canım belki kist vardı onu atıyosundur hemen telaş yapma ben geçen ay tam 11 gün kanamam oldu hemde yoğun doktora gittim hiçbişey yoktu tiroitten oluyomuş benim .
hemen sıkma canını bence kaist filan vardı onu atıyosun ama kesilmezse gidersin gerçi dönem dnem oluyomuşda böyle düzensizlikler
insallah dedigin gibidirr( ne biliyim 2 hafta önce doktor normal derken simdi ki halime bakkk. off yaa su SIKINTILAR yüzünden bi yüzümüz gülmüyorkii gülse bile hemen baska bi takinti basliyor bendee benim isim cook zoryaaa herseye takinti yapiyorum bu halden nasil kurtulabilirim acaba??
canım bak 2 hafta nönce bişey yokmuş bence takma buara ilaç filan kullandınmı onlarla alakalıda olabilir
napalım ya buda bizim kaderimiz ben 10 yıldır uğraşıyorum canım ALLAHIM hayırlısını versin hepimize çok bekletmesin
kimyasal gebelik de yumurta dölleniyo fakat embriyoya dönüşmüyoyaaa kizlar benim kafama takila bi soru varr ..
kimyasal gebelik tam olara nedir?? vee insan kimyasal gebe olup olmadigini nasil anlar?? ayni normal hamilelik gibimi acaba..
yok hamile kalmak istedigimden hic ilac kullanmiyorumm doktorumda dedi ilac kullanma diye..
insallah cabalarin sonucu olarak allah sana hayirli bir evlat nasip eder insalllahh.. ne zormusss yaww bu bebek isi
yaa adettim hic gecmezdi buay 9 gün gecti sonra hic hafif hafif kanama olmazdi 31 aralikta basladi 2 ocaga kadar toplasam 3-4 damla gibi kangeldi 3ünde gün basladi normal sartlarda bugün bitmesi gerekiyordu hala devam ediyor korkmaya basladimm yaa hic böyle bisey yasayan varmiii?? kan gelio ama ilk pembeydi sonra kirmiziya döndü simdi resmen siyah olduuu offf offfy hic adettimsasmazdi ve böyle tuafliklar yasamazdi noluya bana acaba(
cnm üzülme telaş yapma ve hemen dr gidip öğren tatlım şimdi ne desem yanlış olur inş. kötü bişey yoktur.hemen git ama böyle düşünmektense öğren için rahat etsin.
insallah cnm yaa. iste pazartesi gunu doktora gitmeyi düsünüyorum eger bitmezse.. acaba hamile kalmak icin ben ne uygulayabilirimmm . ben simdi ari sütü falan kullaniyorum cocuk isteyenler icin iyimi bilmiyorum ama.. kansizlik var bende arisütü iyigeldigini okumustum ve kullamaya basladimm. simdi bebek icin hicbirsey yapmiyorum sadece bu bi ovulasyon testi aldim onudadaha kullanmadimm.. ama böyle hamileligi kolaylastiracak bisey yokmu ..
ben kaçıyorum size iyi geceler çok öptüm
cnm bende pco vardı soğan suyunu duymuştum bende denedim denediğim ay hamile kaldım ama düştü bebeğimsende ne sorun var bilmiyorum ki ne iyi gelir acaba soğan suyu yumurtaların çalışmasına için iyi geliyomuş.
valla bende hic bir sorun yookk .. 2 yillik evliyim evliligimde 8 ay sonra hamile kaldim oda bos gebelik cikti kürtaj oldumm.. 1 ay korundum sonra korunmayi biraktim aradan 1 sene gecti hala tik yok normalmiii...
doktora soruyorum acaba bende bi sorunmu var diye bisey yok hersey norma diyor tekrar hamile kalabirsin diyorr birde sorun olsaydi hic hamile kalamazdim ancak tedaviyle olurdu dedi zamana birak kendini ve vücüut bakiminda nezaman hazir hissedersen olur dedi birde herkes hemen hamile kalacak diye birsey yokdedi .. iste böylee
cnm bende pco vardı soğan suyunu duymuştum bende denedim denediğim ay hamile kaldım ama düştü bebeğimsende ne sorun var bilmiyorum ki ne iyi gelir acaba soğan suyu yumurtaların çalışmasına için iyi geliyomuş.
valla bende hic bir sorun yookk .. 2 yillik evliyim evliligimde 8 ay sonra hamile kaldim oda bos gebelik cikti kürtaj oldumm.. 1 ay korundum sonra korunmayi biraktim aradan 1 sene gecti hala tik yok normalmiii...
doktora soruyorum acaba bende bi sorunmu var diye bisey yok hersey norma diyor tekrar hamile kalabirsin diyorr birde sorun olsaydi hic hamile kalamazdim ancak tedaviyle olurdu dedi zamana birak kendini ve vücüut bakiminda nezaman hazir hissedersen olur dedi birde herkes hemen hamile kalacak diye birsey yokdedi .. iste böylee
cnm üzülme ozaman ne güzel bak bir sorun yokmuş hayırlısı ile sağlıkla gelir meleğin stres yapma sakın yoksa stres bütün sorunların başı biliyosun sağlıklı bir sorunun olmadığını tekrarla kafanda hep olacak diye düşün.inş. olur.
kızlar iyi geceler demeye geldim..ben uyuyakalmışım bi kalktım saat 3 olmuş...
ebrarım canım kıyamam elektrikler yoktu demek...neyse yarın konuşuruz iyi uykular canıma
sevtunum sagol cnm elinden yemiş kadar oldum..annecikten fırsat buldun demek delü:)annenin ellerinden öperim bizlere dualar etsin.anaların duaları kabul olur..benim anneme ben hep diyorum bize kızlara dua et diye ediyo sagolsun...
egalcim senin adetinde bencede bi tuhaflık var canım ya..bi görünsen doktora aslında..bak son adetim benimde degişikti ben gitmedim hemen ama agrılarım geçmiyo sol tarafım özellikle bende şüphelendim kistmi oldu diye gidicem kısmetse salı günü...aslında daha ge.en hafta gitmem gerekirdi adetliyken ama geçer dedim adetten agrıyodur dedim.ama ilk defa böyle oldu yani klomen kist yaptı diyorum ben..sen kullandınmı hiç cnm...
gül selam cnm uyumamışsın sende ço kgeç olmuş taklım uykusuz kalmayın valla he..çalışmıyon galiba.
cnm walla msn deydim arkadaşla konuşuyodum bende seni göremeden çıkmışsın.yok cnm çalışmıyorum ben kps den bişeyler yapabilirsek bekliyorum artık.
neyse ben kaçıyım kıslar iyi geceler tekrardan...öptüm hepinizi.
iyi geceler cnm ii bak kendine grşmek üzere hoşçakal.
iyyii gecelerr..
iyi geceler cnm ii bak kendine dr git hayirlı haberlerle gel inş.
boncugum benim yeni tarih subat 6 sııı daha öncede yazdım ama şimdi alıntıyla yazımkii görülsün HAYIRLI OLSUN
OCAK AYI LİSTEMİZ
***************************ZEYNEPKAYGİN**********************4 OCAK***********************
*****************************NANELİŞEKER*********************4 OCAK***********************
*****************************YETERRRRR**********************6 OCAK***********************
*****************************ELİXSİR*************************7 OCAK***********************
*****************************TURKUAZ************************9 OCAK***********************
*****************************GUL TAMER***********************9 OCAK**********************
*****************************ALEYNA*************************10 OCAK**********************
******************************FLAN***************************14 OCAK*********************
*****************************KAYRAM************************16 OCAK***********************
*****************************SAMYELİ26**********************17 OCAK***********************
*****************************SELİNA23***********************18 OCAK***********************
*****************************KARDELEN5223*******************19 OCAK***********************
*****************************SEMRAOZSOY********************20 OCAK***********************
*****************************SEVTUN2***********************24 OCAK************************
*****************************DERINSU************************24 OCAK************************
*****************************EBRAR_53************************?? OCAK***********************
ŞUBAT AYI LİSTEMİZ
*****************************PELİN67*************************5 ŞUBAT*********************
HAMİŞ LİSTEMİZ
**********************BERSUU*******************/**********************TUĞCAL**************
**********************YABADABADU**************/******************DERDANUR****************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK******************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK*******************
***********************QUEEN_BE***************/******************KUBRA1985****************
***********************ESNART****************/
sağol ebrarımARKADAŞLAR galiba dua kimlere okuncak anlaşılmamış banucum buhafta sana ve mirandaya okunuyor transferiniz olacağı için
önümüzdeki haftada ELİXSİR,GARİPVE SEVTUNA okuncak yukardadada belirtmiştim ama geçmişe bakmayınca görünmüyo malesef .inşallah buyazdığım okunur arkadaşlarım .zaten sadece burda isimlerini saydığım arkadaşlar kaldı ondan sonra bitiriyorum duayı .
yukardaki alıntıda yazdığım sana ELİXSİR oluyor çünkü onun alıntısına cevaben yazmıştım bunu .neyse yanlış anlaşılma olmasında ben açıklama gereği hissettim
vallahi belkide ben kimsyasal gebelik yasadımyaaa kizlar benim kafama takila bi soru varr ..
kimyasal gebelik tam olara nedir?? vee insan kimyasal gebe olup olmadigini nasil anlar?? ayni normal hamilelik gibimi acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?