evet canım spermler yakalayamamışsa gebelik olmuyo ama inşallah yakalamışlardır güzel haberini alırız.sağol cnm çok teşekkür ederim en güzeli sizlerin olur inşallah bişey merak ettim yumurta çatladıktan bir gün öncesi sonrası ilşki oldu doktorun dediği günlerde ama hiç ilaç kullanmadım sence çatlayıpda tutmaya oluyo dimi cnm biraz bu konuda bilgisizim :44:
evet canım spermler yakalayamamışsa gebelik olmuyo ama inşallah yakalamışlardır güzel haberini alırız.
iyiyim kardelencim cok sukur,ya sen nasilsin:26::26::26:yok canim hala adet olmadim,benim ki duzensiz biraz,ne zaman gelecegi belli olmuyor yaniii:26::26::26::26:
bahsettigin listede ben yokum canim,ben dua listesinde varim...
dogum gunun kutlu olsun kardelencim,yeni yasin hayirlara vesile olsun
evet sgl canım 14 haftaya girdik bebişimle zaten burda herkes birbirine dua eder kimse ayırt edilmez Allahım hayırlısını versin canım ama 2 kiz üçüz olursa daha iyi oluranladım cnm çok sağol peki sen hamilemisin kardeş geliyo yazmışsın hamileysen duaların geri çevrilmez kübra kardeşini unutma bir parçacık duandaay ne laf ettim yaa
evet sgl canım 14 haftaya girdik bebişimle zaten burda herkes birbirine dua eder kimse ayırt edilmez Allahım hayırlısını versin canım ama 2 kiz üçüz olursa daha iyi olur
kızlar ben gidiyorum,herkeze hayırlı geceler.
ebroşum,derincim,görüşemedik sizinle,gelmediniz bu saat oldu.
boncuk,eşinin dikişler alınıyomuş,hadi hayırlısı,gelsin bebişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
aaaaa hiç görmedim kacırdım demekkiayyyyy,ne yazmışım ben öyle,mutsuz olma yazcaktımmmmmmmmmmmmmm
hayırlısı olsun inşallah.
ya kuzu,kusura bakma yaa,acelem vardı,iş görüşmesine gidiyodumdaondan olmuş.
teşekkür ederim,senenin en şanslısı benim galiba,kaçıncı defa doğum günüm kutlanıyo.
sevtun,o ne kız,batıl inanç,dua okunur ama baştan aşağı falan,gerek yok ki,ver sadakayı,rabbim belalardan korusun,yeterli yani.
göndericem listeyi,herkeşler yapar hem.
dr bebek içinde iyi olabilir,yağlar eridiği için dedi
ah benim fedakar,cefakar akedeşim,gel öpim seni bi
hiç te bile,kaç defasının hepsindede teşekkür ettim,gönderdiğin kartlar içinde teşekkür ettim hemide
yapma yaaaa,ay ne çok sevindim,bölünmüş mü embriyo,yoksa iki tane mi koymuşlardı?
çabık cevap ver,meraktan çatlicam,ayrıca sen gittin mi bugün dr a?
dün değil canım,geçen çarşamba yaptılar kazayı,ama anneciğimin hala ağrıları,sızıları varmış,kemer bağlı olmasa önden fırlarrdık diyo,o kadar sert vurmuş arkadaki.
canım,göndermiş olman çok mutlu edici,görünmesede farketmez
rabbim inşallah bebeişini sana,senide ona kavuşturur.
bersum,maşallah kız,az kalmış,hadi idare edin.
rabbim sağlıklı bir şekilde,kolaylıkla doğum nasib etsin canım,bu arada sana çok yakışmış hamilelik,bence sakın doğumdan sonra zayıflama
gelip geçmişi okurmusun bilmiyorum ama,eşim gelince,sayfayı açık bırakıp,yemek faslına geçmiştim,göremedim
COK ÜZÜLDÜM KIZ ALLAHIM SABIR VERSİN COK ZORDUR EVLAT ACISIelixir sen napıyon nasılsın ya kızlar aslında canım sıkkın mah arkadaş 10 yaşında kızı vardı 8 ay önce tedavi ile 1 kızı daha olmuştu ama geçen dükkana gitmiş eşine bırakmış kızını eşide uyuyakalmış bebek uyanınca babası duymamış yavrum kafasını beşiğin demirlerine sıkıştırmış geri çıkartamamış başımı çekeyim derken iyice sıkışıp alnınıda vurarak nefes alamayınca morarıp ölmüş çok üzüldüm kadın ne zorluklarla doğurdu ama kader mi desek ihmalmi inanın çok canım sıkıldı Allahım herşeyin hayırlısını versin
BİRSENCİM 2 TANE BEBEK KOYDULAR İKİSİDE TUTTUcanım tek yumurtamı koymuşlar yoksa 2 mi nasıl ikiz olmuş ay ne güzel ama
inşallah bebişin tutunur canım
bersum kaç haftalık oldun ya merak ettim dinlen kalkma
egal belkide 2-3 yumurtan vardır ve sırayla çatlamıştır ondan belirgindir çizgi
canım 8 aylık bebekti daha ya
aaaaa hiç görmedim kacırdım demekki
2 embriyo ikiside tutmuş MAŞALLAH amin darısı bizlerin başına İNŞALAH
COK ÜZÜLDÜM KIZ ALLAHIM SABIR VERSİN COK ZORDUR EVLAT ACISI
BİRSENCİM 2 TANE BEBEK KOYDULAR İKİSİDE TUTTU
aleynam çok sevindim canım sen geldin ama ben gidiyorum yarın eşim gececi olduğu için duaya giremezsem kusura bakmayın ebrara söylersiniz şimdiden amin diyim sonra tekrar bakarım hadi iyigeceler kızlar
aleynacım,çok sevindim canım,rabbim sağlıklı bir hamilelik ve doğum nasib etsin inşallah.
Kubi cim,evet varikosel oldu.
aleynacım,çok sevindim canım,rabbim sağlıklı bir hamilelik ve doğum nasib etsin inşallah.
kubi cim,evet varikosel oldu.
hoşgeldin boncuk nasılsınıyıgeceler kızlar
neyse kızlar muhabbetinize doyum olmuyoHepinize hayırlı geceler bol bol bebişler öptüm hepicinizi :80: :80: :80:
kızlar ben gidiyorum,herkeze hayırlı geceler.
ebroşum,derincim,görüşemedik sizinle,gelmediniz bu saat oldu.
boncuk,eşinin dikişler alınıyomuş,hadi hayırlısı,gelsin bebişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
cnm varıkoselın dercesı nasıl tek taraflımı çift taraflımı bızım degerlerde ıyıydı ama olmayınca esım buna bagladı oldu bakalım hayırlısı ınsallah sende verırsın müjdeyı yakındabenim eşimdede varikosel var ama doktor ameliyat gerekmez dedi peki arkadaşın spermiyoğramı iyi değilmiydi off çok kafam karışık eşimin spermiyoğramı 55 milyon hareketlilği ve morfoloji çok güzel varikosel hiç etkilememiş hakkımızda hayırlısı olsun herşeyin
aleynam ıyıyım cnm sen nasılsın ben geldım kacıyor herkes yıne ay ugursuzmuyum neyım[/QUObana cevap verecek yok muuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?