YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ SEVTUNUMUZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
amin amin amin Rabbim sevtunumuzun yuvasından mutluluğu huzuru sağlığı eksik etmesin bebişlerle yaşlanmak nasip etsin inş.
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ SEVTUNUMUZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
saol canım allah razı olsun.kalbinden geçenler yeter canım.kayram durumun biraz netlik kazanmış sevindim.Bence laparoskopide müdahale etmeden kapatırsa korunmana gerek kalmaz ama en doğru bilgiyi yine dr verir tabi.Bebeğinin sağlıkla gelmesine vesile olacaksada bekle yani nolcak 2 ay sonra gelsin ama sağlıklı gelsin canım.
Selina eşinle barışmana sevindim canım yorum yazamadım ama okudum.
Arkadaşlar hafta sonu sınavım var o yüzden yazmıyorum bu ara.Ama okuyorum kim ne durumda hepinizden haberim var hee ona göre
amin amin aminn Rabbim garip arkadaşımıza hayırlı evlatlar nasip etsin,tez zamanda kucağını doldursun inş.
YA RABBİ
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ GARİBİMİZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
evet bıtanem zaten cok takmıyorum hanı bı ıslem yapmadan kapatmak zorunda kalırsa bosuna beklemıs olurum ıkı ay da ondan endıselendım bıtanem sanıvalarında basarılar kuzum benım artık takmıyorum zaten beklemeye alıstım galıba ınsallah denemelere basladıktan sonra rabbım bekletmezkayram durumun biraz netlik kazanmış sevindim.bence laparoskopide müdahale etmeden kapatırsa korunmana gerek kalmaz ama en doğru bilgiyi yine dr verir tabi.bebeğinin sağlıkla gelmesine vesile olacaksada bekle yani nolcak 2 ay sonra gelsin ama sağlıklı gelsin canım.
Selina eşinle barışmana sevindim canım yorum yazamadım ama okudum.
Arkadaşlar hafta sonu sınavım var o yüzden yazmıyorum bu ara.ama okuyorum kim ne durumda hepinizden haberim var hee ona göre
canım cok mutlu oldum testlerın kotu cıkması cok moral bozucu oluyo ben bu yuzden tam bır ay beklemıstım canım hemde gece gunduz aglayarak gelsın pasa artık saglıkl sıhhatlı ınsalahturkuazcım sonuçları sormuşsun tatlım dün aldım çok şükür temiz çıktı risk yok çok güzel sonuçlar dedi dr umuz... 2 hafta sonra da 4lü tarama testi ve ayrıntılı ultrason yapılacak onları da atlattık mı inşallah baya rahatlıcaz... Sağol tatlım düşündüğün için...
Bu arada derdanın nesi var ebroşum sen sıkma canını falan demişsin bebekle ilgili bir sorun mu var??? Sen nasılsın tatlım???
[ımg]http://www.mevlanabilgisayar.com/besmele.gif[/ımg]
ya rabbi
dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı rahmeten lil'a lemin, resü ı-i ekrem ve nebiyy-i muhterem seyyidina-ebe'l-kaasım muhammed mustafa sallallahü aleyhi ve sellem efendimiz ve o'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim acizce.dilim anca buna yetiyor.allahım sen dünyada da ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide anne-babalarımıza hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.muhakkak sen dualara en güzel şekilde icabet edensin.bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
rabbim! Bak ellerimde hiç bişey yok ..ellerimde sadece yok var..ve ben yoktan
var ettigin bu ellerle senin sonsuz keremine el acmış duadayım..çünkü
ben de var yok sende ise yok yok ... Ve bu yoklugumla varınla himaye et
ve dualarına beni de ekleyenlerin dualarını kabul et {amin }
allahım güzel arkadasımız garibimize katından hayırlı evlat nasip et...eli ayagı düzgün,saglıklı sıhhatli,dinine baglı,vatanını seven,anne babasına saygılı çok tatlı bir evlat nasip et...sana açılan ellerimizi boş çevirme rabbim..yanlız senden bekler yanlız senden dileniriz...yüregi gibi güzel arkadasıma hayırlı bir nesil ver,bütün sıkıntılarını gider ,hayırlısıyla bu ay hamile kalmasını nasip et yarabbim.okuduğumuz ayetel kürsileri vesile kıl.
Arkadaşımız her daraldığında yar ve yardımcısı ol senin herşeye gücün yeter ..amin...
Amin amin amin ya muin binlerle nihayetsiz amin
es-salatu ves-selamu ala rasulüna muhammedin ve ala alihi vesahbibihi ecmain
vel-hamdülillahi rabbil-alemin
sana da hayırlı cumalar bıtanem ıyıyım kendı adıma sen nasılsın
amın amın amın mılyonlarca kez amın ınsallah bebegın bır an once gelır ve bı daha hıc gıtmez kuzu:26::26::26::26:
Abla bu arada sen baya sardın bu ortalama ısıne heeeee
hayırlı cumalar kızlar
,nasılsınız?
kuzum çok şükür herşey yolundaymış çok sevindim darısı diğer testlere inşallah .inanıyorum herşey çok güzel olucak
derdamın bişeyi yok kuzum bebiş cinsiyetini göstermemiş sadece okadar çok şükür ondada herşey yolundaymış
ben iyiyimbalım aynı bildiğin gibi işte
sağol cnm sanada hayırlı cumalar,çok şükür sen nasılsın sınav ne zamandı?turkuaz pelin67 tugcal ebrar_53+ gulum06 KAYRAM29
hayırlı cumalar arkadaşlar nasılsınız
ay kuzum ne kusuru ask olsun hıc ole sey yaparmıyım bende aynı durumdayım aman bıtırdım ıslerı
sevindim tugcem gözümüz aydın :)renkli ultrasona girince bize de göster paşanın resmini olar mı?turkuazcım sonuçları sormuşsun tatlım dün aldım çok şükür temiz çıktı risk yok çok güzel sonuçlar dedi dr umuz... 2 hafta sonra da 4lü tarama testi ve ayrıntılı ultrason yapılacak onları da atlattık mı inşallah baya rahatlıcaz... sağol tatlım düşündüğün için...
bu arada derdanın nesi var ebroşum sen sıkma canını falan demişsin bebekle ilgili bir sorun mu var??? sen nasılsın tatlım???
ay eveet ya hakikaten heeebrar abla hepimize nazar değiyo herhalde bu hafta duayı topikteki herkese niyetle yapsak üzerimizdeki kara bulutlar gitsin yaa..
hayırlı cumalar gökcemm,sağolasın sen nasılsın minnakıımız nasıl?hayırlı cumalar kızlar
,nasılsınız?
peloşumm tattlım iyisin sende inşaallahh kuzummhoşgeldin canım sanada hayırlı cumalar ben iyiyim sagol sen nasılsın
duaya yürekten amin diyorum rabbim sevtunumuza inş hayırlısıyla saglıklı bir bebiş verir...
bende iyiyim bitanem sagol...
ıyı ol tatlım rahatsızlıgın gectımıhoşgeldin canım sanada hayırlı cumalar ben iyiyim sagol sen nasılsın
Duaya yürekten amin diyorum rabbim sevtunumuza inş hayırlısıyla saglıklı bir bebiş verir...
Bende iyiyim bitanem sagol...
Napıyım kuzum hoşuma gitti yav hayatımız renklensin azcuk
hoşgeldin kanka nasılsın gökcem nasıl özledim nerelerdesin bakıyım
selinam dua bu hafta elixsir ve sungere onu ertelemek olmaz şimdi canım daha sonraki hafta düşünebiliriz güzel bir fikir
evet bıtanem zaten cok takmıyorum hanı bı ıslem yapmadan kapatmak zorunda kalırsa bosuna beklemıs olurum ıkı ay da ondan endıselendım bıtanem sanıvalarında basarılar kuzum benım artık takmıyorum zaten beklemeye alıstım galıba ınsallah denemelere basladıktan sonra rabbım bekletmez
canım cok mutlu oldum testlerın kotu cıkması cok moral bozucu oluyo ben bu yuzden tam bır ay beklemıstım canım hemde gece gunduz aglayarak gelsın pasa artık saglıkl sıhhatlı ınsalah
amın amın garıpcım duana tum kalbımle amın dıyorum canım
YA RABBİ
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ GARİBİMİZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
sağol cnm sanada hayırlı cumalar,çok şükür sen nasılsın sınaz ne zamandı?
sevindim tugcem gözümüz aydın :)renkli ultrasona girince bize de göster paşanın resmini olar mı?
ay eveet ya hakikaten hee
hayırlı cumalar gökcemm,sağolasın sen nasılsın minnakıımız nasıl?
peloşumm tattlım iyisin sende inşaallahh kuzumm
kızlar kanda sonucumu aldım negatifffffffffffff çok üzgünüm
Kızlar kanda sonucumu aldım negatifffffffffffff çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?