hoşbulduk canım yerinde çok şükür dün doktora gittik tekrar klomen verdi bakalım hayırlısı eğer sol tarafta yumurtam gelişirse aşılama yapılacak sen nasılsın demek sirke gideceksin ben birkaç kere gittim zevkli oluyo ama hava soğuk sıkı giyin
evet canım bende cok üzüldüm ama allaha şükür bişeyi yokmuş takmamaya calışıyorum aboşum napıyım dedigin gibi yaptıgından utansın...ya bende okudum int ama biri boyanır diyo biri boyanmaz ama sende boyatmıyomuşsun bekliyim ben ozaman günaha girmiyim şimdi...
hoşgeldin canım nasılsın...
slm arkadaşlar bende sizin gibi anne olma dilegiyle yaşayanlardanım
canım hoşgeldin aramıza kaç yıllık evlisin nezamandır bebek bekliyosun
hoş bulduk canım 11 yıllık evliyim 11 yıldırda bekliyorum
canım benim hiç düşük flan oldumu sorun neymiş rahim flimi flan çektirdinmi eşin muayene oldumu
4 sene tedavi gördüm sorun bende yuömurtalıklarım gelişme yapmıyor valla doktorumun birine bakarsan düşük yaptım ama aynı gün devlet hastanesinede gitmiştim onlarda öyle bişeyin olmadıgını söylediler anlayacagınız ne oldugu belli degil
peki yumurta geliştirici ilaç flan verilmedimi
verildi canım 2 defa aşılama yaptırdım bakalım kısmetse artık tüp bebegi düşünüyoruz tabi kısmet olursa
bende kısmetse bu ay aşılama yaptırcam canım benim herşeyin hayırlısı ALLAH yar ve yardımcımız olsun
bende kısmetse bu ay aşılama yaptırcam canım benim herşeyin hayırlısı ALLAH yar ve yardımcımız olsun
sen ne kadarlık evlisin senin sorunun ne
günaydın bebem ne var ne yok bakalımkızlar günaydın
çok kötüsünüz he bu saate kadar bensiz takıldınız demi uyuyarak aşk olsunanladım cnm olsun..hepimizin yaptıgı o zaten.yumurtlama günlerini degerlendirip beklemek...inşallah hayırlısı olur...bi türlü çıkamadım:))
GÜNAYDIN CANLARIMMMMMMMMMMMMMM
İSTEDİĞİN BÖREK OLSUN ŞEKERİM
oyyy ogluşuna böreklerde açarmışş cnm yaa..afiyet bal şeker olsun..iyisin dimi semram çok öpüyorum seni
ŞÜKÜR İYİYİM DERİNCİM SEN DE İYİSİNDİR İNŞALLAH CANIM
rabbim tez zamanda şifasını versin işşallah canım benimherkeze iyi pazarlar diliyorum benim çıkmam gerekiyor arkadaşıma gidecez arkadaşımın 3 yaşında bir oğlu var nasipse okullar tatile girdiği gibi kalp ameliyatı olucak lütfen onun içinde dua edin dua larınızı eksik etmeyin bu günümüzü arkadaşlarımızla geçireceğiz gelince görüşürüz herkeze hayırlı günler allaha emanet olun hepinizi tek tek öpüyorum
LÜTFEN TEYZOŞUMA DUA EDİN
buldum bebem buldum seni uykucu seni kız karar verdim bu topigin uykucusu seni atadım al bakıyım kupanıkızlar iyi geceler demeye geldim..ben uyuyakalmışım bi kalktım saat 3 olmuş...
ebrarım canım kıyamam elektrikler yoktu demek...neyse yarın konuşuruz iyi uykular canıma
sevtunum sagol cnm elinden yemiş kadar oldum..annecikten fırsat buldun demek delü:)annenin ellerinden öperim bizlere dualar etsin.anaların duaları kabul olur..benim anneme ben hep diyorum bize kızlara dua et diye ediyo sagolsun...
egalcim senin adetinde bencede bi tuhaflık var canım ya..bi görünsen doktora aslında..bak son adetim benimde degişikti ben gitmedim hemen ama agrılarım geçmiyo sol tarafım özellikle bende şüphelendim kistmi oldu diye gidicem kısmetse salı günü...aslında daha ge.en hafta gitmem gerekirdi adetliyken ama geçer dedim adetten agrıyodur dedim.ama ilk defa böyle oldu yani klomen kist yaptı diyorum ben..sen kullandınmı hiç cnm...
gül selam cnm uyumamışsın sende ço kgeç olmuş taklım uykusuz kalmayın valla he..çalışmıyon galiba.
önemli degil bebem özelinede yazdım ama olsun 50 tane okudum eklersin açık olursaya benim net çok yavaş bide msn olunca böyle oluyo valla geçmişi okudum ama bitürlü yazamadım beni mazur görün
kardeloşum iyi geceler canım
sevtunum sanada canım buarada dua için saol ağzına sağlık
gülüm sen naaptın tatlışım gelmedi değilmi kırmızılar
iyi geceler cnm A.E.OL öptüm kocamannn ii bak kendine
amin canım inş...canım hoşbulduk çok şükür iyiyim ALLAH hepimize sağlık huzur mutluluk bide güzel hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
slm arkadaşlar bende sizin gibi anne olma dilegiyle yaşayanlardanım
canm ben 3 yıllık evliyim 2 defa dış gebelik geçirdim ve sağ tüpüm alındı bir kezde 2 aylıkken bebeğim karnımda öldü kan pıhtılaşması varmış bende şimdi tekrar hamile kalmak için uğraşıyorum
amin canım inş...
hoşgeldin canım aramıza inş dilegin en kısa zamanda gercekleşir...
günaydın bebem ne var ne yok bakalım
çok kötüsünüz he bu saate kadar bensiz takıldınız demi uyuyarak aşk olsun
rabbim tez zamanda şifasını versin işşallah canım benim
buldum bebem buldum seni uykucu seni kız karar verdim bu topigin uykucusu seni atadım al bakıyım kupanı
delü şey ne olcek
önemli degil bebem özelinede yazdım ama olsun 50 tane okudum eklersin açık olursa
sende bebem bende seni mucukladım,
bu arada pelincim adetin bitsin boy güsül abdestti alınca boya ben böyle biliyorum gusül abdesti alınca boyat saçını yardım ettiysem ne mutlu bana,
kardelen bahar bebem ne var ne yok kız anacım komşuya gitti ama millet tüymüş pazar diye yaw gelde üzülme
günaydın bebem ne var ne yok bakalım
çok kötüsünüz he bu saate kadar bensiz takıldınız demi uyuyarak aşk olsun
rabbim tez zamanda şifasını versin işşallah canım benim
buldum bebem buldum seni uykucu seni kız karar verdim bu topigin uykucusu seni atadım al bakıyım kupanı
delü şey ne olcek
önemli degil bebem özelinede yazdım ama olsun 50 tane okudum eklersin açık olursa
sende bebem bende seni mucukladım,
bu arada pelincim adetin bitsin boy güsül abdestti alınca boya ben böyle biliyorum gusül abdesti alınca boyat saçını yardım ettiysem ne mutlu bana,
kardelen bahar bebem ne var ne yok kız anacım komşuya gitti ama millet tüymüş pazar diye yaw gelde üzülme
çok geçmiş olsun canım ya inşallah aşılamada muradına erersin bişi soracagım dış gebelik dedigin nasıl oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?