İnşallah öyledir canım seninkide hayırlı olsun güzel haberler duyalım inşallahDualara yürekten amiinnn diyorum rabbim geri çevirmesin inşallah
Ben çarşamba 16:30 da transferimi oldum kızlar şükür sorunsuz geçti şimdi annemde yatıyorum haftaya cuma 28 inde test günüm allahım ne nasip ettiyse onu göreceğiz inşallah.
Banucum çok üzüldüm fakat bence erken test yaptırmışsın canım ya bugünden itibaren kanda yükselmeye başlar diye biliyorum.
vallahi içinde ne var bilmiyorum ama cok memnunum otumdan cnm
turkuazım ciddimm cnm :))))))))))) tek zorlugu oo oluyoyy
sağol cnmm
ne güsell bir paylaşım cnm sağol
aminn cnm
amin duaya katıladamım rahatsızım birazzağrılarım var kusura bakmayın ama canı yürrekten aminn diyorum
üzülme canım daha erken hem birazdaha beklee
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ SEVTUNUMUZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
rabbim tez vakitte vers,n inş minşlerinizi aminnnnn
tüm kalbimle amin diyorum
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ GARİBİMİZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
canım saol doktor gerek görmedi bende yaptırmak istedim ama gerek yok dedi doktorda değiştiremiyorum hala sorunlarım var bakalım mevlam büyük sen naıslsın canım cinsiyet bellimidaisy garip derdam nasılsınız kız derda kaç haftalık oldunuz 3 lü test yaptırdınmı inşallah sonucun güzel çıkmıştır
canım nasılsın inş yolundadır herşeyben geldim nasılsınız bugün hastanedeydim banu ablacım msn açarmısın bişe sorcam sana acil
ne olduslmm canım nasılsnı
benim moralim çok bozuk
İnşallah öyledir canım seninkide hayırlı olsun güzel haberler duyalım inşallah
İnşallah ya biraz içimi serinlettiniz inşallah çıkar
YA RABBİ
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ SEVTUNUMUZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
amin amin amin ALLAHIM kabul etsin İNŞALLAH
YA RABBİ
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ GARİBİMİZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
bagnu cok üzüldüm canım ALLAHIM tez zamnda sana dogal yoldan göndersin bebeyini İNŞALLAH en kısa zamnda hamileyim diye yazarsın canımKızlar kanda sonucumu aldım negatifffffffffffff çok üzgünüm
tugce gözün aydın cok sevindim sonuclarınızın temiz cıkmasınaevet canım anlayabiliyorum dün yüreğim ağzımda gittim hastaneye bir de beni korkuttular 3lü tarama testi hatalı sonuç veriyor temiz olsa bile riskli çıkabilir dr amniyo isteyebilir diye önceki gece rüyalarıma girmişti walla amniyo olcakmışım bebeğim ölcekmiş falan... neyse ki temiz çıktı da dr gerek yok amniyoya dedi çok rahatladım Rabbim bilir tabi en doğrusunu hepimize sağlıklı sıhhatlı evlatlar nasip etsin inşallah....
kayra İNŞALLAH hakkında hayırlısı olur ALLAHIM kalbine göre versincanım o otun adı sınamekı olmasınbende lıse yıllarımda kullanmıstım bır sure ve dr bana acayıp kızdı bak sen bıde ıkıncı kez kullanıyosun canım bu tur otlar bagırsakta sadece cok afedersınız hareketlenme yapmıyor hıcbır bezın emılmeden dısarı atılmasını saglıyor ve bagırsak sinir uclarını yıpratıyor ve bılırsın kı sınır hucrelerı yenılenmez ve ılerde cok cıddı sorunlar acabılır basına bbende kılo vermeyı cok ıstıyorum pkolu oldgum halde ama en ıyı yontem sevtunla kardelosun yontemı hem saglıklı hemde sonradan zarar gormeyız sadece ve sadece ıylıgın ıcın soluyorum tatlm
canımm benım erkenden yapmamalısın dr lar dıyorkı normal ılıskıyle bıle dollendıkten en az 8 gun sonra ıdrarda bellı olur kı benım adetımı on gun gectıkten sonra bellı olmustu gununu doldur ve dırekt kanda baktır derım ben sana uzulme lutfen ınsallah olcak
balım benım uzulmusmu benım ablam bakın kızlar ablam ole herseye kızmaz darılmaz uzmeyın benım kuzumu
canım adetlıyken muayene olmuyo zaten bellı durumlar harıcınde sadece kanalmıslardır garıp gelmesın yanı kıyamamam yenı baslıyosun ya daha hersey meraklandırıyo dımı ama normal bırak drlar ıslerını bılıyo bazılarını harıc tutuyorum tabıkı
canım zaten sureklı gırebılmek bazen mumkun olmuyo da saolasın gecmısı okumak ve bızı onemsedıgını gostermek yeterlı bu arada eskı yenı nedır ole bende yenıyım meselabu arada ben saracoglunun bana verdıgı sureyı bıtırmeyı beklıyorum canım dogumdan 4 ay sonra basla demıstı bır ayım kaldı bıdahakı adetımden sonra baslarım ınsallah bende bakalım sıfa olsun ne dıyeyım ıncır kurune gerek kalmaz ınsallah:26::26:
canım hayırlı habeerlerle gel ınsallah
yetercım yazın cok guselcım bende dıkkat edıcem bundan sonra
bu arada benı dusunup herhaldeaz muhabbet olmus okumak cok kolay oldu cunku
boncugum galıba yaptım canım tıckerımı ugur getırsın tıckerlarımız bıze ınsallah
bu arada kardelosumun ve derınımın olmadıkları ne kadar bellı degılmı
kardelen 49um sende cok ugramamısın kuzu
kızlar yaaaaaa
bu arada dun dru aradım dedıkı muayenehaneye degıl dırekt hastaneye gel dedı
bazı tahlıller yapılacak dedım ne onlar fılmı de getır sen yınede ama ben yınede sana laparoskopı yapıcam dedı eger cıft rahımse gercekten dokunmadan kapatıcam dedı fılmde hersey kabak gıbı gorunuyo aslında ve eger bıkornısse amelıyattan hıcbır sonuc alamayız dedı gebelık denıceksın dedı offfffffffff eger laporoskopı yaparsa ben ıkı ay daha koruncam demektır yada ole mı oluyo bılmıyorum hanı eger gorur ve dokunmadan kapatırsa da yıne korun dermı sızce her gecen gun ıcım de kor gıbı ınanın
Pazartesi yapıcam zaten.ne olduyeteriiim bende şimdik cıkıyorum bana msnden yazarsın
sen birkaç gün daha beklee cnmacele etme
amin amin amin ALLAHIM kabul etsin İNŞALLAH
bagnu cok üzüldüm canım ALLAHIM tez zamnda sana dogal yoldan göndersin bebeyini İNŞALLAH en kısa zamnda hamileyim diye yazarsın canım
İnşallah canım
tugce gözün aydın cok sevindim sonuclarınızın temiz cıkmasına
kayra İNŞALLAH hakkında hayırlısı olur ALLAHIM kalbine göre versin
abla renklı mesajını gördüm cok hoş kız sagol benide unutmadıgın için ama bu aralar cok giremiyorum kız işlerim var ama özlüyorum burayı arada ugruyorum bişe yazmasamda haberim var hepinizden
derdam cinsiyeti ögrenememişsiniz olsun önemli oan saglıklı olması ALLAHIM sizleri korusun
turkuaz sen nasılsın kız işler nasıl
selina eşinle barışmışsın cok sevindim bi taraf alttan almayınca olmuyo bazen alttan almak iyidir canım
elexir bende bugün aktarcıya sordum zayıflama otu yok dedi bende sinameki aldım bugün içiçem biraz bagırsaklarım rahatlar belki
sevtun sende eşine küsmüşsün ALLAHIM saglık versin üzmeyin birbirinizi benim tahminim sen dayanamssın barışırsın kocanla
diyer kızlar sizlerde iyisiniz İNŞALLAH
amin canım sevtunum inşallah hayırlı sağlıklı bebişlerin olur
YA RABBİ
tuğçe bende 2 li 3 lü testleri yaptırdım sonuçlar temiz çıktı canım şubat 15 te ayrıntılı ultrasonum var bide 2 şubatta başka hast de 3 lü test yapılacak hayırlısı ile kucağımıza alalım inşallahturkuazcım sonuçları sormuşsun tatlım dün aldım çok şükür temiz çıktı risk yok çok güzel sonuçlar dedi dr umuz... 2 hafta sonra da 4lü tarama testi ve ayrıntılı ultrason yapılacak onları da atlattık mı inşallah baya rahatlıcaz... sağol tatlım düşündüğün için...
bu arada derdanın nesi var ebroşum sen sıkma canını falan demişsin bebekle ilgili bir sorun mu var??? sen nasılsın tatlım???
garibim inşallah seninde bebişlerin yakında gelir canım aminnn
YA RABBİ
daha erken diyecem ama zaten herkes demiş pzt test yaptıacakmışsın inşallah bu sefer pozitif çıkar canımKızlar kanda sonucumu aldım negatifffffffffffff çok üzgünüm
samyeli nasılsın kız biraz çok gelde görüşelim aradakızlar,cumanız mübarek olsun.. Rabbim dualarımızı kabul etsin..
Şu mübarek günde duamızı kabul et RABBİM.
canım inşallah yoktur ama genede dikkat et adet olmasanda yumurtlama oluyomuşyaf dur hele ne hamilesi bacım yaa henüz adette görmedim dogumdan beri ama geçen gün eski komşulara gittim adet göemedende hamile kalınır dediler şimdi kızıcan bana ama moralim bozuldu sonra bebiş emiyo napar o minnoş bizde öyle rahat rahat yapıyodukkaç gündür yapmıyoz bişeler anca öpüş alıyoz
gittim canım sonuçlarım temiz çıktı sgl düşündüğün için inşallah darısı sana ve diğer kızlaraoyy yerim ben onu mert çok güzel ahmette aslında efede güzelde tam efe oluyo efe ismi verilen çocuklar .hayırlısı olsun tuğçem
kıyamam ben kuzuya olmaz inşallah cano takılıyorum sana ama bellide olmaz
dua etde kalıyım cano yoksa halin harap
saol kuzum tamam liste hazırlanınca yazarım had sanada kolaylık diliyorum
tamam selinam çok saol canım yazarım sanada hadi çok öptüm inşallah ogünlerde gelir canım
valla çok böyle olaylar enyakınımda gördüğüm için
BİRSENİMDE doktora gidecekti hayırlı haberler alır inşallah
hepinizi çok öptüm ve kaçtım :79:
hadi bakalım miranda hamişler arasına senide alalım güzel haberler ver bizeDualara yürekten amiinnn diyorum rabbim geri çevirmesin inşallah
Ben çarşamba 16:30 da transferimi oldum kızlar şükür sorunsuz geçti şimdi annemde yatıyorum haftaya cuma 28 inde test günüm allahım ne nasip ettiyse onu göreceğiz inşallah.
Banucum çok üzüldüm fakat bence erken test yaptırmışsın canım ya bugünden itibaren kanda yükselmeye başlar diye biliyorum.
yok derdam ya bizimkide utangaç heral göstermedi daharabbim tez vakitte vers,n inş minşlerinizi aminnnnn
canım saol doktor gerek görmedi bende yaptırmak istedim ama gerek yok dedi doktorda değiştiremiyorum hala sorunlarım var bakalım mevlam büyük sen naıslsın canım cinsiyet bellimi
canım nasılsın inş yolundadır herşey
ebrarım ben gördüm canım renkli renkli yazılarını cevapta yazdım çok hoşuma gitti emeğine sağlık kimseyi atlamamışsın benim düşünceli arkadaşım
aleyna sen nasılsın canımabla sana özendim ortalıyım dedim ama karıştı kız birbirineNeyse sana özel olsun bu yazı boncugun dediyi gibi
kız yeter geçmişe bakmadınmı sevtun eşiyle tartışmış o yüzden girmiyomuşkızlar sevtun nerede görmüyorum onu
Neden gelmiyor ki
amin canım sevtunum inşallah hayırlı sağlıklı bebişlerin olur
tuğçe bende 2 li 3 lü testleri yaptırdım sonuçlar temiz çıktı canım şubat 15 te ayrıntılı ultrasonum var bide 2 şubatta başka hast de 3 lü test yapılacak hayırlısı ile kucağımıza alalım inşallah
garibim inşallah seninde bebişlerin yakında gelir canım aminnn
daha erken diyecem ama zaten herkes demiş pzt test yaptıacakmışsın inşallah bu sefer pozitif çıkar canım
samyeli nasılsın kız biraz çok gelde görüşelim arada
canım inşallah yoktur ama genede dikkat et adet olmasanda yumurtlama oluyomuş
gittim canım sonuçlarım temiz çıktı sgl düşündüğün için inşallah darısı sana ve diğer kızlara
hadi bakalım miranda hamişler arasına senide alalım güzel haberler ver bize
yok derdam ya bizimkide utangaç heral göstermedi daha
aleyna sen nasılsın canım
kız yeter geçmişe bakmadınmı sevtun eşiyle tartışmış o yüzden girmiyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?