Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

İnşallah öyledir canım seninkide hayırlı olsun güzel haberler duyalım inşallah

İnşallah ya biraz içimi serinlettiniz inşallah çıkar

rabbim tez vakitte vers,n inş minşlerinizi aminnnnn
daisy garip derdam nasılsınız kız derda kaç haftalık oldunuz 3 lü test yaptırdınmı inşallah sonucun güzel çıkmıştır
canım saol doktor gerek görmedi bende yaptırmak istedim ama gerek yok dedi doktorda değiştiremiyorum hala sorunlarım var bakalım mevlam büyük sen naıslsın canım cinsiyet bellimi
ben geldim nasılsınız bugün hastanedeydim banu ablacım msn açarmısın bişe sorcam sana acil
canım nasılsın inş yolundadır herşey
ebrarım ben gördüm canım renkli renkli yazılarını cevapta yazdım çok hoşuma gitti emeğine sağlık kimseyi atlamamışsın benim düşünceli arkadaşım

Son düzenleme:

amin amin amin ALLAHIM kabul etsin İNŞALLAH
Kızlar kanda sonucumu aldım negatifffffffffffff çok üzgünüm
bagnu cok üzüldüm canım ALLAHIM tez zamnda sana dogal yoldan göndersin bebeyini İNŞALLAH en kısa zamnda hamileyim diye yazarsın canım
tugce gözün aydın cok sevindim sonuclarınızın temiz cıkmasına
kayra İNŞALLAH hakkında hayırlısı olur ALLAHIM kalbine göre versin

abla renklı mesajını gördüm cok hoş kız sagol benide unutmadıgın için ama bu aralar cok giremiyorum kız işlerim var ama özlüyorum burayı arada ugruyorum bişe yazmasamda haberim var hepinizden

derdam cinsiyeti ögrenememişsiniz olsun önemli oan saglıklı olması ALLAHIM sizleri korusun

turkuaz sen nasılsın kız işler nasıl

selina eşinle barışmışsın cok sevindim bi taraf alttan almayınca olmuyo bazen alttan almak iyidir canım

elexir bende bugün aktarcıya sordum zayıflama otu yok dedi bende sinameki aldım bugün içiçem biraz bagırsaklarım rahatlar belki

sevtun sende eşine küsmüşsün ALLAHIM saglık versin üzmeyin birbirinizi benim tahminim sen dayanamssın barışırsın kocanla

diyer kızlar sizlerde iyisiniz İNŞALLAH​

abla sana özendim ortalıyım dedim ama karıştı kız birbirine Neyse sana özel olsun bu yazı boncugun dediyi gibi​

ne oldu yeteriiim bende şimdik cıkıyorum bana msnden yazarsın

sen birkaç gün daha beklee cnm acele etme
Pazartesi yapıcam zaten.

kızlar sevtun nerede görmüyorum onu
Neden gelmiyor ki

bende 3 aylık evlıyım,kocamda bende cocuk ıstıyoruz bakalım bu ay hamıle kala bılecekmyım her seyın hayırlısı

amin canım sevtunum inşallah hayırlı sağlıklı bebişlerin olur
tuğçe bende 2 li 3 lü testleri yaptırdım sonuçlar temiz çıktı canım şubat 15 te ayrıntılı ultrasonum var bide 2 şubatta başka hast de 3 lü test yapılacak hayırlısı ile kucağımıza alalım inşallah
garibim inşallah seninde bebişlerin yakında gelir canım aminnn
Kızlar kanda sonucumu aldım negatifffffffffffff çok üzgünüm
daha erken diyecem ama zaten herkes demiş pzt test yaptıacakmışsın inşallah bu sefer pozitif çıkar canım
kızlar,cumanız mübarek olsun.. Rabbim dualarımızı kabul etsin..
Şu mübarek günde duamızı kabul et RABBİM.
samyeli nasılsın kız biraz çok gelde görüşelim arada
canım inşallah yoktur ama genede dikkat et adet olmasanda yumurtlama oluyomuş
gittim canım sonuçlarım temiz çıktı sgl düşündüğün için inşallah darısı sana ve diğer kızlara
hadi bakalım miranda hamişler arasına senide alalım güzel haberler ver bize
yok derdam ya bizimkide utangaç heral göstermedi daha
abla sana özendim ortalıyım dedim ama karıştı kız birbirine Neyse sana özel olsun bu yazı boncugun dediyi gibi​
aleyna sen nasılsın canım
kızlar sevtun nerede görmüyorum onu
Neden gelmiyor ki
kız yeter geçmişe bakmadınmı sevtun eşiyle tartışmış o yüzden girmiyomuş

iyi akşamlar kızlar,geçmişin hepsini okusam,aniden çıkmam gerekebilir ve hiç bişey yaamazdım.
öncelikle dualara canı gönülden amin diyorum,rabbim kabul etsin.
ebroşum daha iyisin inşallah.
kayra komutanım,sütümü,ay pardon,incirimi içiyorum efemm
derincim,canım,görüşemesekte kalpler bir biliyorum.
tutişim,sankim benden alıntı almamışın,yoksam ben aceleden göremedim mi bilmeyon.
kardelencim,ben sana yazmıştım kuzu,alttada görmüşün zaten,bu arad sınavda başarılar.
iksir,beni bitek sen atlamıyosun diyosun ama,pek geçmişi okumuyosun,benimde sana hitaben yazdığım pek çok yazı vardı oysa(okumuyosan,sitem etme lütfen
diğer yazılanları göremedim,herkezden özür diliyorum,beni hatırlayanlardan özellikle.
selina nın barıştığınada çok sevindim ayrıca,kızların son sayfadaki yazısından okudum,inşallah doğrudur.
şimdilik herkeze hayırlı geceler.

canım ben geçmişe bakamadım bu hafta hiç takip edemedim dr git gel has çıkamadık
o yüzden hiç bir şeyden haberim yok
ancak soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…