rica ederim cnm bnm ne demek :)tabiki senin yaşadıklarında kolay değil hiç üzülme demiyorum ama yıpratma kendini,sağlığın olmazsa hamile kaldıktan sonra hem bebek için hemde senin için kötü olabilir,psikolojide çok öenmli sonuçta....turkuazcım destegin için sag ol bebem allah razı olsun bebem hepinizden siz olmasaydınız ben bukadar toparlanamazdım bebk bir yanada annem çok sıkıyo beni kızmayın ama herşeyime karışıyo beni kendi halime bırakmıyo elinde olsa kumdaklıcek yatırıcek yanına he
ben öyle alışkın degilim karışılmaya böyle degildi annem babacım öldü kadının huyu degişti yaw
bu arada canım dedigin laf çok etkiledi beni 2 yavrumuda suların altında yatırmak istemiyorum artık ama ne yapayım sanki otomatige baglanmışım gibi açıyorum muslukları yaşadıklarım kolay degil canım allahım bundan sonraki evlatlarımın acısını göstermesin allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız sizleri seviyorum bunu unutmayın çıkmazsam anamda beni sevicek içerden bagırıyıoda amanın ben kaçtım beni özleyin anacım
bizde seni seviyoruz cnm bnm sende iyiki varsın...
gökçemm geçmişi okurmusun bilmiyorum ama dün yazdım bugunde yazayımslm kızlar
esnartcım sana bakmak için geldim iyikide bakmışım canım çok sevindim gözün aydın saglıkla kucaklarsında inşallah melegini darısı diger arkadaşlarımıza olsun amin..
portakal suyu canım senin içinde çok sevindim saglıkla sende kucakla inş rabbim isteyen herkesede nasip etsin canım
kızlar daha önce ablama dua okumuştunuz fethiye .. evlensin die dualarınız kabul oldu bu ayın sonunda dügünü var ablamın hayırlısı ile .. hepinize çok teşekkür ederim ablam adına :)
derinim inş yaza hamile kalcaksınız ben inanıyorum rabbim sizide sevindiricek ..gökceyide öperim senin için canım
Allah bi yastıkta kocatsın,evlerinden huzuru eksik etmesin,istedikleri zamanda hayırlısıyla hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah...
hehehee onu hatırlıyorum sanırsam eğer yanlış kişi değilse tabi :)hee kız,daha benim kaçırdığım bi kaç kişi var,mesela bi tanesi isminin ve kocasının isminin harflerini karışık nick almış,dedim senin şifreni çözcem ben,gidiş o gidiş,bi daha görmedim
bnm işim belli olmaz kuzum,sabit telefon olmadan nete bağlanabilmek için türktelekom bişey çıkaracaktı onu bekledim çıkmış ama daha başlamamış,kablolu tv alalım dedik oda bizim oraya bağlamıyorlar bakıcam artık bi hal çaresine :) en kısa zamanda inşaallah cnm bnm:)tatlım işten çıkıyom kesin olarak demek..hadi hayırlısı..yanlız evde net yokmuş tühh(inşallah evde oturunca dayanamaz alırsın kıss:)))ebrarımlada seninlede görüşmek çok isterim cnm inşallah bigün olur...
he kıss tak dedi hee.ebuşumu görüp doya doya sarılmak istiyom artıkın beeee
Allah tez zamanda kavuştursun diyim o zaman
sağolasın boncuğummm,inşaallah cnm ya inşaallahhİÇLİ KÖFTE BENDE VAR KIZlaR GELIN YIYELIM BERABER
kardelosum selam cano
turkuazım ısten cıkıyormussun hayırlısı cnm ınsallah daha mutlu olursunrabbım en kısa zamanda melegınıde yollarda evın senlenır
canlarım bende cıkıyorum gece gelmeye calısıcam öptüm sızlerı
millet iyice konuşmaya başlamış artık arkamdan yeni yeni kulağıma geliyor birçoğu
inşaallah döllenirlerde sağlıklı bi şekilde transferin yapılır cnm...kızlar pazrtesi yumurtaları toplıycaklar 2 tanecik olmuş inşallah doludurlar dua edin perşembeyede döllenirlerse koyucaklar bu hafta dualarınızı benim için okuyın kızlar en çok ihtiyacım dua şimdi
kuzu küçük modem leri mi diyorsun,ben baktım bi ara alıyordum hatta telden girerim diye ama sonra vazgeçtim eğer senin dediğin gibi oluyorsa alırım yaa,araştırmak lazımm:):)canım ya illa eve tel bağlatmana gerek yok cep telinle fazla olmayan bi ücretle bilgisayarına net bağlatabiliyosun sadece nete girreken telin hep yanında duracak bizi bırakma kız sana birsürü yol buluruz
ablaamm anneciğine niye gitmedin o saate kadar soğukta durdun yaa,üzüldüm...iyyi geceler hanımlar ben geldim
ya sabahtan beri elektrikler yok dondum soğuktan yaa az önce gelmişti girdim geri gitti saat 2den buyana elektrik yok ya çıldırdım resmen bugün evdeydim ondada ışıkların azizliğine uğradık .buarada heran tekrar gidebilir tırsıyorum yok olursam anlayınki gitti
ben bigeçmişe bakıyım dönücem hemen
Allah razı olsun cnm anneciğinden ellerinden öperim...kızlar iyi geceler demeye geldim..ben uyuyakalmışım bi kalktım saat 3 olmuş...
ebrarım canım kıyamam elektrikler yoktu demek...neyse yarın konuşuruz iyi uykular canıma
sevtunum sagol cnm elinden yemiş kadar oldum..annecikten fırsat buldun demek delü:)annenin ellerinden öperim bizlere dualar etsin.anaların duaları kabul olur..benim anneme ben hep diyorum bize kızlara dua et diye ediyo sagolsun...
egalcim senin adetinde bencede bi tuhaflık var canım ya..bi görünsen doktora aslında..bak son adetim benimde degişikti ben gitmedim hemen ama agrılarım geçmiyo sol tarafım özellikle bende şüphelendim kistmi oldu diye gidicem kısmetse salı günü...aslında daha ge.en hafta gitmem gerekirdi adetliyken ama geçer dedim adetten agrıyodur dedim.ama ilk defa böyle oldu yani klomen kist yaptı diyorum ben..sen kullandınmı hiç cnm...
gül selam cnm uyumamışsın sende ço kgeç olmuş taklım uykusuz kalmayın valla he..çalışmıyon galiba.
herkeslere hayırlı pazarlar,gününüz hayr olsun inşaallah...
Bugün daha yazamam ama okurum yazdıklarınızı
haydinn Allah'a emanet olun...