Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

evet canım spermler yakalayamamışsa gebelik olmuyo ama inşallah yakalamışlardır güzel haberini alırız.

evet canım spermler yakalayamamışsa gebelik olmuyo ama inşallah yakalamışlardır güzel haberini alırız.

anladım cnm çok sağol peki sen hamilemisin kardeş geliyo yazmışsın hamileysen duaların geri çevrilmez kübra kardeşini unutma bir parçacık duanda ay ne laf ettim yaa

teşekkür ederim canım,amin inşallah.

anladım cnm çok sağol peki sen hamilemisin kardeş geliyo yazmışsın hamileysen duaların geri çevrilmez kübra kardeşini unutma bir parçacık duanda ay ne laf ettim yaa
evet sgl canım 14 haftaya girdik bebişimle zaten burda herkes birbirine dua eder kimse ayırt edilmez Allahım hayırlısını versin canım ama 2 kiz üçüz olursa daha iyi olur

evet sgl canım 14 haftaya girdik bebişimle zaten burda herkes birbirine dua eder kimse ayırt edilmez Allahım hayırlısını versin canım ama 2 kiz üçüz olursa daha iyi olur

ayyyz or cnm yaaa ben kayın peder ikiz teki herkez benden bekliyo görümcem 4 cüye hamile tek eltim 2 çoçuğu var daha düşünmüyolar ben den çıkcak diyo akrabalarım korkuyorum ne olur ismimi vererrek dua edersen daha kabul olur cnm

kızlar ben gidiyorum,herkeze hayırlı geceler.
ebroşum,derincim,görüşemedik sizinle,gelmediniz bu saat oldu.
boncuk,eşinin dikişler alınıyomuş,hadi hayırlısı,gelsin bebişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

boncuk,eşinin dikişler alınıyomuş,hadi hayırlısı,gelsin bebişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

cnm dikişler derken varikosel ameliyatımı oldu cnm meraklıyım biraz :44:

aaaaa hiç görmedim kacırdım demekki

2 embriyo ikiside tutmuş MAŞALLAH amin darısı bizlerin başına İNŞALAH
COK ÜZÜLDÜM KIZ ALLAHIM SABIR VERSİN COK ZORDUR EVLAT ACISI
BİRSENCİM 2 TANE BEBEK KOYDULAR İKİSİDE TUTTU

aleynam çok sevindim canım sen geldin ama ben gidiyorum yarın eşim gececi olduğu için duaya giremezsem kusura bakmayın ebrara söylersiniz şimdiden amin diyim sonra tekrar bakarım hadi iyigeceler kızlar

aleynacım,çok sevindim canım,rabbim sağlıklı bir hamilelik ve doğum nasib etsin inşallah.
kubi cim,evet varikosel oldu.

aleynam çok sevindim canım sen geldin ama ben gidiyorum yarın eşim gececi olduğu için duaya giremezsem kusura bakmayın ebrara söylersiniz şimdiden amin diyim sonra tekrar bakarım hadi iyigeceler kızlar

aleynacım,çok sevindim canım,rabbim sağlıklı bir hamilelik ve doğum nasib etsin inşallah.
Kubi cim,evet varikosel oldu.

sagolun kızlar iyi geceler bende yarın erkenciyim bende kacıcam

kardelen banada yaz bi ara meil at kız bu rejim listesini

kubi cim,evet varikosel oldu.

benim eşimdede varikosel var ama doktor ameliyat gerekmez dedi peki arkadaşın spermiyoğramı iyi değilmiydi off çok kafam karışık eşimin spermiyoğramı 55 milyon hareketlilği ve morfoloji çok güzel varikosel hiç etkilememiş hakkımızda hayırlısı olsun herşeyin

neyse kızlar muhabbetinize doyum olmuyo hepinize hayırlı geceler bol bol bebişler öptüm hepicinizi :80: :80: :80:

evet cnm yrn alınıyor cok şükürbgnde ovülasyon günüm klomenın etkısı galıba catlıcam agrıdan ama boşa gıtcek

cnm varıkoselın dercesı nasıl tek taraflımı çift taraflımı bızım degerlerde ıyıydı ama olmayınca esım buna bagladı oldu bakalım hayırlısı ınsallah sende verırsın müjdeyı yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…