Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

insallah dedigin gibidirr ( ne biliyim 2 hafta önce doktor normal derken simdi ki halime bakkk. off yaa su SIKINTILAR yüzünden bi yüzümüz gülmüyorkii gülse bile hemen baska bi takinti basliyor bendee benim isim cook zoryaaa herseye takinti yapiyorum bu halden nasil kurtulabilirim acaba??

canım bak 2 hafta nönce bişey yokmuş bence takma buara ilaç filan kullandınmı onlarla alakalıda olabilir
napalım ya buda bizim kaderimiz ben 10 yıldır uğraşıyorum canım ALLAHIM hayırlısını versin hepimize çok bekletmesin

yaaa kizlar benim kafama takila bi soru varr ..

kimyasal gebelik tam olara nedir?? vee insan kimyasal gebe olup olmadigini nasil anlar?? ayni normal hamilelik gibimi acaba..

yok hamile kalmak istedigimden hic ilac kullanmiyorumm doktorumda dedi ilac kullanma diye..

insallah cabalarin sonucu olarak allah sana hayirli bir evlat nasip eder insalllahh.. ne zormusss yaww bu bebek isi

kimyasal gebelik tam olara nedir?? vee insan kimyasal gebe olup olmadigini nasil anlar?? ayni normal hamilelik gibimi acaba..
kimyasal gebelik de yumurta dölleniyo fakat embriyoya dönüşmüyo
rahime tutunmuyo ve düşükle sonuçlanıyo canım
buarada bhcgde çıkıyo normal gebelik gibi

yok hamile kalmak istedigimden hic ilac kullanmiyorumm doktorumda dedi ilac kullanma diye..

insallah cabalarin sonucu olarak allah sana hayirli bir evlat nasip eder insalllahh.. ne zormusss yaww bu bebek isi

anladım canım eniyisini yapıyosun
amin inşallah çok zor hemde çok

cnm üzülme telaş yapma ve hemen dr gidip öğren tatlım şimdi ne desem yanlış olur inş. kötü bişey yoktur.hemen git ama böyle düşünmektense öğren için rahat etsin.

hmmmm simdi anladimm. ben yazilari okuyorum nazen kadinlar düsük yaptigini bile anlamiyor diye yaziyor ve bazi yerlerde yazyor kimyasal gebelik testlerde cikmio diee kafam karismisti hangisi acba die
ondan sordumm.

cnm üzülme telaş yapma ve hemen dr gidip öğren tatlım şimdi ne desem yanlış olur inş. kötü bişey yoktur.hemen git ama böyle düşünmektense öğren için rahat etsin.

insallah cnm yaa. iste pazartesi gunu doktora gitmeyi düsünüyorum eger bitmezse.. acaba hamile kalmak icin ben ne uygulayabilirimmm . ben simdi ari sütü falan kullaniyorum cocuk isteyenler icin iyimi bilmiyorum ama.. kansizlik var bende arisütü iyigeldigini okumustum ve kullamaya basladimm. simdi bebek icin hicbirsey yapmiyorum sadece bu bi ovulasyon testi aldim onudadaha kullanmadimm .. ama böyle hamileligi kolaylastiracak bisey yokmu ..

cnm bende pco vardı soğan suyunu duymuştum bende denedim denediğim ay hamile kaldım ama düştü bebeğimsende ne sorun var bilmiyorum ki ne iyi gelir acaba soğan suyu yumurtaların çalışmasına için iyi geliyomuş.

ben kaçıyorum size iyi geceler çok öptüm

iyi geceler ablacım A.E.OL ii bak kendine seni çok seviyorum kocaman öptümmmmmmmmm

kızlar iyi geceler demeye geldim..ben uyuyakalmışım bi kalktım saat 3 olmuş...

ebrarım canım kıyamam elektrikler yoktu demek...neyse yarın konuşuruz iyi uykular canıma

sevtunum sagol cnm elinden yemiş kadar oldum..annecikten fırsat buldun demek delü:)annenin ellerinden öperim bizlere dualar etsin.anaların duaları kabul olur..benim anneme ben hep diyorum bize kızlara dua et diye ediyo sagolsun...

egalcim senin adetinde bencede bi tuhaflık var canım ya..bi görünsen doktora aslında..bak son adetim benimde degişikti ben gitmedim hemen ama agrılarım geçmiyo sol tarafım özellikle bende şüphelendim kistmi oldu diye gidicem kısmetse salı günü...aslında daha ge.en hafta gitmem gerekirdi adetliyken ama geçer dedim adetten agrıyodur dedim.ama ilk defa böyle oldu yani klomen kist yaptı diyorum ben..sen kullandınmı hiç cnm...

gül selam cnm uyumamışsın sende ço kgeç olmuş taklım uykusuz kalmayın valla he..çalışmıyon galiba.

yok kullanmadin aslinda bebek olsun diye ben hic birsey kullanmadimki sadece ilskiye giriyorum bide yumurtlama günü belrliyorum sonra bekliyorum acaba hamilemiyimdir die ne komik demiii baska birsey yaptigim bisey yok ilacti ottu falan filan istee ..

anladım cnm olsun..hepimizin yaptıgı o zaten.yumurtlama günlerini degerlendirip beklemek...inşallah hayırlısı olur...bi türlü çıkamadım:))

boncugum benim yeni tarih subat 6 sııı daha öncede yazdım ama şimdi alıntıyla yazımkii görülsün
sağol ebrarım

vallahi belkide ben kimsyasal gebelik yasadım

3ndede ama birkez kese gözüktü diye kimyasal değil diyor doktorlarr kimyasal gebelikte test yapıyon var cıkıyo vir kaç gün sonra adet gibi düşük yapıyorsun

neyse kısslar iyi pazarlarr benim misafirim gelcek hepinizi öptüüümmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…