Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

slm arkadaşlar bende sizin gibi anne olma dilegiyle yaşayanlardanım

canım hoşbulduk çok şükür iyiyim ALLAH hepimize sağlık huzur mutluluk bide güzel hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

canım benim hiç düşük flan oldumu sorun neymiş rahim flimi flan çektirdinmi eşin muayene oldumu

4 sene tedavi gördüm sorun bende yuömurtalıklarım gelişme yapmıyor valla doktorumun birine bakarsan düşük yaptım ama aynı gün devlet hastanesinede gitmiştim onlarda öyle bişeyin olmadıgını söylediler anlayacagınız ne oldugu belli degil

peki yumurta geliştirici ilaç flan verilmedimi

kızlar günaydın
günaydın bebem ne var ne yok bakalım
anladım cnm olsun..hepimizin yaptıgı o zaten.yumurtlama günlerini degerlendirip beklemek...inşallah hayırlısı olur...bi türlü çıkamadım:))
çok kötüsünüz he bu saate kadar bensiz takıldınız demi uyuyarak aşk olsun

rabbim tez zamanda şifasını versin işşallah canım benim
buldum bebem buldum seni uykucu seni kız karar verdim bu topigin uykucusu seni atadım al bakıyım kupanı
delü şey ne olcek
önemli degil bebem özelinede yazdım ama olsun 50 tane okudum eklersin açık olursa
iyi geceler cnm A.E.OL öptüm kocamannn ii bak kendine

sende bebem bende seni mucukladım,

bu arada pelincim adetin bitsin boy güsül abdestti alınca boya ben böyle biliyorum gusül abdesti alınca boyat saçını yardım ettiysem ne mutlu bana,

kardelen bahar bebem ne var ne yok kız anacım komşuya gitti ama millet tüymüş pazar diye yaw gelde üzülme

çok geçmiş olsun canım ya inşallah aşılamada muradına erersin bişi soracagım dış gebelik dedigin nasıl oluyor

iyidir canım neolsun dün doktora gittik işte tekrar aşılama için start aldık hayırlısı akalım sen neyaptın

hoşgeldin canım nasılsın... dedigin gibi yapcam yardımcı oldun tabiki sevtunum sagol...kızlar kocişleriyle geziyolar heralde bizimde catı yapılıyo kocişte onlara yardım ediyo yine evde kaldım bugun ...kız anacın komsudan gelmeden hemen sohbet edelim yakalnma sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…