kız ne dalıyon dalınırmı hiç gidiyodu ben, kızın yuvası
selam bacılarrrrrrr
slm kızlar ama kimse yok kız kardeloş annenler kaza yapmış geçmiş olsun canım ya bişeyleri yokmuş ama ona sevindim
selam canım,sağolsın,hamdolsun.
teşekkür ederim birsencim,alttakini okuyunca çok üzüldüm ama yaaaakız hayaletmisin bugün bi varsın bi yoksun neyse yakalamışken doğumgünün kutlu olsun canım seneye 3 kişi girin
elixir sen napıyon nasılsın ya kızlar aslında canım sıkkın mah arkadaş 10 yaşında kızı vardı 8 ay önce tedavi ile 1 kızı daha olmuştu ama geçen dükkana gitmiş eşine bırakmış kızını eşide uyuyakalmış bebek uyanınca babası duymamış yavrum kafasını beşiğin demirlerine sıkıştırmış geri çıkartamamış başımı çekeyim derken iyice sıkışıp alnınıda vurarak nefes alamayınca morarıp ölmüş çok üzüldüm kadın ne zorluklarla doğurdu ama kader mi desek ihmalmi inanın çok canım sıkıldı Allahım herşeyin hayırlısını versin
elixir sen napıyon nasılsın ya kızlar aslında canım sıkkın mah arkadaş 10 yaşında kızı vardı 8 ay önce tedavi ile 1 kızı daha olmuştu ama geçen dükkana gitmiş eşine bırakmış kızını eşide uyuyakalmış bebek uyanınca babası duymamış yavrum kafasını beşiğin demirlerine sıkıştırmış geri çıkartamamış başımı çekeyim derken iyice sıkışıp alnınıda vurarak nefes alamayınca morarıp ölmüş çok üzüldüm kadın ne zorluklarla doğurdu ama kader mi desek ihmalmi inanın çok canım sıkıldı Allahım herşeyin hayırlısını versin
kardelencim çok geçmiş olsun cnm verilmiş sadakanız varmış ki annen babam iyi cnm
MİRANDA için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR.............20bitti
BONCUK............15
DERİN.............15
SEVTUN............20bitti
ELAEZEL...........15
BANU..............20
DERYA.............20bitti
SUNGER............15bitti
sevtun............15bitti
TURKUAZ...........15bitti
SELİNA............15bitti
GARİP.............15bitti
KARDELEN49........15bitti
GÜL...............15
NANELİŞKR.........10bitti
DERDA.............10bitti
PELİN.............10bitti
TOSTİ.............10bitti
HATİCE............10
BİRSEN............10bitti
AFED..............10bitti
TUĞÇE.............13bitti
BANU için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR..............20bitti
BONCUK.............15
DERİN..............15
SEVTUN.............20bitti
ELAEZEL............15
MİRANDA............20bitti
DERYA..............20bitti
SUNGER.............15bitti
GÜL................15
SELİNA.............15bitti
sevtun.............15bitti
TURKUAZ............15bitti
KARDELEN49.........15bitti
GARİP..............15bitti
NANELİŞKR..........10bitti
TOSTİ..............10bitti
PELİN..............10bitti
DERDA..............10bitti
BİRSEN.............10bitti
HATİCE.............10
AFED...............10bitti
TUĞÇE..............13bitti
ARKADAŞLAR lütfen bugün bana bildirin yarın duamız olucak
canım tek yumurtamı koymuşlar yoksa 2 mi nasıl ikiz olmuş ay ne güzel amaabla hepimiz yanıyız işte hayat gaylesi gelip geciyo hayat
görümceminde ikiz bebekleri abla ikisininde kalp atışlarını duydular cook şükür
inşallah bebişin tutunur canımKızlar transferim oldu doktor 3 gün yatak istirahatı verdi.Miranda için duzlarımı yaptım benim için okuyan herkesten Allah razı olsun hepinizi öpüyorum
bersum kaç haftalık oldun ya merak ettim dinlen kalkmaselam kızlar umarım herkes çok iyidir ve müjdeli haberler vardır
ben erken doğum tehtidi nedeniyle istirahatteyim annemin yanına geldim burda da internet yoktu o nedenle giremedim artık burayada internet bağlattık artık bol bol görüşürüz inşallah hepinizi öptüüm
yok canım burdayım şimdilik hoşgeldin
slm canım ben iyiyim sen nasılsın
hoşgeldin canım geçmiş olsun kızın rahatsız galiba
egal belkide 2-3 yumurtan vardır ve sırayla çatlamıştır ondan belirgindir çizgiiyyim cnmm.. yaa bennn 5 gündür ovulasyon testi yapiyom 5indede belirgin cizgi var neden acaba:44::44::44:
canım 8 aylık bebekti daha yaaay cnm bu doğru mu yaa kaç yaşnda kızı ayy cnm yaa
teşekkürler kubi cim.
nerelerdesin,son durumun nedir,niye hiç uğramıyon?
evdeyimson durumum rahim filmi çekildim sonra 1 ay ara verdik yumurtlama takibi yaptırdım bu ay doktor yumurtan çatladı dedi yolladı beni bebişin oluyo hamile kalabilirsin dedi bende hani dedim öle cnm son duyduğum yumurta çatladı dedi bekliyorum ayın 25 de olcam inşallah olmam sizler içinde dua ediyorum kızlar hepimiz için rabbim hayırlı evlatlar nasip eylesin aminnnn
evdeyimson durumum rahim filmi çekildim sonra 1 ay ara verdik yumurtlama takibi yaptırdım bu ay doktor yumurtan çatladı dedi yolladı beni bebişin oluyo hamile kalabilirsin dedi bende hani dedim öle cnm son duyduğum yumurta çatladı dedi bekliyorum ayın 25 de olcam inşallah olmam sizler içinde dua ediyorum kızlar hepimiz için rabbim hayırlı evlatlar nasip eylesin aminnnn
garipcimm cnm çok güzel yazmışsın valla helal olsun...
kardelenbhrım sen ne işinde çalışıyorsun kız işe öğlen gidiyorsun3te çıkıyorsunbende istiyorum öyle bi iş
Ohhh maşaalllahh cnm ne adakların var,Allah tez zamanda göndersin mercimeklerini
aleynam sağol cnm iyiyim,bugun gideceksin o zaman doktora hadi bakalım bu ay çok çalış emi :)
kardeloş kıss aşk olsun bak utanıyorum ama ben heAblamm, ben eboştan alıştım valla bide senlede daha önce konuşmuştuk
ya
aynen kuzu kaynanatör işteSalladım gitti Herşeyi en iyi o biliyor yaa
ayy kuzuu dikkat et yaa,Allah'tan evdeydin nasıl olsa altını kapattım diye bi yere gitsen Allah korusun yaa...
hahaa hiç sorma eboşumm yaa tutiş işte
cnm yaa bak kendini çok yoruyorsun sen he dikkat et kendine biraz tüm işleri bi anda halledicem diye uğraşma,çok geçmiş olsun
birsenim sende dikkat et kuzu yaa,dinlenmeye çalış bol bol...
estagfirullah canim,icimden gelenleri yazdim
ya ınsallah unutmam okuduklarımı
GARIPCIM cok tesekkur ederım yazdıkların ıcın bıraz da olsa rahtlattı ıcımı ebrar ablamla tam da aglamamın ustune konusmustuk o yusden harab ettı kendnı ama malesef ben cok anlayamadım alıcılarım kapanmıstı sankı saol yazdıkların ıcın ama bana yınede bı drun el atması lazım dıyorum yıne de
DERINCIM usutmeden dolayı dıslerın etlerıyle bırlıkte agrıyor olabılır sınuzıtıne dıkkat et bu aralar
gecmıs olsun canım senden duya duya bende ısleyım su dızıyı dedım o kucuk cadıya bayıldım yaaaa gecen bolum sımdıde ıslıcem
ABLACIM sabah senı uzmus olabılırım belkı kusura bakma keske yasamasam modundayım su anda ondan yanıııı bu aarada okudum duaları
PELINIM esın begendıyse gerısı bos canım bu arada sıyahtan acık renge dondu ya sacların ondan garıp gelmıstır alısınca gozun hosuna gıder
SEVTUNCUM yaaa heyecanlandırdın sımdı kız benı ınsallah mercımeklerdrı
BIRSENCIM yorma kendını lutfen olurmu bebısıne dıkkat et
KARDELEN 49 UM oglen konstuk ama nasılsın canımm
KARDELOSUM demek tutısle konustun nıye heyecanlandın kız
seni rahatlatabildi isem ne mutlu..ben icimden gelenleri yazdim canim,dilerim seni kirmamisimdir..tabiki uzmandan yardim almak cok guzel,faydali..ama insana en iyi doktor kendisidir canim,,kendine dikkat et ve degerli oldugunu unutma olurmuu
cnm ya endişe etme lütfen...doktorundan memnunsan okuyup okuyup kendini sıkma...
haırlısı cnm..ay babişler bizden meraklılar heee
cnm hoşgelmişsin aramıza..üzülme Allah büyük...inşallah çok bekletmeden nasip eder...
Allah saglıcakla kucagına almanı nasip etsin cnm..hoşgelmişsin...
bugün ne çok yeni arkadasımız katılmış..hoşgeldin cnm...inşallah en yakın zamanda kalırsın...
canımm boynun agrıyomussssss gecmıs olsun canım benım doktorun ne dedıyse onu dınle ve takma artık kafaya bısey belkı de progetansız adet olcan bellı mı olurrrrrr
canımm allah ıstedıkten sonra doktorlar ne dese bos hıc takma kafana doktorun dedıklerını yap duanı da eksık etme bır kere geldı bebegın sana bır kere daha gellır ınsallah
canım pko ahkkındakı yazını okudum ve bunu zaten bana doktorum solemıstı hatta ben dedım kı kıstlerım hala duruyomu dedıkı onlar kıst degıl gecmısten gelen ve gelısememıs yumurtaların
ve benım kafamı karıstıran su sayılı yumurta meselesı bılıyosun kı herkes bır ıkı yumurta harcarken her ay bızım 10 20 tane oluyo oda bosa gdıyo hepsı erkenden bıtıp erken menapoz yasarsam dıye cok korkuyorum ben
sagol canım evet boynum kötü alıştım artık fıtık var zaten gçemişten kalma..ama soguk havalarda böyle oluyom hep..bide en önemlisi ters hareket yapmıcam
yumurta meselesine kafayı takma cnm..ilk okuyunca bende aynını düşündüm hatta..bizim yumurtalar fazla mı gidiyo o zaman diye..alakası yokmuş..o yazıyıda bulup kopyalarım sana canım..menapoz olayında pko olan ve olmayan kadınların bi farkı olmuyomuş..aynı dönemlerde giriyolarmış..bende bi ara erken menapozdan çok korkuyodum.
hee bide bişey dicem..bak yukarıda kendi yazın var.."ALLAH İSTEDİKTEN SONRA DOKTORLAR NE DESE BOŞ"...bak başkalarına yazarken nasılda dogru şeyler yazıyoruz.ama kendimize gelince niye böyle karamsarız canım?o yüzden şimdi pkoyum,çift rahimliyim vs..hiçbirini takmıyosun..Allah isterse herşey olurr...yeterki olacagına inan..
evet cnm bende aynen şaşırdım valla..bu arada zayıflamışsın cnm hadi bakalım devam:)
evet kist yok dedi cnm inş da yoktur hala agrılarım var
anamm takma şu kayganayı beaa söyle çok canını sıkarsa ki sıkıyo zaten kaynanatör nolcak..ona sorcaktın yemek yapıp yapmıcagını sankim
sonuna kadar katılıyorum canım sana...
deryacım artı olarak bişey yazmıcam ebrarım çok güzel demiş..lütfen kendini yıpratma..bak ne hayatlar var
ne dicegimi bilemiyorum..bu yazıyı ve hadisleri gözlerim yaşlanarak okudum..çok sagol canım..
kalp huzunlenir,göz yasarir derincim,ben icimden gelenleri yazdim sadece hayirlara vesile oldu ise ne mutlu..
rabbim bildiklerimizi yasantimiza dokmek nasip etsin..
ebrarim ayrica guzel sozlerin icin cok tesekkur ederim canim,
hadi inşallah adet olmazsın da bebiş gelir
HAYIRLI OLSUN
OCAK AYI LİSTEMİZ
*****************************NANELİŞEKER*********************4 OCAK***********************
*****************************GUL TAMER***********************9 OCAK**********************
*****************************ALEYNA*************************10 OCAK**********************
******************************FLAN***************************14 OCAK*********************
*****************************KAYRAM************************16 OCAK***********************
*****************************SAMYELİ26**********************17 OCAK***********************
*****************************SELİNA23***********************18 OCAK***********************
*****************************KARDELEN5223*******************19 OCAK***********************
*****************************SEMRAOZSOY********************20 OCAK***********************
*****************************SEVTUN2***********************24 OCAK************************
*****************************DERINSU************************24 OCAK************************
*****************************EBRAR_53************************?? OCAK**********************
ŞUBAT AYI LİSTEMİZ
*****************************YETERRRRR**********************4 ŞUBAT*********************
****************************ZEYNEPKAYGİN*********************4 ŞUBAT*********************
*****************************PELİN67*************************5 ŞUBAT*********************
*****************************ELİXSİR*************************6 ŞUBAT*********************
*****************************TURKUAZ************************8 ŞUBAT*********************
HAMİŞ LİSTEMİZ
**********************BERSUU*******************/**********************TUĞCAL**************
**********************YABADABADU**************/*****************DERDANUR****************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK******************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK*******************
***********************QUEEN_BE***************/******************KUBRA1985****************
***********************E_S_R_A***************/*******************ESNART******************
garipcim,naber,adet oldun mu?
bizim liste nerelerde kızlar?
şu tarihleri geçenlere bi baksaydık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?