evet cnm benimde omuzumda disk ezilmesi var arada bir başlıyo ağrıı ancak yakıyla dayanıyorum
yine tuttu koluma kadar vuruyoo
canım ya çok geçmiş olsunevet cnm benimde omuzumda disk ezilmesi var arada bir başlıyo ağrıı ancak yakıyla dayanıyorum
Yine tuttu koluma kadar vuruyoo
turkuaz cok gecmiş olsun bacım allahım korumuş bende cok korkuyorum ya allahım hepimizi korusun
kız maşallah kahvaltılar ohhhh ne güzel inşallah bi kac aya gelir bebekler
dogum gününü bu 3. Kez kutluyorum bi teişekkür görmedim kız
dogum günün kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tekrardan
Bende isterim bu rejim listesini
abla gitmedim kız eşim yarın nöbetci capaya annemler yakın gitmişken annenlerde kalıyım yarın adetin 3. Günü yarın gitcem yani
sen nasılsın canım
canm bir ara dantel yapıyordum ondan oldu ağrı kesiciler geçirmiyo imkansız zaten dok. da geçirmez digecmiş olsun canım niye böylre oluyoki benimde sag kolumda var boyle bi agrı diş agrısı gibi
canım ya çok geçmiş olsun
allahım şifa versin dikkat et bari tatlım
canm bir ara dantel yapıyordum ondan oldu ağrı kesiciler geçirmiyo imkansız zaten dok. da geçirmez di
iiyoo sanada gecöiş olsun
sağol ebrarım
AYYY MAŞALLAH NEKADAR SEVİNDİMabla hepimiz yanıyız işte hayat gaylesi gelip geciyo hayat
görümceminde ikiz bebekleri abla ikisininde kalp atışlarını duydular cook şükür
canm bir ara dantel yapıyordum ondan oldu ağrı kesiciler geçirmiyo imkansız zaten dok. da geçirmez di
iiyoo sanada gecöiş olsun
sağol ebrarım
BENDE VARIM AMA NİYE ÇIKMADIMKİ# aleyna84
# elixsir
# rengarenk34
slm hanımlar nasılsınızzzzzzzz
AYYY MAŞALLAH NEKADAR SEVİNDİM
ALLAHIM TAMAMINA ERDİRSİN DARISI SANA VE HEPİMİZE OLSUN
:
# aleyna84
# elixsir
# rengarenk34
amin abla
cümlemize tüm isteyenlere olsun darısı
sendede varya kan pıhtılaşması görümcemdede cıktı karından sabah akşam igne vuruluyo sende hamile kalırsan dr söyle canım bak öbür bebeklerini kan pıhtılaşması yüzünden kaybetmiş
AYYY MAŞALLAH NEKADAR SEVİNDİM
ALLAHIM TAMAMINA ERDİRSİN DARISI SANA VE HEPİMİZE OLSUN
BENDE VARIM AMA NİYE ÇIKMADIMKİ
HOŞGELDİN CANIM BİZ İYİYİZ SEN NASILSIN
BUARADA DUALARI OKUYABİLDİNMİ CANIM
a.s canım iyiyiz sen nasılsın?
hamilelik belirtileri topiklerine baktım ama bulamadım.. karnımda iki gündür garip bi şişlik var, gaz yapıyove feci biçimde ağrıyo.. bebiş için çalışıoruz acaba bununla bi alakası var mıdır? doktora mı gitsem karar veremedim.. bi bilgini var mı kızlar?
a.s canım iyiyiz sen nasılsın?
hamilelik belirtileri topiklerine baktım ama bulamadım.. karnımda iki gündür garip bi şişlik var, gaz yapıyove feci biçimde ağrıyo.. bebiş için çalışıoruz acaba bununla bi alakası var mıdır? doktora mı gitsem karar veremedim.. bi bilgini var mı kızlar?
slm ablacım ışığın yanıodu ama altta ismin yoktu bilmem slm
duaları okumadım daha ama mutlaka okurum akşam
sen ekle iyiyim bende ne olsun hastaneye gttim bugün çapadan eski tedavi olduğun hastanelerden orada tedavi olduğuna dair rapor getir demişlerdi onu aldım şükür geziorum 3 gündür dün fatihteydim çarşamba pazarına gttim anneme gttim görümceme gttim öle siz neler yaptınız ablacım iyisinizdir inşşşşş
amin canım inşallah
zaten öyle kuzum hamile kalırsam bende iğne olucam tabi çözümmü orasını bilemiyorum
bazen oluyoya altta görünmez oluyoruz
tamam canım ozaman ben ekliyorum okursun akşama
ohh negüzel iyi yapıyosun sen karşıda oturuyosun galiba bize çok uzak oralar aslında merakda ediyorumda
sağol cnm sen nasılsınnn# aleyna84
# elixsir
# rengarenk34
bende bekarken cok daantel yaptım ben sag kolumu yordugum zaman oluyo bildiyin diş agrısı
ikimizede tüm hastalarada ALLAHIM şifa versin amin
hoşgeldin öncelikle canım
günün geçtimi eğer geçtiyse bitest yap yoksa adetini bekle belirtiler arasında gazda var .inşallah hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?