1 ay icinde hem morel hemde vücut acisindan kendimi cok iyi toparladimm. Doktorum hersey normal hamile kalmana bir engel yok dedi.zaten ilk ay korundum ondan sonra korunmayi biraktim ama hala tik yok .1sene gecti aradan normalmi hic sorunum yokken cocugumun olmamasi. Bir bilgisi olan varmi? Cok istiyorum bir bebegimin olmasini.
Allah herkese bu güzel duyguyu yasatır.
dr a flan gttin mi hiç daha yaşında küçük cnm olur inşşşş
bi sorunun fln varmı cnm
ewet cnmm toparlandim. ilac hic kullanmadim sayilir bir kere dis doktorun verdigi antibiyotigi kullandim onuda hamile kadinlar bile kullanabiliyormus.sirf cocuk istedigimden agri kesici bile kullanmiyorum... derdi veren allah dermaninida verir. yüce rabbim cocuk isteyen tum kadinlara nasip eder insallah. ne zormus yaww . bekarken evlenince hemen bebek olcak diye korkuyoduk ssimdiki durumumuza bak. gülüncek haldeyizzz
canım 1 yılda hamile kalamaman normal değil ama bu ilaki bir sorunun var anlamına gelmez
ama bir dr gidip testlere ve tetkiklere başlamasını
sorun varmı yokmu başka türlu ortaya çıkmaz
olucak inşlllllaah eslerinize sperm testı yaptırdınız mı onun normal sayısı kaç bılen var mııı
arkadaşlar ben kaçar kendimi bugün hiç iyi hisstmiorum hasta mı olcam ne omuzlarım başım çok ağrıo sabahtan beri yerimden kalkamadım öle oturuorum yemek bile yapmadım kociş gelince ne olcak bilmem
biz erkek infertilitesiyiz canım
sayısız spermiyogram yaptırdık
sayı en az 20 milyonun üzer,nde olmalı ama iş bununla bitmez iler harektlisi iyi olmalı morfolojisi düzgün olmalı vs vs kesinlikle spermiyoğram yaptımalısınız
doktora gidiyorum cnm herzaman enfeksiyon testi sonra yumurtaliklarin durumuna falan hep bakiyo herseye norma diyor 1 sene olmadi normalmi diye sordum her kadinin farkli günleri vardir biri hemen hamile kalabilir ama bu herkadinda olacak die bi sart yok dedi sorunun yok ilac kullanma olur dedi ama bilmiyorum artikk 1 senede kisa bi zaman degil. Gerci ilk (bos)hamileligim 8 ay icinde olmustu..
arkadaşlar ben kaçar kendimi bugün hiç iyi hisstmiorum hasta mı olcam ne omuzlarım başım çok ağrıo sabahtan beri yerimden kalkamadım öle oturuorum yemek bile yapmadım kociş gelince ne olcak bilmem
hosbuldukk kizlarrbiraz gec oldu ama direk konuya girmisim haha
_MeRvE_ cnm esin kac yasinda??
herkese merhabalar
hemen hemen ayni sayilirz bende 19 yasindayim iki yillik evliyim ve esim 21 yasinda:))oda 24 yasındaa
as merhaba hosgeldınn
hemen hemen ayni sayilirz bende 19 yasindayim iki yillik evliyim ve esim 21 yasinda:))
yaa kizlar yasim daha erken diyede tedaviye hemen baslamak istemiyorumm. etrafimda erken yasta tüp bebek veya tedavi baslayip sonuc alamayan cook ve herseferinde dedikleri hatam erkende hemen tedaviye baslamak diyolar benimnde bundan dolayi kafam karisik iki yillik evliyim daha bi 2 yildaha bekleyim eger olmassa tedaviye baslayim diye düsünüyorum sizce yanlismi düsüncem acaba..
Allah razı olsun ben babystarfacus misrokkop yumurtlama tarihini belirlemek için almak istiyorum kullananınız varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?