Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

dün gece bukadar uğraşıp herkesi es geçmeden yazmaya çalıştım gören arkadaşlar var saolsunlar görmüyenlerde var ama oyüzden bugün hiç kimse yazmıycam kusura bakmayın arkadaşlar .

dün gece bukadar uğraşıp herkesi es geçmeden yazmaya çalıştım gören arkadaşlar var saolsunlar görmüyenlerde var ama oyüzden bugün hiç kimse yazmıycam kusura bakmayın arkadaşlar .
hoşgeldin canım gördüm ama kusura bakma kak otur bide yazılıya çalıştık bu kadarı bile tam 3 saatte okumuşum hergün girmesek yandık heralde ben duamı okudum haberin olsun gerçi çıkmadan eklerim

canım benim ikinci çizgininde ilk çizgiyle aynı kalınlıkta ve koyulukta olması lazım benimde öyle oldu ama ikisinide aynı koyulukta yakaladığın zaman 24 ile 48 saat içinde çatlıcak demek mumurtan o zaman çalışçan :)

haklısın hayatım ama işte gönül ferman dinlemiyo dayanamıyorum heyecanlanıyorum umutlanıyorum bekliyorum hayırlısı hepimiz için

daisy garip derdam nasılsınız kız derda kaç haftalık oldunuz 3 lü test yaptırdınmı inşallah sonucun güzel çıkmıştır
iyiyim canım ama çok çok yorgunum arkadaş ameliyat oldu ya bütün gece başındaydım evime yeni geldim eşimde grip onunla ilgilenmem gerek ve 3 saat uyudum sadece biraz ona bakıyım yatıcam hemen yarın sabahta erkenden arkadaşımın yanına gidicem yarın akşam özgürüm ama bol bol okurum geçmişi ve yazarım size

canim dualarimiz seninle insallah,allah yardimcin olsun.ama surekli test yapma istersen,bu kadar panik ve stres seni yipratir,oluruna birak

sagol kayracim,insallah su adetimi ve 7 gunu atlatayim,denemek istiyorum,belki beraber yapariz,ne dersinbundan sonra da insallah incir kuru yapariz canim

hmmm,anladim canim.akintinin olmasi iyiye israret yanii..cok tesekkur ederim desteginize:29

ne guzel renkli renkli yazmissin ebrarcim..ellerine saglik..kimseyi unutmadan,es gecmeden herzaman ki hassasiyetinle cevaplamissincok tesekkurler canim,iyiki varsin

beni tek unutmayan kişisin ebrarım sağol canım
canım elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum sende saol
ablam duanda unutma beni yeter biliyorum zaten herzaman dua ettiğini sende benim duamdasın kuzum .allahım dualarımızı kabul etsin inşallah
canım kıyamam sana her evlilikte olur ufak tefek sorunlar inşallah çabucak çözersiniz kuzum bu ikinci eş olmakla alakalı değil iki farklı insan ve uyumsuzluk elbetteki olur .rabbim gönlüne ferahlık evinede huzur versin canım kardeşim
kuzum banka işleri hep muamma bende akıl sır erdiremem sağlık olsun hallolur inşallah sende sıkma tatlı canını inşallah düzelir herşey .boşver eşin düşünsün niye varlarki zaten
demek ufaklık hala göstermedi kendini yesin teyzesi çok nazlı yaa yeterki sağlıklı olsunda gerisi mühim değil derdam .
canım inşallah karşılaşırda konuşuruz
pelloşum çok saol ağzna sağlık
nedemek düşünücem tabi arkadaşlarımı

semroş valla bende kendimi kaybettim canım ya bukadar yoğunluk olmaz ama oluyo işte
sağlık olsunda napalım

canlarım çok uykusuz olduğum için geçmişi dikkatle okuyamadım ne olur bana kızmayın bütün gece hastanedeydim 3 saat uyudum sadece kocişte hasta daha yeni geldim evime çıkıyorum yarın akşam tüm geçmişi dikkatle okuyup yanıtlarım yazılanları ve yorumlar yaparım ok..

hoşgeldin canım gördüm ama kusura bakma kak otur bide yazılıya çalıştık bu kadarı bile tam 3 saatte okumuşum hergün girmesek yandık heralde ben duamı okudum haberin olsun gerçi çıkmadan eklerim
sağlık olsun birsenim sana bişey demiyorum merak etme sen yne çok güzel yetişiyosun kuzum .
bi bana selam bile yazmamışsın

sungercim sana defalarca yazdım ama sen hiç görmedin geçmişe çok bakmıyosun
yazsaydımda eğer bugün bunu alıntı yapmasaydım yine görmüycektin tatlım .
Neyse şimdi soralım telafı edelim nasılsın?

# sunger
# daisy4489
# birsen29
# ebrar_53

merhaba kizlar nasilsiniz:26::26::26:gecmiste idim anca geldim

bu arada bugun adetimin 5.gunu idi ve kadin doktoruma gittik...ben muayene edecek sandim..doktora bile girmedikhic birsey anlamadim ama,belki hormon testinde böyle oluyordur..

2 tup kan aldilar,ve bir hafta sonra sonuclar bellli olacakmis,,bir ara disarda görunce ben konustum doktorla yani.ve esimin spermelerini gösterdim..dusuk dedi..ilac verdi 37 euro ya aldik..bana adetimin 22.gunu tekrar gelmem gerektigini söyledi:26::26::26::26:bilmiyorum ne yapacak:26::26::26::26:

bende simdilik durumlar bundan ibaret,testin sonucu nasil cikar bilmiyorum:18::18::18::18:

canım çok geçmiş olsun allahım şifa versin git dinlen sen yarın duada olmaya çalış olurmu tatlım

garibim nedemek ben çok severek yazıyorum hepiniz değerlisiniz benim için
Buarada inşallah tahlillerin çok güzel çıkar canım eşin için kullandığınız ilaçda şifa olur umarım

yok ya genelde bakımaya ngayret ediyorum ama görmedim sanırım ne yapayım herkezi bir arda görünce kendi mi göremeyince üzüldüm işteeee ne yapayım normalde pek nazlı değilim ama ne yapayım bu aralar biraz stersten nazlandım sanırım adetime az kaldı acaba ne oldu merakı bi yandan kociş hasta kız hasta işte arab saçı gibi bi hayat annemi özledim vs

daisy garip derdam nasılsınız kız derda kaç haftalık oldunuz 3 lü test yaptırdınmı inşallah sonucun güzel çıkmıştır

iyiyim birsencim sen nasilsin:26::26::26:gecmiste idim görmedim kusura bakma

o guzel renkli renkli yazini,kimseyi ayirmadan hassasiyet ile cevap vermeni görmezlikten gelmek mumkun mu ebrarcimben cevap verdim ama alinti yaptim

SEVTUN için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR.......................20bitti
BONCUK....................15bitti
DERİN.......................15
GARİP.......................20bitti
ELAEZEL...................20bitti
SELİNA....................20bitti
KARDELOŞ................20
DERYA.....................15bitti
TURKUAZ..................15bitti
KARDELEN49..............15bitti
DAİSY......................15bitti
ELİXSİR....................15bitti
YETER......................15bitti
SUNGER....................10bitti
KARDELENBHR............10bitti
NANELİŞKR................10bitti
DERDA......................10bitti
PELİN.......................10bitti
TOSTİ......................10bitti
HATİCE.....................10bitti
BİRSEN.....................10bitti
TUĞÇE......................13

GARİP için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR.......................20bitti
BONCUK....................15bitti
DERİN.......................15
SEVTUN....................20bitti
ELAEZEL....................20bitti
KARDELOŞ.................20
SELİNA.....................20bitti
DERYA......................15bitti
DAİSY.......................15bitti
TURKUAZ...................15bitti
KARDELEN49...............15bitti
ELİXSİR.....................15bitti
YETER.......................15bitti
SUNGER.....................10bitti
KARDELENBHR.............10bitti
NANELİŞKR.................10bitti
TOSTİ.......................10bitti
PELİN........................10bitti
DERDA.......................10bitti
BİRSEN......................10bitti
HATİCE......................10bitti
TUĞÇE.......................13

sende bizim icin degerlisin unutma,belki yeniyim aranizda,sizin aranizda kurdugunuz dostluklara yetisemem belki ama inanin sizi tanidigim gunden beri,vakit buldukca girmeye calisiyorum sizin kadar aktif olamasamda,ve seviyorum sizi,degerlisiniz benim icin hepiniz

bu arada sevtundan bir haber yok yaaa:26::26::26::26::26:

sağlık olsun canım ALLAHIM şifa versin yavruna ve eşine
inşallah adet olmazsın bukadar sıkıntı yapma allahım evladına hayırlı ömür versin
ii geceler kızlar ben geldim nasılsınız
peloşum hoşgeldin kuzum
iyiyim birsencim sen nasilsin:26::26::26:gecmiste idim görmedim kusura bakma

o guzel renkli renkli yazini,kimseyi ayirmadan hassasiyet ile cevap vermeni görmezlikten gelmek mumkun mu ebrarcimben cevap verdim ama alinti yaptim

yok kuzum yazdığını gördüm zaten sende çok incesin tatlışım

selam canım inşallah iyi sonuçlar alırsın merak ettim niye 22. gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…