eboşum bi taraftanda iş yapıyorum ama yetişemiyorum yazılanlaraBANUCUM gerçektende erken yaptırdınya hata ediyosun üzülmekle sakin ol bitanem
DERYAM inşallah kuzum
PELOŞUM sesin çıkmıyo kuzum?
TUTİŞ seninle biara konuşmalıyız ama telde dakika yok arıyamıyom
BANUCUM gerçektende erken yaptırdınya hata ediyosun üzülmekle sakin ol bitanem
DERYAM inşallah kuzum
PELOŞUM sesin çıkmıyo kuzum?
TUTİŞ seninle biara konuşmalıyız ama telde dakika yok arıyamıyom
,banu145145,ebrar_53+,kardelen49,samyeli26,turkuaz,KAYRAM29+,tugcal,way,
kızlar ben cıkyorum sonra görüşürüz öpüyorum hepinizi
iyi çok şükür semoş sen naaptın?herşey yolundamı canımyemeğe gittiler bende girdim buarada,, nasılsınız...
banucum bence boşa harab ediyosun kendini peki doktorlar niye 12. gün diyolar mutlaka bildikleri bişey var .buarada sonucun kaç çıktı .inanki şuanda yanlış yapıyosun bebeğin tutunacağı varsada tutunmuycak olmadı banum toparla kendiniİnşallah canım
Değişirmi acaba ama sanmam
Tutamadım yaptım şimdi salya sümük ağlıyorum
Yok canım bir taneydi zaten yumurtam
Yok canım ne biliyim ama sanmam
İŞnşallah canım ama olsa muhakkak çıkardıııı
kuzum öpüyorumm çok kolay gelsin sana,banu145145,ebrar_53+,kardelen49,samyeli26,turkuaz,KAYRAM29+,tugcal,way,
kızlar ben cıkyorum sonra görüşürüz öpüyorum hepinizi
delüüüüüüüüüüüüüü :76:hamilesin işte rüyayı unutma peşinede ben geliyomyaf dur hele ne hamilesi bacım yaa henüz adette görmedim dogumdan beri ama geçen gün eski komşulara gittim adet göemedende hamile kalınır dediler şimdi kızıcan bana ama moralim bozuldu sonra bebiş emiyo napar o minnoş bizde öyle rahat rahat yapıyodukkaç gündür yapmıyoz bişeler anca öpüş alıyoz
tamam kuzum kalabalığızya ondandır öptüm senieboşum bi taraftanda iş yapıyorum ama yetişemiyorum yazılanlara
8.gün kanda hiçmi çıkmazdı ne biliyim içim çıktı ağlamaktan inşallah dediğin çıkar canım
iyi çok şükür semoş sen naaptın?herşey yolundamı canım
banucum bence boşa harab ediyosun kendini peki doktorlar niye 12. gün diyolar mutlaka bildikleri bişey var .buarada sonucun kaç çıktı .inanki şuanda yanlış yapıyosun bebeğin tutunacağı varsada tutunmuycak olmadı banum toparla kendini
çok şükür cnm sağolasın..iyiyim bitanem cok sagol sen nasılsın canım
ohh maşallahh:)hoşbulduk kızlar
gökcenaz da iyi teyzeleri uyuyo şuan birazdan uyanır galiba:) turkuazcım sen neler yapıysun iyimisin
ebroşum bende özledim yaa bakam dedim napıyonuz die ama şuan midem bulanıyo yaa
banucum üzüldüm canım elden bişey gelmiyo umarım tez vakitte hamile kalırsın
hmmm o daha güzel kız faceye koy dicem ama :26:eğer foto verirse gösteririrm tabi kuşum bizim dr cd veriyor hep...
kız kaçdır yazıcam yazamadım hee tıckerın çok güzel olmuş ben çok beğendimıyı ol tatlım rahatsızlıgın gectımı
renklensın bıtanme renklensın kım tutar bzı tıckerımı begendınmı
canım ben oldumcanım bende regliyi bekliyorum, gelsin 2.günü doktora gitcem.
sen naptın geldimi regl?
güle güle kardelencim
banucum bazı kişilerin çıkıyo 8 gün kanda ama kimisinin bhcg geç yayılıyo kanaçıkmamış olabilir umarım hamilesindir olmasada kısmet canım bebegin vakt i gellince olucak inş
oyle mı kuzum cok sevındım begendıgınıze nere kacıyon bakkem sennnçok şükür cnm sağolasın..
Ohh maşallahh:)
bende çok şükür cnm aynı bi değişiklik yok :)
hmmm o daha güzel kız faceye koy dicem ama :26:
Kız kaçdır yazıcam yazamadım hee tıckerın çok güzel olmuş ben çok beğendim
bana müsade kızlar ben kaçarr
kız yapma bebıs daha kucukmus yuregını agzına getırme kadınıncanım ben oldum
darısı sana olda gt bakalım hayırlı haberler alırsın inşallah canım
gökce hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
kuzum öpüyorumm çok kolay gelsin sana
delüüüüüüüüüüüüüü :76:hamilesin işte rüyayı unutma peşinede ben geliyom
ay kız heyecan yaptım valla senin komşu galiba bildi
ya cano nasipde varsa olur benim görümcede aynı senin gibi det görmedi maşallah ikinciye kaldı negüzel moral veriyorum değilmi .sen bi test yap bence cano .yazık size demek sadece
tamam kuzum kalabalığızya ondandır öptüm seni
bence çıkmayabilir sen boşuna yıpratıyosun kendini inşallah pozitif olucak canım
kız yapma bebıs daha kucukmus yuregını agzına getırme kadınıncanım ben oldum
darısı sana olda gt bakalım hayırlı haberler alırsın inşallah canım
gökce hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
kız yapma bebıs daha kucukmus yuregını agzına getırme kadının
valla komşu bebeklerin arasında üç ay vardı demişti demiiiabbooo akşama herüfe diyemde test alsın hamilesem cano ardımdan gelisin haydi hayırlı olsun kız ben hiç adet görmedim görümcende mi adet görmedi dogumdan sonra ham,ile kaldı ?????????????????????????????????? uyyyyyyyyyyyyyyyyy streççç oldumm haaaa
ivet aynen öyle kanka idare et inşallah hamilesindir diycemvalla komşu bebeklerin arasında üç ay vardı demişti demiiiabbooo akşama herüfe diyemde test alsın hamilesem cano ardımdan gelisin haydi hayırlı olsun kız ben hiç adet görmedim görümcende mi adet görmedi dogumdan sonra ham,ile kaldı ?????????????????????????????????? uyyyyyyyyyyyyyyyyy streççç oldumm haaaa
kız yapma bebıs daha kucukmus yuregını agzına getırme kadının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?