Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar maya tüp bebk merkezinde bir form var lütfem doldurun birçifte ücretsiz yüp bebk çeklişi varmış

o kadar tatlı bebiş unutulur mu maviş maviş:)
ohh ne güzel ya ben zaten anca işten çıktıktan sonra kullanırım o tarz şeyleri iş yerinde gidemem wc ye sıksık
normalde bile utanıyorum...
ben bi bakem varmıymış nasıl bişeymiş bi tek bitkimi yoksa karışık mı?Sinameki olabilir mi acaba o da öyle yapıyor çünkü...

cnm çok acele ediyorsun bekle biraz stres yapma lütfen şimdiden belli olmaz ki...

slm kızlar ben geldim
selammm hoşgeldinnn

kızlar maya tüp bebk merkezinde bir form var lütfem doldurun birçifte ücretsiz yüp bebk çeklişi varmış

wayyy süpermiş

bana mail gelmiş te haber vereyim dedim belkimmm
Yol arakadaşlarımdan birine çıkar dedim
Neden olmasın

dimi mavişş mavişş melek gibin aynı

araştır bir cnm çalısıyorsan zor olurr ben evdeyim ya erken içimişim erken basladı ağrılarımm

devamlı abdest almak zorunda kalıyom

arkadaşlar ben regl olmadım hala :)) ama düşünmemek için elimden geleni yapıyorum :)) gerçi bugün düşünmeye pek vaktim yoktu hep uyudummmm :))
fakat arkadaşım var dr , belki yumurtlama zamanında döllenmemişsindir daha sonra döllenmişsindir o yüzden idrarda çıkmamıştır dedi...kan yaptır dedi :))) bende bugün gidecektim ama tüm gün uyudum,bir evi süpürdüm sanki yıllık temizlik yapmışım gibi yoruldum,sızdım. Yarın test yaptıracağım inş :))

canım bencede kandan baktır en kesini öyle olur
inşşşşşşş

canım ben okudum ayetel kürsileri ekledim sana zahmet olmasın diye one cektim listeyi
ebrarım allaha şükür iyiyim canım sagol beni düşündügün icin sende iyisindir inş bu arada ne güzel yazmışsın renkli renkli eline saglık hicbirimizide unutmamışsın bitanem cok öpüyorum seni:81::81:
canım üzülme ya olur eşler arsında öyle şeyler bizde de oluyo ama sonra barışıyoruz... tabi iki taraf inatcı olunca farklı oluyo ben alttan almam ama eşim barışmadan peşimi bırakmaz bı tarafın alttan alması gerekiyo tatlım... kötü şeylerde düşünme inş eşinle aran en kısa zamanda düzelir hatta eskisinden daha iyi olur...dualarım seninle
canım bebişin saglıklıklı olsunda cinsiyetini sonrada ögrenirsin senide öpüyorum derdacım kendine iyi bak
canım bu kadar stres yapma inş bebişin sana tutuncak ve sende bizlere hayırlısıyla güzel haberler verceksin üzme kendini tamammı öptüm tatlım...
pelinim h.g cnm nasılsınn

canım iyiyim allaha şükür gecmişe bakarken kacırdım seni galiba sende iyisindir inş agrıların nasıl oldu

ay maşallah allahım uzun ömür versin allahım size bağışlasın
amin canım allah rağzı olsun

allah rağzı olsun canım çok şükür iyi kuzum sen nerelerdesin şekerim hiç karşılaşamıyoruz

bakın nasıl telafi ettim hatamı yeni bir tarz yaptım
süpersin süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben 1 kilo verdim bende bir ot var onla istediğim gibi yiğiyorum ama o ot sayesinde kilo verebiliyorum cok şükürr
ne otu kız o
:26:

Son düzenleme:
sorma ağrım yine azdı yaaa

kıss ben zayıflama otu die alıyoeum aktardan adı yok ama ordan baska yerden aldıklarım işe yaramıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…