Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

rica ederim cnm bnm ne demek :)tabiki senin yaşadıklarında kolay değil hiç üzülme demiyorum ama yıpratma kendini,sağlığın olmazsa hamile kaldıktan sonra hem bebek için hemde senin için kötü olabilir,psikolojide çok öenmli sonuçta....
bizde seni seviyoruz cnm bnm sende iyiki varsın...

gökçemm geçmişi okurmusun bilmiyorum ama dün yazdım bugunde yazayım
Allah bi yastıkta kocatsın,evlerinden huzuru eksik etmesin,istedikleri zamanda hayırlısıyla hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah...

hee kız,daha benim kaçırdığım bi kaç kişi var,mesela bi tanesi isminin ve kocasının isminin harflerini karışık nick almış,dedim senin şifreni çözcem ben,gidiş o gidiş,bi daha görmedim
hehehee onu hatırlıyorum sanırsam eğer yanlış kişi değilse tabi :)

bnm işim belli olmaz kuzum,sabit telefon olmadan nete bağlanabilmek için türktelekom bişey çıkaracaktı onu bekledim çıkmış ama daha başlamamış,kablolu tv alalım dedik oda bizim oraya bağlamıyorlar bakıcam artık bi hal çaresine :) en kısa zamanda inşaallah cnm bnm:)
Allah tez zamanda kavuştursun diyim o zaman

sağolasın boncuğummm,inşaallah cnm ya inşaallahh
millet iyice konuşmaya başlamış artık arkamdan yeni yeni kulağıma geliyor birçoğu
kızlar pazrtesi yumurtaları toplıycaklar 2 tanecik olmuş inşallah doludurlar dua edin perşembeyede döllenirlerse koyucaklar bu hafta dualarınızı benim için okuyın kızlar en çok ihtiyacım dua şimdi
inşaallah döllenirlerde sağlıklı bi şekilde transferin yapılır cnm...
canım ya illa eve tel bağlatmana gerek yok cep telinle fazla olmayan bi ücretle bilgisayarına net bağlatabiliyosun sadece nete girreken telin hep yanında duracak bizi bırakma kız sana birsürü yol buluruz
kuzu küçük modem leri mi diyorsun,ben baktım bi ara alıyordum hatta telden girerim diye ama sonra vazgeçtim eğer senin dediğin gibi oluyorsa alırım yaa,araştırmak lazımm:):)

ablaamm anneciğine niye gitmedin o saate kadar soğukta durdun yaa,üzüldüm...
Allah razı olsun cnm anneciğinden ellerinden öperim...

herkeslere hayırlı pazarlar,gününüz hayr olsun inşaallah...
Bugün daha yazamam ama okurum yazdıklarınızı
haydinn Allah'a emanet olun...

GÜNAYDIN CANLARIMMMMMMMMMMMMMM

İSTEDİĞİN BÖREK OLSUN ŞEKERİM

oyyy ogluşuna böreklerde açarmışş cnm yaa..afiyet bal şeker olsun..iyisin dimi semram çok öpüyorum seni

ŞÜKÜR İYİYİM DERİNCİM SEN DE İYİSİNDİR İNŞALLAH CANIM

merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım Allahtan iyiliğinizi sağlık ve sıhatinizi isterim....... bideeeeeeeeeee minik minik cici cici melekleriniz olsun dilerim ....:81:

herkeze iyi pazarlar diliyorum benim çıkmam gerekiyor arkadaşıma gidecez arkadaşımın 3 yaşında bir oğlu var nasipse okullar tatile girdiği gibi kalp ameliyatı olucak lütfen onun içinde dua edin dua larınızı eksik etmeyin bu günümüzü arkadaşlarımızla geçireceğiz gelince görüşürüz herkeze hayırlı günler allaha emanet olun hepinizi tek tek öpüyorum

LÜTFEN TEYZOŞUMA DUA EDİN

Son düzenleme:
sagol canım ya zaten allaha havale ettim benim yalan söyleyip söylmedigimi rabbim bilio sen nasılsın boncugum...
bende derinim niye bişey yazmamış diyodum şaka şaka önemli degil canım gözden kacabiliyo... valla bende allaha havale ettim insanlar cahilce konuşuyorlar işte bügünde onun oglu merdivenlerden düştü ona üzüldüm şimdi doktorda inş iyidir...amin derinim rabbim hepimizin yüzünü güldürsün bu yeni yılda
cok sagol canım inş bende oyle olurum rabbim fazla bekletmeden gönderir melegimi tabiki sizlerinde dualarım hepinizle canım...

iyi pazarlar canım nasılsın...canım benim ya kıyamam ben ona cok gecmiş olsun acil şifalar versin rabbim dualarım o minikle görüşmek üzre bende öptüm...

kizlaar cok hakilisinizz stres kötüü.. doktorada yari giderim herhalde.. tmmm kafama bunda sonraa birsey takmamaya calisacagimm
3 2 1 0
basladim takintisiz bir güne-..

sanada iyi pazarlar canim,canim cok gecmis olsun,kiyamam yaaa allah safi ismi ile sifa-i acili versin insallah

canım yaa ALLAH C.C şafi ismiyle şifa versinn

hayırlı pazarlar kızlarr nasılsınızz fazla vaktim yok dısarı cıkıcaz kocişimlee ölesine bir bakam dediiim

misafirlerim yeni gitti

canım yaa ALLAH C.C şafi ismiyle şifa versinn

hayırlı pazarlar kızlarr nasılsınızz fazla vaktim yok dısarı cıkıcaz kocişimlee ölesine bir bakam dediiim

misafirlerim yeni gitti

hayirli pazarlar canim,iyiyiz ya sen nasilsin?bende cikicam senin gibi bir bakayim dedim,ama kimse yokkkk

kızzlar ya dün yetenek sizsinizi izledim orda ki azeri çocuk neler yaptı ölee süperdii doğrusuu

sözde sihirbazlık yaptı ama bence dahada fazlasıydı eşimle ağzımık acık izledik

gösteri diye ben ona derim kendisini alkışlıyorum

Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin 8 Aralık gecesine İranlı bir gencin gösterileri damgasının vurdu. Ekrana çıkan top sakallı ve değişik görünümlü İranlı genç yaptığı numaralarla juri üyelerinin ağzını açık bıraktı.

İlk numarasında kaşıkları bakışlarıyla kıran genç sonraki gösterilerinde ise sahneye çıkardığı gencin yaptığı toplama işleminin sonucunu daha önce yazdığı bir zarfın içindeki kağıttan çıkartı.

öylemi,ben izlemedim,esim izliyordu ama o programi sevmedigim icin ben kk ile mesgul idim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…