Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

evet cnm benimde omuzumda disk ezilmesi var arada bir başlıyo ağrıı ancak yakıyla dayanıyorum

Yine tuttu koluma kadar vuruyoo
canım ya çok geçmiş olsun
allahım şifa versin dikkat et bari tatlım

hayırlısı canım inşallah güzel haberler alırsın
ben aynı ömür geçiriyoruz

abla hepimiz yanıyız işte hayat gaylesi gelip geciyo hayat

görümceminde ikiz bebekleri abla ikisininde kalp atışlarını duydular cook şükür

gecmiş olsun canım niye böylre oluyoki benimde sag kolumda var boyle bi agrı diş agrısı gibi
canm bir ara dantel yapıyordum ondan oldu ağrı kesiciler geçirmiyo imkansız zaten dok. da geçirmez di
iiyoo sanada gecöiş olsun

canım ya çok geçmiş olsun
allahım şifa versin dikkat et bari tatlım

sağol ebrarım

canm bir ara dantel yapıyordum ondan oldu ağrı kesiciler geçirmiyo imkansız zaten dok. da geçirmez di

sağol ebrarım

bende bekarken cok daantel yaptım ben sag kolumu yordugum zaman oluyo bildiyin diş agrısı

ikimizede tüm hastalarada ALLAHIM şifa versin amin

abla hepimiz yanıyız işte hayat gaylesi gelip geciyo hayat

görümceminde ikiz bebekleri abla ikisininde kalp atışlarını duydular cook şükür
AYYY MAŞALLAH NEKADAR SEVİNDİM
ALLAHIM TAMAMINA ERDİRSİN DARISI SANA VE HEPİMİZE OLSUN

sağol ebrarım

# aleyna84
# elixsir
# rengarenk34

slm hanımlar nasılsınızzzzzzzz
BENDE VARIM AMA NİYE ÇIKMADIMKİ
HOŞGELDİN CANIM BİZ İYİYİZ SEN NASILSIN
BUARADA DUALARI OKUYABİLDİNMİ CANIM

AYYY MAŞALLAH NEKADAR SEVİNDİM
ALLAHIM TAMAMINA ERDİRSİN DARISI SANA VE HEPİMİZE OLSUN

:

amin abla

cümlemize tüm isteyenlere olsun darısı

sendede varya kan pıhtılaşması görümcemdede cıktı karından sabah akşam igne vuruluyo sende hamile kalırsan dr söyle canım bak öbür bebeklerini kan pıhtılaşması yüzünden kaybetmiş

# aleyna84
# elixsir
# rengarenk34

slm hanımlar nasılsınızzzzzzzz

a.s canım iyiyiz sen nasılsın?

hamilelik belirtileri topiklerine baktım ama bulamadım.. karnımda iki gündür garip bi şişlik var, gaz yapıyo ve feci biçimde ağrıyo.. bebiş için çalışıoruz acaba bununla bi alakası var mıdır? doktora mı gitsem karar veremedim.. bi bilgini var mı kızlar?

amin canım inşallah
zaten öyle kuzum hamile kalırsam bende iğne olucam tabi çözümmü orasını bilemiyorum

slm ablacım ışığın yanıodu ama altta ismin yoktu bilmem slm
duaları okumadım daha ama mutlaka okurum akşam
sen ekle iyiyim bende ne olsun hastaneye gttim bugün çapadan eski tedavi olduğun hastanelerden orada tedavi olduğuna dair rapor getir demişlerdi onu aldım şükür geziorum 3 gündür dün fatihteydim çarşamba pazarına gttim anneme gttim görümceme gttim öle siz neler yaptınız ablacım iyisinizdir inşşşşş

hoşgeldin öncelikle canım
günün geçtimi eğer geçtiyse bitest yap yoksa adetini bekle belirtiler arasında gazda var .inşallah hamilesindir

valla cnm bilemiorum ki adetin geçtimi geçmediyse gtme ama çok ağrın varsa dayanamıosan gt cnm geçmiş olsun çoookkk

bazen oluyoya altta görünmez oluyoruz
tamam canım ozaman ben ekliyorum okursun akşama
ohh negüzel iyi yapıyosun sen karşıda oturuyosun galiba bize çok uzak oralar aslında merakda ediyorumda

amin canım inşallah
zaten öyle kuzum hamile kalırsam bende iğne olucam tabi çözümmü orasını bilemiyorum

cözüm tabi ALLAHIN izniyle ben bile düşünüyorum pıhtılaşma testi yaptırmayı belki bendede vardır dıye

kızlar ben kacıyoru sacıma fön cekicektim yine kaldı eşim gelir birzdan

hoşcakalın bayyyyyyyyyyyyyyyy

bazen oluyoya altta görünmez oluyoruz
tamam canım ozaman ben ekliyorum okursun akşama
ohh negüzel iyi yapıyosun sen karşıda oturuyosun galiba bize çok uzak oralar aslında merakda ediyorumda

sen ne tarafta oturuosun ablacım gel ablacım ben seni gezdiririm merak etme

ahanda böle

hoşgeldin öncelikle canım
günün geçtimi eğer geçtiyse bitest yap yoksa adetini bekle belirtiler arasında gazda var .inşallah hamilesindir

inşallah allahım hepimizin umutlarını ümitlerini yerine getirir ebrarcım.. daha gecmedi var adetime biraz daha.. akşamları ve geceleri çok kötü oluyopatlicak gibi oluyorum

doktora da en son çare olarak gitmek istiyorum çünkü hayal kırıklığı oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…