allah razı olsun hoşbulduk nur topu gibi evlatların olsun inşaallah
slm kizlar nasilsiniz... Nevar ne yok canlarrr..:86::86:
slm kizlar nasilsiniz... Nevar ne yok canlarrr..:86::86:
iyyim cnmm.. Yaa bennn 5 gündür ovulasyon testi yapiyom 5indede belirgin cizgi var neden acaba:44::44::44:
ızlar eşim geliyor yemek hazırlayacağım
iyi akşamlar size
sende ol dünürüm ne var cnmyaaaaaaa banamı dedin dünür diyeeeeeeee
ooooo amanın amanın
bul kendine bi dünür uzakdur kızımın saadetinden
la biz birbirimizi yiyok elixsir karısı kaçmış aman aman böyle dünür olurmu bacım
sende ol dünürüm ne var cnm
vay dünürüme bbaak
yaa sorma yaaa dalmısım tvye şimdi gördüm özür dileriim
slm kk nın datlu bayaları nasılsınız benim misafirler gitti arada baktım net koptu
geceniz güzel geçsin inş güzel haberleriniz vardır
selam hoş geldinnnn
SEN NIYE KEYIFSIZSIN YINE BALIM YAAAAA ALLAHIM ICINI FERAHLATSIN KIYAMAM SANA YAAAA BISEYLER DEMEK ISTERIM AMA KELIN ILACI OLSA KENDI BASINA SURERDIkocişin evde değilmi kolay gelsin canım
ben bugün keyifsizim biraz ya hava kasvetli ondan galiba
tamam canım çok öpüyorum seni iyi bak kendine
CANIM GECMIS OLSUN AYNI DETTEN MUZDARIPTIP AMA COK SUKUR BENIM KI KAYMA FALAN DEGIL DE KAS GECSETICI VERDI SU AN DAHA IYIYIMevet cnm benimde omuzumda disk ezilmesi var arada bir başlıyo ağrıı ancak yakıyla dayanıyorum
yine tuttu koluma kadar vuruyoo
CANIM SANADA COK GECMIS OLSUN TATLIM GORUMCENE COK SEVINDIM RABBIM KUCAGINA DA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH DARISI HEPIMIZIN BASINAbende bekarken cok daantel yaptım ben sag kolumu yordugum zaman oluyo bildiyin diş agrısı
ikimizede tüm hastalarada ALLAHIM şifa versin amin
AHH CANIM BENIM COK SEVINDIM COK INSALLAH BEBISIN TUTUNUR SANA 15 GUN SONRA TAHLIL YAPCAN HERHALDE BEN SENIN YERINDE OLSAM 3 AY HIC KALKMAM YATARIM PC BASINDA FALAN ISIN NE SENIN KUZU YAAAA YAT BEBEGIN IYICE UTTUNSUN SONRA GELKızlar transferim oldu doktor 3 gün yatak istirahatı verdi.Miranda için duzlarımı yaptım benim için okuyan herkesten Allah razı olsun hepinizi öpüyorum
BENCE DOV HATTA DE KI MADEM SIKI CAN CABUK CIKMIYO GEL SENINKINI OLE BI SIKAYIM KI DUNYAYA KAZIK CAK DE KIZZZZZZsabah kaltım bir keyifsiz öle gidiyo
canım allahım şifa versin mercimege işşallah tez zamanda
ebrarcım canım sıkılıyo dedim eşime oda dediki sıkı can iyidir tez çıkmaz dedi ah bu adamı dövmüyümde kimi dövem ben ya
KIZINA ALLAHIM SIFA VERSIN KUZUM KIYAMAM ONA YAAAAevet canım klasik üşütmüş antibiyotik verdi
bende kullanmadan geçsin diye uğraşıom bakalım
SELAM CANIM FATMAGULU BENDE ISLICEM AMA ESIM IZIN VERMEZ SAOLSUN PERSEMBE MALUM BUGUN KURTLAR VADISI VAR SEN NASILSIN ASIL HATTA SIZ?slm kk nın datlu bayaları nasılsınız benim misafirler gitti arada baktım net koptu
geceniz güzel geçsin inş güzel haberleriniz vardır
ayyyyy,ne yazmışım ben öyle,mutsuz olma yazcaktımmmmmmmmmmmmmmkayra cım,gelmemişin,bende vaktim olup msn de yazamadım canım,ama göndercem diyet listemi,ve emin ol zayıflıcaksın,n olur mutlu olma,senin üzülmenei istemiyorum.
hayırlısı olsun inşallah.Kardelencim doktor negatif deyince 0 mı çıktı dedim ewet dedi.ama öyle meymenetsiz bir doktor ki doğru mu söyledi bilmiyorum.pazartesi gel dedi işte...doktor mesleğinde iyi ama insan olarak öyle diyemem soru sormaya bile çekiniyorum....bi şey çıkmayacak biliyorum ama bekliyicem adet olursamda aşılama istiyorum.doktorum aşılamada istemiyo.bi problemin yok diyo....ama kararlıyım bu sefer kendi yapmazsa başkasına giderim...
ya kuzu,kusura bakma yaa,acelem vardı,iş görüşmesine gidiyodumdacanım cok tesekkur ederım sana da evet hepınız az cok bu gunlerı yasamıssınızdır ben bıraz daha dayanıksızım galıba bı de ben kuran okumayı bılmıyorum zaten de mealını okumaya calısıyorum bır cok seyı anlayamasam da ama doktor ısı kesın artık randevumu aldım ocagın son haftası turkıyedeyım artık eskı ben olmak ıstıyorummmmm
ablam benım bılıyorum saolasın uzulme ya bugun bıraz daha ıyıyım esıme mamalar hazırladım temıslık yaptım falan hayat belırtısı var yanı halaaaaa
tutsım balım sana tarıflerın cok az bır kısmını gonderebıldım cunku tek tek yuklemek gerekıyo ben yıne arada gondercem kuzu gecmıs olsun bu arada gercekten verılmız sadakanız varmıs canım kansızlık ıcın de iri kuru uzumler var ya onlardan hergun bır avuc yıyıver cekırdegını de cıgne ve yut kuzu ben ole yapıyorum
canım uzulme yaaaa bence doktorunu degıstırme fıkrın gayet mantıklı sonucunu sana vermesı gerekıyodu bır kere ne garıp yaaaa ama eger dusuk degerse 40larda falansa yanı pztesıyı beklemen normal
ooo masallah masallah canım arada agrısı olabılır sonucta amelıyat kolaymı ama ne gusel bak ayaga kalkmıs kız belkı 3 ay bıle beklemenıze gerek kalmaz kuzu inşalllahhhhh
canım anca ıslerım bıttı tamam mutlu olmam delüşşşşş elınden kactı herhalde kfa nerelerde kımbılırtamam beklıyom lısteyı bu arada kart nasıl yollanır bılmedıgım de nıce senelere dıyorum ama ınsallah bır dahakı sene dogum gununu hatrlayamayacak kadar senı mesgul eden sevımlı ve yaramaz bır bebişle bırlıkte olursun
sevtun,o ne kız,batıl inanç,dua okunur ama baştan aşağı falan,gerek yok ki,ver sadakayı,rabbim belalardan korusun,yeterli yani.bende isterim o listeyi sana zahmet banada şutlayıver bebem
canım güzel dileklerin için sagolasın geçmiş olsun buarada hem kaza atlatmışsın hemde hastaymışsın kız canım bizde derlerki başından ekmek le bildigin tuzu sallıyosun bildigin dualarla bir dula veriyosun sadakada verebilirsin bebem allahım yardım etmiş bebem şükür seni kavuşturana diyelim bebikim
ah benim fedakar,cefakar akedeşim,gel öpim seni bikuzum çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış ALLAHIM muhafaza etsin görünür görünmez kazalardan
senin niye okadar kanaman oldu kuzum hep böylemiydi yoksa buaymı oldu ?dikkat et kendine ilaçlarınıda aksatma kuru üzüm ye bol bol siyah olanından kanka
buarada bizim tutişsin değilmi
selam canım nerelerdesin sen bakıyım herşey yolunda inşallah
canım üzülme hayırlısı olsun inşallah gelecek aya gelir minik bebişin
boncuğum maşallah kuzum allahım daha iyi etsin
azcık yardımcı olsun çok yoruldun sen yaa
bak şunu bilki diğer pcde beceremedim saat 3e kadar kocişin keyfini bekledim sırf sana kart yollamak için .beyimiz laptobu 3de verdide bana .neyse kanka tekrardan doğum günün kutlu olsun ablacım benim 1 ay büyükde olsanbende öbür ay büyüycem nasipse
saol kuzum ağzına sağlık
ohhh şükür kuzum iyi olmana sevindim iyi ol bak herşey çok daha güzel olucak
kocişini mutlu et ALLAHIM onları başımızdan eksik etmesin
hiç te bile,kaç defasının hepsindede teşekkür ettim,gönderdiğin kartlar içinde teşekkür ettim hemideturkuaz cok gecmiş olsun bacım allahım korumuş bende cok korkuyorum ya allahım hepimizi korusun
kız maşallah kahvaltılar ohhhh ne güzel inşallah bi kac aya gelir bebekler
dogum gününü bu 3. Kez kutluyorum bi teişekkür görmedim kız
dogum günün kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tekrardan
Bende isterim bu rejim listesini
abla gitmedim kız eşim yarın nöbetci capaya annemler yakın gitmişken annenlerde kalıyım yarın adetin 3. Günü yarın gitcem yani
sen nasılsın canım
yapma yaaaa,ay ne çok sevindim,bölünmüş mü embriyo,yoksa iki tane mi koymuşlardı?abla hepimiz yanıyız işte hayat gaylesi gelip geciyo hayat
görümceminde ikiz bebekleri abla ikisininde kalp atışlarını duydular cook şükür
dün değil canım,geçen çarşamba yaptılar kazayı,ama anneciğimin hala ağrıları,sızıları varmış,kemer bağlı olmasa önden fırlarrdık diyo,o kadar sert vurmuş arkadaki.deryam cnm bnm çok sağol,vaktin oldukça canın sıkıldığı zaman yollarsın tarifleri kuzum acele etme,tamam cnm en iyisi o sanırım yiyimde biraz kan olsun...:)
sevoşum sağol tatlım tamam cnm yapayım ben onu birde bu ay bolbol sadaka vermek lazımmış duyduğum kadarıyla...
ablacım amin sağolasınn,yok abla o kadar olmuyordum ben normalde bu ay böyle oldu,kuru üzüm alayım ben en iyisi,ilaçları işten çıkınca doktora gider yazdırırım artık :)
ben sizin tutişim tabisi ya tanımadın mı aşkol yanee:)
aleynam sağol bitanem,aminnn aminnn
ayyyçok sevindim yaa Allah sağlıcakla kucağına almasını nasip etsin darısıda bize:)
aaa annenlerde dün mü yaptı kazayı çok geçmiş olsun yaa Allah başımızdan eksik etmesin tabi aminnn,kardeloşumm şaka bi yana bnde heyecanlandım sonuçta sevdiğin biriyle ilk defa konuşuyorsun gerçi bu ikinci ama insan seviniyor ondan heyecanlanıyor dimi:)
Bu arada lütfen ama lütfen bende istiyorum diyet listesinii,hee unutuyordum kıs demem be görüşmesek diye delüüü
kırk yılda bi iş becerdim diye sevinmiştim oysaki kartlar gözükmüyoridare et kuzu:)
rabbim inşallah bebeişini sana,senide ona kavuşturur.Kızlar transferim oldu doktor 3 gün yatak istirahatı verdi.Miranda için duzlarımı yaptım benim için okuyan herkesten Allah razı olsun hepinizi öpüyorum
bersum,maşallah kız,az kalmış,hadi idare edin.selam kızlar umarım herkes çok iyidir ve müjdeli haberler vardır
ben erken doğum tehtidi nedeniyle istirahatteyim annemin yanına geldim burda da internet yoktu o nedenle giremedim artık burayada internet bağlattık artık bol bol görüşürüz inşallah hepinizi öptüüm
gelip geçmişi okurmusun bilmiyorum ama,eşim gelince,sayfayı açık bırakıp,yemek faslına geçmiştim,göremedimkardelen ne yapıyooonnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?