Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

elixir sen napıyon nasılsın ya kızlar aslında canım sıkkın mah arkadaş 10 yaşında kızı vardı 8 ay önce tedavi ile 1 kızı daha olmuştu ama geçen dükkana gitmiş eşine bırakmış kızını eşide uyuyakalmış bebek uyanınca babası duymamış yavrum kafasını beşiğin demirlerine sıkıştırmış geri çıkartamamış başımı çekeyim derken iyice sıkışıp alnınıda vurarak nefes alamayınca morarıp ölmüş çok üzüldüm kadın ne zorluklarla doğurdu ama kader mi desek ihmalmi inanın çok canım sıkıldı Allahım herşeyin hayırlısını versin

kız hayaletmisin bugün bi varsın bi yoksun neyse yakalamışken doğumgünün kutlu olsun canım seneye 3 kişi girin
teşekkür ederim birsencim,alttakini okuyunca çok üzüldüm ama yaaaa

# elaezel
# birsen29
# pelin67

merneba kizlar,nasilsiniz:80::80::80::80::80:bugun gelemedim hicislerim vardi.bakim gecmise neler kaynatmisiniz

aay cnm bu doğru mu yaa kaç yaşnda kızı ayy cnm yaa

kardelencim çok geçmiş olsun cnm verilmiş sadakanız varmış ki annen babam iyi cnm

aslında kader cok üzüldüm ama ben ne yapım basım cok ağrıyo yatıcam şimdi hepinize iyi geceler bebişlerimmmmmmmmmm

Son düzenleme:

abla hepimiz yanıyız işte hayat gaylesi gelip geciyo hayat

görümceminde ikiz bebekleri abla ikisininde kalp atışlarını duydular cook şükür
canım tek yumurtamı koymuşlar yoksa 2 mi nasıl ikiz olmuş ay ne güzel ama
Kızlar transferim oldu doktor 3 gün yatak istirahatı verdi.Miranda için duzlarımı yaptım benim için okuyan herkesten Allah razı olsun hepinizi öpüyorum
inşallah bebişin tutunur canım
bersum kaç haftalık oldun ya merak ettim dinlen kalkma
yok canım burdayım şimdilik hoşgeldin

slm canım ben iyiyim sen nasılsın

hoşgeldin canım geçmiş olsun kızın rahatsız galiba

iyyim cnmm.. yaa bennn 5 gündür ovulasyon testi yapiyom 5indede belirgin cizgi var neden acaba:44::44::44:
egal belkide 2-3 yumurtan vardır ve sırayla çatlamıştır ondan belirgindir çizgi
aay cnm bu doğru mu yaa kaç yaşnda kızı ayy cnm yaa
canım 8 aylık bebekti daha ya

teşekkürler kubi cim.
nerelerdesin,son durumun nedir,niye hiç uğramıyon?

evdeyim son durumum rahim filmi çekildim sonra 1 ay ara verdik yumurtlama takibi yaptırdım bu ay doktor yumurtan çatladı dedi yolladı beni bebişin oluyo hamile kalabilirsin dedi bende hani dedim öle cnm son duyduğum yumurta çatladı dedi bekliyorum ayın 25 de olcam inşallah olmam sizler içinde dua ediyorum kızlar hepimiz için rabbim hayırlı evlatlar nasip eylesin aminnnn

garipcim,naber,adet oldun mu?
bizim liste nerelerde kızlar?
şu tarihleri geçenlere bi baksaydık.

amin,inşallah hamile olursun bu ay,rabbim kabul etsin dualarını.

hadi inşallah adet olmazsın da bebiş gelir

hadi inşallah adet olmazsın da bebiş gelir

sağol cnm çok teşekkür ederim en güzeli sizlerin olur inşallah bişey merak ettim yumurta çatladıktan bir gün öncesi sonrası ilşki oldu doktorun dediği günlerde ama hiç ilaç kullanmadım sence çatlayıpda tutmaya oluyo dimi cnm biraz bu konuda bilgisizim :44:

kardeloş liste burda ama düzgün çıkarsa canım

garipcim,naber,adet oldun mu?
bizim liste nerelerde kızlar?
şu tarihleri geçenlere bi baksaydık.

iyiyim kardelencim cok sukur,ya sen nasilsin:26::26::26:yok canim hala adet olmadim,benim ki duzensiz biraz,ne zaman gelecegi belli olmuyor yaniii:26::26::26::26:

bahsettigin listede ben yokum canim,ben dua listesinde varim...

dogum gunun kutlu olsun kardelencim,yeni yasin hayirlara vesile olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…