Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

amiiin canım bu dua sadece bebek için değil sıkıntılarından kurtulamana vesile olur inşallah.Bikaç gün sonra kıyamam ben kocişime diye yazarsın sen barışırsınız bence

amin amin amin Rabbim sevtunumuzun yuvasından mutluluğu huzuru sağlığı eksik etmesin bebişlerle yaşlanmak nasip etsin inş.
saol canım allah razı olsun.kalbinden geçenler yeter canım.

amin amin aminn Rabbim garip arkadaşımıza hayırlı evlatlar nasip etsin,tez zamanda kucağını doldursun inş.

evet bıtanem zaten cok takmıyorum hanı bı ıslem yapmadan kapatmak zorunda kalırsa bosuna beklemıs olurum ıkı ay da ondan endıselendım bıtanem sanıvalarında basarılar kuzum benım artık takmıyorum zaten beklemeye alıstım galıba ınsallah denemelere basladıktan sonra rabbım bekletmez
canım cok mutlu oldum testlerın kotu cıkması cok moral bozucu oluyo ben bu yuzden tam bır ay beklemıstım canım hemde gece gunduz aglayarak gelsın pasa artık saglıkl sıhhatlı ınsalah

amın amın garıpcım duana tum kalbımle amın dıyorum canım

sevtunum ben de seni merak etmiştim canım...üzülme lütfen olur eşler arasında öyle tartışmalar inş en kısa zamanda düzelir aranız canım rabbim huzur ve mutluluk versin size...

napıyım kuzum hoşuma gitti yav hayatımız renklensin azcuk
hayırlı cumalar kızlar
,nasılsınız?

hoşgeldin kanka nasılsın gökcem nasıl özledim nerelerdesin bakıyım

SELİNAM dua bu hafta elixsir ve sungere onu ertelemek olmaz şimdi canım daha sonraki hafta düşünebiliriz güzel bir fikir

aman olsun derdi bu olsun walla nasılsa öğrenecekler sağlıklı olsunlar da cinsiyet en son düşünülcek sey

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 1 ziyaretçi)

ebrar_53 kardelen49+ tugcal+ pelin67+ KAYRAM29+ banu145145 turkuaz+ SeLiNa23+ way+

maşallah duamız kalabalık oldu

kardelenim nasılsın kuzum?

turkuaz pelin67 tugcal ebrar_53+ gulum06 KAYRAM29
hayırlı cumalar arkadaşlar nasılsınız
sağol cnm sanada hayırlı cumalar,çok şükür sen nasılsın sınav ne zamandı?
ay kuzum ne kusuru ask olsun hıc ole sey yaparmıyım bende aynı durumdayım aman bıtırdım ıslerı

sevindim tugcem gözümüz aydın :)renkli ultrasona girince bize de göster paşanın resmini olar mı?

ebrar abla hepimize nazar değiyo herhalde bu hafta duayı topikteki herkese niyetle yapsak üzerimizdeki kara bulutlar gitsin yaa..
ay eveet ya hakikaten hee

hayırlı cumalar kızlar
,nasılsınız?
hayırlı cumalar gökcemm,sağolasın sen nasılsın minnakıımız nasıl?
hoşgeldin canım sanada hayırlı cumalar ben iyiyim sagol sen nasılsın

duaya yürekten amin diyorum rabbim sevtunumuza inş hayırlısıyla saglıklı bir bebiş verir...

bende iyiyim bitanem sagol...
peloşumm tattlım iyisin sende inşaallahh kuzumm

Son düzenleme:
hoşgeldin canım sanada hayırlı cumalar ben iyiyim sagol sen nasılsın

Duaya yürekten amin diyorum rabbim sevtunumuza inş hayırlısıyla saglıklı bir bebiş verir...

Bende iyiyim bitanem sagol...
ıyı ol tatlım rahatsızlıgın gectımı

renklensın bıtanme renklensın kım tutar bzı tıckerımı begendınmı

evet canım anlayabiliyorum dün yüreğim ağzımda gittim hastaneye bir de beni korkuttular 3lü tarama testi hatalı sonuç veriyor temiz olsa bile riskli çıkabilir dr amniyo isteyebilir diye önceki gece rüyalarıma girmişti walla amniyo olcakmışım bebeğim ölcekmiş falan... neyse ki temiz çıktı da dr gerek yok amniyoya dedi çok rahatladım Rabbim bilir tabi en doğrusunu hepimize sağlıklı sıhhatlı evlatlar nasip etsin inşallah....

amiiin inş.Garip arkadaşımızda en yakın zamanda bebeğine kavuşur

eğer foto verirse gösteririrm tabi kuşum bizim dr cd veriyor hep...

BEBEK BEKLEME SÜRELERİMİZ
BANU.........11 YILokundu
EBRAR........10 YIL okundu
SEVTUN.......10 YIL okundu
YETER........7 YIL okundu
DERİN.........5 YIL okundu
BULUT.........5 YIL okundu (hamiş)
KARDELEN49.....5 YIL okundu
GÜLTAMER.......5 YIL okundu
SAMYELİ.......4 YIL okundu
KARDELEN......3 YIL okundu
ALEYNA........3 YIL okundu
KARDELENBHR....3 YIL okundu
ADEMİLEHATİCE..3 YIL okundu
BİRSEN........2,5 YILokundu (hamiş)
GÜNEYCANAN....2,5 YIL okundu
SUNGER........2,5 YIL
GARİP.........2 YIL okundu
NANELİŞEKER...2 YILokundu
TURKUAZ.......2 YIL okundu
DERDA.........2 YIL okundu(hamiş)
HALE..........2 YIL okundu
DAISY.........1,5 YIL
TOSTİ.........1,5 YIL okundu
TUĞÇE.........1,5 YIL okundu (hamiş)
BONCUK........1,5 YIL okundu
MİRANDA.......17 AYokundu
ELAEZEL.......16 AY okundu
PELİN.........1 YIL okundu
AFED..........11 AY okundu
KAYRA.........10 AY OKUNDU
LEYLAMECNUN.....6 ay okundu(hamiş)
SELİNA..........9 ay okundu
ELİXSİR.........7 AY​

kızlar kacıyorum bi bakayım dedim kociş var bugün o istiyo birazdan gelirim byyyyyyyyyyyyy

ebrarcım iyiyim canım sağol aynı bildiğin gibi:))

Kayram tickerı yaparken dediğimimi denedin nasıl yaptın

Tuğçal testler iyi çıkmış sevindim.Ya ben hamile kalırsam nasip olursa o testleri yaptırmıycam güvenmiyorum ben onlara.Sadece insanın kafasını bulandırıyo bide bolca stresi var bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…