evet canım anlayabiliyorum dün yüreğim ağzımda gittim hastaneye bir de beni korkuttular 3lü tarama testi hatalı sonuç veriyor temiz olsa bile riskli çıkabilir dr amniyo isteyebilir diye önceki gece rüyalarıma girmişti walla amniyo olcakmışım bebeğim ölcekmiş falan... Neyse ki temiz çıktı da dr gerek yok amniyoya dedi çok rahatladım rabbim bilir tabi en doğrusunu hepimize sağlıklı sıhhatlı evlatlar nasip etsin inşallah....
eğer foto verirse gösteririrm tabi kuşum bizim dr cd veriyor hep...
öyle tabi balım sağlıklı olsunlardagerisi mühim değilaman olsun derdi bu olsun walla nasılsa öğrenecekler sağlıklı olsunlar da cinsiyet en son düşünülcek sey
hoşgeldin canım hayırlı cumalarslm hayırlı cumalar nasılsınız bi bakayım dedim kalabalığız bugün
yapmayaa daha erken ama bence yapmamalıydın normalde 12.gün yapılıyokızlar kanda sonucumu aldım negatifffffffffffff çok üzgünüm
çok hoş bitanem gle güle kullan uğurlu gelir inşallah sana bebişde gelir hemenıyı ol tatlım rahatsızlıgın gectımı
renklensın bıtanme renklensın kım tutar bzı tıckerımı begendınmı
evet canım anlayabiliyorum dün yüreğim ağzımda gittim hastaneye bir de beni korkuttular 3lü tarama testi hatalı sonuç veriyor temiz olsa bile riskli çıkabilir dr amniyo isteyebilir diye önceki gece rüyalarıma girmişti walla amniyo olcakmışım bebeğim ölcekmiş falan... Neyse ki temiz çıktı da dr gerek yok amniyoya dedi çok rahatladım rabbim bilir tabi en doğrusunu hepimize sağlıklı sıhhatlı evlatlar nasip etsin inşallah....
ebrarcım iyiyim canım sağol aynı bildiğin gibi:))
Kayram tickerı yaparken dediğimimi denedin nasıl yaptın
Tuğçal testler iyi çıkmış sevindim.Ya ben hamile kalırsam nasip olursa o testleri yaptırmıycam güvenmiyorum ben onlara.Sadece insanın kafasını bulandırıyo bide bolca stresi var bence
iyiyim bitanem cok sagol sen nasılsın canımsağol cnm sanada hayırlı cumalar,çok şükür sen nasılsın sınaz ne zamandı?
sevindim tugcem gözümüz aydın :)renkli ultrasona girince bize de göster paşanın resmini olar mı?
ay eveet ya hakikaten hee
hayırlı cumalar gökcemm,sağolasın sen nasılsın minnakıımız nasıl?
peloşumm tattlım iyisin sende inşaallahh kuzumm
hoşgeldin canım evet kalabalık oldu duamız inş kabul olur nasılsın bu arada tatlım...slm hayırlı cumalar nasılsınız bi bakayım dedim kalabalığız bugün
bitanem üzülme lütfen hayırlısı olsun inş ummadıgın bi zamanda gelir bebişin hayırlısıylaKızlar kanda sonucumu aldım negatifffffffffffff çok üzgünüm
ıyı ol tatlım rahatsızlıgın gectımı
renklensın bıtanme renklensın kım tutar bzı tıckerımı begendınmı
evet canım senın dedıgın gıbı yaptım saol kusummmmebrarcım iyiyim canım sağol aynı bildiğin gibi:))
kayram tickerı yaparken dediğimimi denedin nasıl yaptın
tuğçal testler iyi çıkmış sevindim.ya ben hamile kalırsam nasip olursa o testleri yaptırmıycam güvenmiyorum ben onlara.sadece insanın kafasını bulandırıyo bide bolca stresi var bence
kızlar,cumanız mübarek olsun.. Rabbim dualarımızı kabul etsin..
şu mübarek günde duamızı kabul et rabbim.
canım o temız cıkanlar ıcın degıl mesela bende sorun cıkmıstı ama sonradan olmadıgını ogrendık ama amnıyosentezle degılayrntılı ultrasonda canım bu yuzden ınsallah ayrıntılı ultrasonunuzda cok ıyı cıkarda ıcın ıyıce rahat eder
bu arada o ne gusel dr mus yaaa cd daha ıyı valla keske ole bı dr da ben bulsam tabııı hamıle kalmayı becerebılırsem:26:
benim düşüklerim olduğu için dr hepsini yapalım kafamız rahat etsin dedi.... tabii stressli bir süreç en doğru karararı kendin vereceksin canım....
Kızlar kanda sonucumu aldım negatifffffffffffff çok üzgünüm
tamam canım güle gülekızlar kacıyorum bi bakayım dedim kociş var bugün o istiyo birazdan gelirim byyyyyyyyyyyyy
canım aynı düşünüyoruz galiba bende hiç düşünmüyorum yaptırmayıebrarcım iyiyim canım sağol aynı bildiğin gibi:))
kayram tickerı yaparken dediğimimi denedin nasıl yaptın
tuğçal testler iyi çıkmış sevindim.ya ben hamile kalırsam nasip olursa o testleri yaptırmıycam güvenmiyorum ben onlara.sadece insanın kafasını bulandırıyo bide bolca stresi var bence
semoş naber kuzu hayırlı cumalarkızlar,cumanız mübarek olsun.. Rabbim dualarımızı kabul etsin..
şu mübarek günde duamızı kabul et rabbim.
hoşbulduk kızlar
gökcenaz da iyi teyzeleri uyuyo şuan birazdan uyanır galiba:) turkuazcım sen neler yapıysun iyimisin
ebroşum bende özledim yaa bakam dedim napıyonuz die ama şuan midem bulanıyo yaa
banucum üzüldüm canım elden bişey gelmiyo umarım tez vakitte hamile kalırsın
tesekkur ederım ablacım ınsallah dedıgın gıbı olurrrröyle tabi balım sağlıklı olsunlardagerisi mühim değil
hoşgeldin canım hayırlı cumalar
yapmayaa daha erken ama bence yapmamalıydın normalde 12.gün yapılıyo
hayırlısı olsun banucum ya
çok hoş bitanem gle güle kullan uğurlu gelir inşallah sana bebişde gelir hemen
oy kıyamam sana sıkma kendini kuzum çok şükür bişey çıkmamış
allahım hiç korkutmasın sizi
ıyı yapmıssın canım tabıkı ama ben yanlıs sonuc alanlardan oldugum ıcın zamanında ben de yaptırmayı dusunmuyorum sadece rahım boyunu sureklı olcturmeyı dusunuyorum ense kalınlıgını dr ıstemesen de olcuyo zatenbenim düşüklerim olduğu için dr hepsini yapalım kafamız rahat etsin dedi.... Tabii stressli bir süreç en doğru karararı kendin vereceksin canım....
cok sevındım canım atlatmana bıda ha gelmesın ınsallah tesekkur ederım cok sevındım begendıgınızeiyiyim bitanem cok sagol sen nasılsın canım
Hoşgeldin canım evet kalabalık oldu duamız inş kabul olur nasılsın bu arada tatlım...
Bitanem üzülme lütfen hayırlısı olsun inş ummadıgın bi zamanda gelir bebişin hayırlısıyla
Cok sagol tatlım sordugun icin iyiyim allaha şükür bu arada tickerine bayıldım cok güzel olmuş canım
hoşbulduk kızlar
gökcenaz da iyi teyzeleri uyuyo şuan birazdan uyanır galiba:) turkuazcım sen neler yapıysun iyimisin
tamam canım güle güle
canım aynı düşünüyoruz galiba bende hiç düşünmüyorum yaptırmayı
zaten yeterince stresliyiz bide onun stresini kaldıramam gbi geliyo
aslında yapılmasında fayda var elbette işte gelde bu yüreğe anlat
semoş naber kuzu hayırlı cumalar
şükür kavuşturana
ben o bıcırı yerim
hayırdır kanka hamilemisin yoksam niye bulanıyo miden
hoşbulduk kızlar
İnşallah canımiyiyim bitanem cok sagol sen nasılsın canım
hoşgeldin canım evet kalabalık oldu duamız inş kabul olur nasılsın bu arada tatlım...
bitanem üzülme lütfen hayırlısı olsun inş ummadıgın bi zamanda gelir bebişin hayırlısıyla
cok sagol tatlım sordugun icin iyiyim allaha şükür bu arada tickerine bayıldım cok güzel olmuş canım
Değişirmi acaba ama sanmamaaaa banu bende çok üzüldüm yaaa.Yinede belli olmaz belki bikaç gün sonra değişir sonuç hemen bırakma kendini
Tutamadım yaptım şimdi salya sümük ağlıyorumöyle tabi balım sağlıklı olsunlardagerisi mühim değil
Yok canım bir taneydi zaten yumurtamcanım üzülme yaaaa dondurulmuşlarınız yok mu onlarla yeniden denersiniz....
Yok canım ne biliyim ama sanmamcanım ne dıyecegımı bılemıyorum umarım daha erken oldugu ıcın negatıf cıkmıstır bu arada dondurulmus embrıyonuz varmıydı onlarla denersın olmazsa bıtanem yaa
cnm ya sen çok acele ediyorsun bekle biraz,dinlenmene bak sen daha kesin bişe yok ortada anca 12.güden sonra belli olur
Benimde düşüklerim var tatlım ondan diyorum zaten.Bizim gebelikler stresli zaten bide o testlerle iyice gerilirim heralde.Tuğçecim senin kaç düşüğün vardı bide kan pıhtılaşman varmıydı yada sebep neydi.Şu an ilaç alıyomusun canım sana zahmet kısaca anlatırmısın
hoşbulduk kızlar
İnşallah canımiyiyim bitanem cok sagol sen nasılsın canım
hoşgeldin canım evet kalabalık oldu duamız inş kabul olur nasılsın bu arada tatlım...
bitanem üzülme lütfen hayırlısı olsun inş ummadıgın bi zamanda gelir bebişin hayırlısıyla
cok sagol tatlım sordugun icin iyiyim allaha şükür bu arada tickerine bayıldım cok güzel olmuş canım
Değişirmi acaba ama sanmamaaaa banu bende çok üzüldüm yaaa.Yinede belli olmaz belki bikaç gün sonra değişir sonuç hemen bırakma kendini
Tutamadım yaptım şimdi salya sümük ağlıyorumöyle tabi balım sağlıklı olsunlardagerisi mühim değil
Yok canım bir taneydi zaten yumurtamcanım üzülme yaaaa dondurulmuşlarınız yok mu onlarla yeniden denersiniz....
Yok canım ne biliyim ama sanmamcanım ne dıyecegımı bılemıyorum umarım daha erken oldugu ıcın negatıf cıkmıstır bu arada dondurulmus embrıyonuz varmıydı onlarla denersın olmazsa bıtanem yaa
cnm ya sen çok acele ediyorsun bekle biraz,dinlenmene bak sen daha kesin bişe yok ortada anca 12.güden sonra belli olur
tamam canım güle güle
canım aynı düşünüyoruz galiba bende hiç düşünmüyorum yaptırmayı
zaten yeterince stresliyiz bide onun stresini kaldıramam gbi geliyo
aslında yapılmasında fayda var elbette işte gelde bu yüreğe anlat
semoş naber kuzu hayırlı cumalar
şükür kavuşturana
ben o bıcırı yerim
hayırdır kanka hamilemisin yoksam niye bulanıyo miden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?