Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kendiniize ii bakın bende cıkıorum Allahım yardımcımız olsunn.hayırlı evlat nasıp etsın ammmmiiinnn

arkadaşlar slm
acil cevaplarınızı bekliyorum
prolaktinim 39,78 çıktı. doktor mr istedi. sizce bu büyük bir sorun mu hamile kalamamak için

neyse kısslar bende kaçtım pilav yapıcam daha hem bugun pek keyifzisimm hepinize iyi aksamlar selametle kalınn

arkadaşlar slm
acil cevaplarınızı bekliyorum
prolaktinim 39,78 çıktı. doktor mr istedi. sizce bu büyük bir sorun mu hamile kalamamak için

güzel kardesım hersey kafada bıtıo sen hemen panıge kapılmıssın tıp cok ılerledı en buyuk sourunların bıle kucucuk hapla tedavısı var psikolajını bozma kendı elınle kendıne zarar vermee

aaaaaaaa sevtunla boncuk çıkmış neyse garpcim elixsircim slm bi baktım onlar yok siz varsınız nasılsınız

2. garip
3. elixsir
canım benim oruç tuttugumdan iftar saatiydi kusura bakma çıkmak zorunda kaldımda
# ademilehatice
# elixsir

merhaba,kizlar:80::80::80::80::80:

cok kalamiyacagim ama,selam vereyim en azindan,sevtuncum az bir farkla seni kacirdim:2:
canım benim hep iyi ol sen herşey olacagına varır kız şu nikini degiştir be çoh hüzünleniyorum o niki görünce be
ben geldim ne var ne yok bebeler görüşmeyeli

selammmmmmmmmmmm ben geldim nasılsınız ben geçmişe bakıp hemen geliyorummmmm:79::79::79::79::79::79:

ablacım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin tez zamanda.amin ablacım amin grşrz seni çok seviyorum ii bak kendine çokkk öptümmm
saol bitanem ALLAHIM razı olsun sendende
önemli birahatsızlık değil çok şükür sorun yokmuş
peloşum saol kuzum ALLAHIM razı olsun
sende bebiş görmeye gidecektin nasıl geçti inşallah üzmedin kendini bitanem :2:
oyy teyzoşu yesin onu yaa insan merak eder tabi ben bile merak ediyorum inşallah sana benzer ama
tamam kuzum yazarım buhafta ben yorulmanı istemiyorumda ondan sordum
ya benimki hepten çıldırdı hiç çocuk düşünmüyo benim içim yanıyo farkında değil
hakkımızda hayırlısı neyse o olsun bitanem
canım daha öncede yazdım ben çıktıkdan sonra yollamışın mesajı anca sabah girincegördüm ama her hafta zaten cuma vakti olduğu için buhaftada aynı yaptık .sağlık olsun olmanı isterdik ama işin oluncada yapıcak bişey yok .ALLAHIM kabul etsin inşallah vesile olur bitanem .
geçmiş olsun canım yine ceyrandamı kaldın yada rüzgardamı yattın niye başın ağrıyoki :26:
buara dedimya bizim aile tam revirlik bisaysam hastaları şaşarsınız çok şükür gelip geçici şeyler sıra bende korkuyorum
kuzenin bebişide erkekmiş allahım bağışlasın inşallah darısı sana olsun canım
evet biricik karısına kıyamıyo benim kocam ALLAHIM herkese böyle düşünceli koca nasip etsin
ablasının kuzusu olsun ben çaktım yoğun olduğunu amin dedinya yeter saolasın
buhafta cidden çok yoruldum hiç bitmiyo iş ya beni niye böyleyim şaşıyorum yaa sağlık olsun napalım
he he kuzu çok zor ya onun için saf bi herüfüm olması gerek benimki ne asla sökmez öyle şeyler
ama bişekilde ebroş yolunu bulucak kuzum
slm canım,iyi sayılırım,birazda sayılmam,hala başım ağrıyo
hehe,eboşun çok entrikacı bi hatun olması lazım,bunu yapması için
entrikamı dedin anam o bihterin işi bana hiç uymaz
deryam saol kuzucum napalım herşey güzel günler için inşallah dualarımız vesile olur
son iki hafta zaten ondan sonrası yok
buarada senin koluna vuran ağrı filan gaz gibi geldi banada ama doktora gitmende fayda var kafandan atmış olursun bitanem
anneannemi götürdümcnım şükür bişey yok ilaç verip yolladılar işte
# elixsir+
# ugurboncugum
# zeynepkaygin+
# ademilehatice

kızlar görüşmeyeli ne var ne yok bakem:86::86::86::86::86:
sevtunum evet kuzum artık 2 hafta sonra dua işini bitiriyoruz çok yoruldum kuzum
yani herkes birazdaha duyarlı olsa böyle olmuycakda buşekilde devam etmiycez malesef.
buarada önemli değil kuzum amin demen bile yeter .
kız şevkatmi istiyosun biz veremeyiz sana valla amncak kocan verir
ay şaka biyana yokluğun çok belli tatlışım
canım yaa takma kafaya inşallah başa dönmeden gelir minişin
doktorlar bazen öyle yapabiliyo ama durum iyiki ilaç ermedi sen yine doğal beslemeye çalış kocişini
aaaaaaaaaa OLURUMU KUZUM
ADET OLDUM BAŞIM AĞRIYOR
VE YEMEK YAPARKEN ELİMİ YAKTIM
ŞUANDA SİZE TEK ELİMLE YAZIYORUM:18::18::18::18:
canım seninde adet olunca ağrıyo demek bende öyleyim ya
çok çok geçmiş olsun
oooooooooooooo benimki benim oğlum senden boşandığı gün bebği kucağıma verir dedi
kiiiiiii bu en güzel sözüdür

terbiyesiz tam dayaklıkmış yeterim yaa
selinam aminnn canım inşallah
sen nasılsın buarada?
arkadaşlar ben kaçar kendimi bugün hiç iyi hisstmiorum hasta mı olcam ne omuzlarım başım çok ağrıo sabahtan beri yerimden kalkamadım öle oturuorum yemek bile yapmadım kociş gelince ne olcak bilmem
geçmiş olsun haticem dikkat et kendine canım
ebrar sevtun hey

selam tatlım nasılsın?

ben cee deyip kaçıyorum evde değilim yemek yiycez sofrayı hazırlayım
daha sonra görüşürüz öpüyorum sizi :79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…