Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

sorma ağrım yine azdı yaaa

kıss ben zayıflama otu die alıyoeum aktardan adı yok ama ordan baska yerden aldıklarım işe yaramıyo

hıııııııııı bende ablam için sordum aktara bir sorsun bakayım

allah yardım cın olsun canım dua larımız seninle allaha emanet ol canım

amin amin amin rabbim duzlarınızı kabul etsin canlarım
RABBİM okunan ezanların hürmetine SEVTUNA VE GARİBE hayırlı evlatlar nasip etsin
arkadalarımın yüzü gülsün tez vakitte inşallah

ianşallah tez vakitte hayırlısıyla
Kızlar kanda sonucumu aldım negatifffffffffffff çok üzgünüm

üzme canım kendini kısmatten ötesi yok inşallah meleğin tez vakitte gelir göbişine

seçtiğin isimler çok güzel canım ama ben isim seçerken seçtiğim isimleri taşıyan insanların kişiliğinede dikkat etmiştim isimler çoğu zaman insanların kişiliğini yansıtıyor bence

kızmetten ötesi yok kız ne güzel birlikte büyürler bende dokuz ay kız bekledim oğlum oldu kızım olsaydı adı gökçe olucaktı oğlan olunca göktuğ oldu kızım olunca yine gökçe istiyoruz ama oğlum tuğana istiyor kızmet kızınnın yanaklarından öpüyorum

dün gece bukadar uğraşıp herkesi es geçmeden yazmaya çalıştım gören arkadaşlar var saolsunlar görmüyenlerde var ama oyüzden bugün hiç kimse yazmıycam kusura bakmayın arkadaşlar

ebrarım çok haklısın

.

gökcem hamısmısın yoksam kız anaaaaaaaaa cok sevındım cnm allah gönlüne göre versın ınsallah test yaparsan bızede bıldır mutlaka
kızlar dualara can gönülden amın dıyorum rabbım muradınızı en kısa zamanda verır ınsallah
ben kactım ısler benı bekler öptüm sızlerı

amin amin amin,,,,dualara kalbimden amin diyorum arkadaşlarım

amin allah sesimizi duymuştur inşallah allah kabul etsin dileklerimizi versin
sonuçlarının temiz olmasına sevindim allah sıkıntılarından kurtarsın
inşallah bi dahaki ay hayırlısıyla lolur canım üzme kendini

hamiş olanlar için çok sevindim ne güzel darısı bekleyen ve önce hiç bebişşi olmayanlara nasip etsin inşallah

bu gün canım sıkılıyo kızlar adetime 3 gün vardı ama ben erken oldum neden acaba

Ne biliyim canım insan çok ümütleniyor sonucum küçüktür 2
İnşallah canımmmmmm
Ne biliyim valla
amin amin amin en içten kalbimde amin diyorum allah kabul etsin inşallah

Dualarınız kabul olsun arkadaşlarım

Dualara yürekten amiinnn diyorum rabbim geri çevirmesin inşallah

Ben çarşamba 16:30 da transferimi oldum kızlar şükür sorunsuz geçti şimdi annemde yatıyorum haftaya cuma 28 inde test günüm allahım ne nasip ettiyse onu göreceğiz inşallah.
Banucum çok üzüldüm fakat bence erken test yaptırmışsın canım ya bugünden itibaren kanda yükselmeye başlar diye biliyorum.

vallahi içinde ne var bilmiyorum ama cok memnunum otumdan cnm

turkuazım ciddimm cnm :))))))))))) tek zorlugu oo oluyoyy

dün gece bukadar uğraşıp herkesi es geçmeden yazmaya çalıştım gören arkadaşlar var saolsunlar görmüyenlerde var ama oyüzden bugün hiç kimse yazmıycam kusura bakmayın arkadaşlar .

geçmiş olsun canım
kızlar bende kaçar eşim istiyo pc yi
sağol cnmm

ne güsell bir paylaşım cnm sağol
aminn cnm
amin duaya katıladamım rahatsızım birazz ağrılarım var kusura bakmayın ama canı yürrekten aminn diyorum
üzülme canım daha erken hem birazdaha beklee

Son düzenleme:
slm öncelikle sevtunum,ve garip arkadaşım dularınıza canı gönülden aminnnnn diyorum rabbim kabul eylesin tez zamanda inş.kızlar dün dr'a gittim ama 2 gün izne ayrılmış hiç bişey öğrenemden geri geldimhayırlısı artık zaten hasyatım daha kötü oldum hiç halim kalmadı artık bu ay ümitsiz geçicek bişey olacağı yok çünkü kendi canımın derdine düştüm.bir sürü ilaç yazdı kötü üşütmüşüm bademciklerim iltahap kapmış....şimdi çıkıp uzanıcam ben giremiyorum kızlar merak etmeyin çünkü kalkamıyorum ii bakın kendinize A.E.OLUN....

sendemi hastasın cnm geçmiş olsun bende fenayım

ne yaptın dünür bi selam vereyim kaçıyom kızı alacam adet oldum bu gün canım sıkkın sen ne yaptın bügünki dualar müthiş ti valla allah kabul etsin hepsini

canım inş bebişin sıkı sıkı tutunur sana güzel haberlerini bekliyoruz

cok gecmiş olsun canım bende yeni atlattım dikkat et kendine

aminnnnn allah kabul atsin

dualarınız kabul olsun arkadaşlar Allahın sevdiği kulları ve melekleri dualarınıza amin desin inşallahh:))) bende çok istedim sizin için ayetel kursi okumayı ama nasıl katılacağımı bilmiyorum :))))

ne yaptın dünür bi selam vereyim kaçıyom kızı alacam adet oldum bu gün canım sıkkın sen ne yaptın bügünki dualar müthiş ti valla allah kabul etsin hepsini

sorma dünür hastayım benn

bir gün iyi birgün ağrılı geçiyor günlerim

adetmi oldun hayırlısı öbür aya inş yaa yengeminde böle 2. cocuk 3 sene olmadı sağol suyu içti gebe akladı o ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…