ya tanımıyorum,gelmişti buraya,konuşuyoduk,şöyleydi böyleydi derken burası sanal alemin reına sı dedim,hatunda benim öyle yerlerle işim olmaz,mutaasıp biriyim ben tarzında konuştu,gitti[/QUOTE) KIZ KARDELOŞ yazık değilmi kızı korkuttun aman canım oda korkmasaydı
Allah devamını sağlıcakla getirsin canım 2011 topiğe şans bol bebek getirir inşallah kalp atışını ve bebişinide görürüsün biran öncekızlar ben geldimm kan tahlilinide yaptırdım sonuççççççççççç varmışşş409.28 çıktı daha küçükmüş bebişim ay Allahım herkese nasip etsin ya pazarteside ultrasona gidecem
canım senin yerinde olsam kan tahlillerini düşük kağıdını götürür suratlarına fırlatır en sonunda sinirimi boşaltırımcanım zaten allaha havale ettim amin inş o aklı versin burdaki insanlar cok cahil rabbimden gelen bişey oldugunu bile bile insanın canını acıtıyolar ne diyimki allahım hepimizin yüzünü güldürsün...
canım ya illa eve tel bağlatmana gerek yok cep telinle fazla olmayan bi ücretle bilgisayarına net bağlatabiliyosun sadece nete girreken telin hep yanında duracak bizi bırakma kız sana birsürü yol buluruzselam kızlar :)
ben sabahtan beri yazıcam hep unutuyorum,yeni arkadaşlar gelmişler... merve ve egal hoşgeldiniz kızlar..
gökçem sevindim inşallah ablanın bebiş haberini de en kısa zamanda duyarız umarım mutlu bir evliliği olurslm kızlar
esnartcım sana bakmak için geldim iyikide bakmışım canım çok sevindim gözün aydın saglıkla kucaklarsında inşallah melegini darısı diger arkadaşlarımıza olsun amin..
portakal suyu canım senin içinde çok sevindim saglıkla sende kucakla inş rabbim isteyen herkesede nasip etsin canım
kızlar daha önce ablama dua okumuştunuz fethiye .. evlensin die dualarınız kabul oldu bu ayın sonunda dügünü var ablamın hayırlısı ile .. hepinize çok teşekkür ederim ablam adına :)
derinim inş yaza hamile kalcaksınız ben inanıyorum rabbim sizide sevindiricek ..gökceyide öperim senin için canım
derinim nasılsın canımay boncuum da alttaymış fıstıkım naberrkıs merak ediyomda soruyom kusuruma bakma..şimdi kaç gün sonra çalışmalara başlayabiliyosunuzz:78:
boncuğum 3 ay neki çabuk geçer bak derdamın geçti bebişi bile geldi darısı sana canımmerakını sevsınler cnm enaz bır ay yokmus sanırım dııs varya ama 3 aydan öncede hayır yok tatlım spermlerın kendıne gelmesı lazım:86:
kavk yellerini pek bilememde zaferle eski patronu kenan sayesinde şirket kurdular yani mehtapı düşürmek için pavyon açtılar ve düşürdüler parayıda emine borcunu istediği için pavyondan avans aldı raufla asuda birbirine aşıklar ama rauf üzmek istemediği için kabul etmiyo kız tuğçeyede yazık leventi seviyo am ahastayım ölüürm diye korkuyo neyse şimdilik bu kadarkız kavak yellerinde noluyo,epeydir bakamadım,bide unutma beni de ne dolaplar dönüyo,mehtap a ne parası vermiş menekşe,önceki parayı aldılar diye biliyorumda.
kızlar pazrtesi yumurtaları toplıycaklar 2 tanecik olmuş inşallah doludurlar dua edin perşembeyede döllenirlerse koyucaklar bu hafta dualarınızı benim için okuyın kızlar en çok ihtiyacım dua şimdi
evet cnm haklısın...bende bi düşük yaşadım gerçi baya geçti hala olmadı ondan sonra ama neyse.Allah büyük..bu arada hoşgeldin cnm kendinden bahsetmemişsin hiç..güzelimm sen hiç dert etme kim ne derse desin takmaa kafana ki sole bişe var düsük yapan bayanın tekrar hamiş olma olasılığı bizden cok daha hızlı olur gercekten cünkü bu durumda olupta sonra ardınn 1 ay 2 ay sonra haimş oluyrlar allah herkese versin dua adin banada versin
banucum dualarımız sana zaten bu hafta cnm ebrarım ayarladı merak etme..inşallah olumlu sonuç alırsın canım hadi hayırlısı...kızlar pazrtesi yumurtaları toplıycaklar 2 tanecik olmuş inşallah doludurlar dua edin perşembeyede döllenirlerse koyucaklar bu hafta dualarınızı benim için okuyın kızlar en çok ihtiyacım dua şimdi
canım selam iyiyim sago lsen nasılsın birsencimela hatice hoşgeldiniz
cancanlar bilgisayarın başında değildim kocacım vardıanca elime geçti bilgisayar iyi temennileriniz için tşkler siteye girip slm veren arkadaşlarımada tşk benden de slm olsun ...:124:umarım bir an önce kalp atışlarını duyar ve sağlıklı güzel bir hamilelik dönemi geçiririm ....hep diyorum ki Yüce Allahım yaşadığım sevinci mutluluğu bütün anne adaylarımıza yaşatsın hepiniz bir anne olucaksınız arkadaşlar mutlaka boş olan kucaklar elbet dolacak dualarımızla gelicek meleklerimiz
hoşbuldum canım nasılsın
öylemiii:9ne bileyim pelincim ben teknoloji yoksunuyumdur birazpeki nasil degistiriliyor o yaziii
insallah canim,rabbim yuzunu guldursun
kizzz hic gulecegim yoktu heeeallah'ta seni guldursun insallah zaman su gibi akiyor evet,rabbim yuvani senlendirsin canim
amin bacım cümlemizin yuvasına rabbim sağlık,huzur,mutluluk versin inşallah....ay sen hep gül hiç üzmesin seni hayat inş.
canım öylesinini allahahavale etmek lazım kız seninkinide benimkinide alalım bir yere ver allahım ver yapalım gıcıklar ne olucaklar hep böyle dua ediyorum ben rabbim sen görüyosun beni ne kadar üzdügünü sana havale ediyorum diyorum raabime havale ettim bu göz yaşlarımın hesabını burda olmasada öteki tarafta vericek canım üzülme bebem sakın geçen eltimin kardeşine yemi attım yuttu meraktan beni aramışki hamilemisin diyeben çok fesat insanları sevmiyorum yalancıları helede iki yüzlüleri yüzüne gülüp arkandan kuyunu eşiyolar bak şimdi çok sinirlendim he amanın tutmayım sakın beni ulenynnnnnnnnnn:
karar verdim allah nasip ederse kimseye hamile oldugumu demicem gerekirse annemle memlekete gidicem dogurucam gelicam bıktım milletin iki yüzlülerinden be
allah seni ne yapmasın hemi
hoş geldin bebem
öylemiiine bileyim pelincim ben teknoloji yoksunuyumdur biraz peki nasil degistiriliyor o yaziii:26::26::26::26::26:
ah canım ögreniceksin sen daha merak etme bende kalplere kafayı takmıştım benim neden az kalbim var başkalarının neden çok diye
bu arada ben geldim bakıyorum laf atan yok bana
insallah canim,rabbim yuzunu guldursun
sevtunummmmm gel bitane öpem kıs seni özledim aymucuxxxxxxx(ohhh)
KIZ SENİN İSTEDİĞİN KSIR OLSUN
ACILI ACSIZ
LİMONLU NAR EKŞİLİ
NASIL İSTERSEN
sağol canım bnm kısırı çok sewiyorum ama sık sık yiyemiyorum yaa midemi ağrıtıyo bulgurama sen yaparsında yemem mi hiç.ekşili olmasın ama turşu olsun yanında
# garip
# sumelaa
# turkuaz+
# KK Pro Üyeyeteeeeer+
# pelin67
# gul_tamer+
ben geldim ezan okunsun çıkıcam annecigime söz verdim kız sanki 10 yaşında bebeyim he annemden izin alıyorum
annelik böle bişey işte 50 yaşında bile olsan biz onların küçük kuzucukları gibiyiz.rabbim başımızdan eksik etmesin inş.annenin ellerinden öp bnm için sevtunum
[FONT="Arial Black
yeteeeeer,garip,pelin67,ademilehatice,sevtun2+,sumelaa,turkuaz,gul_tamer
[COLOR="red"]KIZLAR BAŞIMDA Kİ AĞRI GEÇMİYOR YAAA
ay cnm ewet ya senin başın kaç gündür hep ağrıyo.migren falan olmasın bi dr görünseydin ya.zordur baş ağrısı ya ALLAH şifa versin.
kızlar pazrtesi yumurtaları toplıycaklar 2 tanecik olmuş inşallah doludurlar dua edin perşembeyede döllenirlerse koyucaklar bu hafta dualarınızı benim için okuyın kızlar en çok ihtiyacım dua şimdi
inş. cnm hayırlı haberler alırsın.dualarımız seninle...rabbim yar ve yardımcınız olsun...
cancanlar bilgisayarın başında değildim kocacım vardıanca elime geçti bilgisayar iyi temennileriniz için tşkler siteye girip slm veren arkadaşlarımada tşk benden de slm olsun ...:124:umarım bir an önce kalp atışlarını duyar ve sağlıklı güzel bir hamilelik dönemi geçiririm ....hep diyorum ki Yüce Allahım yaşadığım sevinci mutluluğu bütün anne adaylarımıza yaşatsın hepiniz bir anne olucaksınız arkadaşlar mutlaka boş olan kucaklar elbet dolacak dualarımızla gelicek meleklerimiz
amin cnm inş.rabbim kabul etsin dualarımızı bizlerede nasip etsin anne olmayı sağlıklı hayırlı ewlat sahibi olmayı...
güzelimm sen hiç dert etme kim ne derse desin takmaa kafana ki sole bişe var düsük yapan bayanın tekrar hamiş olma olasılığı bizden cok daha hızlı olur gercekten cünkü bu durumda olupta sonra ardınn 1 ay 2 ay sonra haimş oluyrlar allah herkese versin dua adin banada versin
haklısın cnm bende düşük yaptım hep dediler 1-2 ay korun düşükten sonra bende korundum şimdi 8 ay oldu hala olmadı.kurban olduğum rabbimin vardır bir bildiği hayırlsını versin rabbim.tek isteğim boynumuzu bükük bırakmasın inş.
kız gel yapam ben çok güzel yaparımdaaynen kıs bende tatlarını bilmiyom ki.zeytinyagını sevdigim için o yemekleri görünce yiyesim geliyo.baklagil çok severim çünkü..mesela börülceyi görünce çok yiyesim gleiyo ama tadını bilmiyom
inan kalmak isterdim ama emir büyük yerden bebem ne yapcebn evime geçiyim allahımın izniyle benden bıkıcaksıznız haberiniz olsunaaaaaaaaa kızlar nere kayboldunuz yaaaa ben tek kaldım burda yaaaa
ayyyyyy ne güzel yaaaa allahım bizede nasip eder inşşşşş aman maşalllah diyeyim kızzzzzzflan değmesin gebişimize yavvv... allahım nolur bizede nasip et
iyyi geceler hanımlar ben geldim
ya sabahtan beri elektrikler yok dondum soğuktan yaa az önce gelmişti girdim geri gitti saat 2den buyana elektrik yok ya çıldırdım resmen bugün evdeydim ondada ışıkların azizliğine uğradık .buarada heran tekrar gidebilir tırsıyorum yok olursam anlayınki gitti
ben bigeçmişe bakıyım dönücem hemen
hg ebrar ve ii geceler çıkıyorum çünkiherkese ii geceler arkadaşlar Allaha emanet olun dualarım sizinle canlarım
hg ebrar ve ii geceler çıkıyorum çünkiherkese ii geceler arkadaşlar Allaha emanet olun dualarım sizinle canlarım
inşallah doludur canım,rabbim güldürsün yüzünükızlar pazrtesi yumurtaları toplıycaklar 2 tanecik olmuş inşallah doludurlar dua edin perşembeyede döllenirlerse koyucaklar bu hafta dualarınızı benim için okuyın kızlar en çok ihtiyacım dua şimdi
inşallah doludur canım,rabbim güldürsün yüzünü
eboşum birsencim,sevtuncum selam.
gülcüm dedigin dogru aslında annam 60 yaşımda bazen stem ediyorum ama seviyorum kız ben bu hatunu ben alışkın degilim sıkmaya gelemiyorum ne yapayım yanından ayrılmamı istemiyo zaten garibimin ayagı agrıyo her işi ben yapıyorum ona iş bırakmıyorum allahım babacıgımı aldı yanına annecigimi başımızdan eksik etmesin iiaşşalah
kız bu ay ne olcek acaba şansın kaç arkadaşa dedim demin aradı bir kereden bile kalan var bakta gör kesin mercimek gelmiştir bile kiralamıştır alt katı diyoallahım eli ayagı saglıklı sahhatli evlatlar nasip etsin işşallah içimden tekede razıyımda keşke diyorum eli ayagı saglıklı saatli hayırlı evlatlar versin yaradanın inan tutucagını bilsem zaten dikiceklerya rahimimi keşka diyorum biri kız biri erkek olsa bir seferde olsa dogursam sag saglim bir daha bebek düşünmezdim tekte olsa kabulüm ister kız ister erkek olsun saglıklı hayırlı olsun daha ne isterim demi ay bak şimdi heyecanlandım allah işi demi birde oluveriyomuş düşüncesi çok güzel be
a.slm ablacımm hş.g.nasılsın_?ay inş. gitmez elektrikler özledik çünkü seni
iyi geceler cnm sende ve meleğinde A.E.OLUN. ALLAH rahatlık versin:79::79::79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?