Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

eğer foto verirse gösteririrm tabi kuşum bizim dr cd veriyor hep...

canım o temız cıkanlar ıcın degıl mesela bende sorun cıkmıstı ama sonradan olmadıgını ogrendık ama amnıyosentezle degılayrntılı ultrasonda canım bu yuzden ınsallah ayrıntılı ultrasonunuzda cok ıyı cıkarda ıcın ıyıce rahat eder
bu arada o ne gusel dr mus yaaa cd daha ıyı valla keske ole bı dr da ben bulsam tabııı hamıle kalmayı becerebılırsem:26:

aman olsun derdi bu olsun walla nasılsa öğrenecekler sağlıklı olsunlar da cinsiyet en son düşünülcek sey
öyle tabi balım sağlıklı olsunlardagerisi mühim değil
slm hayırlı cumalar nasılsınız bi bakayım dedim kalabalığız bugün
hoşgeldin canım hayırlı cumalar
kızlar kanda sonucumu aldım negatifffffffffffff çok üzgünüm
yapmayaa daha erken ama bence yapmamalıydın normalde 12.gün yapılıyo
hayırlısı olsun banucum ya
ıyı ol tatlım rahatsızlıgın gectımı

renklensın bıtanme renklensın kım tutar bzı tıckerımı begendınmı
çok hoş bitanem gle güle kullan uğurlu gelir inşallah sana bebişde gelir hemen

oy kıyamam sana sıkma kendini kuzum çok şükür bişey çıkmamış
allahım hiç korkutmasın sizi

benim düşüklerim olduğu için dr hepsini yapalım kafamız rahat etsin dedi.... tabii stressli bir süreç en doğru karararı kendin vereceksin canım....

aaaa banu bende çok üzüldüm yaaa.Yinede belli olmaz belki bikaç gün sonra değişir sonuç hemen bırakma kendini

iyiyim bitanem cok sagol sen nasılsın canım
slm hayırlı cumalar nasılsınız bi bakayım dedim kalabalığız bugün
hoşgeldin canım evet kalabalık oldu duamız inş kabul olur nasılsın bu arada tatlım...
Kızlar kanda sonucumu aldım negatifffffffffffff çok üzgünüm
bitanem üzülme lütfen hayırlısı olsun inş ummadıgın bi zamanda gelir bebişin hayırlısıyla
ıyı ol tatlım rahatsızlıgın gectımı

renklensın bıtanme renklensın kım tutar bzı tıckerımı begendınmı

cok sagol tatlım sordugun icin iyiyim allaha şükür bu arada tickerine bayıldım cok güzel olmuş canım

hoşbulduk kızlar
gökcenaz da iyi teyzeleri uyuyo şuan birazdan uyanır galiba:) turkuazcım sen neler yapıysun iyimisin
ebroşum bende özledim yaa bakam dedim napıyonuz die ama şuan midem bulanıyo yaa
banucum üzüldüm canım elden bişey gelmiyo umarım tez vakitte hamile kalırsın

evet canım senın dedıgın gıbı yaptım saol kusummmm
Bu arada bende senın gıbı dusunuyorum
kızlar,cumanız mübarek olsun.. Rabbim dualarımızı kabul etsin..
şu mübarek günde duamızı kabul et rabbim.

sana da hayrlı cumalar canım

inşallah canım inşallah....

benim düşüklerim olduğu için dr hepsini yapalım kafamız rahat etsin dedi.... tabii stressli bir süreç en doğru karararı kendin vereceksin canım....

Benimde düşüklerim var tatlım ondan diyorum zaten.Bizim gebelikler stresli zaten bide o testlerle iyice gerilirim heralde.Tuğçecim senin kaç düşüğün vardı bide kan pıhtılaşman varmıydı yada sebep neydi.Şu an ilaç alıyomusun canım sana zahmet kısaca anlatırmısın

kızlar kacıyorum bi bakayım dedim kociş var bugün o istiyo birazdan gelirim byyyyyyyyyyyyy
tamam canım güle güle
canım aynı düşünüyoruz galiba bende hiç düşünmüyorum yaptırmayı
zaten yeterince stresliyiz bide onun stresini kaldıramam gbi geliyo
aslında yapılmasında fayda var elbette işte gelde bu yüreğe anlat
kızlar,cumanız mübarek olsun.. Rabbim dualarımızı kabul etsin..
şu mübarek günde duamızı kabul et rabbim.
semoş naber kuzu hayırlı cumalar
şükür kavuşturana

ben o bıcırı yerim
hayırdır kanka hamilemisin yoksam niye bulanıyo miden

tesekkur ederım ablacım ınsallah dedıgın gıbı olurrrr
benim düşüklerim olduğu için dr hepsini yapalım kafamız rahat etsin dedi.... Tabii stressli bir süreç en doğru karararı kendin vereceksin canım....
ıyı yapmıssın canım tabıkı ama ben yanlıs sonuc alanlardan oldugum ıcın zamanında ben de yaptırmayı dusunmuyorum sadece rahım boyunu sureklı olcturmeyı dusunuyorum ense kalınlıgını dr ıstemesen de olcuyo zaten
cok sevındım canım atlatmana bıda ha gelmesın ınsallah tesekkur ederım cok sevındım begendıgınıze

canım nıye mıden bulanıyo ıkıncı gelıyo olmasın

yemeğe gittiler bende girdim buarada,, nasılsınız...

İnşallah canım
aaaa banu bende çok üzüldüm yaaa.Yinede belli olmaz belki bikaç gün sonra değişir sonuç hemen bırakma kendini
Değişirmi acaba ama sanmam
Tutamadım yaptım şimdi salya sümük ağlıyorum
canım üzülme yaaaa dondurulmuşlarınız yok mu onlarla yeniden denersiniz....
Yok canım bir taneydi zaten yumurtam
canım ne dıyecegımı bılemıyorum umarım daha erken oldugu ıcın negatıf cıkmıstır bu arada dondurulmus embrıyonuz varmıydı onlarla denersın olmazsa bıtanem yaa
Yok canım ne biliyim ama sanmam
cnm ya sen çok acele ediyorsun bekle biraz,dinlenmene bak sen daha kesin bişe yok ortada anca 12.güden sonra belli olur

İŞnşallah canım ama olsa muhakkak çıkardıııı

canım 1 dış gebelik 2 tane de düşük vardı beni... her gün iğne oluyorum pıhtılaşma yok ama bebeğe kan akışı sağlanması için düşük dozda vuruluyorum iğne.... bir de progestan kullanıyorum gebelik sonuna kadar kullanıcam... düşüklerim sebepsizdi canım benim....

İnşallah canım
Değişirmi acaba ama sanmam
Tutamadım yaptım şimdi salya sümük ağlıyorum
canım üzülme yaaaa dondurulmuşlarınız yok mu onlarla yeniden denersiniz....
Yok canım bir taneydi zaten yumurtam
canım ne dıyecegımı bılemıyorum umarım daha erken oldugu ıcın negatıf cıkmıstır bu arada dondurulmus embrıyonuz varmıydı onlarla denersın olmazsa bıtanem yaa
Yok canım ne biliyim ama sanmam
cnm ya sen çok acele ediyorsun bekle biraz,dinlenmene bak sen daha kesin bişe yok ortada anca 12.güden sonra belli olur

İŞnşallah canım ama olsa muhakkak çıkardıııı

BANUCUM gerçektende erken yaptırdınya hata ediyosun üzülmekle sakin ol bitanem

DERYAM inşallah kuzum

PELOŞUM sesin çıkmıyo kuzum?

TUTİŞ seninle biara konuşmalıyız ama telde dakika yok arıyamıyom

,banu145145,ebrar_53+,kardelen49,samyeli26,turkuaz,KAYRAM29+,tugcal,way,

kızlar ben cıkyorum sonra görüşürüz öpüyorum hepinizi

yaf dur hele ne hamilesi bacım yaa henüz adette görmedim dogumdan beri ama geçen gün eski komşulara gittim adet göemedende hamile kalınır dediler şimdi kızıcan bana ama moralim bozuldu sonra bebiş emiyo napar o minnoş bizde öyle rahat rahat yapıyoduk kaç gündür yapmıyoz bişeler anca öpüş alıyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…