Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

allah razı olsun hoşbulduk nur topu gibi evlatların olsun inşaallah

canım yaaaaaaaa
allah razı olsun allahım ne güzel dualr bunalr bu dular bu gün içime işliyor
allahım hepimizn gönlündekini nasip etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

iyyim cnmm.. yaa bennn 5 gündür ovulasyon testi yapiyom 5indede belirgin cizgi var neden acaba:44::44::44:

benim bildigim yumurtlama günü 24 saat sürüyor ve 24 saat sonra sona eriyyor.. allah allah yaaa..

daha önce hic ovulasyon testi kullanan varmi aranizda varsa nasil oluyo yani yavas yavasmi cizgi belli oluyo yoksa bir denmi cift cizgi oluyoo:44::44::44:

ızlar eşim geliyor yemek hazırlayacağım
iyi akşamlar size

slm kk nın datlu bayaları nasılsınız benim misafirler gitti arada baktım net koptu
geceniz güzel geçsin inş güzel haberleriniz vardır

kızlar ben fatmagülün suçunu izliycem reklam arası kaçtım şimdi kociş aradı geliyo
sıfrayı kurmam lazım görüşüz yine

# ademilehatice
# egal
# banu145145
# derdanur
# sumelaa
# sunger
SEŞAM BAYANLAR AKSAMINIZ GUZEL GECSIN INSALLAH
kocişin evde değilmi kolay gelsin canım
ben bugün keyifsizim biraz ya hava kasvetli ondan galiba

tamam canım çok öpüyorum seni iyi bak kendine
SEN NIYE KEYIFSIZSIN YINE BALIM YAAAAA ALLAHIM ICINI FERAHLATSIN KIYAMAM SANA YAAAA BISEYLER DEMEK ISTERIM AMA KELIN ILACI OLSA KENDI BASINA SURERDI
evet cnm benimde omuzumda disk ezilmesi var arada bir başlıyo ağrıı ancak yakıyla dayanıyorum

yine tuttu koluma kadar vuruyoo
CANIM GECMIS OLSUN AYNI DETTEN MUZDARIPTIP AMA COK SUKUR BENIM KI KAYMA FALAN DEGIL DE KAS GECSETICI VERDI SU AN DAHA IYIYIM
bende bekarken cok daantel yaptım ben sag kolumu yordugum zaman oluyo bildiyin diş agrısı

ikimizede tüm hastalarada ALLAHIM şifa versin amin
CANIM SANADA COK GECMIS OLSUN TATLIM GORUMCENE COK SEVINDIM RABBIM KUCAGINA DA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH DARISI HEPIMIZIN BASINA
Kızlar transferim oldu doktor 3 gün yatak istirahatı verdi.Miranda için duzlarımı yaptım benim için okuyan herkesten Allah razı olsun hepinizi öpüyorum
AHH CANIM BENIM COK SEVINDIM COK INSALLAH BEBISIN TUTUNUR SANA 15 GUN SONRA TAHLIL YAPCAN HERHALDE BEN SENIN YERINDE OLSAM 3 AY HIC KALKMAM YATARIM PC BASINDA FALAN ISIN NE SENIN KUZU YAAAA YAT BEBEGIN IYICE UTTUNSUN SONRA GEL
BENCE DOV HATTA DE KI MADEM SIKI CAN CABUK CIKMIYO GEL SENINKINI OLE BI SIKAYIM KI DUNYAYA KAZIK CAK DE KIZZZZZZ
evet canım klasik üşütmüş antibiyotik verdi
bende kullanmadan geçsin diye uğraşıom bakalım
KIZINA ALLAHIM SIFA VERSIN KUZUM KIYAMAM ONA YAAAA
slm kk nın datlu bayaları nasılsınız benim misafirler gitti arada baktım net koptu
geceniz güzel geçsin inş güzel haberleriniz vardır
SELAM CANIM FATMAGULU BENDE ISLICEM AMA ESIM IZIN VERMEZ SAOLSUN PERSEMBE MALUM BUGUN KURTLAR VADISI VAR SEN NASILSIN ASIL HATTA SIZ?

kayra cım,gelmemişin,bende vaktim olup msn de yazamadım canım,ama göndercem diyet listemi,ve emin ol zayıflıcaksın,n olur mutlu olma,senin üzülmenei istemiyorum.
ayyyyy,ne yazmışım ben öyle,mutsuz olma yazcaktımmmmmmmmmmmmmm
hayırlısı olsun inşallah.
ya kuzu,kusura bakma yaa,acelem vardı,iş görüşmesine gidiyodumdaondan olmuş.
teşekkür ederim,senenin en şanslısı benim galiba,kaçıncı defa doğum günüm kutlanıyo.
sevtun,o ne kız,batıl inanç,dua okunur ama baştan aşağı falan,gerek yok ki,ver sadakayı,rabbim belalardan korusun,yeterli yani.
göndericem listeyi,herkeşler yapar hem.
dr bebek içinde iyi olabilir,yağlar eridiği için dedi
ah benim fedakar,cefakar akedeşim,gel öpim seni bi
hiç te bile,kaç defasının hepsindede teşekkür ettim,gönderdiğin kartlar içinde teşekkür ettim hemide
abla hepimiz yanıyız işte hayat gaylesi gelip geciyo hayat

görümceminde ikiz bebekleri abla ikisininde kalp atışlarını duydular cook şükür
yapma yaaaa,ay ne çok sevindim,bölünmüş mü embriyo,yoksa iki tane mi koymuşlardı?
çabık cevap ver,meraktan çatlicam,ayrıca sen gittin mi bugün dr a?
dün değil canım,geçen çarşamba yaptılar kazayı,ama anneciğimin hala ağrıları,sızıları varmış,kemer bağlı olmasa önden fırlarrdık diyo,o kadar sert vurmuş arkadaki.
canım,göndermiş olman çok mutlu edici,görünmesede farketmez
Kızlar transferim oldu doktor 3 gün yatak istirahatı verdi.Miranda için duzlarımı yaptım benim için okuyan herkesten Allah razı olsun hepinizi öpüyorum
rabbim inşallah bebeişini sana,senide ona kavuşturur.
bersum,maşallah kız,az kalmış,hadi idare edin.
rabbim sağlıklı bir şekilde,kolaylıkla doğum nasib etsin canım,bu arada sana çok yakışmış hamilelik,bence sakın doğumdan sonra zayıflama

kardelen ne yapıyooonnnnnnn
gelip geçmişi okurmusun bilmiyorum ama,eşim gelince,sayfayı açık bırakıp,yemek faslına geçmiştim,göremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…