Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar pazrtesi yumurtaları toplıycaklar 2 tanecik olmuş inşallah doludurlar dua edin perşembeyede döllenirlerse koyucaklar bu hafta dualarınızı benim için okuyın kızlar en çok ihtiyacım dua şimdi

kızlar pazrtesi yumurtaları toplıycaklar 2 tanecik olmuş inşallah doludurlar dua edin perşembeyede döllenirlerse koyucaklar bu hafta dualarınızı benim için okuyın kızlar en çok ihtiyacım dua şimdi

inşallah doludur döllenir sonrada tutar bebişler gelir

cancanlar bilgisayarın başında değildim kocacım vardı anca elime geçti bilgisayar iyi temennileriniz için tşkler siteye girip slm veren arkadaşlarımada tşk benden de slm olsun ...:124:umarım bir an önce kalp atışlarını duyar ve sağlıklı güzel bir hamilelik dönemi geçiririm ....hep diyorum ki Yüce Allahım yaşadığım sevinci mutluluğu bütün anne adaylarımıza yaşatsın hepiniz bir anne olucaksınız arkadaşlar mutlaka boş olan kucaklar elbet dolacak dualarımızla gelicek meleklerimiz

evet cnm haklısın...bende bi düşük yaşadım gerçi baya geçti hala olmadı ondan sonra ama neyse.Allah büyük..bu arada hoşgeldin cnm kendinden bahsetmemişsin hiç..
banucum dualarımız sana zaten bu hafta cnm ebrarım ayarladı merak etme..inşallah olumlu sonuç alırsın canım hadi hayırlısı...
ela hatice hoşgeldiniz
canım selam iyiyim sago lsen nasılsın birsencimkavak yelleri reklama girdi de bi bakim dedim.

amin canım inşallah..Allah sonuna kadar gitmek nasip etsin cnm.

hoşbuldum canım nasılsın

canım ben sana özel mesaj yazıyorum ama gitmiyor galiba senin özel mesaj kutun doluymuş onu boşaltman gerekiyomuş onun için sana nerden ulaşacağımı bilemedim onun için yazamadım canım kusura bakma , özel mesaj kutusundaki mesajları sil ben tekrar gödereyim canım kendine iyi bak öptüm görüşürüz

iyyi geceler hanımlar ben geldim
ya sabahtan beri elektrikler yok dondum soğuktan yaa az önce gelmişti girdim geri gitti saat 2den buyana elektrik yok ya çıldırdım resmen bugün evdeydim ondada ışıkların azizliğine uğradık .buarada heran tekrar gidebilir tırsıyorum yok olursam anlayınki gitti
ben bigeçmişe bakıyım dönücem hemen

hg ebrar ve ii geceler çıkıyorum çünki herkese ii geceler arkadaşlar Allaha emanet olun dualarım sizinle canlarım

aynen kıs bende tatlarını bilmiyom ki.zeytinyagını sevdigim için o yemekleri görünce yiyesim geliyo.baklagil çok severim çünkü..mesela börülceyi görünce çok yiyesim gleiyo ama tadını bilmiyom
kız gel yapam ben çok güzel yaparımda
aaaaaaaaa kızlar nere kayboldunuz yaaaa ben tek kaldım burda yaaaa
inan kalmak isterdim ama emir büyük yerden bebem ne yapcebn evime geçiyim allahımın izniyle benden bıkıcaksıznız haberiniz olsun
ayyyyyy ne güzel yaaaa allahım bizede nasip eder inşşşşş aman maşalllah diyeyim kızzzzzz flan değmesin gebişimize yavvv... allahım nolur bizede nasip et

canım ondad pko vardı tüp bebek yaptılar rahimini diktiler bebeklere bişey olmasın diye kızının isim annesi ben oldum sagolsun benim isim dedigimi koymuş ecrin çok duygulandım he duyar duymaz anlamınıda dedim hoşuna gitti ama mercimekler küvezde 16 gündür allahım acılarını göstermesin ne deyim erkegede muhammet koydu başka ismide varda unuttun yaw ah kafan işte aklım olsa tutucamda nirde
iyi geceler hatunlar acil çıkarsam kusura bakmayın kaçak girdim kardeşim yeni geldi işten yemek hazırladım onlar yiye dursun ben sizi taciz ede durim demi

a.slm ablacımm hş.g.nasılsın_?ay inş. gitmez elektrikler özledik çünkü seni

hg ebrar ve ii geceler çıkıyorum çünki herkese ii geceler arkadaşlar Allaha emanet olun dualarım sizinle canlarım

iyi geceler cnm sende ve meleğinde A.E.OLUN. ALLAH rahatlık versin:79::79::79:

gülcüm dedigin dogru aslında annam 60 yaşımda bazen stem ediyorum ama seviyorum kız ben bu hatunu ben alışkın degilim sıkmaya gelemiyorum ne yapayım yanından ayrılmamı istemiyo zaten garibimin ayagı agrıyo her işi ben yapıyorum ona iş bırakmıyorum allahım babacıgımı aldı yanına annecigimi başımızdan eksik etmesin iiaşşalah

kız bu ay ne olcek acaba şansın kaç arkadaşa dedim demin aradı bir kereden bile kalan var bakta gör kesin mercimek gelmiştir bile kiralamıştır alt katı diyoallahım eli ayagı saglıklı sahhatli evlatlar nasip etsin işşallah içimden tekede razıyımda keşke diyorum eli ayagı saglıklı saatli hayırlı evlatlar versin yaradanın inan tutucagını bilsem zaten dikiceklerya rahimimi keşka diyorum biri kız biri erkek olsa bir seferde olsa dogursam sag saglim bir daha bebek düşünmezdim tekte olsa kabulüm ister kız ister erkek olsun saglıklı hayırlı olsun daha ne isterim demi ay bak şimdi heyecanlandım allah işi demi birde oluveriyomuş düşüncesi çok güzel be

inşallah doludur canım,rabbim güldürsün yüzünü
eboşum birsencim,sevtuncum selam.

ebrarcım emesene gelsene bişey dicemde geçen senle konuştugumuz vardıya bekliyorum hemen çıkıcem
:82::82::82:

amin cnm rabbim eksik etmesin başımızdan.babacığının mekanı cennet olsun canım..ayy canım inş. rabbim istedikten sonra olmayacak şey yok.inş.hayırlısı ile tez zamanda bizimde yüzümüz güler.

Son düzenleme:
a.slm ablacımm hş.g.nasılsın_?ay inş. gitmez elektrikler özledik çünkü seni

iyi geceler cnm sende ve meleğinde A.E.OLUN. ALLAH rahatlık versin:79::79::79:

hoşbulduk kuzum saol ben iyiyim şükür sen nasılsın
ya dondum bugün ya arıza varmış nete giremedim ısınamadım yedim kafayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…